61525
  • zolee145
  • Szabi1991
    úgy legyen
  • simcompany
    hivatalos
  • Ulvar
    Semmi köze ahhoz hogy melyik évjárat. Egyszerűen ezt tapasztaltuk a 2010es addonnal. Most teszteltem ma is egy másik verziót ami benne van a modban, az már tetszetősebb volt fizikára. De ilyen forró fejjel belevágni egy ilyen bonyolult moddal bajnokságba igazi felelőtlenség. Kapásból a 10 féle Upgrade miatt amit szabályozni kéne hogy ne lehessen mindenkinek más cucc feltéve ezáltal akár gyorsabb is másikkal szemben...
  • Tóth Jozsef
    És mért ha 2009-es lenne az azért jobb mert jobb a fizikája meg minden amit felsoroltatok???
  • Ulvar
    maga a mod egy szar fizikailag...hiába írják hogy így teszteltek meg úgy teszteltek valós versenyzők (shane van gisbergen, lee holdsworth) szerintem kacsa, mert brutálisan bemegy az autó a kanyarokba...ráadásul elmelegszik a gumi a kijelzőn, ehhez képest tapad mint állat, a motor is melegszik pedig előbb váltom el jóval mint kéne. stb....

ha jó lenne már rég elkezdtük volna HRC-vel a bajnokság előkészületeit, de ... így nem jó. És ha nem javítják nekünk kell.
  • Debilon
    2010 season update kijöött hozzá
  • Dietrich
    kb. 500mb-os patch hiányzik hozzá de indítsál..
  • Dietrich
    WTCC futam a Hungaroringen (szerintem 100%)

németül tudók szerint is?
  • Tóth Jozsef
    Hali
    Indítanék egy V8 Unleashed 2010 módal egy ligát.
    Ha érdekel valakit és jelentkezne az itt megteheti: sunny93@freemailhu
  • R420
    Sziasztok!
    Van olyan szerver ahol a Pécs Pláza móddal+Ladával lehet menni rajta?:)
    Köszi!
  • Kistódi
    Hát most na:D:D Én paintel szoktam dolgozni lementem és van egy progi egy DXTbmp és azzal alakítom át én játszok kamionos játékkal is és azzal így szoktam skinezni és minden fasza...
  • zolee145
    Paint? Azért április 1-ig még van majdnem két hét.:)

Próbáld meg Photoshop + dds plugin használatával.;)
  • Smici1985

A Shift Street modból, hogy tudom átrakni a BMW M3 E92 GT2-öt az Enduracers SP1 modba? Mert nem akar összejönni. Pedig már belepakoltam az Audi R15-öst, Aston LMP1-est, a Ford GT, a BMW Z4-et, az Audi R8 GT3-at. Azok simán mennek csak ez nem.

Előre is köszi a segítséget.
  • Kistódi
    Nem tudjátok miért van az hogy ha a Lada Módból kiveszek egy dds-t átalakítom hogy megnyissam paintbe változtatok a skinen visszaalakítom dds-re felülírom és ugyan arra az autóra egy teljesen más skint tesz?
    Már azt is próbáltam hogy csináltam 1 skint és az összesre felülírtam de akkor is behozott egy másik skint és mindegyikre azt tette...
  • Tóth Jozsef
    THX
  • Ulvar
    Itt a naptár, a nagy részét megtalálod rfcentralon, a többit FVR mod készítők oldalán! (ne haragudj nincs kedvem egyesével 14 pályát linkelni, pálya név alapján megtalálod őket)
  • Tóth Jozsef
    Halli

Tudtok adni nekem pár pálya nevet vagy linket a V8Factor Unleashed Season 2010 módhoz.
    Köszönöm

• bosco05 #57767
    ezekbe vannak már beépítve az új turbós motorok
  • Ambrus Gergely
    ezekbe vanak már beépítve az új turbós motorok, vagy ez még a tavaji széria?
  • Smici1985
    A VLM csapat kiadta Sebring-et innen lehet tölteni:

Sebring
    Másik link Sebringhez

+ új Adelaide-i pálya készül. Ideje volt már.

Ez a "Baumgartner Norbi" marha jó. Ilyen hülyeséget rég hallottam.
  • Ulvar
    Komolytalan a gyerek ne foglalkozz vele :).
  • simcompany
    csodák nincsennek
  • gviski
    "Baumgartner Norbi"
  • Ambrus Gergely
    lehetetlen hogy egy gagyi dízel megelőzön egy vadiúj turbómotort.
    Baumgartner Norbi úgyis lealáz mindenkit A BMW vel
  • TerranceG
    Esetleg ha valakit érdekel,itt nézhető a 12 órás Sebring-i futam élőben:
    http://www.americanlemans.com/primary1.php?cat=live
  • Norbi1990
    Első 12 másodpercen belül volt :O
  • Nightt
    Jo lenne, ha egesz idenyben ilyen kis kulonbseg lenne az autok kozt...
  • simcompany
    hmmm

