rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
jé, ez elég jól néz ki, thxa! 😊
Egyébként a Copa Megane v2.0 már nagyon jól néz ki, én nemrég húztam, meg festegetem, és tök meglepõdtem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Megjelent a ProtoRacer MOD!
http://pages.videotron.com/rfrancis/

Ingy
okésos majd holnap mert most megyek bovlingolni 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Majd rakjál videót !!! 😊))))))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
vázz azt vártam mikor lesz csatt 😄
enthuban van saab en is megprobalom 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Hát ja...
Szerencsétlen keresi is a kormányt rendesen, nem nagyon tudja hol is van...

b-type
Azt a qva bzzz!
Ez nagyon gyors volt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

lac coo

Ch_Slater
uccso off
az oblivion topikban meg is jegyezte valaki, miután ezredszerre kérdezték meg pl. azt hogy hogyan kell felvenni egy páncélt, hogy most már érti hogy miért nincs rajta védelem.
azaz ebben az esetben gyakorlatilag a játékmenet, összetettség megvédi a játékot a wareztömegtõl, mert aki nagy rpg-s ugyis megveszi. ugyanez áll a szimekre is. amennyire bonyolultak, a fanok megveszik a többiek meg elfelejtik 2 nap alatt...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

b-type
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre leesett nekik hogy többet vesztenek az ellenérzéssel ami a vásárlókban ébred mint a kényszerítõ intézkedéseikkel.
Utálok ránézni is az idióta SF ablakra, egész életemben utáltam ha rámerõltettek vmit,...és nem is szeretem egy SF-s játékomat sem, pedig nagyon jók is vannak közte, mint pl. a CRC, vagy kevésbé jók, de elterjedtebbek mint pl. a GTR.
De még csak SF-s demót is csak egyet telepítettem, inkább le sem rántottam ha megtudtam hogy ezzel jött.

Az Oblivion az nagyon jó példa, kijött warezban, egy dvd iso, bemount és kész, semmi törés, ennek ellenére ahogy megjött megvettem (3napra rá). anno az RBR detto uez volt.
ahogy látom sokan mondják vissza az SF-t, pl. a HoMM5 is, pedig az demóban még SF-l jött.

Ch_Slater
tudom hogy feltelepiti, de aki warezolni akar az van olyan elvetemült hogy ide kábeleket huzogat, meg minden ami vele jár, aztán meg letörli a játékot 2 hét mulva, nem nyûg.
aki meg megveszi 12k-ért, az esetleg játszik vele minden nap, nem tud felrakni no-cd crack-et, "pusztul" a cd/dvd lemez, stb, stb...és még a méreg is ott van, hogy mennyit fizetett érte és szinte ugyanannyit sziv vele mint egy warezos.
nekem is a CRC cd-met van amikor 5 percig kerregeti mire elindul, mindig elõ kell bányászni a cd-t, meg ilyenek (tudom lustaság meg minden, de ha fizetek hadd legyek már lusta)...
nah neki is kezdek gondolkozni valami felhasználóbarát, atombiztos védelmen<#idiota><#idiota>

arty
utolso off: hm. a warez soldiers of ww2 megy xp64 alatt, az eredeti nem ... én ugy látom, a vásárlok jobban szivnak a védelmek miatt 😊 napersze, az origire is rá lehet tenn a nocd krekket, de... most az elvrõl beszélgetünk 😊

Forza.

Alexease
Aki nem veszi meg, annak is feltelepiti az SF drivert😊))) Vagyis a szivas, a nyug inkabb a warez-zel van😊)
Es inkabb elvi kerdes, hogy egy vedelem driverkent telepszik, a hatterben fut, nem mindig kompatibilis stb.
Ch_Slater
hát igen. azok szivnak vele a legtöbbet akik megveszik. kész nyûg..

avcom
mondjuk nekem anno eszembe sem jutott végigvinni a TRD1-et :-)))
viszont a probléma az, amit már sokszor körbejártunk, hogy személy szerint nem az a baj, hogy hiába tölti le az ember a játékot, hanem az, hogy ha kicsengetünk érte 10 ropit, akkor ne rakjon már fel SF drivert meg egyéb szemetet

Panther
A FADE lényege az volt éppen, hogy összekódolták a játék kódját és a védelmet, ami folyamatosan triggerekkel figyelte a lemez eredtiségét. Én anno a játék feléig jutottam, utána se kép, se hang, addig is folyamatosan rondította a játékot és lehetetlenné tette a normális vezetést, márha a TRD1 esetében errõl beszélhetünk. 😊)) Szóval volt hozzá ilyen-amolyan crack, de szerintem még ez az a védelem, ami kiválthatná a Starforce-ot, megnézném, hányan tudják a warez lemezt futtatni. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

kicsit OFF dolog:
de lehet vkit érdekel,

iVilág
Ninja
Szevasztok!

