rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, én pl. Essington-ban próbáltam, és ugyanaz az érzésem, mint Lac cco-nak, ráugrok a fékre és olyan fura, mintha nem fognának a fékek... <#zavart1>
máshol még nem néztem
Panther
Pénz még nem jött. Egy ideig nem is fog, ahogyan Gjon mondta. 😊)) A Trymedia nem tréfál. <#alien><#idiota><#wilting>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Cowek
Nem vagyok hozzáértõ, de aki mod-okkal foglalkozik tudna ezzel kezdeni valamit?
3D autók

http://www.f1-info.hu/

lac coo
LOL 😊))))

Hát nem tom ... jóval 100 méteres tábla elõtt kell féktávokat vennem , hogy megálljak , pedig nem 6-os egyenes van elõtte ...😊)))
Gondolom a pályakészítésnél meg lehet adni mennyire "tapadjon" a beton ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Próbáltam, de nemtudom, hosszú egyenesek majd durva lassítók, de ugy vettem észre hogy nehéz lefékezni, de ezt nemtudom hogy a pálya adottságai miatt vagy te magyarázod belém😊 <#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem lassul elégge, pontosan....
De talán csak ezen az új pályán van 😊)))
Más mod oké, és a McLaren is tök jól fog pl. Brno-n ..... Máshol még nagyon nem néztem ...

Panther
Tesztelt a GTL-es Imolában is. én minden autót ott tesztelek, mert imola a kedvencem. Mondd, mennyit mentél, aztán majd meglátjuk..😊) Mire gondolsz, amikor azt mondod, nem fognak a fékek? Nem lassulsz eléggé? Más modnál minden oké? Olyan, mint máskor?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Akkor most a pénz is visszajött és kód is van ? 😊))))))))))<#banplz><#banplz><#banplz>

lac coo
Valami ilyenre tippeltem 😊))))

Az a baj , hogy itt minden mod , autó egy mas-t használ......

Amúgy valaki kipróbálná a McLarent Gold Coast-on !
Létezhet az , hogy csak ezen a pályán nem fognak úgy a fékek mint kéne ? 😊)

Mert teszteltem Brno-n és ott tényleg semmi baja nem volt...

Hát erre még nem tudok válaszolni!
Ötleteim vannak, de hülyeséget nem akarok mondani!
Alexease
A GT4 "drift jatek"😊 Olyan mint a MBWR, azzal mindig, mindennel, mindenhol csak driftelve lehetett kanyarodni😊 De ez benne a lenyeg, fun-race😉
b-type
Nagyon jó vid <#eljen>
..viszont ez meg a másik véglet (bár nekem tetszik 😊)) )
Mert nem is ennyire egyszerû a drift, van mikor beáll mint szög a járgány a driftbe, de sokszor van 90°, vagy még nagyobb kormánymozgás is.
Meg egy Austin Haley (ha jól láttam), ne drifteljen így amikor az még diagonal abroncson jött és bár nagyon jó járgány de egy ilyen szép és hosszú áttevõs drifthez erõsen át kellene építeni 😊
De egyébként nagyon gyönyörûek az erõcsúszások és csúszások, és az áttevések is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Örömmel közlöm veletek, hogy Gjon utánajárt a Trymedia által levett pénznek és bár vonakodtak, de személyesen az õ kérésére, megtérítik az összeget, addig is Gjon küldött egy unlock kódot, szóval nem buktam be a 40 dollárt. <#wave><#eljen>

Alexease
- Megkeresed es kicsereled, valtoztatod a tukrozodes mappot a mod-ban.😊
- Megkeresed es kicsereled, valtoztatod a "shine" mappot a mod-ban😊)
- Az auto festesekben az alfa csatornan van megadva, hogy hol mennyire tukrozodik az auto (feher=100%, fekete=0%) 😊))
lac coo
Ráhibáztál 😊))

Nálam mindig gond volt a fék izzás 😊))
Most is hol van hol nincs 😊))))
Nem egyszer panaszkodtam itt is miatta....

Amúgy az ilyen "metal" fényezést hogy kell csinálni ? 😊)))

Kép 😊))

Alexease
Regi ATI kartyakon hibasan tolti be a fektarcsa izzast😊 nem hinnem hogy fontos lehet😊))
lac coo
Ez az ATI wheelfix pontosan micsoda ?
Ha valakinek meg van felrakhatná valahová, semmi torrent progim nincs fenn ....

lac coo
<#worship><#worship><#worship>

És mire való, mit változtat az autó futómûvén ?