Tiago Monteiro and his SEAT TDi created a surprise by setting the fastest lap of 1:24.360 ahead of the new Chevrolet Cruze 1.6 Turbo of Alain Menu (1:24.440) and Yvan Muller (1:24.446). The fourth fastest lap was clocked by Franz Engstler’s BMW 320 TC (1:24.472).
  • mcmoha
    Nem vagyok "modder" ezert ez csak tipp: a .hdv-ben van ez a sor FuelRange=(1.0, 1.0, 220), az utolso szam a tank merete, probald meg valtoztatni.
    Az engine.ini-ben pedig ez a sor az erdekes: FuelEstimate=1.018 // fudge factor for differences between vehicle types (used for lap estimates and AI pit scheduling)
  • Nightt
    Multkor is azt a valaszt kaptad, h jatsz online es most is azt fogod kapni, ez a jatek nem offlinera van kitalalva. Szemelyes tapasztalatom az, h az AI max nehezsegre allitva is konnyeden verheto, igy nem sok ertelme van az egesznek. Ha offline akarsz jatszani, akkor valasz SimBin jatekot.
  • Skorzeny8814
    Egyszer már feltettem a kérdést, de nem kaptam rá érdemben választ (ezt nem sértésnek szánom), úgy hogy még egyszer megpróbálom:

Hogyan tudom befolyásolni hogy mennyi benzint tankoljanak az AI-k, és mikor jöjjenek ki tankolni? (olyasmire gondolok hogy valamelyik fájlban át kell írni valamit, ha ez lehetséges)
  • SimaSuna #57753
    jólvan Fater...rágyúrok...
    kinyomom Bözsi lelkét is de előtted leszek úgyis:)
  • Dietrich
    te most arra készülj LeMans-on megeszlek
  • SimaSuna #57751
    játékba lépve néztem mik a segítségek.
    de nem foglalkoztam vele, célom az volt hogy a "szuperLiszensz" kártyát megszerezzem és hogy ne unalmasan megasztár nézésével töltsem az estém.
    akkor a Seat Leonnal volt bajnokság...sajna a meló miatt nem minden futamra tudtam jönni. Később Porsche kupára lehetett jelentkezni...nekem meg nem feküdt a mod.
    Rosszat nem tudok mondani a Hopto-ról mert tényleg jól csinálják.
    Korrektül tisztáztam is velük. :)
    Talán 1-1 versenyre míg betérek ha időm és energiám engedi :)

• gviski
    Köszi szépen ;-)
  • kf1rl
    Teljes mértékben igazad van...

Suna mikor neveztél nem láttad mik a segítségek?
  • Pikador
    Nem tudom kinél és mivel próbálkoztál, de néha annyira belemerülünk a stratégiai kérdések megvitatásába, hogy mire eldöntjük mi legyen elfogy az energia a válaszolásra.

Válaszolós email címek esélyességi sorrendben:
    ciba[at]hopto.hu, plett[at]hopto.hu és pika[at]hopto.hu :). Ciba most a főnök, őt meg lehet keresni mindenféle ügyekkel. Az se baj, ha mindre elküldöd másolatban, akkor tuti hamar kapsz választ.
  • gviski
    Mondjuk nektek is hiába ír az ember nem nagyon válaszoltok, de ha adsz egy tuti e-mail címet megkísérlem még egyszer :D
  • Pikador
    A hopton elég sok bajnokság van és mindeninek meg lehet találni a magának megfelelő szintet. Van ahol tényleg sok a segítség, van ahol kevés. Mivel elég sokan vagyunk elég sok embernek kell a képességeit, igényeit figyelembe venni. 7 bajnokság fut jelenleg.

Azt gondolom nem kell ecsetelni, hogy az hogy engedélyezve van a segítség a szerveren egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki használja is. A legtöbb segítség a néhány billentyűzetes játékos miatt van bekapcsolva.

Ha mostanában keveredtél a hoptora, akkor csak a kezdő bajnokságokban indulhattál. Ott pedig felesleges lenne minden segítséget elvenni, mert nem az a cél, hogy 3 ember körözgessen a pályán, hanem, hogy minél többen el tudjanak indulni és élvezetes csatákat vívni. Ezeken a futamokon 25-30 fő indul minden héten. Kevesebb segítséggel nyilván kevesebb tudna.

Most azt, hogy milyen erős az adott liga, így lemérni nem lehet, meg szerintem pont felesleges is. Mindenhol vannak kutyaütők is és Raikkonenek is. Nálunk is.

Minket nem kell a nagyok közé sorolni. Eddig se voltunk. Ide se kerültünk ki, hiába kértük többször. Biztos megvan az oka. A honlapnak eddig 1 millió 300 látogatója volt.