rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
thx, ez nagyon jo ! minõségre is az egyik legjobb konverzio, amit eddig láttam...
viszont van benne egy randa hiba:

itt a semmibe beleütközik az auto 😞 ha valaki regelve van a forumon, ahonnan lac coo linkelte+beszél németül, az irhatna traxnak ...

Forza.

Panther
Ráadásként úgyis meg kell vennem még egyszer, mert a srácnak megígértem és most elúszott a pénze. Így az én pénzembõl megy a dolog és 80 dollár már egy kicsit sok, bármilyen jó legyen a program. És semmi sem biztosít arról, hogy nem járok megint így. Másnak is volt már ilyen gondja, igaz, a pénzét sem kapta vissza, újra meg kellett vennie....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

arty
azért remélem megoldódik, biztosan nem lenne jó reklám nekik, ha elterjedne, h rizikos az rFACTOR/trymedia vásárlás ...

ha nem sikerül az isi/trymedia vona, én mindenképpen panasszal fordulnék a bank felé!

Forza.

Rajta vagyok a témán! És elég jól halaodk! 😊)
Panther
Sajnos az idõbõl már kicsúsztam, beszéltem a bankkal, de egyelõre az ISI sem mutat nagy hajlandóságot, hogy segítsen, a Trymedia nem is válaszolt, pedig a 48 órás határidõ már régen letelt. Hiába tudom bizonyítani, hogy leemelték a pénzt, ez senkit sem érdekel. Írtam Gjonnak, hogy a banki terhelõ bizonylat fejében küldjön egy kódot, de eddig nem válaszolt.....
Az egészben az a poén, hogy jópár ilyen netes tranzakciót végigcsináltam és sehol sem volt gond. Csak most a Trymediánál. ha szerverük éppen akkor dobta fel a talpát, arról nem tehetek, de hogy beterheljék az összeget, amiért semmit sem kapok, pofátlanság.
Lehetne mindkét cég kicsit rugalmasabb is, biztosan nem azért fordulok hozzájuk, mert jólesik velük levelezni....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Ja 😊)))))

Így már tudom melyik 😊)))))<#idiota>

Megane Trophy-ról mit tudni ? Mikóleszmá...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az a verseny neve😊 Amugy meg Surfers Paradise, vagyis tuti palya😊
lac coo
Gold Coast Indy 300

Ez valami oválpálya ? Mert ha az akkor le sem szedem 😊)))

lac coo
Mi az a 3rd springs ? <#idiota> Mert hogy erre a sok év alatt sem jött rá senki ... 😊)))

lac coo
Miért a kézifék nem "elöl" lesz ha már hanyatt fordultál ? 😊))))

Alexease
Igen, de az csak fel megoldas😊 Azzal csak "hanyat" tudsz fordulni, visszafele mar nem, mert akkor mar "elol" lesz a fekero, amitol csak meg allsz mint a szog😊)
Olyan ember nincs aki mindent tud! Csak egy túlbuzgó szerelõ, tuningos, verseny kedvelõ autószerelõ vagyok! Sokat tudok, de nem eleget! Amit nem tudok annak utána járok! Eddig úgytúnik hogy sikerrel! 😊)
lac coo
Én hátra szoktam rakni a fékerõt azt úgy is jó 😊))))

Alexease
Eredeti PCC fizika, kikeve hogy a kezifeket be kellett kapcsoljam, mert (nekem) anelkul nem megy😊))
lac coo
Csak kérdezem mindenféle rossz szándék nélkül ...
Még örülnék is neki ha valami szakértõ ember lenne 😊

avcom
ebbõl nem sok jó fog kisülni, ha folytatódik <#hehe>

lac coo
Merthogy Te ki vagy ?
Vmi szakértõ ? 😊

negykerek.fw.hu
Ha bármilyen autós jellegû kérdés merül fel bennetek, írjatok az [email protected] és rövid idõn belül a honlapon választ kaptok! Legyen az tecnikai, jogi, kereskedelmi, történelmi! Tuning, verseny vagy autci használat!
Az oldal a kérédsekre adott válaszokra épül! Most indult és jelenleg még szinte teljesen üres! Kérdezzetek hoyg tudjak válaszolni és hogy legyen egy jó autós oldal! 😊))
lac coo
Ez milyen fizika ? Eredeti PCC ?

mohus
te alszol is valamikor? meg dolgozol?

egyfolytában gémelsz😊függõõõõõ

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Akkor itt van drift az rFactorbol is😊))))

rFactor_Porsche_Drift WMV, 6,5Mbyte

Alexease
Nem szaggat😊 Szandekosan volt olyan, foleg a szellemkepek (zeben a vizhangokhoz) miatt.😊)
mohus
hát a vakítás megvolt😊

a szaggatásokat fedték el így?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
2/A😊<#eljen>

ZolEE F1
<#buck>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
<#taps><#taps><#taps><#eplus2><#eplus2>

