rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
<#eljen><#eljen><#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Nehany probalkozas... <#idiota><#zavart1><#zavart2>

Alexease_GTL_BMW_Drift2 (WMV, 5Mbyte)

Ingy
szívem szerint inkább driftes videot csinálnék <#idiota>
vicces amikor a 2,1 tonnás S600L (800Nm nyomaték) mergát löttyinti az ember <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
😊))
Vágd össze , tedd fel valami külföldi fórumra és te leszel a király 😊)))<#banplz><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
csak legyen enthu szintü fizikája <#idiota>

ja a Saabos akrobatikai mutatvany elöl nem menekultem el gyakoroltam, kivitelezhetõ de jelenleg keves vagyok hozza egyenkent mennek a dolgok csak össze kéne rakni <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Nem .
Ugyan az a grafikai motor lesz benne mint rF vagy GTL, csak éppen addigra már teljesen kész lesz : esõ, tükrözõdések stb...
A fizikai motor viszont már az új rF alatt is dolgozó lesz , a GTL-es F1C motor helyett....

Istencsászár
GTR2 alatt a 100%os Gmotor2 lesz, ami jelenleg az rFactor alatt megy "lefjotva"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Amúgy a McLaren F1 nem olyan rossz , csak a fékekkel van bajom : alig érzem mikor hogyan dolgozik meg nem is igen fog 😊))) Bár ez inkább gumi probléma lehet....

mohus
ezek szerint a GTR2 teljesen új alapokról építkezik?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
És mi mindent fog GTR2-ben , legalábbis a 100%-os grafikai motorral 😊))))

Nem rég kiváncsiságból megnéztem valami MotoGP3 -at....
Tök szép a grafja, az egyik legszebb beton csík van benne amit eddig láttam ! 😊))

Alexease
A GTL szerintem teljesen jo lett, meg is vettem😊 Az SimBin mindent kihozott a regi-uj engine-bol amit csak tudott! Szerintem, osszessegeben, mint egy egyseg az utobbi idok egyik legjobban osszerakott autosjatek-autoszimulator programja.
Alexease
Keves a poly meg sok a rece😊)) Ez ilyen rossz konzolos beutes😊 Mintha a sok polytol meg extra filmefektektol lenne jo egy jatek😊)) A Insane meg a Screamer 4x4 sem mai gyerem, de azokat sem cserelnem le a legujabb konzolos cuccokra😊
Istencsászár
Az az engine is van már jópár éves 2001 v. 2002 F1 ben már az dobogott. Amit lehetett a simbin kifacsart belõle a Gtr-el😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
az engine egy dolog...de kicsit kevés a poly, meg sok a rece😊
GPL tényleg rekorder lesz lassan😊

amugy a GT legendsrõl vélemény?

Alexease
Nem hinnem, mert a Superbike alatt meg nem ISI (F1C, GTR, GTL, rF) engine futott😊 Azt meg a Milestone csinalta (most SCAR, Evolution GT).
Amugy a grafika nem szamit, mert hasznalni meg mindig jo lehet. Olyen mint a GPL, hiaba 8 eves jatek, meg mindig csucson van😊))
Istencsászár
nemtudom, talán mer nemlett tömegjáték... gondolom egy Motogpt jobban ellehet adni mint egy Superbikot.

mohus
kár, hogy nem 2005-ben készült, akkor legalább kb GTR graffal rendelkezne

vajon errõl az EA miért nem húzott le több rókabõrt???

mohus
én SEM....

egy csomó ismerõsöm viszont imádja...2 viszont már nem él😞

Istencsászár
Info

EA Sports

mohus
<#eljen><#eljen>

mohus
ki készítette?

Istencsászár
Engem nemizgatnak és sosem érdekeltek a mocik, nézni, hallgatni szeretem õket , de nemérzek irántuk semmi késztetést😊

b-type
😊))
sztem a legjobb venni egyet 😊
Egy jó motor hála az égnek elég elérhetõ, és amennyi örömet szerez...
kell egy enduro és építeni egy pályát pár haverral, kész is.
Én a papír nélküli 750ccm-s Dr Big-em 90rugóért adtam el (két részletben..röhej)
Egy nagyon jó motor, a mai napig tépi a srác....és bõdület mi élményt ad, bár nekem a 280-as triál is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mohus
<#eljen>

Alexease
<#eljen><#worship>
Istencsászár
1 jó motors játék létezik vagyis a legjobb az pedig a Superbike 2001..

mohus
amúgy a mocikkal hogy állsz??
LINK

mohus
hát ps3 max novemberben....új GT pedig szerintem csak valamikor 2007 végén😊

mohus
amúgy nem bízom benned(tek)😊
MOD õrültek vannak itt😊 az meg PS3-ban sem és egyik konzolban sem lesz igazán....ezen a szinten

Alexease
Kepeket es szep filmeket lattam mar konzolos cockpitekrol, azzal nincs gond😉
mohus
nesze egy cockpit neked PS3 - Vision of Gran Turismo - Polyphony Digital...elõzetesbõl
LINK

Istencsászár
Jókat lehet ugrálni Lienz-en McLaren F1-essel 😊) letöltés

Alexease
Ha mar begepeltem, akkor mar ide is beteszem, talan van valakinek kapcsolata, otlete😊))

"3 monitor kellene, 1 elektornikaval (felbontva a felbontast 3 egyenlo reszre), es program allithato Aspect Ratioval es FOV-al (lasd. netKarPro)😊)))

