rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont van benne egy randa hiba:
itt a semmibe beleütközik az auto 😞 ha valaki regelve van a forumon, ahonnan lac coo linkelte+beszél németül, az irhatna traxnak ...
Forza.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
ha nem sikerül az isi/trymedia vona, én mindenképpen panasszal fordulnék a bank felé!
Forza.
Az egészben az a poén, hogy jópár ilyen netes tranzakciót végigcsináltam és sehol sem volt gond. Csak most a Trymediánál. ha szerverük éppen akkor dobta fel a talpát, arról nem tehetek, de hogy beterheljék az összeget, amiért semmit sem kapok, pofátlanság.
Lehetne mindkét cég kicsit rugalmasabb is, biztosan nem azért fordulok hozzájuk, mert jólesik velük levelezni....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Így már tudom melyik 😊)))))<#idiota>#idiota>
Megane Trophy-ról mit tudni ? Mikóleszmá...?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Még örülnék is neki ha valami szakértõ ember lenne 😊
Vmi szakértõ ? 😊
Ha bármilyen autós jellegû kérdés merül fel bennetek, írjatok az [email protected] és rövid idõn belül a honlapon választ kaptok! Legyen az tecnikai, jogi, kereskedelmi, történelmi! Tuning, verseny vagy autci használat!
Az oldal a kérédsekre adott válaszokra épül! Most indult és jelenleg még szinte teljesen üres! Kérdezzetek hoyg tudjak válaszolni és hogy legyen egy jó autós oldal! 😊))
egyfolytában gémelsz😊függõõõõõ
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a szaggatásokat fedték el így?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na mindegy kicsit olyasmi hangulata van a pályának..de nem rossz, igaz levont 16000pénzt wrong way miatt <#idiota>#idiota>, valszeg ezért bétás. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tökre jön az a kis gokart érzés amirõl általában a McLaren pilóták beszélni szoktak, nagyon jól fordul, nagyon jól érezni, nagyon játékos autó...de azért vigyázni kell vele..pl. ahol eldobja magát, nagy sebességû bukkanón, ott persze nem fordul, veszett jó gép <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szal nem egybõl vonnak ilyenkor - elvileg - csak elkülönitenek... ill bankonként más, ismerõs am.expresszel már hivott vissza is pénzt 😊
szvsz 40$ nem kis pénz, ne hagyd veszni!
Forza.
rFactor_PCC_Bugatti_High.wmv
Ha mar vissza kellett jonnom - szemet eso😞 - akkor mar beprobalkozom a Porsche-val is, hogy legyen fR-os is😊))))))
Azért volt erre szükség,mert kicsit belenyultam a pályákba.
F1MOD
Az auto modellek,és a pályák nem teljesen az én munkáim,de a fizika,meg a körítés az enyém,illetve a pályákba is ici picit belenyultam.
Ezért vannak benne a csomagban,mert sajátjai az f1 modnak,és az eredetiekkel mismatcholnának.
Jó szórakozást!
Én csináltam már vagy 3 ilyet,de ment simán minden.
Hogyan csináltad?Pay-Pallal?
mert meg lehet adni posta címet,vagy pedig figyelmen kívül lehet hagyatni vele a posta címet.Én mindig az utóbbit választom,és pár ora mulva ot a kód emilben.
Ezt átküldömannak,akinek kell a kód,és Õ már a saját emil címére aktiválja,és akkor a "megújító" kód már neki érkezik.
a borulás nagyon szép...!!!!
most már csak zúzni kéne😊