rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Aki nem tudja letölteni, feltettem a HGTRR oldalra, de ki nem linkelem, mert illegális, blah, blah, blah...

GTL Spa

És egy javítás hozzá:

Javítás

Ez utóbbit abba a mappába kell tenni, ahol a MAS fájlok is vannak.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ingy
monza lejött spa nem 😞

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Panther
Downloaderrel ne is próbálkozz. Az elõbb még jó volt nekem is, már nem, de pillanat......

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
hát nekem nem hozza be, és az universal share downloader sem tud vele mit kezdeni. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Hogy érted? Közvetlen link a rapidshare francia szekciójához. Ott számol vissza egy számláló és látsz egy homokórát. Ha letelt az idõ, vársz egy kicsit, majd elindul a letöltés.

b-type
<#eljen><#eljen>

A Spa linkje asszem rapidshire közvetlen link, a html-re végzödõ linkje is megvan?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Monza GTL:

MONZA GTL

Panther
Itt van GTL Spa: (elég gépigényes, mivel egy-egy konverzióról van szó)

GTL Spa

Ja azt tudom, én ezekre a porschés versenyekre gondoltam.
lac coo
Mármint Mother eredmények ?
Egyszer belinkeltem egy képet különbözõ autók legjobb eredményeivel, megpróbálom majd visszakeresni .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem tudsz valami honlapot amin a qual meg a verseny idõeredményei vannak?
lac coo
Hát igen....Itt is egész fürgének tûnik , ráadásul vizes pályán ....

Kemény! <#eljen>

de asszem 1-2 ilyen visszaváltás után PCC-ben már a fûben vakaróznék.. Van még hová fejlõdni, na! De én szeretem, amink van 😄
lac coo

JuanG
zsír 😊))!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Jó lett , igaz kifolyt a szemem , mire végignéztem 😊))))

Amúgy ezek milyen skinek ?

kiba jo lett 😊 drakula!

-- http://www.x-plane.hu

Tomievo
Nekem tetszett.<#eljen>

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Nekem ugyanolyannak tûnt. Nem okozott lassulást, pedig nem olyan erõs a gépem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

meg a rönó klióban is..😊
ezzel szívtam is, mert eltörött a rugó és f*s keverõ lett a váltókarból😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

jajam, kispolskiban is igy van a valtokar kozeprehuzas megoldva 😊

-- http://www.x-plane.hu

petesilver
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne tapasztalt rFACTOR gamerektõl, hogy a PCC mennyivel fekteti meg jobban a gépet a normál autókhoz képest?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Az nekem tetszene, ha a Nordschlife + GP Nürburgring "egybe" pályát átkonvertálnák, de lehet, hogy a The Mother II ilyen lesz rFactorhoz. Remélem, hogy ezt a pályát megcsinálják.
Panther
A videót elnézve, szerintem XZibit és Kevin Bonora túlvállalta magát. Igaz, ez csak egy kisfelbontású videó, de a pálya nem rFactor standard minõség, egyszerû konverzió GTR-bõl, ami már amúgy is megvan. A fákon látni, mintha baltával nyesték volna meg õket, a szélük pedig sötétzöld és a tetejükön látszik egy vonal, ami még a régi Noonan cucc hibája volt. Hovatovább odáig mentek, hogy az egész GTR-t át akarják tenni rfactor alá? <#wilting><#wilting><#wilting> Talán ezt mégsem kellene.....

Panther
Itt meg XZibit FIA GTR modjához egy video. Az összes pályát átteszik rFactor alá is, egy video Anderstorpból:

FIA GT mod Anderstorp

Alexease
Egy elegge rendhagyo video clip a jatekbol😊 Kuzdottem vele vagy 3 orat, de megerte <#zavart1><#idiota><#zavart2>

rFactor PCC Bugatti (WMV, 10Mbyte)

lac coo
Jaja, ez jutott nekem is eszembe .

középrehúzásra talán megoldás lehet:
mint a személy autóknál, a váltókar alján rögzítési pontok, és két ellentartó rugóval a két széléhez rögzíteni

rajz:
Rögzítés

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Egérrel lehetlen rajzolni 😊))))))
Meg még mindig nem megoldott az üres fokozat ! 😊)))

