rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, nagyon sok fugg vezetesi stilustol...hiaba kapsz egy jo setupot, ha ugy vezetsz mint montoya, de olyantol kaptad a setupot aki ugy vezet mint kimi 😊 szoval nemlehet egyenre szabni...az elmeleti tudast meg guidekbol, cikkekbol ossze lehet szedi az egyszeri elolvasassal, es maris megvan, hogy elmeletileg mit kell allitani ha azt akarod hogy... 😊

-- http://www.x-plane.hu

Alexease
Ez eleg erdekes lenne, ha mukodne😊 Egy tiszta, gyors, tokeletes kor sokmindentol fugg (kanyariv, valtas, gaz- es fekadas, fekezesi es kigyorsitasi pont stb.) nem lehet elore kiszamolni. Pl. ha lejebb veszed a szarnyakat, lehet hogygyorsabb lesz az auto, mint vegsebesseg es gyorsulas, de akkor meg a kanyarokban fog jobban sodrodni, vagyis ott meg lassul (es kopik). Vagyis nagyban fugg a vezetesi stilustol, nem lehet tisszta adatokbol megalapitani a koridot.
Bonyi lenne e csinálni egy olyan programot - ezen már sokat gondolkoztam szal eleve hülyeség😊 - hogy adva van egy pálya, alapsetuppal. Arra mondjuk a garage részben kiírná a rendszer, hogy mittomén 1:15.865s. És ha mondjuk állítok szárnymeredekséget vagy packerst, akkor gyorsan kiszámítja és 1:15.2xx-t ír ki. Magyarán kiírja hogy az épp aktuális beállításaal mit tudna menni a gép vagy mi lenne a lehetséges köridõ egy tiszta futás alapján. Így nagymértékben segítené a setupoláshoz nem értõket. Pl engem.😊 Még akkor is segítené, ha nem tudnánk megfutni azt az idõt de látnák, hogy jó felé próbáltunk állítani a kocsin. 😊

ui.: bocs ha hülyeség, lehet nem kellene már délelõtt elkezdeni piálni. 😄
hatmivel egy olyan program megirasa eleg korulmenyes lenne, ami egy 2d-s kepbol megallapitja, hogy az adott mozgas epp micsoda 3d-ben, így igen, csak az oldalramozgást észleli. viszont megoldható ha a flash light opciot valasztod - ott egy relativ fenyes pontot keres a kepen - pl a homlokodon levo ledet - es ahogy forgatod a fejed, az ide-oda mozog a 2d kepen, es maris megvan a fejforditas 😊

Nem mondod?! Tárkini már egy lecsúszott alkoholista? 😊
Tomievo
Azért írtam, hogy fejlesztgetni kell az embered benne és így mnajd egyre pontosabban fogod tudni irányítani és nem lesz olyan holtjáték, elvileg.

Tarquini amúgy a kedvenc pilótám a WTCC-ben szal le lehet szállni róla😊)) Bitang gyors és van benne agresszió rendesen, pedig már nem fiatal. Amúgy ment a forma-1-ben is, még abban az idõbeen amikor 40 körül volt a versenyzõk száma. Igaz nem sokszor juutott el a futamig, de az már inkább az autójának volt köszönhetõ.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

petesilver
Persze! Nagyon magas fokáról méghozzá!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hja, csak abból nyerem ki a mintacliot! De újra kell így gyártanom, mielõtt nekofoghatnék szerkeszteni😞

lac coo
😊)))

Akkor is az , tiszta muris ahogy olvassa a szöveget 😊))

Áprilisban még talán lesz A1GP MOD is ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az "editorbol" mar nem erdemes 3DS-t exportalni.
petesilver
Meg mondom mi a bajom az editorral. Kísérletezgetek, és hát fura. Formula body hi gmt. Behívom editorba: vertex:2057, face 1914. Elmentem 3DS-be. Ugyanazt behívom 3DS-ként az editorba, face szám:1914, vertex szám:5742!!!!!!!!! Szerkeszthetetlen. Maxban rádobok az objectre egy ellenõrzést, még face szinten is az összes edge nyitott. Szóval ránézésre játszani jól lehet az editorral, de dolgozni vele már nehezebb. Vagy valamit nagyon nem vágok!

