rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy árnyékok: ja...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bar tudom, hogy ez a mult, de van benne valami jovo is (<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3>), de nem lehetne valahogy meggyozni az ISI-t, hogy keszitsen valahogy egy ShadowMap supportot?! 😊 Jo es szep ez a dinamikus napszak es az arnyek, csak sajna hasznalhatatlan egy kicsit😊 Valszeg sokan kikapcsoljak es erosen butitjak az arnyekot is😉 Vagyis, rosszabb a helyzet mint volt😉))
Talan ossze lehetne hozni, hogy ha ki van kapcsolva a dinam,ikus napszak a jatekban, akkor a program, a beallitott napszaktol fuggoen, generalna egy szep nagy shadowmap-ot, amit statikusan "radobna" a palyara😊 Igy mindennek lehet speci arnyeka fu, fa, bokor, pozna stb.😊 - meg ha nem is olyan nagy felbontasu, de legalabb latvanyos lenne, es ezek ra is vetulhetnek az autokra.
Igazabol most minden jatek igy mukodik, itt sem lenne vele gond. Valszeg kevesebb memoriat es procit zabalna, mint masodpercenkent kiszamolni tobb tucat vagy szaz objectre az arnyekot😊
Latvanyban irtozatosan nagyot dobna a jatekon, meg ha nem is lenne dinamikus. Bar tudom, hogy most is be lehet kapcsolni mindennek a dinamikus arnyekat, ami a csucs, csak hat meg nem gyartanak hozza procit😊) De mondjuk, hosszutavon ez a kifizetodo...
a grafikon szerncsére jól mûködik más modoknál is,csak hülyén néz ki,hogy sr-nél 20ezerig van a fordulatszám😊)
többek között ez az oka annak, hogy pl Godzila nem csinál új menüt (nekünk se, pedig kértem, mert nagyon tetszett a HPCC-s menü)
Van egy problémám...ha tudtok,segitsetek!
Továbbra is patkolászok egy rF f1 modot,és a menübe Kferro grafikai segitségével beillsztettünk egy olyan váltógrafikont,ami F1-hez 400-ig van skálázva.
Sikerült is precízen bepozícionálnom,hogy azt is mutassa,amit kell.
A módositott "uibttn.mas"-t átneveztem "uibttnf1.mas"-ra,illetve a hozzá készített ui.osc file-t uif1.osc-ra,mégpedig azért,hogy ezeket a menü részeket,csak az f1mod használja.
Sikerült is ezt megoldanom,csak egy kicsit sántít a dolog.
Az a probléma,hogy ha az f1mod volt betöltve legutóljára,és elinditom a játékot,akkor frankon bejön az f1-hez szánt menü.Ha viszont átváltok valamelyik gyári modra,akkor nem áll vissza az eredeti menü,csak akkor ha restartolom a játékot.
Ilyenkor már az eredeti menü jön be,de ha megint átváltok az f1modra,akkor megint nem az f1-es menü jön be,hanem marad az,amivel indult a játék.
Gondolom,ha már egyszer betöltötte a menüt induláskor,utána már nem tölti ujra,hiába adtam meg neki a .rfm-ben.
Erre tudtok-e valami okosságot?...remélem igen😊
Lehet,hogy a config.ini-ben van a megoldás.....de nem tudom,hogy mi az.
elõre is köszi!
egyébként a Pápai Lacitól
(de nem offolunk most marhára? <#confused>#confused>)
Mission Impossible 2010: PRO Class
Örök hála!
Azért ha vki ismer elérhetõséget ezekre az áthúzott autókra, az jöhet 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy sok kepet lehet latni kulonfele autokonverziokkal, csak publikalni nem publikalhatjak a "ModTeams"-SimBin-RSC "egyezmeny" miatt.
Alex , mikor veszünk váltót, vagy mi van vele meg lehet már venni ?
Nehogy kihagyjatok a buliból ha csak 300 $ felett szállítanak egyedül nem tok venni 😊))))
emule valamiféle edonkey fájlmegosztó, googleban keress rá, a tört server azt jelenti, hogy aki a servert csinálta annak is tört a játék.
Multiról anniyt érdemes tudni, hogy a serverrel egyezõ fájlokra van szükséged, hogy használni tudd, különben kidob mismatch hibával, ezért tudsz eredeti serverre csak eredetivel menni, mert a törtön mások a fájlok az rFactornál.
Bocs, de warezolni nem szabad a topicban, szal próbálj meg ennyivel megelégedni.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Emule? Az mi?
Tört szerver? És az mit jelent? Én még életemben nem játszottam neten!
ISI es Lienz interju, nKPro erdekessegek, a West fiverek "beszelnek" (😄DD), stb.
http://www.autosimsport.com/
Pedig itt a gyengébb motor miatt nem kellett volna hogy így legyen...sztem ott a Bmw kicsit elronthatta a parabolica-t.
Gyere néha ide keménymagnak 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Jól eldugták 😊))
Cracket honnan tudok szerezni? Valaki segítsen!
Meg ugye ha crackelem a játékot akkor neten nem tudok majd játszani! Vagy igen?
PLEASE HELP!!!!!!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
THX... 😉)
Aztán skinek meg nevek úgyis lesznek hozzá 😊))))
<#zavart1>#zavart1>
..bár mondhatnék mást is hogy jóba legyek mindenkivel de akkor hazudnék nekem, azt pedig ki nem szeretném.
Szal én beülnék..be bizony. <#eljen>#eljen>
a karosszéria maga a korábban említett apróságokat leszámítva elvileg ua