rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Maxban így néznek ki egymás mellett:

A sajátomat gyúrom tovább mégis, márcsak betyárbecsületbõl. Viszont laposabbra kéne venni szerintem. Szerintetek? Érdekelne a véleményetek!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Összeeresztettem maxban az én Cliomat a Codmasteres clioval, és meglepetésemre egyáltalán nem rossz az enyém. Viszont fura volt, hogy olyan lapos a TRD3-as Clio. Gyorsan gyártottam egy új blueprint sorozatot, és tényleg! A Ragnotti Clio laposabb, mint ami RS Blueprint anno nekem volt! Bizonyíték:

b-type
hát annyira már meg sem lepõdnék rajta, most is van kint egy kizetõs Spa feljavítás, a bemutató képek felfésülve. 😞
..és pont Spa, kedvelem azt a pályát.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed
Aztán majd a BMW aztmondja hogy õk nem járulnak hozzá, hogy az õ márkájukkal fémjelezve ingyen megjelenjen ilyen mod. <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Miért a sony megengedi hogy legyen F1 mod pc-re ? szerintem nem
Istencsászár
omfg...<#levele>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Panther
Újabb elég vacak hír: nem lesz Champ Car mod rFactor alá. A pályákat mind átkonvertáljuk az IDT-vel közösen, de a mod sosem jelenik meg. Itt van, hogy miért nem:

-----Original Message-----
From: Matthew Breeden
Sent: Thursday, March 23, 2006 2:11 PM
To: [email protected]
Cc: William Wilson
Subject: Virtual GT @ Long Beach

Hi Paul,

I have spoken w/ SE Games and it would not currently be appropriate to have a Champ Car branded game onsite at Long Beach. I know this is disappointing, but it is a very delicate situation and we must manage it carefully. Therefore, my recommendation is to move forward in a similar manner to last year. That is, working through PKV to offer simulators in hospitality and other areas, but without Champ Car corporate branding.

With that said, we are currently working on a scenario with SE Games/Jester Interactive whereby a Virtual GT PC game can be developed; although, I must lead with the caveat that nothing has been finalized. Therefore, we would request a formal proposal from VirtualGT relative to a Champ Car PC game and Virtual GT simulator intergration. We would envision this proposal to contain, among other elements as appropriate, a proposed license term, game synopsis, development strategy, development timeline, economic model & the applicable revenue streams. We anticipate hard copy of this proposal would be available prior to Long Beach, in order that we could sit down and discuss it during the Long Beach weekend.

Both Will and I are available to discuss the proposal over the course of the next few weeks as needed.

Thanks,

Matt Breeden
Vice President & General Counsel
Champ Car World Series LLC
5350 W. Lakeview Pkwy. S. Dr.
Indianapolis, IN 46268
O: (317) 715-4150
M: (317) 714-1887
F: (317) 715-4101
[email protected]

Ezt a levelet az idt-nek írta Matt Breeden Champ car alelnök. A helyzet az, hogy szerzõdésük van az SE games nevû céggel, õk pedig nem járultak hozzá, hogy legyen PC-re egy hasonnevû széria. Esetleg az elképzelhetõ lenne, hogy átnevezni mindent, az autók festéseit megváltoztatni, de az megint nagy meló azok után, hogy már megvan a mod. Szóval sajnos, csak pályák lesznek és ennyi.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Cowek
Ez dejó izgi volt <#eljen>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Kb én is így tolom most...Napi 3 kör már tök jó teljesítmény 😊))

GTI után feltétlen megnézem 😊)))

De most ez a Megane jó vagy nem jó ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Vegre tudtam menni egy "komoly" 10 koros versenyt, igy meg is orokitettem.

rFactor, Copa Megane MOD,Road Atlanta (WMV, 35Mbyte)

Tomievo
Aham felrakod és kész, ezután már tudsz dds-be is menteni. Arra figyelj, hogy elötte egyesítsd a layereket és maximum 5 csatornád lehet, amelyikbõl az egyik az alfa, különben nem mentei le dds-be.
OSC alatt nem tom mit értessz, de nyilván a neveknek passzolni kell.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tényleg! Még régebben letöltöttem a plugint, de nem pakoltam fel. Egyszerûen fel kell telepíteni és kész?
Gondolom, ha DDS-be mentem, akkor az ui.osc-ben is át kell írni a megfelelõ sort.

Tomievo
DDS-be mentsd le akkor jó lesz. Kell hozzá majd a nvidia DDS plugin. DXT5-ös beállításal mentsd.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Jó reggelt!

Ez az alpha-csatorna nekem nem megy. Odaáig sikerült eljutnom, hogy a fekete-fehér képet meg tudtam jeleníteni, viszont hiába módosítottam rajta, nem tudtam elmenteni .tga-ba.

Ugyanakkor kicseréltem a váltóáttétel képét az F1C-ben találhatóra. Az eddigivel nem voltam megelégedve, túl kicsi volt és semmilyen információt nem mutatott. Az F1C-é viszont mutatja a ford.számot és a sebességet is.

hát sehogysem nyitja meg
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomievo
A layereknél van egy channel fül, ott az elsõ négy az rgb csatornákat adja, míg az utána lévõ az alfát. Pl. amikor a kocsi ablakára festessz és fehéren hagyod az alfát, akkor nem lesz átlátszó az ablak. Vagy pl ennek segítségével tudsz olyan logót készíteni ami egy sima kör alak, fehér négyzetszegély nélkül...

