rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl az biztos hogy 2002-ben Szelep ugynaazzal a Saxo kit-carral ment a gyorsaságiba, mint amivel Herzcig Norbiék versenyeztek a Rali OB-n.
A mondatot második felét nem értem, hogy jön ide 😊 De tény, hogy volt idõszak, mikor ez volt a jellemzõ.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Az is érdekes kérdés, hogy a középsõ difi hiánya mennyire jó móka egy pályaversenyen. Feltéve ha a képen látható autó egyáltalán összkerekes.
Persze mindez csak amolyan elmélkedés, mert rFactorban mindent lehet, és eleve azzal kezdtem, hogy simán lehet jó versenyt csinálni bármivel.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mint a MGyOB volt/van: mediasztarok, vallakozok, cegvezetok gyulekezete, akik ossze tudtak lapatolni a penzt az allamtol, cegtol, mediatol (vagyis a fogyasztoktol, lakossagtol😛), aztan elbohockodtak/nak itt-ott😉
kép
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
😉
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Clio-val nem említeném egy lapon, hiszen a kis Clio kb. 170 LE, ez a 207-es pedig 280 LE, van különbség. Számomra hihetetlen élvezeti faktort nyújtott a 4 kerékmeghajtás, a vége pedig 230 körülire definiálható. Engem meggyõzött a mod ezzel a fizikával, bár az igaz, hogy nem ilyen pályákon szokhattuk meg a Peugeot. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne állná meg a helyét, sõt...<#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Véleményed tisztelem és elfogadom, próbálunk olyan pályákat varázsolni a sorozatban, ahol élvezetes versenyeket lehet vívni, jelen esetben FIX setupal.
Nem titok javarészt városi pályák lesznek!
Üdv.
Kriss<#papakacsint>#papakacsint>
És kizártnak tartom, hogy nincs ilyen autóval cup..
Downhill!!
De mondom, ez csak az én véleményem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De ez csak egy vélemény, semmi sem zárja ki egy jó verseny megrendezését, csak mondom, nekem ez a 207 S2000 idegen egy túraautós rendezvénytõl.
Még van hely, ki lehet próbálni!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezúton köszönném meg azoknak a versenyzõknek a részvételt akik nálunk indultak!
Jövõre is lesz -=VMT - G@ming=-
-=VMT weboldala=-Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek az indulását és hogy ismét egy remek szezont tudhatunk magunk mögött.
Ugyanakkor Boldog Új Évet Kívánok a magyar rFactoros társadalomnak.
www.skincentral.hu
Elõször, másodszor, harmadszor? xD
Na jó, befejeztem, sry
Honda - The Power of Dreams
Már a sokadik alkalommal nézem ahogy lazán (és stabilan) a lábuk közé veszik a rázóköveket ezen a pályán, márpedig teszem azt a Stavelot-ban (ott zavart eddig leginkább) úgy elúszna rajta az autó mint szél, nincs ekkora szabad hasmagasságuk, nem egyszer lehet látni ahogy elesik az F1 verda a rázókõt a hasa alá kapva..és/de legalábbis összekócolódik a kormány a vezetõ kezében
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De amugy sem igazsagos hasonliyani, egyreszt a korabbiakat nem scanneltek, masreszt nincs ket teljesen azonos kameranezet, fov, beallitas.
Amugy meg nem ertem (a video alapjan), miert jo hatul, a motorboritason ulni es onnan vezetni😄 Legalabb is a beallitott FOV alapjan😉 Ehhez a nezethez legalabb 3x ilyen szeles kepernyo kellene;D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ami nem tetszik(lehet én vagyok a hülye) ,de nem olyan mint ha az Eau Rouge kezdeténél kicsit a lejtõ túl meredek lenne ? ...vagy lehet csak kamera pozició csalóka
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!