rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos jó, engem csak az a Ferrari felirat meg embléma zavarna rajta, olyan elfogult.😊
Alexease
Nagyon ritkan... Utoljara 50-60000 kozott volt. De nagyon brutalisan van osszerakva, zsir profi. Talan Codered-nek van ilyen.
lac coo
Codered említette itt azt a webkamerás balhét...
Vennem kell kamerát de már ilyet fogok venni 😊)))))Klikk a cápafejre 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ezt még lehet kapni idehaza , boltban ?

lac coo
Értem. Csak mert annak nem gyenge a pályaeditora...

És kiad ? 😊)))

Panther
Ha még jól emlékszem, akkor van valamiféle XPand Rally plugin Zmodelerhez, mégpedig a 2.xx verzióhoz, de az csak akkor enged importálni, vagy exportálni (???), ha megvetted vagy 40 dollárért, amit most nem szeretnék. Én kedvelem a "Chrome" engine-t, de szerintem annyit nem ér meg a dolog. Majd ha az ISI kiad egy normális AIW editort, akkor tényleg el lehet kezdeni akár rallypályát is gyártani, de addig.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Õõõõ.... BMW !!!!<#idiota>

lac coo
Ez a MBW Formula is jó régóta készül , remélem jó is lesz 😊))) Már azt hittem behalt a MOD..

Legalább már vannak jó ingame képek róla....

lac coo
YES !!!!!!

lac coo
Panther !

XPand Rally-ból nem tudsz pályát konvertálni ?
Már bocs a láma kérdésért, lehet hogy nagy marhaság ...😊)))

Alexease
Elvileg itt fent van mind (banner allatt a jobb also link;D): http://rfactorracing.yusho.de/
petesilver
Akkor 1 utolsó láma kérdés: vadászni kell ezeket, vagy van olyan oldal, ahol a többség letöltésileg megtalálható? Azért kérdem, mert munkahelyen tervezem letölteni, ahol tilos netezni elvileg, ezért nincs sok lehetõségem kutatni sokáig. 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Köszi! A Mod-on belül a scriptelés, és model megoldás megnézése-tanulmányozása miatt kérdeztem. Vagyis meglévõ modellen végzett sufnituning jelenleg nem érint. Kösz a segítséget!

Tomievo
Ha formulaázni akartok akkor nippon modot próbáljátok.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
A Nippont még az elsõ csoporthoz sorolnám ! 😊)

Tomo15
Normális még nincs, de nemsokára fog kijönni rá a CTDP2005-ös mod.
ZolEE F1
Sziasztok

nem tudjátok mikor jön már ki a ctdp 05?<#idiota>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

ehez van f1 es mod?

ALien

Alexease
A Lienz nem patch-el jott, de az elotte levo ketto igen😊
Alexease
Van egy-ketto, amivel mar erdemes foglalkozni.

Ezek nagyon jok:
- NationalStockCar, F3, Lienz (2 auto egy palya+kombok) - ezek a patchekkel jottek.
- Porsche Carrera Cup 2005

Ezek barkacs jelleguek, de eleg jol hasznalhatok:
- Copa Megane, Honda Civic, AeroWar88, Craftsman

Aztan vannak uj kasztnisok meg, de eros fenttartassal:
- ASRWC, SuperKart, TC2000, GP2 stb.

Es a vegen, van egy tonna, mar meglevo rF kasztnikra epulo, "barkacs fizikat", modositast tartalmazo "MOD":
- Sok F1, H6C, Civic, AUSH6 stb.

Persze, ez nem teljes lista, csak ami eszembe jutott hirtelen😊

lac coo
????

Kb 30 biztosan.<#nemtudom>

petesilver
Valaki megírná nekem, mennyi mûködõ-használható mod jelent meg eddig rFactorhoz? THX!

lac coo
Én már némi fenntartással várom ezeket a modokat 😊)))
De hátha ez valamire-való lesz 😊))

Alexease
Újabb Touring Car Legends bemutató:

Kép 1

kép 2

kép 3

Ha valamit várok, az ez. <#worship>
Tomievo
Ez a Porsche Cupos festésre vonatkozik, nem a dakarosra. Ha arra gondoltál és tudsz, akkor átküldhetnél valami anyagot.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Megfoghatom a zubbonyod gombját?<#idiota> Találkoztááál Vele? Veleeeeeeeeeeee? Õ Vele?????
A mi cegunk csinalta a palik "festeset" 😊 En tobbszor is talalkoztam vel, meg a Szalay -val is (reklam helye) 😉
+b, na...<#idiota>
Palik kocsijára több réteg festéket vigyél fel mert tavaly nyáron vmiért lassab volt a többieknél. 😊)
Tomievo
Á, csak vicceltem, nem értek még ahhoz. Majd talán egyszer. Most Palik vip-es festése miatt fáj a fejem, azok a kurva görbék kiakasztanak, ráadásul két órán keresztül rossz ponthoz viszonyítottam és azér nem stimmelt sehogy sem.Na mind1, már legalább elindultam.

Azert az nem lesz olyan egyszeru... Ha tudok segitek csak szolj. Bar az rfactor public tooljahoz kiadott dokumentacio egyenlo a semmivel...
arty
(szép lada modellek már vannak gta_sa-hoz is, azt legalább zmodelerbõl 3ds-be ki lehet menteni ... )

Forza.

nesto
thx, megnézem

Alexease
Hasznald a GOOGLE-t es keress hoza crack-et.
nesto
nemértem minek veszitek le az üzenetemet. akkor legalább mondjatok egy másik forumot ahol segítenek

Tomo15
ha eseteleg van rá lehetöséged, akkor állíts a fékpedálra egy 5-10%-dead zone-t.
Tomievo
Én akartam csinálni, csak még nem jött meg a tutorialos 3dmaxom, hogy meg tudjam tanulni. Onnan már se perc alatt kész van 😊))))

Tomievo
Sztem ugyanolyan lehet a dugasz, nálam ien vga kimenethez hasonlító 7 tûs cuccal kapcsolódik.

sajoati
ennek a DFP kormánynak pedálját hozzá lehet valahogy az átok MOMO-hoz kötni? annyira tudom élvezni, amikor Superspeedwayeken elhúz tõlem a vonat, mert befog a fék egy hangyányit...

Endure, in enduring grows strong...

Ingy
jáj<#vigyor3>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár
Max a lada tolná le az útról<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
t <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
G s merci is lehet tolni benne ? <#idiota>

Istencsászár
<#idiota> Jó 5let, modellek elég szépek benne, de másra az a játék nemvaló 😄😄😄elrettentés😊 ( miután láttam eme kis videot, minden nemû kísérletem és lelkesedésem szertefoszlott a játékkal kapcsolatban<#vigyor3> )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Tuti lenne 😊))
Csinálnék egy ótvar-roszdás skint és azzal tolnám 😊)))

2107 Mod <#idiota>
lac coo
Lada Racing Club-ból nem tudtok modellt kiszedni ?

Nem lenne rossz egy tuning-kocka-lada-mod 😊))))))))))))))))))))

petesilver
Misu! Bármit fényképezel, jól jöhet, bár nagyjából van minden. Esetleg ha rendesen alulról, oldalról körbe tudod fotózni a kerékdobot elõl-hátul, az jól jönne. THX!