rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Magny-Cours GTL:

Magny-Cours GTL

Donington GTL:

Donington GTL

Imola GTL:

Imola GTL

Anderstorp:

Anderstorp GTL

1.087 alatt egy fix szükséges:

Anderstorp GTL 1.087 fix

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
A banner alatt vannak a linket, ott talalod a http://www.rfactor.net/ is, ott tudod letolteni a teljes verziot es megvenni a unlock kulcsokat. Itt warez nincs, ha az kell, hasznalj Google-t!
ScarY MAN
valaki pls segitsen

...

lac coo
OFF.: <#eljen>

Hamarosan kijön alá egy hardcore helikopter szimulátor, na azt nagyon várom már 😊)))

ON.:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ScarY MAN
OFF
Hi...Nemtudom de remelem van itt valaki aki segitene nekem.... honnan szedhetnem le es unlockolhatnam az rFACTOR-t?
ha valaki segitene pl irja le nekem privibe...elore is koszonom es bocsi az off ert..
ON

...

CodeRed
Ja már látom Lock ON :-D

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Hûûûû...ez mi?IL2 mod vagy mi?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Eleg barkacs verzio, az biztos😉 Ha jol lattam 1.091-es, vagy valami hasonlo. Az hogy csak legalissal megy, azzal nem lenne gond, csak azzal hogy nagy a keveres a vegleges es a beta(k) kozott😉

En kiprobaltam, nalam mukodott, lehetett szerkeszgetni, bar gozom sincs mi lenne a jo mukodes, mert sose csinaltam AIW-t😉
Panther
Erre mondják azt, hogy korán örültem....az 1.070-es verzió nem támogatott (bár az egész cucc sem), nem is hajlandó normálisan mûködni ezzel a verzióval. Most rakjam fel az 1.087-est, ami ráadásul béta? nem lett volna több értelme egy nem bétához kiadni a cuccot? Mindenki 1.070-el nyomul azzal ugyanis nincsenek gondok, a mi ligánk is. Még ezzel sem lenne baj, de az AIW editor csakis legális rFactorral hajlandó mûködni. Tehát vagy szétcseszem a legális kópiámat, vagy nem használom, mert a nem legálissal meg se nyikkan........

Remélem ez nem olyan lesz, mint az ISI hivatalos eszközei 3D Studio-hoz, bár lehet, hogy meg kéne várni, amíg Dave Noonan kiad a 3DSimED-hez egy AIW editort. 😊)))))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Õszintén szólva ennek már itt volt az ideje. Az õsöreg, elavult, nehézkes F1 Ch Editorral kellett szerkesztgetni, ami csak akkor mûködött normálisan, ha 3D Studioból egy ASE fájlt viszatöltöttél.....na megnézem már milyen is ez a cucc.

Tomievo
Talán összeakad valamivel. De nem találkoztam még iennel.

Más: Amikor berakok egy sisak festést a csapatom mappájába, akkor miért nem azt használja a játék. Csak akkor mûkszik, ha a helmet mappába rakom.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

1020 verzióval nincs gondom,de egy ideje 1070-nél ez van ,ha ki akarok menni a pályára,villog a kép a box meg a garázsbeállítás képernyõ váltakozik és
nem lehet menni vele,esc-el vissza lehet lépni a garázsbeállításokba,tehát a menük müködnek...
mi lehet a bibi???
régebben ment 1070,egy ideje csinálja ezt
lac coo
OFF.:

Lehet leporolom kedvenc joystik-omat, és ismét elemelkedek a földrõl 😊))))

IL2-õn nõttem fel 😊)))

Csekk....

ON.:

Amúgy ahogy nézem az elõzõ GTR2 képet; Simbin rohadtúl ért a skin rajzoláshoz ! <#merges2>

lac coo
Víz-infók BHMS-en ...

aesirbaba
Viszont csak hátsóhajtással brutálfíling😊

Ilyen vigyorgós a Nordon (mutatom...) 😄😄😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Az animált embert nem lehet kölcsön venni GTL-bõl ? 😊)))
Egy fokkal jobb mint a madárijesztõ ! 😊)))))))

Alexease
lac coo
THX 😊))))))))))))))))))