(OPC)Team Online Players' Club "rFactor" szekcioja "Tagfelvételt" hirdet, illetve tagokat keres az alábbiak alaján:

A Szerveren csak Autószimulátor program futna 100/100 sávszélen, elsödlegesen "rFactor" s annak MODjai s továbbiakban, ha van rá igény a késöbbiekben megjelenõ Autós Szimulátor Programok, ha felülmulják az rFactor szintjét<#vigyor>

A Szervert a tagok mindennap használatba vehetik, elõre eldöntve melyik nap melyik MOD legyen futattva.
Kiválasztott Mod-al Bajnokságokat szervezünk, igy Biztosítva a heti 1 - 2 alkalommal zajló versengéseket.<#nyes>
Élõ beszélgetés s Kapcsolattartás céljából TeamSpeak program lesz biztosítva.

Tagsági dij: 4500 Ft/év

Feltétel még az "EREDETI" Játék!

Jelentkezni lehet, www.opcteam.hu Forúm - rFactor Topicban, illetve [email protected] E-mail cimen!

arty
OFF

fade az csak ilyen rejtett cucc volt, opflashbol is hamar kiirtották, meg TRD 1.1-bõl is! tages-t is felnyomnák, ha jobban elterjedne 😊

ami most tetszik, az a jowood szutyka, az eredeti ski racing 2006 kéri a CD-t! irtam supportnak, nem válaszolnak ... többen is vagyunk a gonddal a forumukon 😞

jó gémet kell csinálni, akkor védelem se kell rá, veszik mint a cukrot, persze ehez megfelelõ marketinges is kell, aki tud netszerte hájpot gerjeszteni ... ld ES4: Oblivion ... utobbi idõk legjobb példája.

ON

Forza.

avcom
deviance volt asszem

avcom
X éve néztem, mert akkor még voltak illúzióim a ToCA-val kapcsolatban, de játszottam vele az biztos

Panther
Mûködik is? Én nem vettem meg eredetiben a TRD1-et, de szerintem nem mûködik normálisan. Most feltettem újra, de csak a pályák miatt, meg Fuji vonalvezetése miatt. Kíváncsiságból rátettem az egyik no-cd cracket. Egyrészt nem akar mûködni CD nélkül, másrészt 2 pálya után elkezdi rondítani a játékot. Lyukak az aszfaltban, eltûnõ pályaelemek, stb.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
ja ez is eszembe jutott
amúgy a TRD1-hez van crack jó régóta

Panther
Majd akkor lesz benne egy jó kis FADE, vagy TAGES védelem. Az elõbbit mindmáig nem tudták normálisan megtörni egyébként, nem is tudom, miért nem azt használják (lásd TRD1) a Simbinnél.

avcom
ilyenkor húzd le PDF-ben :-)

avcom
az írásbeli érettségi után megvizsgálom egy alternatív fekete skin bevezetésének lehetõségét, de elõtte nem lesz rá idõm

Alexease
Attol a naracssarga hattertol totalisan megvakulok, alig tudtam vegig olvasni a szoveget😊
lac coo
RS24PI (24 szelepes Ragnotti Sport Proex Igol)

Proex

<#finom><#szeret><#eljen>

avcom
ha dobnák az jó lenne
de nem hiszem, hogy megteszik

lac coo
És ez jó v rossz nekünk ? <#idiota>

Alexease
"Thank you for writing.
Please excuse the delay of our reply.
Unfortunately, we have not yet decided if we will be using StarForce further.
With kind regards,
Fabian Baumgarten,
R E A K K T O R . C O M
A Division of 10tacle Studios AG
Walderseestr. 30
30177 Hannover
Germany, EUROPE"
Alexease
Mar felroppentek a hirek, hogy Ok is hanyagolnak😊
Istencsászár
Helyes... Remélem a Simbin is, akkor talán majd megvenném a Gtr2õt eredetibe...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

JuanG
nagyon zsír 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
már nyomattam 😊 ász <#eljen>
ahoz képest hogy mi van egész tök elméllyedõs..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ezt probaljatok ki, brutalis😊))))) A videot elotte nezzetek meg😄DD

Rigs of Rods Video

Rigs of Roads 0.24
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szépen összerakták ezt a pályát !

Papailaca
OFF
Ha valakinek kell, eladom a 6600GT kártyámat Zalman hûtéssel. 30000huf az ára
Sorry az offért😊
ON

Let\'s get ready to Rumble!

köszi!
akkor lehet több pályánál is ez lesz a gond😊

kár hogy a VGA-m nem bírja a full-on futtatást igazán..😞

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
<#eljen><#worship>
lac coo
NV 7800GT SLI......Az kéne....<#idiota><#finom>

Alexease
Az mar 3 PS2 ara😊)))))))))
lac coo
Olcsóé veszek ilyeneket mindig , hála istennek.....

Az X800XT PE, MSI -t megjelenéskor 70 rugóért szereztem...A procit 30-ért ezelõtt vagy 2 éve....

Ingy
sok pénz 😛

lac coo
Gondolom kevés lesz az ezeréves Prescott-om 😊))))

Meg egy X1900-as sem ártana 😊)))

Ingy
jáj <#idiota>