Alexease
A SQUAR-al en is el szorakoztam egy ideig, turheto volt😉 A fizika, autokezeles, FFB meg az elvezetesen belul volt. Az EGT sem lenne rossz, de nekem mar nagyon hianyzik legalabb egy motorhaztetonezet. Esetleg lehetne barkacsolni rajta, de igazabol annyira mar nem izgat😊 Van azert most jo par szim amivel lehet foglalkozni, raadasul hamarosan jon a netKarPro es a GTR2 is😊 Es persze, az rF is folyamatosan fejlodik, foleg/talan akkor lesz nagyobb elorelepes (v1.1?! 😄) ha kiadtak a GTR2-ot😊)))
Meg ha mar lazabb autoversenyre vagyom, akkor itt a TRD3, ami ahoz kepest eleg jo lett, es van benne mindenfele "csicsa" boseggel (fizika, ffb, tores, kopas, palyak, autok, fapados de legalabb "belsonezet" stb.)😊
Alexease
Az az "alkoholista kiinezetu ficko Tarquini a WTCC-bol😊))))
lac coo
...is ! <#whatever><#idiota>

Az a baj , hogy nem értitek a mûvész koncepcióját !

avcom
de abban egyetértünk, hogy az igénytelenség magas fokáról beszélünk ebben az esetben

lac coo
Menetem valami városi pályán...Elég szép, fõleg a beton ...
A kormány nálam használhatatlan kb 40 fokos holtjátéka van 😊))

Az alkoholista kinézetü fickó aki tanítgatja az okosságat..az a legjobb benne 😊))

Tomievo
Próbáltam Evolution Gt-t. Nem is olyan rossz. Ha felhúzod grafot akkor egész szép és elmegy gyengébb konfigon is faszán. Sajnos a SQAR óta nem nagyon javítottak a srácok a menüszerkezeten és mmost sem lehet állítgatni a kormányt meg finomhangolni, szal marad a kormány drivere. Szerencsére a force feedback fejlõdött valamelyest, de nem olyan vészesen sokat, sajnos. Az egész irányítása érdekes, mert ugye bár itt a karrier építésével lehet skill pontokat szerezni és így lehet fejleszteni a pilóta kormánykezelését, pedálkezelésést stb., ami tényleg érezhetõ javulást hoz az irányítás terén, amit már a demóban is lehetett érezni, pedig nem lehet olyan sok skill pontot összehozni benne. A fizika is fejlõdött kicsit a SQAR-hoz képest, de lényegében nem sokat változott, viszont így is egész jó móka a játék. Aki esetleg érez hozzá kedvet és végigviszi az sztem egész jól szórakozik majd, fõleg ha megszerzi a megfelelõ skill pontokat. Persze kérdés az, hogy kinek lesz hozzá kedve, mert nem hiszem, hogy túl sok idõ fog rá jutni a többi mestergame mellett.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Kicsit OFF, de szedjétek le gamestarról a most kijött jó minõségû Crysis videót. Behugyozás milyen gyönyörû.

Tomievo
Nagyon kir ez a videó. szerencsére Motors Tv nyom mostanában ilyen touring car videókat egy órában a különbözõ évek bajnoki futamairól. Legutóbb 98-as BTCC volt, azok a gépek igazán fantasztikusak a durva pályákkal együtt.

lac coo
És az a baj , hogy általában már a mas-ban elvan cseszve shine....

lac coo
Valamikor elég komolyan foglalkoztam makett építéssel...
Ha hiszed ha nem tök ugyan az mint itt az autó skinelés 😊))

Az apró méretek miatt minden amúgy magátol megjelenõ dolgot festéssel kellet imitálni : árnyék , csillogás, a törés éleinek "világossabb " színe stb...

Szal ez rohadtúl nem a poligonszámtól , texturamérettõl függ 😊))

Lassan kész a Proex Porsche-m , azon új árnyékolás lesz, újy koszolódás és sérülés....

Csak most kicsit pihenek vele 😊))

Alexease
Mar toltom egy ideje😊 De sajnos, az elozohoz kepest, meg motorhazteto nezet sincs benne (allitolag):/ Amughy olyan free race kategoria, kb. TRD-MBWR stilusban (ez is elvileg😄). Kiveve, ha nem butitottak ez is le, mint a MBWR2-ot😉
Alexease
Ez sajnos meg mindig altalanos problema, hogy barmennyi GHz-et egyen is a dolog, meg mindig jatekautoknak tunnek...
Az a baj, hogy a sok-sok Gbyte textura helyett, inkabb a reszletek kidolgozasat kellene eroltetni es a "latvany efekteket".
lac coo
OFF.: hátha érdekel 😊))))Evolution GT Demo 490 MB

lac coo
Mûanyag matchbox-ok 😊))

GSMF nem nagyon szereti a koszolást, árnyékolást 😊)))

Alexease
Egyelore en is csak a video es a zene parositason vigyorogtam😊))
lac coo
Én video alapján nem tom megalapítani milyen 😊))

Paranoia rulez 😊))))<#idiota>

Alexease
<#idiota><#zavart1><#taps>
Alexease
petesilver
Kár volt! 😄 Bár a hírérték értékelendõ! 😄

lac coo
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Panther
"Nem tudom, kiadta ki ilyen formában..." <#wilting><#wilting><#wilting><#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2>

A képeket én készítettem...😊)))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Ami igazán nem tetszik a mostani Sidewinder-ben , az az , hogy elég rendesen késik a játékban !
Megpróbáltam növelni az fps-t , de nem ez a gond 120 fps-nél is ugyan az van...
Márpedig így a gyors kanyarokat lehetetlen pontosan vennem , el is rontom õket rendszeresen emiatt: vagy rászaladok a rázóköre vagy negyobb ívet fogok , egyszóval a késés miatt lehetetlen pontosan kormányozni nagy sebességnél ..
Más nem tapasztalt hasonlót ?

lac coo
Tuti ! Te csináltad ? <#idiota><#banplz>

lac coo
Lehet keményíteni a pedált?
A kézifék is lehet analóg ?

