rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Alexease_GTL_BMW_Drift2 (WMV, 5Mbyte)
vicces amikor a 2,1 tonnás S600L (800Nm nyomaték) mergát löttyinti az ember <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Vágd össze , tedd fel valami külföldi fórumra és te leszel a király 😊)))<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ja a Saabos akrobatikai mutatvany elöl nem menekultem el gyakoroltam, kivitelezhetõ de jelenleg keves vagyok hozza egyenkent mennek a dolgok csak össze kéne rakni <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ugyan az a grafikai motor lesz benne mint rF vagy GTL, csak éppen addigra már teljesen kész lesz : esõ, tükrözõdések stb...
A fizikai motor viszont már az új rF alatt is dolgozó lesz , a GTL-es F1C motor helyett....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nem rég kiváncsiságból megnéztem valami MotoGP3 -at....
Tök szép a grafja, az egyik legszebb beton csík van benne amit eddig láttam ! 😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GPL tényleg rekorder lesz lassan😊
amugy a GT legendsrõl vélemény?
Amugy a grafika nem szamit, mert hasznalni meg mindig jo lehet. Olyen mint a GPL, hiaba 8 eves jatek, meg mindig csucson van😊))
vajon errõl az EA miért nem húzott le több rókabõrt???
egy csomó ismerõsöm viszont imádja...2 viszont már nem él😞
sztem a legjobb venni egyet 😊
Egy jó motor hála az égnek elég elérhetõ, és amennyi örömet szerez...
kell egy enduro és építeni egy pályát pár haverral, kész is.
Én a papír nélküli 750ccm-s Dr Big-em 90rugóért adtam el (két részletben..röhej)
Egy nagyon jó motor, a mai napig tépi a srác....és bõdület mi élményt ad, bár nekem a 280-as triál is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
LINK
MOD õrültek vannak itt😊 az meg PS3-ban sem és egyik konzolban sem lesz igazán....ezen a szinten
LINK
"3 monitor kellene, 1 elektornikaval (felbontva a felbontast 3 egyenlo reszre), es program allithato Aspect Ratioval es FOV-al (lasd. netKarPro)😊)))
Csak sajnos, erre varhatunk😊 pedig a legolcsobb megoldas lehetne😉 E helyet, majd nehany ev mulva, "kitalaljak" az eztra aranyu TFT monitorokat (3:1) es a hozzatartozo videokartya meghajto programokat, lehetosegeket😞 Ahelyett, hogy lene egy jo elektronikai csapat, aki felfedezne a lehetosegeket, es keszitene egy "kulonalo" eloszto boxot (1 be es 3 digitalis kimenettel), ami elosztana a 3 TFT fele a jelet😊 Meg ha a videokartya nem is tudja a felbontast, akkor is lehet allitani az Aspect Ratiot (itt-ott). Ha mar 1280 pixel szelessegben fut a program, mar akkor is 1280/3 pixel vagyis ~426 pixelnyi informacio jut 1 monitorra (ugy hogy megmarad az 1024 pixeles magassag), ami szerintem eleg. Osszessegeben meg van az informacio, a terlatas miatt ugyis egyben kezeli az ember. Es emellett lehet nezelodni😊)) Termeszetesen, ilyenkor a FOV allitassal, a monitorok egymashoz viszonyitott szoget is lehet befolyasolni😉
Ha tud valaki valamilyen csapatot aki ilyet tud csialni, akkor szoljon😊 Az otlet az ovek lehet😊))) Szerintem lenne ra igeny - foleg most, az olcsobb TFT-k koraban - el lehetne adni nehany olyan "dobozkat"😊))"
"Kunos has ruined my PCC series.
I founded NASRL and we are currently running a PCC series. After 4 solid days of bloodshot, maniacal practice in the 1600, I had an rFactor race this evening (PCCRD) at Brno.
It was a horrible experience. The suspension felt rubber and lifeless. I kufawed the crudeness of the gearbox and the FFB felt completely disconnected. I was bothered by having to guess and assume things about the car. I know these things at all times in nKP because I can feel it all in realtime. There is no guessing. For me, tonight has slammed home how amazing this sim is.
"
Sajna megint kûzdök a pedálommal (most az a variát használom amelyikben szimpla rugó vna a fék alatt), így a féktávokat még nem tudom megpróbálni, de az lejön rögtön hogy szépen lehet rakni a seg'gét, elég jól lehet fogni, és jó vele csapatni...meg kell setupolni, mert alapból kicsit tolja az elejét, és ez sokat nem változott a diff állítása után sem, de majd kitapasztalgyuk <#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kicsit könnyen vezethetõ az alap, de nem nagy a baj, mert egyébként jó, hanem a visszaváltások azok túl megbocsájtóak...azért BHatch Indy-n ne visszaváltással kelljen fordulni a célvégi jobbosba, mert azon a ponton ilyen megtorpanással a hátsó keréken csak egy helyre lehet fordulni...fel.
De még nem raktam rá a javítást (óvatosan kezelem ezeket a 'javításokat').
és az alap autó nagyon eszi a gépet, mindjárt fel is rakom a Lowres változatot.
Szal összeségében tetszik. <#eljen>#eljen>
Meg akartam venni az rFactor az egyik havernak, de amikor fizettem volna, kiírta, hogy internetkapcsolat kell a fizetéshez, s nem jött unlock kód, se semmi, viszont az összeget meg levonta a számlámról. Ez esetben elveszett 40 dollár?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Nem alapvetoen mint konzollal van a bajom, mert elismerem hogy sokkal koltseghatekonyabb megoldas, hanem hogy eddig nem volt ra olyan jatek, ami engem erdekel, vagy legalabbis olyan szinten, ami nekem megfelel😊 A grafika egy dolog, az nem erdekel, masodlagos😉 Legyen szim., fizika es cockpit😊) Az Enthu-bol mar csak a cockpit hianyzik😊
De ha jol lattam, az uj generacios konzoloknal, mar eleg j cockpitekkel reklamozzak az autos jatekokat😛 Talan, most mar lesz koztuk egy-ketto, amivel erdemes lesz foglalkozni😊
Én csak este tudom letölteni, ha valaki próbálta írjon már valamit ! 😊)
na neeeeee...te sosem fogsz ps2-t venni😊
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Bar belinkeltem alul, de biztos ami biztos😊 Innen mindent, ami kell, ATI fix, LowRes cuccok, Templates stb.:
http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2982532&postcount=1
McLaren-F1 Challenge!
- LOG file
- RSC Net
- Letoltes Mirrorok
- McLaren/McLarenF1_Challenge_V1_0.zip (es a lenyeg😄)