rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CART'98 REPLAY
U.S.500
MICHIGAN INT'L SPEEDWAY
19.00 QUALIFIKÁCIÓ
19.06 BEMELEGÍTÉS
19.16 VERSENY (250 KÖR/500 MÉRFÖLD)
ÉLÕ KÖZVETÍTÉS A SIMSPORT TV CSATORNÁJÁN
VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL! <#wink>#wink>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az idén kicsit beleszürkült a többi verseny közé ugy érzem, de tavaly tavaly elött volt kb annyi megjelenése a szilveszter rallynak mint a többi Ob futamnak vagy a mikulás rallynak.
Gondolom a lelátok biztos le voltak zárva azért nem volt ott senki, de lehet jobban járt ha máshova állt, vagy a boxba bóklászott.
"Valszeg a szponzorokl is elhivatottak"
A legtöbb cég már nem azért támogat pilótákat mert hogy az neki milyen jó reklám....
Kissebb csoda, hogy van egyaltalan szponzor az autokra, mert mediaerteke az egyelo a nullaval😉 Valszeg a szponzorokl is elhivatottak, megszallottak, mert tudjak, bar a reklam semmit nem er, de legalabb ott vannak, tamogatjak oket, tortenik valami.
ladázol? kemény 😊
Az hogy végülis nem volt se sózás, sem más, az amiatt volt, mert a 'ring félti az aszfaltot, a rendezõ meg természetesen nem vállalja az újra aszfaltozást 😊
Ez mondjuk akár érthetõ is. De ez így számunkra nem verseny volt, hanem egy túlélõ tábor, és hát megpusztultunk 😊
Egyébként a kategóriánkból nem kevés pilótát a MiniRally-n és az FRT-n oktat Gabi, de ez már éles rallye volt, ez más. Itt minket oktattak.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
Olyan mint anno RBR-be Szajky kupán kitalálták, hogy egy gumit választhatsz vagy aszfalt vagy murva azzal lemenni 2-3 havas pályát majd aszfalt és murva...kössz...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Thank God, I\'m a Lada owner!
beszámoló itt
Egyébként rallye-sokat akik már évek óta ûzik az ipart, így beugorva nem lehet megfogni. Már értem Raikkönnen szenvedését 😊
Egy olyan ominózus problámám van,hogy az rft 2010 track pachot,átmásoltam egy másik mód alá,és az a mód alatt sokkal szegényebb lett a pályák környezete...??
Ez mitõl lehet???
egyikbe 4 a másikba az összes többi <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
azt hittem eldurran a fejem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Versenyzek kb 3 éve ligákban, de még soha nem volt reális esélyem nyerni sehol, legtöbbször ha dobogóra kerülök már az is csak mázli miatt van. iRacing ugyan ez, olyan emberekkel rak össze, hogy a top5 nehezen elérhetõ. De egyik játékot sem fogom emiatt letenni, max ha kijön belõlük a második rész, és már senki sem fog ezekkel versenyezni.
Szándékosan indul ez a bajnokság kezdõknek,amatõröknek, így mindenki megtalálja a vetélytársát a pályán.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nekünk megfelel a kis ligánk is. Ez nem új liga NIGHT...
FéknyomTVn minden futamunkat megnézheted...
Jól esik,hogy az emberekben ennyi jóindulat van😊
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Január 14-én rajtol a Peugeot 207 bajnokságunk.
A helyszín Miami, a pályát a VMT-G@ming alapítója, Dzsezi készítette:
a GTA Vice City egyik pályarészletén versenyezhetünk.
A bajnokság minden futamán FIX SETUP szerverbeállítás él!
A bajnokságra a 3. futam lezártáig lehet jelentkezni!
A versenysorozaton a részvétel INGYENES!
Újonc és amatõr pilóták jelentkezését várjuk!
Jelentkezés ITT
A Peugeot 207 IRC autók aszfalt futómûvet és aszfalt gumit kaptak így alkalmasak aszfalt versenypályára. (A mod tartalmazza a futómûvet,a gumifizikát a VMT-G@ming javíotta)
ÜDV
Az én személyes véleményem az hogy a gyorsasági azzal lõtte tökön magát, hogy egyre drágább márkakupákat hoztak be, ezzel teljesen kiszipolyozva azt a réteget aki megfizethette.
Amúgy biztos, hogy egy versenyhez elég lenne a minõsége, mert egy ilyen moci mocis quad (olyasmi, mint a yamaha raptor-ok) villámként hasított el mellettünk, nem kis tempóban.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ma egész nap úthibákat csináltam.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Pedig egy hegyi versenyt faszán lehetne közvetíteni, onboard kamerákkal, meg mindennel, szerintem még nézettsége is lenne.
A hegyi versenyekkel az a baj hogy egyszerüen nem éri meg megrendezni. Önkormányzat, rendõrség, erdészet, mind egy csomó pénzt kér azért hogy lehessen ott rendezni futamot. Mellesleg tudomásom szerint az aszfaltok minõsége is siralmas,parádon és a mecsekben is.
Talán 2000res évek elején még az astra másodvirágzásának, a média kupának és a clio kupa kezdeti sikereinek köszönhetõen nem tünt fel ez a hanyatlás.
Én ugy gondolom hülyeség volt megszüntetni a hegyi versenyeket(ugyebár elöször kezdték azzal ha jol rémlik hogy külön hegyi bajnokságként értékelték)
Másrészt ugy gondolom a média kupa is egy nagyon jó dolog volt, és több értelme lenne, mint hogy celebsztárokat ültetünk a kocsiba...
Az elmult években azt sem tudom kik lettek a bajnokok(tavaly tán egy ferrari), pedig nem mondanám hogy kevesebb figyelmet forditok a gyorsaságis dolgokra mint egyéb autósportokra, hanem csak egyszerüen kevés helyen foglalkoznak vele sajnos. Ilyen helyzetben meg mégnehezebb szponzorokat szerezni, hogy ne csak ezek a hobby versenyzõket lehessen nézegetni...
De azért itt hónapok teltek el a szakágváltások között
2009
2008
2006