Az frankó 😊)))) Csak sehol nem találok ilyent 😊))

lac coo
Hát ha egyeltalán valaha is lesz alaplap , amire rákerül 😊)))

JuanG
és ennek mi értelme?? <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ezt most nem értem.....Csak a fej elmozdulását követi ? Tehát ha fordítom azt nem , csak ha pl. oldalt csúszok ? Mert ez akkor szar.... 😊)))

petesilver
Érdekes! Néhány modnál a Lod-ot elintézik azzal, hogy ugyanazt a verdát elnevezik a-b-c járgánynak, aztán hello!

Istencsászár
neee, ne égesd a játékot ilyen szarral😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Panther
Ha eddig nem tettétek volna, nézzétek meg sürgõsen a Long Beach béta pályát. Nem tudom, kiadta ki ilyen formában, de ez nemcsak hogy nem béta, de még alfa sem.

Ami a legmulatságosabb: úszik a háttér és aki készítette a skyboxit nem rakta jó helyre, olyan, mintha ''A birodalom visszavág'' felhõvárosát látnám, az épületek jó része a levegõben lóg és mintha a pálya egy szakadék fölött kanyarogna, de semmi nem tartja az utat. Eszméletlen fun pálya...<#idiota><#vigyor3><#alien>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
kis touring legends:

http://video.racing.hu/files/1050/rs500_1_video.racing.hu.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sarga Post-it kocka a homlokon/orrnyergen is megteszi... 😊
petesilver
THX Alex! Leszedtem 1 giga modot, nagyjából az összes lényegeset, telepítve 2,2. Lesz mit böngészni! Tegnap górcsõ alá vettem pár GTL modelt kicsomagolva. Nagyon király! Döbbenetesen szép, kidolgozott grafikákkal találkoztam a dds-ek között, minõségi munka a javából!

Tomievo
Ha kihasználják akkor sztem óriási. Valószínû a CRC is azért oalyan gépigényes, mert sok mindent számol. Ha viszont még több paraméter lesz, amit ténylegesen számolni fog a játék, akkor biztos elõnyös lesz.

JuanG
kiváncsi vagyok mikor lesznek szimek, amik kihasználják majd az új fizika chipeket (pl. PhysX), ill. mekkora elõrelépés lesz vele a szimuláció terén...

tegnap énis beüzemeltem 😊 jó móka, csak kicsit még finomítani kell rajta (alapból csak a fejed elmozdulását tudja követni, ha az elfordítással szeretnéd fordítani a gameban a fejed, érdemes egy fejpántra led+gombelem kombót alkalmazni 😊))

Panther
Hogy az ISI kiad-e egy AIW editort? Fogalmam sincs, de jó lenne,mert így ez kész szenvedés. Még ha van mire építeni, akkor nem olyan nagy gond, de ha nincs, akkor az tényleg több hét, amíg elkészül és lehet, hogy akkor sem lesz jó.

Láttam egy képet errõl az editorról, de az már több éves volt, ahol a waypoint-ok szépen vizuálisan fel voltak tüntetve. Azzal nem nagy kunszt AIW-t készíteni.

HA nincs baj ennek a pedáljával akkor nem is olyan drága.
Már tudom ha a momo-m bemondja az unalmast akkor mit fogok venni. 😊
Ninja
Jómagam használtam ilyet😊 Még véletlenül se használd Rallyra!!! Alex pontosan leirta az árát, szinte mindent állíthatsz rajta, ( pl: Kormány fordulási szög, pedálok nyomás érzékenységét, pedálut hosszát, stb..) F1-es szintû autokhoz tökéletes, rettentõ pontos. A kormány kicsit keskeny, igy fogása elsõre furcsa. A gombok kiskezüek, rövid ujjuak részére nehezen elérhetõ. Kormány s váltokarok között a távolság annyira kicsi, hogy fordulásnál a kézfejed elérheti a karokat. Ez persze a vastag kezüekre vonatkozik. Viszont a váltókar mindkét irányba dolgozik s ez nagyonfrankó. A kézi gázkar s fékkar tökéletesen üzemel, hosszu egyenesekben pihenhet a lábad, illetve a kéziféket nagyonpontosan tudod adagolni😊 Véleményem, hogy picit drága, de ha ujból Momo Racing s ez között kéne választanom ismét ezt venném😊