Megnéztem, de még azt sem találom, hogy hol van ez az alhpa-csatorna. 😊
Melyik menüpont alatt található?

Szerencsére Photoshopban nem vagyok járatlan, de ez az alpha-csatorna nekem új. 😊

Alexease
Ez elsosorban gyakorlati tema, vagyis probald ki, teszteld le, gyakorold stb.
Ha az itt található progit használod: http://rfactorracing.yusho.de/index.php?categoryid=43&p13_sectionid=2 , akkor nem értem. Én megnyitom a .mas-t és megjelenik a .masban lévõ file-ok listája, amit az "Extract" parancsal ki tudok tömöríteni egy mappába.

Alexease
Parancssorba: MAS2FILES.EXE filename.mas konyvtarneve
Megnézem. Bár elsõ olvasatra kissé nem értem. 😊

nektek hogy sikerült megnyitni a mas fájlt ?
MASTools-rF nekem nem sikerült mit bénázok el ?
Alexease
A Photoshop-ban nezelodj a Channels palettan. Ha uj csatornat szursz be, akkor az alfa csatorna lesz. Arra festhetsz grayscale-ben - vagyis szurkearnyalatosban. Minnel vilagosabb a "festes" annal jobban fog ervenyesulni, latszodni a Layers reszben a kep. vagyis ahol feher latszik, ahol fekete nem😊 A ketto kozott meg ott az atmenet😊)
Ezt az alfacsatornás-dolgot nem igazán értem. Valaki fellebbentené a fátylat róla?

Köszi Spet, hogy ezen a fórumon is megválaszoltad a kérdésemet. Na megyek, és megnézem mit tehetek még a mododdal. 😊

JuanG
tök röhej 😊...mé alfa csatornában van? ménem síma kép? 😛PP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
én akarok csinálni valamit, csak nem tudom, hogy mi fog beleférni, de azt a korcs autót mindenképpen Porsche renderre szeretném cserélni

viszont az a gond, hogy hiába állítod át a modot restartolni kell, hogy változzon a menü design

Jujj itt mar nagyon kezdodik a modding.Hajra skacok,mindent bele.<#eljen>

Alexease
Az alfa csatornan probalkozz😊
De az rFHUD.MAS-ben is van egy HUDTEXTURE.TGA file, abban is az alfa-ban kell probalkozni😊

Amugy egy normalisabb MOD-nal, ezeket a dolgokat is, sot a komplett menut, hatteret, animaciot stb. is konnyen ki lehetne cserelni, csak hat nem cserelik😊
JuanG
ezek TGA-k, és nekem tök feketék 😞(...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Én találkoztam ezzel a file-val.

Uidata/Uibkgd.mas

Ebben van.

CAR0000, és CARSIDE0000.......és asszem .dds file-ok.

petesilver
Ez az! Nézd meg jobban! A lap amit látsz, az egy alfával lyukasztott textura, a fullobject felni felett! Ha elforgatod, és figyelsz, ott van mögötte a felni is. Ezt kérdezem, hogy a játék mikor használja melyiket?

JuanG
a howston és ZR modelleket én is nézegettem már editorban, a felnik nem valami szépek 😞, igazából csak egy lap-nak tûnnek...de mit akarsz pontosan? nem vágom...

avcom
jogos, rosszul fejeztem ki magam

petesilver
Hát érdekes! A pcc felnipoligonszáma:1642/867/295/33 lefelé lodolva. ehez képest a howston felnisuzáma ua lodonként, viszont változik a textura, illetve lehet nem is lodos, vagy mi, mivel mindegyik felniobject+fake felnitexturalap. De van ahol az sincs, asszem rheznél. szóval nem egyértelmû számomra😞

b-type
jóság<#finom>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Ezek szerint akkor a kerék végig objectként van kiszámolva forgás közben....

JuanG
spec. a pcc a felnihez csak 1 textúrát használ, csak a gumin van 4 féle text. a fordulatszám függvényében...

JuanG
végignéztem az összes MAS-t ami az rFactorban van, semmi...

avcom
nézz bele a PCC-be, ott jól látszik, hogy melyik kerékmodell milyen textúrákat használ "fordulatszám" függvényében

petesilver
Olyan valaki segítségét kérem, aki sokat nézte visszajátszásban az rFactor autóit esetleg közelrõl. Nehezen emésztem meg az autó felni kérdését ugyanis. Mikor látható kivehetõen a felni object szinten? Hogyan is kezeli le a progi a felni kérdést? Megvan ugye a felni objectbõl, valamint az egészet beteríti egy körlap, ami animált texturás, alfával lyukasztva, 3 mozgási fázisban. Mikor szokta használni a játék ezeket és hogyan menet közben? Mikor cseréli melyiket? Van valakinek tapasztala ezzel kapcsolatban esetleg?

petesilver
NEM VALAMELYIK HUD MAS FÁJLJA, VAGY ILYESMI?

aesirbaba
Egy igazi olasz disznó😊 Szokása, hogy az elsõ versenyautós vezetés elõtt a megbeszélésen, turkálja az orrát, és a cuccot felkeni az asztalra. Ezen mindenki annyira kiakad, hogy nincs idejük a stresszre😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Fogd vissza magad, mert rádküldelek! 😄

ide még bátran irogatsz mi? itt még nincs híred 😄

-- http://www.x-plane.hu

Nem értem kérem mirõl beszél. Projektorok?

JuanG
misu is erre a file-ra vadászik...én is néztem, én se találtam, de az bizti hogy nem gmt, mert az 3d objektum...