rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
2011.01.06
CART'98 REPLAY
U.S.500
MICHIGAN INT'L SPEEDWAY

19.00 QUALIFIKÁCIÓ
19.06 BEMELEGÍTÉS
19.16 VERSENY (250 KÖR/500 MÉRFÖLD)

ÉLÕ KÖZVETÍTÉS A SIMSPORT TV CSATORNÁJÁN
VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL! <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én is néztem neten élõbe jó is lett volna(pláne mikor valaki rájött hogy ugyanmár van zoom azon a kamerán meg forgatni is lehet 😄), csak hát 0val totyogtak, csak gépzabálonak és háttérzajnak ment a második monitoron mappingolás közbe. Volt egy Frici belsõ mintha az õ kerekei jobban tapadtak volna, vagy legalábbis belülröl nem tünt ilyen lassunak, mint ahogy ebben a vidiben láttam az öszkerekeseket.

Az idén kicsit beleszürkült a többi verseny közé ugy érzem, de tavaly tavaly elött volt kb annyi megjelenése a szilveszter rallynak mint a többi Ob futamnak vagy a mikulás rallynak.

Gondolom a lelátok biztos le voltak zárva azért nem volt ott senki, de lehet jobban járt ha máshova állt, vagy a boxba bóklászott.

"Valszeg a szponzorokl is elhivatottak"
A legtöbb cég már nem azért támogat pilótákat mert hogy az neki milyen jó reklám....

A videó viszont tetszik. Néhány driftes autóval jókat kacsáznak, látszik, hogy nem kicsit fordul ki a kerekük, jól is jött ezen körülmények között. <#smile>
Nekem nagyon nem tetszik, hogy ilyen körülmények között kellett menniük. Vicc, hogy a 4 kerék meghajtású autók is csúsznak, mint a taknyon. Persze lehetett volna azt is, hogy kicsit lassabban közelítik meg a kanyart. De ez nem verseny volt, hanem türelemjáték a videóból és az élõképekbõl ítélve.
Alexease
Amugy sem sok ertelme van az egesznek, igy ranezesre csak hobby, onon szorakozas😉 Semmi hir, inbfo, nem kozvetitik, nem reklamoztak, teljesen uresek a lelatok stb.😊
Kissebb csoda, hogy van egyaltalan szponzor az autokra, mert mediaerteke az egyelo a nullaval😉 Valszeg a szponzorokl is elhivatottak, megszallottak, mert tudjak, bar a reklam semmit nem er, de legalabb ott vannak, tamogatjak oket, tortenik valami.
gviski

Lehet bátran jelentkezni 😄

Virtual SimRacing

Penge88
Csak szolidan 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

bardocz
Ennek így semmi értelme nem volt. Biciklivel jobbat mentem volna kb. Vagy szöges gumi, vagy takarítsák le a pályát.
simcompany
😊
ladázol? kemény 😊

Az hogy végülis nem volt se sózás, sem más, az amiatt volt, mert a 'ring félti az aszfaltot, a rendezõ meg természetesen nem vállalja az újra aszfaltozást 😊

Ez mondjuk akár érthetõ is. De ez így számunkra nem verseny volt, hanem egy túlélõ tábor, és hát megpusztultunk 😊

Egyébként a kategóriánkból nem kevés pilótát a MiniRally-n és az FRT-n oktat Gabi, de ez már éles rallye volt, ez más. Itt minket oktattak.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Penge88
Néha kénytelen a saját kérén megtanulni dolgokat. De megtanulja. A télen én is sokat tanultam téli vezetésrõl, elsõ telemet töltöm ugyanis egy 2105-el... Lekopogjam, még káron nem tanultam, de 1x 2x majdnem volt nekem is árok. Jó, mondjuk az poén volt. 😊 Mehettem volna azon a szakaszon egyenesen is, nem keresztben 😄

Ulvar
ez de szar...már elnézést.

Olyan mint anno RBR-be Szajky kupán kitalálták, hogy egy gumit választhatsz vagy aszfalt vagy murva azzal lemenni 2-3 havas pályát majd aszfalt és murva...kössz...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
hát ha megnézed, akkor valami olyan érthetetlen hosszú féktávot vesz, hogy gyorsabban futottam volna ott 😊 persze a trükkös rallye-sok azok tudták hogy kell menni jégen hó gumival, Gabinak volt 2,5 órája nézni a többieket -15 fokban, egyszáll overállban, hogy is veszik a kanyarokat. sokat tanult 😊

simcompany
így csúszott 😊

Penge88
Majd legközelebb :-) Szépen mentek, de látszik a pályaautózás Gabin... Ilyen esetekre kézifékkel még menthetõ lehet a dolog, de lehet itt ez se segített volna.