Istencsászár
Asszem ezlesz a halálkanyar😊<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
nekem jó, úgy néz ki ahogy a képeken...kicsit olyan mint volt az a Mercedes játék amiben ufo-k is voltak, meg mittomén..a 2. rész VolksWagen-t dolgozza fel..Mercedes World Racing..talán.
Na mindegy kicsit olyasmi hangulata van a pályának..de nem rossz, igaz levont 16000pénzt wrong way miatt <#idiota>, valszeg ezért bétás. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Lehet bennem van a hiba, de ez a pálya nálam koránt sem igy néz ki, 1 szóval nagyon-nagyon ronda... ha meglesz csinálva normálisan jólesz, mer a vonalvezetése jó...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
jaja énis ezt mondom, Lienzre találták ki ezt a modot😊

b-type
Ez a McLarenF1 valami eszméletlen Lienz24h-n..pfff
tökre jön az a kis gokart érzés amirõl általában a McLaren pilóták beszélni szoktak, nagyon jól fordul, nagyon jól érezni, nagyon játékos autó...de azért vigyázni kell vele..pl. ahol eldobja magát, nagy sebességû bukkanón, ott persze nem fordul, veszett jó gép <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
akkor beszélj a bankoddal! én k&h nál már tiltattam le... persze, lehet már kicsusztál az idõbõl, én anno egy hasonlo szituban azonnal hivtam a telebankot!

szal nem egybõl vonnak ilyenkor - elvileg - csak elkülönitenek... ill bankonként más, ismerõs am.expresszel már hivott vissza is pénzt 😊

szvsz 40$ nem kis pénz, ne hagyd veszni!

Forza.

Alexease
Ha azon sok az efekt, akkor ettol megvakulsz😊)))
rFactor_PCC_Bugatti_High.wmv

Ha mar vissza kellett jonnom - szemet eso😞 - akkor mar beprobalkozom a Porsche-val is, hogy legyen fR-os is😊))))))
Panther
Gondolom ez az õ jóindulatán is múlik......

b-type
Megjelent egy szép nagy darab pálya <#eljen> :
- kép
- link

ezen majd kitesztelem Spet F1-es moddját. 😊...majd ha egyszer leér végre 😊))

avcom
fain thx :-)

amugy hangok,kocsik,sisakok,pályák,menü elemek,pl. váltografikon,ami nem csak 300-ig tart😉fordszámmérõ skálázva......nagyjából....
A méretet a pályák dobják meg,mert összeszedtem a lehetõ legjobb f1 pályákat.
Azért volt erre szükség,mert kicsit belenyultam a pályákba.
Istencsászár
Sok F1es pálya...

avcom
nem semmi a méret, tudnál írni egy listát, hogy pontosan mi van benne? :-)

b-type
húzom-tesztelem 😊

lac coo
És Gjon nem tud adni egy kodot Neked, ha már így jártál ?? :o

Panther
Nem. Dombornyomott hitelkártyával. Misu-n keresztül felvettem a kapcsolatot Gjonnal, de az igénylés nem ment át az adatbázisba, viszont a Trymedia levette a 40 dolárját. Gjon azt mondta joggal vagyok dühös, de õ beszél a céggel, hogy utalják vissza nekem a pénzt és próbáljam meg újra. magyarul ez annyit jelenthet, hogy ezt bebuktam. 40 dollár túl kicsi öszeg ahhoz, hogy hisztizzek, a Trymedia viszont nem fogja visszaadni a pénzt, még ha az ISI fõemebere kéri, akkor sem. Az egyik PH-s tagunk is így járt, õ sem kapta vissza a pénzét.

Termászetesen rF..😊
Ezt próbáljátok ki:

F1MOD

Az auto modellek,és a pályák nem teljesen az én munkáim,de a fizika,meg a körítés az enyém,illetve a pályákba is ici picit belenyultam.
Ezért vannak benne a csomagban,mert sajátjai az f1 modnak,és az eredetiekkel mismatcholnának.

Jó szórakozást!
Elég szar ügy😞

Én csináltam már vagy 3 ilyet,de ment simán minden.

Hogyan csináltad?Pay-Pallal?
mert meg lehet adni posta címet,vagy pedig figyelmen kívül lehet hagyatni vele a posta címet.Én mindig az utóbbit választom,és pár ora mulva ot a kód emilben.
Ezt átküldömannak,akinek kell a kód,és Õ már a saját emil címére aktiválja,és akkor a "megújító" kód már neki érkezik.
mohus
kicsit sok rajta az effekt....sokat rángat, sokat homályosít😊te raktad rá vagy a GPL?

a borulás nagyon szép...!!!!

most már csak zúzni kéne😊

pajti
Az utolsó a legszebb 😄 <#idiota><#taps><#eljen>

Istencsászár
akkor én csak halkan 1 pici csúsztatás😊 McLarenF1

Ingy
ez neked Saab?<#idiota>
amugy jopofa 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/