rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem veszünk váltót ??? <#idiota>

Amúgy árnyékok: ja...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
MISU!

Bar tudom, hogy ez a mult, de van benne valami jovo is (<#idiota><#zavart2><#zavart1><#wow3>), de nem lehetne valahogy meggyozni az ISI-t, hogy keszitsen valahogy egy ShadowMap supportot?! 😊 Jo es szep ez a dinamikus napszak es az arnyek, csak sajna hasznalhatatlan egy kicsit😊 Valszeg sokan kikapcsoljak es erosen butitjak az arnyekot is😉 Vagyis, rosszabb a helyzet mint volt😉))

Talan ossze lehetne hozni, hogy ha ki van kapcsolva a dinam,ikus napszak a jatekban, akkor a program, a beallitott napszaktol fuggoen, generalna egy szep nagy shadowmap-ot, amit statikusan "radobna" a palyara😊 Igy mindennek lehet speci arnyeka fu, fa, bokor, pozna stb.😊 - meg ha nem is olyan nagy felbontasu, de legalabb latvanyos lenne, es ezek ra is vetulhetnek az autokra.

Igazabol most minden jatek igy mukodik, itt sem lenne vele gond. Valszeg kevesebb memoriat es procit zabalna, mint masodpercenkent kiszamolni tobb tucat vagy szaz objectre az arnyekot😊

Latvanyban irtozatosan nagyot dobna a jatekon, meg ha nem is lenne dinamikus. Bar tudom, hogy most is be lehet kapcsolni mindennek a dinamikus arnyekat, ami a csucs, csak hat meg nem gyartanak hozza procit😊) De mondjuk, hosszutavon ez a kifizetodo...
Alexease
Nahh, egy ilyen palyan mar igazan jol mutatna a dolog, ha az engine birna kezelni az arnyekokat😊
lac coo

lac coo

Hát ez nem túl jó hír,de azért köszönöm.

a grafikon szerncsére jól mûködik más modoknál is,csak hülyén néz ki,hogy sr-nél 20ezerig van a fordulatszám😊)
avcom
sajnos nem, újra kell indítani a játékot ahhoz, hogy változzon a menü
többek között ez az oka annak, hogy pl Godzila nem csinál új menüt (nekünk se, pedig kértem, mert nagyon tetszett a HPCC-s menü)

Hi All!

Van egy problémám...ha tudtok,segitsetek!

Továbbra is patkolászok egy rF f1 modot,és a menübe Kferro grafikai segitségével beillsztettünk egy olyan váltógrafikont,ami F1-hez 400-ig van skálázva.
Sikerült is precízen bepozícionálnom,hogy azt is mutassa,amit kell.
A módositott "uibttn.mas"-t átneveztem "uibttnf1.mas"-ra,illetve a hozzá készített ui.osc file-t uif1.osc-ra,mégpedig azért,hogy ezeket a menü részeket,csak az f1mod használja.
Sikerült is ezt megoldanom,csak egy kicsit sántít a dolog.

Az a probléma,hogy ha az f1mod volt betöltve legutóljára,és elinditom a játékot,akkor frankon bejön az f1-hez szánt menü.Ha viszont átváltok valamelyik gyári modra,akkor nem áll vissza az eredeti menü,csak akkor ha restartolom a játékot.
Ilyenkor már az eredeti menü jön be,de ha megint átváltok az f1modra,akkor megint nem az f1-es menü jön be,hanem marad az,amivel indult a játék.

Gondolom,ha már egyszer betöltötte a menüt induláskor,utána már nem tölti ujra,hiába adtam meg neki a .rfm-ben.
Erre tudtok-e valami okosságot?...remélem igen😊

Lehet,hogy a config.ini-ben van a megoldás.....de nem tudom,hogy mi az.

elõre is köszi!
Papailaca
de mondtam ugye, hogy kopirájtos,vagy nem?😊

Let\'s get ready to Rumble!

avcom
hát akkor ez van <#falbav>
egyébként a Pápai Lacitól

(de nem offolunk most marhára? <#confused>)

petesilver
Tök jók a képek Misu, amit tegnap küldtél nekem!! Nem tudom honnan vannak meg neked is, de az összeset én csináltam anno 😄 az elsõ képnél még csak néztem, hogy olyan mintha, aztán röhögtem rendesen!!! 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

Kösz a helpet!
Örök hála!
b-type
jaja 😊
Azért ha vki ismer elérhetõséget ezekre az áthúzott autókra, az jöhet 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ezert a kepert a SimBin nagyot harapna (GT40, P906)😊))
Amugy sok kepet lehet latni kulonfele autokonverziokkal, csak publikalni nem publikalhatjak a "ModTeams"-SimBin-RSC "egyezmeny" miatt.
lac coo
Jó reggelt 😊)))) Na meg GTL GT40 😊)))))))

Alex , mikor veszünk váltót, vagy mi van vele meg lehet már venni ?
Nehogy kihagyjatok a buliból ha csak 300 $ felett szállítanak egyedül nem tok venni 😊))))

b-type
jött egy béta Nordschleife-re (TheMother)
- kép
- link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomievo
OK, majd benézek oda is. 😊

emule valamiféle edonkey fájlmegosztó, googleban keress rá, a tört server azt jelenti, hogy aki a servert csinálta annak is tört a játék.
Multiról anniyt érdemes tudni, hogy a serverrel egyezõ fájlokra van szükséged, hogy használni tudd, különben kidob mismatch hibával, ezért tudsz eredeti serverre csak eredetivel menni, mert a törtön mások a fájlok az rFactornál.
Bocs, de warezolni nem szabad a topicban, szal próbálj meg ennyivel megelégedni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Bocs de én egy LÁMA vagyok!
Emule? Az mi?
Tört szerver? És az mit jelent? Én még életemben nem játszottam neten!
Alexease
Megjelent az AutoSimSport aprilisi szama! benne nehany erdekesseg:
ISI es Lienz interju, nKPro erdekessegek, a West fiverek "beszelnek" (😄DD), stb.