Hazudnék ,ha azt mondanám.....értem??Mirõl beszélsz,mire gondolsz??
simcompany
Nem jól 😊 A versenykiírásban az szerepelt, ha hó esik, azt eltakarítják és sózzák az utakat. Így vittünk új slicket meg esõs gumit. Persze a pálya tükörjég volt (komolyan), és szöges gumi használata tilos volt. Egy 9 éves téli gumi volt nálunk, azzal próbálkoztak. Értelmetlen verseny volt, állandó autó tologatással, elakadásokkal. A 4. gyorson becsusztak egy árokba ahol a váltó hátramenetben maradt. Game Over.
beszámoló itt

Egyébként rallye-sokat akik már évek óta ûzik az ipart, így beugorva nem lehet megfogni. Már értem Raikkönnen szenvedését 😊

bosco05
Amúgy hogy sikerült a rally? Célba nem sikerült érni azt látom, de amíg ment Bika, hogy boldogult a mezõnnyel?
simcompany
szerintem más problémád is van 😊
kapcs ford

Sziaztok..

Egy olyan ominózus problámám van,hogy az rft 2010 track pachot,átmásoltam egy másik mód alá,és az a mód alatt sokkal szegényebb lett a pályák környezete...??
Ez mitõl lehet???
Dietrich
na sebaj majd ha lesz rf2 nem lesz csak 2 liga
egyikbe 4 a másikba az összes többi <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
<#wilting><#zavart1>

simcompany
hát igen a szokásos téma 😊 tegnap néztem a maszosz mûsort, ahol egy liga bemutatkozott, tök új, tök jó, hála az égnek lesz F1 segítségekkel... ja és a gyõztesek ingyen boxlátogatást nyernek a magyar gyorsasági futamra.. ami ingyenes...
azt hittem eldurran a fejem.

bardocz
Level 82-es magewarrior vagyok, és ha beszólsz, kiszúrom az autód kerekét féktávon!<#zavart1>
Roger6
OMG, nem akarok flémet, annyira tudtam, hogy nem fogod belátni, hogy ugyanazt írtam pár hsz-el elõtted, mint a mondatod második fele... <#idiota> Hát mindegy, interneten mindenki warrior. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
te meg nem olvastad el hogy mit írtam vagy nem értelmezted jól.

bardocz
Így van, ki a tökömet érdekli, hogy hanyadik vagyok, ha a 628. helyen egy kurva jót csatázok.
Roger6
Te Ulvar! Írtam én ilyet, hogy gyõzelemért indulunk? Idézem magam kb. 4-5 hsz-rõl visszamenõleg, ami felett biztosan véletlenül elsiklott a szemed: "Mi fun-ból versenyzünk egymással" - ergo, bárki gyõzhet, de nem ez a cél. Na, érted?<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Ha mindenki csak azért menne hogy gyõzzön...annak nincs értelme, szórakozni úgyis lehet hogy nincsenek nyerési esélyeid, de játszani attól még tudsz.

Roger6
"Versenyzek kb 3 éve ligákban, de még soha nem volt reális esélyem nyerni sehol" - há' mer rossz ligákat választottál! <#hehe><#idiota> Gyere te is Pözsózni. <#nezze><#nyes>

bardocz
"Megunja, hogy labdába sem rúghat és leteszi az rFactort."

Versenyzek kb 3 éve ligákban, de még soha nem volt reális esélyem nyerni sehol, legtöbbször ha dobogóra kerülök már az is csak mázli miatt van. iRacing ugyan ez, olyan emberekkel rak össze, hogy a top5 nehezen elérhetõ. De egyik játékot sem fogom emiatt letenni, max ha kijön belõlük a második rész, és már senki sem fog ezekkel versenyezni.
Ulvar
ezért vannak junior bajnokságok. és aki úgy érzi hogy már tud tovább lépni onnan az megy más bajnokságba is...nagy dolog...csak a többség értetlen vagy lusta.

A Peugeot 207 amatõr pilóták részére indul. Egy új pilótának nagy ligában esélye sincs a "veterán" profik ellen. Megunja, hogy labdába sem rúghat és leteszi az rFactort.
Szándékosan indul ez a bajnokság kezdõknek,amatõröknek, így mindenki megtalálja a vetélytársát a pályán.

Nightt
Ti tudjatok... Csak nagyon rossz hatassal van a szimes bajnoksagokra, h nem 3-4 nagy liga van, hanem 25, ahol a bajnoksagokban egyre kevesebb a versenyzo...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Nekünk is van saját ligánk, és még véletlenül sem fordult meg a fejünkben, hogy bárkihez csatlakozzunk a szerény 10-12 fõnkkel. Mi fun-ból versenyzünk egymással, és nem nyomunk le több száz kört verseny elõtt, mint ahogy egyesek, ez számunkra kikapcsolódás, nem versenyzés.<#idiota>

Nektek biztos sikeres ligáitok vannak, hogy így tudjátok, hogy mit kell tennünk...
Nekünk megfelel a kis ligánk is. Ez nem új liga NIGHT...
FéknyomTVn minden futamunkat megnézheted...

