61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
nálam UAC off van, admin vagyok, ergo nem kell :P -
PacsutaTibi #57744 Nekem megy Vistán ha simán inditom akkor is. (Ha rendszergazdaként akkor is csak teljesen más profilt hoz fel(replayek, játékvezérlő beállitások stb))
Viszont nekem a TV Style csak akkor jött be ha rendszergazdaként indítottam. -
És nem. Jobb klikk, futtatás rendszergizdaként.:) -
exe-n duplaklikk? ;) (verzio: 1.255F a legutolso, ez tuti megy, ahogyan win7-en is) -
istvan2010 #57741 Valaki tudna abban segíteni hogy hogyan lehet az Rfactort futtatni Vistán?
Köszönöm előre is... -

Kedvenc versenyzőm abból az évből (+verda mert Ford :) ). -
Autósjátékokkal foglalkozó oldal hamarosan induló új verziójához adminokat, illetve angolul tudó tanuló(kat) keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
(egy kis bemutatkozást írj magadról) -
Egy kis teszt a Jim Beam Racing-nél. 
-
SaBoo #57737 na, az előbb nem jött össze...
-
SaBoo #57736 -
-
Psytrance kedvelőknek:
-
Azt hiszem 1984 van, vagy 88 és 91, de van 1967 is!
-
Skorzeny8814 #57732 Nekem is tetszik, most azzal játszok, de érdekelne a többi is, amit mondtam (1979-1982), ha létezik ezekből mod. -
Az F1 1979-es mod az egyik legjobb mod ami rF-re készült!
Mindenképpen próbálkozz meg vele!
-
ja..
Ebisu circuit has seriously been damaged, Tsukuba circuit as well most events cacelled for the time being -
Bár ez lenne a legnagyobb gond
-
ejh..
In addition to the loss of life in Japan, Hidenori Suzuki from Sports Car Racing magazine tells me the Sugo circuit was badly damaged. -
F171 nagyon király! Ajánlom! -
Skorzeny8814 #57726 Tudtok jó F1-es modokat '70-es '80-as évekre? Leginkább '78-tól '82-ig érdekelnek, de csak 1979-eset találtam eddig. -
Ha ki tudom fizetni a jegyet igen, ha nem akkor tv-ben nézem. De előre szidni őket a drága jegyért mókás, főleg annak fényében, hogy az sem biztos, hogy hoznak ide versenyt... -
remélem a pénztárnál első leszel a sorban.. -
Kb:DD én ha ide jön tök mindegy mennyi lesz kint leszek!
Brno ba is kimentem érte! ide is kimegyek! -

-
Az a baj hogy a magyar vakondnak nincs ásója mégis 5000-et kér el a nyuszikától :) -
A nyuszika fel akarja ásni a répaföldet, csakhogy nincsen ásója. Kitalálja, hogy kér a vakondtól. El is indul, de közben elkezd agyalni:
- Mi van, ha mégsem adja ide a vakond az ásót? Á, miért ne adná ide, jóban vagyunk...
Megy tovább, majd megint elgondolkodik:
- Mi van, ha mégsem adja ide? Lehet, hogy irígy, végülis nem kértem még semmit tőle, nem ismerem erről az oldaláról. Na mindegy, csak megkérdezem, vagy ide adja vagy nem.
Megy tovább a nyuszika, de közben folyamatosan ott motoszkál a fejében:
- Ez a köcsög vakond biztos nem adja ide azt a hülye ásót. Ettől kitelik, hogy nem adja ide. Mindegy, ha már elindultam megkérdezem.
Bandukol, már majdnem a vakondtúrásnál van:
- Bmeg, ez a szemét rohadék vakond biztosan nem adja ide az ásót.
Odeér a vakondtúráshoz, bekopog.
Kijön a vakond:
- Szia nyuszika, miben segíthetek?
Erre a nyúl:
- Tudod mit vakond? Baszdmeg te a kibaszott ásódat!
Szóval a hír:
"Tárgyalnak a WTCC verseny Hungaroring-re hozásán."
Majd pár hozzászólás alatt eljutottunk a biztos nem lesz ingyenestől addig, hogy dupla annyi lesz mint bárhol máshol, és rohadjanak meg, majd nézzük tévéből.
-
ez a gond..nálunk miért akarják a dupláját?
de hát kérjék legfeljebb otthon marad a nép.. -
f1 is nálunk a 3. legdrágább. nem hinném hogy majd ezen nem akarnak gyorsan kaszálni. magyarok vagyunk vagy mi a szösz. -
Szabi1991 #57717 akkor majd tvből nézem 
-
20 euro meg belefer, de a duplajat kevesen adjak ki... Sztem nagyobb beveteluk lenne olcsobb jegyekkel, csak nem gondolkoznak...
-
20 euro körül vannak külföldön a jegyek. ez nem veszélyes azért. gondolom itthon drágább lesz, olyan 10-12000 Ft -
Skorzeny8814 #57714 Nem akarom kötekedőre venni a figurát, ha mégis így tűnt akkor bocs. Csak szövegesen elég nehéz hangsúlyozni :P -
Skorzeny8814 #57713 Nem kételkedem abban hogy Ulvar jóindulatból tanácsolta az online játszmát, de offline-ban is meg lehet csinálni hogy jól menjenek az AI-k. WCP97, GPTeam98, WCP99-ben is "ésszel" közlekednek és normálisan tankolgatnak maguknak. Legalább is ez a tapasztalatom.
NEM AZ AI-K KÉPESSÉGEIVEL VAN BAJOM!
Azt már sikerült beállítgatnom a talent fájlokban. Tényleg csak annyit szeretnék hogy hol lehet piszkálni hogy mennyit tankoljanak, VAGY mikor jöjjenek ki. Ha egyáltalán lehet ilyet! Ha nem akkor nem. De ha nem kérdem meg akkor sosem tudom meg. -
Ingyenes biztos nem lesz :D -
aztán ha aranyárba adják majd a jegyeket üresek lesznek a lelátók..
ha sok nézőt akarnak akkor a 2006-os GT-hez hasonlóan (akkor Bukarest helyére ugrott be a ring)ingyenessé teszik a megtekintését. -
ha offline akarsz, akkor bármelyik simbin játék alkalmasabb rá mint az rf. -
Maradhatsz a kérdésednél, és figyelmen kívül hagyhatod Ulvar hozzászólásának az első sorát, de azért tisztázzuk: nem azért nem írja le neked senki, hogy hogyan lehet faszán beállítani az AI-t mert hülye irígyek vagyunk, és nem akarjuk, hogy király offline versenyeket fuss.:) Azért nem, mert kb lehetetlen normálisan belőni a gépi ellenfeleket. Az rFactor online játékra készült. Azért van benne AI, hogy ne tudd azt mondani, hogy nincs, de kb ennyi értelme van.
Be lehet lőni rosszra, meg lehet úgy is, hogy nem foglalkozik vele a mod készítője és akkor nem rossz lesz, hanem nagyon rossz. Ez a két verzió van. -
Skorzeny8814 #57708 Nem szoktam online játszani, úgyhogy maradnék a kérdésemnél, de köszönöm. -
Tárgyalnak a WTCC verseny Hungaroring-re hozásán. -
Valaki írja ki a bannerba hogy a játék nem igazán lett optimalizálva offline játékra, sőt ez nagyban függ a mod készítőjétől...
Keress magadnak egy ligát, bajnokságot ahol szeretnél menni. Jobb mint szenvedni azzal hogyan állítsam be az AIt, van ahol nem is lehet...