http://www.autosimsport.com/
b-type
Nagyon meglepett hogy Monza-ban ilyen jól mentek a Seat-ok,...a második futamon egy az egybe meggyorsulta az egyenesben(!!) a Bímert Yvan Muller...csak néztem.
Pedig itt a gyengébb motor miatt nem kellett volna hogy így legyen...sztem ott a Bmw kicsit elronthatta a parabolica-t.

Gyere néha ide keménymagnak 😊

Tomievo
Igen igaz, én arra gondoltam, hogy ellép 2-3mp-vel, akkor az már tönkreverésnek számít, ha senkinek nincs esélye támadni. Márpedig egy technikás pályán sztem még jobban ott lesz Yvan, mint most. Persze ezzel a handicap redszerrel lehet nem lesz ilyen, de az is lehet, hogy pont emiatt lesz majd, hogy valaki jóval(fél mp) gyorsabb a többieknél.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
THX 😊))

Jól eldugták 😊))

Alexease
En sem azt akartam mondani, hogy csak roncsderbi, hanem hogy rovid a verseny, vegig szoros a kuzdelem, igy benne vannak a koccanasok - nem szandekosan - es igy meg vetlenul is lehet hatra vagy elore kerulni. Es valoban kiszamithatatlan, es ettol izgalams is, mert mert az utolso percig kuzdelem van, nem lehet meglepnie senkinek😛
Tomievo
Ez nem igaz, de tényleg sok az ütközés, és ez adja a sok izgalmat. Bár nekem elsõsorban a test test elleni küzdelem tetszik nem a sok baleset. Az is nagyon kir, hogy ha valaki elment valakinek, még nem biztos hogy el is tud lépni az illetõtõl, és vannak oda-vissza csaták.

Alexease
A WTCC kiszamithatatlan😊 50%-ban roncsderbi, barmi tortenhet kozben😉
Tomievo
Na ugye, hogy oda kell figyelni Yvan Muller-re. Nagyon odatette magát mindkét futamon. Sztem lesz pár futam ahol tönkreveri a mezõnyt. Bár a 2. futamban már most õ volt a legjobb sztem.

Tomievo
emule-ról, és csak tört serveren tudsz menni

Ugye..
Hy mindenki!
Cracket honnan tudok szerezni? Valaki segítsen!
Meg ugye ha crackelem a játékot akkor neten nem tudok majd játszani! Vagy igen?
PLEASE HELP!!!!!!!!
JuanG
az SCC modban nagyon szép és részletes kocsimodellek vannak 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
<#idiota><#vigyor3><#zavart1><#vigyor>
Alexease
Light Rays
JuanG
nem kösz, csak a fizikáját tettük át gyorsan, a modellt nem nagyon lett volna kapacitásunk áttenni 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

arty
civic modellt már nem kerestek?

f1c etcc evolution 2003 mod

Forza.

petesilver
Mindenesetre elnézve ezeket a bmw-ket iszonyat sok poligonból vannak megcsinálva szerintem.

petesilver
Alexlightsabreblur in motion 😄 Képenkénti ps retus in actionscript😄

Tomievo
FÉnyeffekt 😊

lac coo
Alex, az melyik efekt amikor a kocsiból sugarasan jönnek elõ a fények ??

THX... 😉)

Csiaki
Ez mi lesz?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Tomievo
Jó ez így sztem ne nyomogasd. 😊

Alexease
<#idiota>
petesilver
Ne szórakozzunk kérem! 😄 A homogén az enyém, és össze is lesz nyomva! 😄

JuanG
hát ha nem a kék az övé hanem a másik, akkor nem kell laposabbra csinálni sztem 😊...

lac coo
És miért nem csináltok egy "nem liszenszelt" CC modot ?????

Aztán skinek meg nevek úgyis lesznek hozzá 😊))))

b-type
szerintem én azt mondom hogy az enyim.
<#zavart1>
..bár mondhatnék mást is hogy jóba legyek mindenkivel de akkor hazudnék nekem, azt pedig ki nem szeretném.
Szal én beülnék..be bizony. <#eljen>

Alexease
Szerintem a kek a Codies-e😊 Lottozzunk;D
JuanG
gondolom a kék a tiéd, sztem is kicsit laposabbnak kéne lennie így ránézésre...

avcom
a Merci egyszer már perelt 3D modellek készítéséért (nem konkrétan mod)

avcom
más futómû van az angol és a magyar alatt meg más kerekek, az egyiket kifejezetten a Renault Sport építette 0-ról (Codies féle) a másikat meg a Zengõék szériaautókból, ez lehet az oka az eltérésnek

a karosszéria maga a korábban említett apróságokat leszámítva elvileg ua

atyka
Sziasztok, látom, van itt is pár ismerõs 😄
Srácok, melyik portokat kell a routeren engedélyeznem, ha hostolni szeretnék?
Köszi...
a