rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán majd PS3-at...Egyszer mikor már olcsóbb lesz...
Most egy új gépre gyûjtök , hogy bírja fullon a GTR2-õt 😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Laccoo: ezzel tolom ha van szabadidõm, éppen BMW M1-el nordon<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ez már amúgy van , vagy csak készül 😊)))
(Bár egyszer láttam valami hasonló videot , ott elgondolkodtam, hogy a real pilóta utánozta profi modon a játékot vagy fordítva ? <#idiota>#idiota>...)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Real vs Enthu
Amugy szamitani lehetett ra, hogy a GSMF megcsinalja a DTM-et, mert ha nem, akkor a hazai csapatot a Nemetek meglincselnek😊)))))))
Mission Impossible 2010: PRO Class
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
ez a pálya ilyen sötét? mintha nálam nem lenne égbolt, vagy ilyen hajnali/kora esti derengés lenne. fekete az ég
nálam van a hiba esetleg?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
http://www.f1-info.hu/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha nem olvastal vissza, akkor a CRC topicban nez korul, szoktak lenni brutal modellek😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=27209
Ha meg valakinek brutalis minosegu modellek kelenek, erdemes benezni a CRC topicba😉
- Exportnal DXT5 (alfacsatornas) vagy DXT3-as formatumot valassz. De az 5-os mindig jo😉
- Az 1280 nem szabvanyos meret. Csak a 2-es szamrendszer hatvanyaival erdemes probalkozni, nem hiaba vannak 64, 128, 256, 512, 1024 stb. meretek😊
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
-- http://www.x-plane.hu
Corel Photopaint-ben (11-es verzió, jól kiismerem magam benne) csináltam meg, aztán áttettem Photoshopba a .jpg kiterjesztésû képet és le akartam menteni .DDS-be. Igen ám, de kidobott egy hibaüzenetet, amivel nem tudok mit kzdeni:
DXT supported for power 2 only.
Na most bármilyen formátumba mentettem le ezután a képet, ha alpha channelt adtam hozzá, akkor sem engedte DDS-be lementeni. Kérdés: hogyan tudom ezt megtenni?
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
ez télleg ilyen jó játék?? mostanában elég sokat hallani róla és valaki azt mondja hogy jobb mint az F1 Challenge. Utána néztem egy kicsit és én a Toca Race Driverekhez tudnám hasonlítani a sok versenyszéria miatt... nos egyszer mindenképp ki kell próbálni, kiváncsi lennék vajon mit tud ez a játék hogy ennyire népszerû... Nemtudjátok honnan lehet beszerezni? :S
The only speedometer is in your head.
Valahogy, ezeket jobban szeretem, mint a "nagy", divatos, GP palyakat😊)
Én meg megnéztem egy kicsit az editorban, most ugyanis objektumokra vadászom Edmonton-hoz. 😊))
<#alien>#alien><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
thxa
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type