Jól esik,hogy az emberekben ennyi jóindulat van😊

Ulvar
65-re mondjuk el de mindegy.

Nightt
Van 13 nevezotok, amibol a 2. verseny utan jo esetben lesz 6-7... Nem ertem, h miert van ertelme a 100. ilyen ligat megcsinalni. Mindenki jobban jarna, ha csatlakoznatok valamelyik nagyhoz...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Január 14-én rajtol a Peugeot 207 bajnokságunk.
A helyszín Miami, a pályát a VMT-G@ming alapítója, Dzsezi készítette:
a GTA Vice City egyik pályarészletén versenyezhetünk.

A bajnokság minden futamán FIX SETUP szerverbeállítás él!
A bajnokságra a 3. futam lezártáig lehet jelentkezni!
A versenysorozaton a részvétel INGYENES!
Újonc és amatõr pilóták jelentkezését várjuk!
Jelentkezés ITT

A Peugeot 207 IRC autók aszfalt futómûvet és aszfalt gumit kaptak így alkalmasak aszfalt versenypályára. (A mod tartalmazza a futómûvet,a gumifizikát a VMT-G@ming javíotta)

ÜDV

simcompany
Ahhoz hogy verseny legyen, kell egy rendezõ aki beleteszi a pénzét. Ilyen nincs. Ha lenne, akkor lenne versenyzõ, fõleg csehektõl, szlovákoktól.

Az én személyes véleményem az hogy a gyorsasági azzal lõtte tökön magát, hogy egyre drágább márkakupákat hoztak be, ezzel teljesen kiszipolyozva azt a réteget aki megfizethette.

mackosajt
Nyáron még egész autózhatónak tûnt a 24-es. Pont akkor javítgatták.
Amúgy biztos, hogy egy versenyhez elég lenne a minõsége, mert egy ilyen moci mocis quad (olyasmi, mint a yamaha raptor-ok) villámként hasított el mellettünk, nem kis tempóban.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

<#idiota>

zolee145
Milyen érdekes a világ. élõben panaszkodunk, hogy nem tükörsima az aszfalt az rF-ben ha nincsenek meg az úthibák azt mondjuk, hogy nincs rendesen kidolgozva a pálya.😄
Ma egész nap úthibákat csináltam.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Erdészet azért is kér pénzt, hogy ott akárki használja az utat?

Pedig egy hegyi versenyt faszán lehetne közvetíteni, onboard kamerákkal, meg mindennel, szerintem még nézettsége is lenne.
"...Én ugy gondolom hülyeség volt megszüntetni a hegyi versenyeket..."

A hegyi versenyekkel az a baj hogy egyszerüen nem éri meg megrendezni. Önkormányzat, rendõrség, erdészet, mind egy csomó pénzt kér azért hogy lehessen ott rendezni futamot. Mellesleg tudomásom szerint az aszfaltok minõsége is siralmas,parádon és a mecsekben is.

Én ugy gondolom nem 2-3 éve épült le, hanem már a 90es évek vége táján elkezdõdött, nézegettem 1-2 nev listát, hát csak ámuldozom mennyi bmw és merci ment régebben a nagyturások között, és milyen nevekkel a volánnál....
Talán 2000res évek elején még az astra másodvirágzásának, a média kupának és a clio kupa kezdeti sikereinek köszönhetõen nem tünt fel ez a hanyatlás.

Én ugy gondolom hülyeség volt megszüntetni a hegyi versenyeket(ugyebár elöször kezdték azzal ha jol rémlik hogy külön hegyi bajnokságként értékelték)
Másrészt ugy gondolom a média kupa is egy nagyon jó dolog volt, és több értelme lenne, mint hogy celebsztárokat ültetünk a kocsiba...
Az elmult években azt sem tudom kik lettek a bajnokok(tavaly tán egy ferrari), pedig nem mondanám hogy kevesebb figyelmet forditok a gyorsaságis dolgokra mint egyéb autósportokra, hanem csak egyszerüen kevés helyen foglalkoznak vele sajnos. Ilyen helyzetben meg mégnehezebb szponzorokat szerezni, hogy ne csak ezek a hobby versenyzõket lehessen nézegetni...

Sõt késõbb rally autó is lett belõle....
De azért itt hónapok teltek el a szakágváltások között
2009

2008

2006

simcompany
eleve autós videók alá nem kérnék zenét.

simcompany
hogyne! 2-3 éve nem volt ritka. azóta a rallye nagyon eldrágult, a gyorsasági meg leépült...

zolee145
Asszem fogok csinálni egy petíciós oldalt vagy mifene és ha elég sok "aláírás" összegyûlt akkor elküldöm a Youtube-nak. A tárgy: kérdezés és gondolkodás nélkül töröljék az összes olyan rally videót ami alatt zene van...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.