Alexease
<#wow2><#eljen><#worship>
Alexease
Muszakirajzbol kettes😊)) De a rajz ertheto😉
b-type
hmm, nagyon kellemes a cucc! <#eljen>
szeretem ezt a vonalvezetést.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
James Burroughs jó konverziókat készít, kár hogy sosem hozhatja nyilvánosságra, mert valamiféle liga számára készíti, meg nincs engedélye rá. itt van egy pálya, Daytona Road Course, közvetlen letöltés:

Daytona Road Course

lac coo
Hát így hirtelen a váltó "házra" ez a legolcsóbb , de jól használható ötletem van, a bekattanás megoldott de a középrehúzáson még gondolkodnom kell.....A fekete kõr az a váltókar 😊)))

Kép 😊))))<#idiota>

lac coo
Pedálról beszéltem, de házat valahogy megoldanám a váltóhoz is ...Valszeg.....
Ahogy néztem az ACT váltóban valami hajlított acéllemezkék adják az ellenállást és a rugóerõt....Most azon gondolkodom hogyan is...?

Alexease
Az elektronikaval, erzekelokkel nem kel fogalkozni😊 Ha meg van a haz, es lehet kapcsolgatni, akkor csak nehany eros mikrokapcsolo kell, venni kell valami olcso OUSB-s kontrollert (azok altalaban le kezelnek 8 digitalis iranyt, gombot stb.) es atkotni az egeszet😊 Csak hat az egesz hazzal, valtomechanikaval van a gond😉 Ha lenne itthon kis muhelyem, talan meg meg is csinalnam😊))
lac coo
A BRD az a powerpedals ?? 😊))) Az jónak tûnik 😊)))
Mondjuk ha jól tudom az ACT pedál mûanyag volt, azért egy fém sokkal hosszabb befektetés lehet 😊)))

Alexease
BRD el van szallva... De ACT-Labs-nek volt pedalja is (3-as), bar mar azt sem gyartjak, de talan lesz az is megint hamarosan.
lac coo
Hát az elektronikán és az érzékelõkön kívül mindent meg tudnék csinálni magamnak kb 3000 Ft.-ból 😊)))))

Panther
Pontosan, 120 és 150 euro. Szerintem ez még kipengethetõ. BRD-t nem fogok venni.

lac coo
Ja....Hangvadászat köben erre bukkantam 😊))))))) Klikk play....

lac coo
Hát ez csak 150 euro...Az még elviselhetõ !!!! 😊))))))) Mármint a Finnmotion .

Próbálj utána nézni én nem tok angolul...Mármint a váltónak 😊))))

Alexease
Sokat nem tudok rola en sem😊 Egyszer lattam egy videot, es ennyi😊 Kellene irkalni kulfoldi forumokba, itthon nem hiszem hogy van valakinek olyan.
Alexease
Igen, azert itt-ott erosen elszalltak az arakkal, kihasznaljak a lehetoseget😞
lac coo
Vennék is pedált ha lenne rá 200 rugóm ! 😊))))

De nincs , talán majd egyszer... 😞(

Panther
Váltót? Minek az? 😊))Inkább egy Finnmotion pedált vegyél, Markus Kononen és Mikko Saren is benne vannak a gyártásában, ha jól tudom. Ja, neked Sidewindered van, ahhoz nem kell, annak jó a pedálja anélkül is. 😊)))

Azt hiszem én rendelni fogk egy pedált külföldrõl a MOMO-hoz, addig használom a Sidewindert.

lac coo
Van E-kártyám azzal vettem rF-et is gondolom az jó ...

De jó lenne valamit tudni errõl a váltórol: középre húz-e, bekkattan-e a helyére stb.....

Ketten már elegek vagyunk, nem 300 dolcsit írtál múltkor,

Alexease
Helyeben en sem nagyon foglalkoznek vele, foleg ha van mas fontosabb is😊 Igazabol hosszutavra gyartanak, addigra meg mar lesznek gepek amik elviszik a dinamikus arnyekokat is😊
Alexease
Vegyunk😊 Ha mar ketten vagyunk, az jo😊 Van bankkartyad?! Mert nekem nincs😊 Ha tudod intezni a dolgokat, akkor elotte atutalom a penz neked.
avcom
én felvetem, de kizártnak tartom
ez egy tipikusan olyan dolog, amit majd Gjon szépen elmagyaráz, hogy miért nem lesz

halkan megjegyzem, hogy Lienz után megindult a munka az Euroringen