Alexease
Lehet tolni neki az biztos😊 Csak a kormanyt kell tekerni, es ha esetleg ki megy a fara, egyszeruen csak vigyorogni kell es nem halalra remulni😊))))))))
b-type
összkerekes, és nagyon pattogós, így ezen a pályán elég nehéz volt vele menni.
(meg egy kicsit sztem is 'iránybaállós')
de azért nagyon jó. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
A két szép szemedért felraktam ide is 😊: link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En csak leszedtem, bar valoban lassu volt. De ez mar olyan mint ha valami RC kis auto lenne😉
avcom
vagy az extrát, 1 gb hely és nem nagyon törölnek :-)

avcom
próbáljátok ki a filefactory.com -ot :-)

Ingy
Na asszem bemattoltam magam, Scott J képeket kér a boxutcárol meg a garázsokrol. Most nézem hogy építés alatt <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Lassú ez a megaupload mint állat...Legalábbis nálam, le sem töltöm sajna olyan lassan jön.....

b-type
felraktam ide egy kis videót
sajna leellenõrizni nem volt lehetõsgem.

lac coo
Hát ez az én kis agyamnak felejtõs ! 😊)))

Akkora labirintus, hogy tuti eltévedek rajta ! 😊)))<#idiota>

Alexease
lac coo
Az mit jelent , hogy az összes változata ?
Több féle pályavonal lesz ?

avcom
még nem jártam arra én sem, májusig biztos nem is fogok

Proex felvételeket és fényképeket kaptak

b-type
Teljesen jól halad SlimJim Superkart modja:
- kép
és
végre nem Howston az alapja az AusziV8 modnak:
- kép

Alexease
<#eljen>
Kaptak valami kepeket, videokat a palyarol?!😊 Sajnos annyira el vagyok havazva, hogy eselyem sincs kimozdulni sehova, orulok neha ha hazaerek, es nezhetek ki bekesen a fejembol😉
avcom
azt nem tudom, de tegnapi info-k szerint az Euroring összes változata jelenleg vezethetõ, bár a pályát övezõ ojjektumok nincsenek készen

lac coo
Renault Megane Trophy mikor lesz már... ???? <#wow3>

lac coo
Ja.... Bocs ! 😊)))))))))))))))9

Alexease
En csinaltam, de senkit nem akartam kicikizni😊))))))
<#idiota>

-- http://www.x-plane.hu

Panther
Persze, hogy lehet, de ez egy-egy konverzió, szerintem, aki készítette ilyesmivel nem foglalkozott. Az út sem jó, mert ami az rFactorban szép, az mondjuk az U/V Scales értékét tekintve GTL-ben nem az és fordítva.

Ingy
Szegény Menõ Manó forog a sírjában<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
A két GTL pályára nem lehet beton grafikát rakni , hogy ne végig ugyanaz legyen ?
Layer-eket....( koszolódás, javítás , féknyomok....)

lac coo
Ezzel kit vagy mit akarnak kicikizni ? 😊)))))))))

Alexease
Meno Porsche (WMV, 2.7Mbyte) <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#banplz><#csodalk>
Panther
Minek nevezte át, aki megjelentette? Ez a Lausitzring, más néven Eurospeedway a TRD3-ból. Nekem már megvolt néhány napja az IDT privát fórumáról.

lac coo
Olyant nem tok , sajnos .😞

lac coo
Na végre jönnek a cuccok GTL-bõl 😊)))
Már csak néhány modell kellene 😊))) Mondjuk kezdetnek GT40... <#banplz>

b-type
Klettwitz
unéz ki egész jó pár nap volt 😊
Daytona Rc, aztán GTmonza, GTSpa, és most Klettwitz.
nekem tetszik. 😊

Tomievo
Kösziiiii.
Monza kicsit felejtõsre sikerült, de Spa az eszeveszetten király lett. Sztem mondjuk túlságosan is tapad a pálya, mert majdnem fékezés nélkül meg lehet oldani sok olyan kanyart, ahol eddig fékeznem kellett. Tetszik nagyon a régi vonalvezetés is, és hogy végre szép tisztán látom a pályát. Bár a másik Spa konvert is elég jó, de ebben a jó kis huplik nagyon megdobják a hangulatot. Viszont hiányzik errõl is és Monzáról is a pálya feletti híd, az adott helyrõl.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
tenx<#idiota>