Csak sajnos, erre varhatunk😊 pedig a legolcsobb megoldas lehetne😉 E helyet, majd nehany ev mulva, "kitalaljak" az eztra aranyu TFT monitorokat (3:1) es a hozzatartozo videokartya meghajto programokat, lehetosegeket😞 Ahelyett, hogy lene egy jo elektronikai csapat, aki felfedezne a lehetosegeket, es keszitene egy "kulonalo" eloszto boxot (1 be es 3 digitalis kimenettel), ami elosztana a 3 TFT fele a jelet😊 Meg ha a videokartya nem is tudja a felbontast, akkor is lehet allitani az Aspect Ratiot (itt-ott). Ha mar 1280 pixel szelessegben fut a program, mar akkor is 1280/3 pixel vagyis ~426 pixelnyi informacio jut 1 monitorra (ugy hogy megmarad az 1024 pixeles magassag), ami szerintem eleg. Osszessegeben meg van az informacio, a terlatas miatt ugyis egyben kezeli az ember. Es emellett lehet nezelodni😊)) Termeszetesen, ilyenkor a FOV allitassal, a monitorok egymashoz viszonyitott szoget is lehet befolyasolni😉

Ha tud valaki valamilyen csapatot aki ilyet tud csialni, akkor szoljon😊 Az otlet az ovek lehet😊))) Szerintem lenne ra igeny - foleg most, az olcsobb TFT-k koraban - el lehetne adni nehany olyan "dobozkat"😊))"
Alexease
Masnak is...😊
"Kunos has ruined my PCC series.
I founded NASRL and we are currently running a PCC series. After 4 solid days of bloodshot, maniacal practice in the 1600, I had an rFactor race this evening (PCCRD) at Brno.
It was a horrible experience. The suspension felt rubber and lifeless. I kufawed the crudeness of the gearbox and the FFB felt completely disconnected. I was bothered by having to guess and assume things about the car. I know these things at all times in nKP because I can feel it all in realtime. There is no guessing. For me, tonight has slammed home how amazing this sim is.
"
Alexease
Igen az nK utan kicsit furcsa😊 De ugyanugy a GPL vagy az LFS utan is😉
lac coo
Nekem kicsit "természetellenes" az egész fizika, fõleg így nk után, de majd megszokom ( ha addig nem jön valami jobb....) 😊)))

b-type
igen, egyre jobb...szépen lehet vele gázon fordulni...sodorja kifelé a hátulját.
Sajna megint kûzdök a pedálommal (most az a variát használom amelyikben szimpla rugó vna a fék alatt), így a féktávokat még nem tudom megpróbálni, de az lejön rögtön hogy szépen lehet rakni a seg'gét, elég jól lehet fogni, és jó vele csapatni...meg kell setupolni, mert alapból kicsit tolja az elejét, és ez sokat nem változott a diff állítása után sem, de majd kitapasztalgyuk <#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár

Istencsászár
Viszont a PCC után nálam ez a 2. legjobb mod most.

b-type
nekem tetszik, már szinte minden tetszik ami McLarenF1, imádom ezt az autót.
Kicsit könnyen vezethetõ az alap, de nem nagy a baj, mert egyébként jó, hanem a visszaváltások azok túl megbocsájtóak...azért BHatch Indy-n ne visszaváltással kelljen fordulni a célvégi jobbosba, mert azon a ponton ilyen megtorpanással a hátsó keréken csak egy helyre lehet fordulni...fel.
De még nem raktam rá a javítást (óvatosan kezelem ezeket a 'javításokat').
és az alap autó nagyon eszi a gépet, mindjárt fel is rakom a Lowres változatot.
Szal összeségében tetszik. <#eljen>

Istencsászár
Nemrossz, az alap fizikával néztem 1enlõre, de ez túl könnyûnek tünik szvsz nagyon kell gépészkedni hogy a kocsi ideges legyen a kanyarban...

Panther
Szerintetek mit tudok tenni a következõ esetben?

Meg akartam venni az rFactor az egyik havernak, de amikor fizettem volna, kiírta, hogy internetkapcsolat kell a fizetéshez, s nem jött unlock kód, se semmi, viszont az összeget meg levonta a számlámról. Ez esetben elveszett 40 dollár?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomo15
VÁÁá végre kijött valami! és egyböl kettö😄
Alexease
Gozom sincs, most en sem tudom kiprobalni, csak letoltottem😊)
Alexease
PS2-ot mar nem, de talan PS3-at igen😊
Nem alapvetoen mint konzollal van a bajom, mert elismerem hogy sokkal koltseghatekonyabb megoldas, hanem hogy eddig nem volt ra olyan jatek, ami engem erdekel, vagy legalabbis olyan szinten, ami nekem megfelel😊 A grafika egy dolog, az nem erdekel, masodlagos😉 Legyen szim., fizika es cockpit😊) Az Enthu-bol mar csak a cockpit hianyzik😊
De ha jol lattam, az uj generacios konzoloknal, mar eleg j cockpitekkel reklamozzak az autos jatekokat😛 Talan, most mar lesz koztuk egy-ketto, amivel erdemes lesz foglalkozni😊
lac coo
És milyen ?
Én csak este tudom letölteni, ha valaki próbálta írjon már valamit ! 😊)

mohus
"Hat ja, Enthu nagyon profi, csak hat nincs cockpit😉))) Tudom, hogy hulye vagyok, de ez van😊 Ha lenne benne, akkor vennek PS2-ot😊))))))))"

na neeeeee...te sosem fogsz ps2-t venni😊

Panther
Máris a fizika javítása? megint elõkerültek az RSC-n olyan hangok, "hogy túl könnyû vezetni"? 😊))))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
McLaren-F1 Challenge Physics Update 1.1 😊

Bar belinkeltem alul, de biztos ami biztos😊 Innen mindent, ami kell, ATI fix, LowRes cuccok, Templates stb.:
http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2982532&postcount=1