Elég jól haladok! A nevébõl sikerült következtetni, de sajnos több megoldást is találtam! Még próbálom kibobzni a szálakat! Az viszont már biztos, hogy vagy a kétoldali lengés csillapítók vannak egy 3.-al összekötve, vagy pedig a ugyan így a 2 két oldal egy 3. lengéscsillapítóval kapcsolódik a kasznihoz, többek között! De még nem tiszta teljsen! A rajzok is vannak de egyenlõre még a megfejtésen ügyködöm!
De akkor is meglessz! 😊)
avcom
<#awink>

Alexease
SETTINGS/AUDIO/OPPONENT VOLUME RATIO 😊
Mentem egyet ezzel a McLaren-nel, egesz jo😊 Csak ennel is - mint a tobbi autonal - ki kell kapcsolni a muszereket, mert kegyetlenul belassit (nalam😄). Azert nem mindegy, hogy a pit-ben allva 80 vagy 150 fps-em van😄 De foleg versenyben nem szamit😊)))

Amugy az ISI megcsinalhatna mar ezt a reszt rendesen, mert "koztudottan" szar😊 A GTR-ben es a GTL-ben is sokat lassit (30-40%) de azokban legalabb ki lehet kapcsolni a cockpitbol gombokkal😊 De itt?! Aaa, miek😊))
lac coo
Dehogy.... 😊))

mohus
ez inkább debil meg gonosz😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
<#rolleyes><#ravasz1>

mohus
irónikusan írtam😊 csak nincs olyan smile? vagy van?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
A többi autó hangját hogyan lehet lecsökkenteni?
Ha mellettem van egy másik Mc1 nem hallom a saját motor-hangomat olyan hangos 😊)))

lac coo
Bár most nem értem a mondatod végét, de feltettem 😊))
Nem kellet vóna ?

Alexease
Feltetted a Physics patch-et is hozza? A felfuggesztesben piszkaltak valamit, talan az lehet - na nem tetted fel😊))
lac coo
Akkor nekem megint valami egyedi példányt adtak ! 😊)))

Nekem sokkal-sokkal hosszab a fékút mint akár PCC-ben..... Valaki adjon egy átlagos setupot már , mert gyanítom abban (is) van a hiba ! 😊)))

Nem szeretek manuál kuplungal menni így , hogy nincs rá pedál ....

Ja... megnézem 0 -áson is....

avcom
lol
el sem hinnéd mennyire

Alexease
Es a fekkel sem volt hirtelen bajom😊 Nem allitgattam - csak kicsit😊 - es ~285km/h-rol szinte ugyan ott kellett fekezni mint az F1-esnel, pedig azert van plusz 3-400kg😊
Alexease
A McLaren-re gondolsz (fek-motorfek)?!
Van motorfek rendesen😊 Amugy a 0-as az erosebb. Kiprobaltam milyen, de 5-osbol 2-esbe visszarakni nem egeszseges, mert azonnal kigyullatt a motor😊)
Amugy manual kuplunggal mesz?! Mert ha nem, akkor lehet hogy az automata kuplung kavar be😉
Alexease
Ugy tudom az csak egy meglevo autora (Hammer v. Howston) uj fizika😉 talan meg van meg nekem is valahol😊 De aztan, lehet hogy az mar valami mas😊)
Panther
Találtam Emulen egy olyan fájlt, egészen véletlenül, hogy: TPTCC_Test_Mod. A TPTCC mod annak mondhat sokat, aki nascar racing 2003 modjaival foglalkozott. ott remek volt. Kíváncsi vagyok milyen, ha lejön egyáltalán....

lac coo
R-go : nincs is motorfék 😊)))))))))))))))))

Istencsászár
az igaz, nemfogja meg...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hát 5-re van állítva az engine bgreak map, azt nem tom ez a legerõsebb vagy a leggyengébb-e...

De kajak vissza lehet váltani akár egyesbe is nem fogja meg a kereket .....<#nemtudom>

Istencsászár
mivel az "köti" össze a kocsit a talajjal szvsz az 1ik legfontosabb cucc😊

mohus
hát nem tudom mennyire számítanak egy autóversenyben a gumik?!<#idiota><#wilting>

Istencsászár
Használd a motorféket😊 én ebbe a modban azt használom 100%osan

lac coo
Tuti az a ludas de nem tudok új gumit írni neki 😊))))))

Kár érte egész jó lett amúgy...
Csak a fék és a motorfék (visszaváltás...) az lett gyengécske....Szvsz.

mohus
gumi??

lac coo
Valszeg én is 😊)))))

Valamit nem lehet ezekkel a fékekkel kezdeni ? Van valami setup trükkje ? Már hátrébb raktam a fékegyensúlyt , javult is de még így is nagyon hosszú a fékút 😊))

Alexease
Pedig valszeg ki fogom hagyni, kiveve akkor nem, ha esetleg nyerek a lotton😊)))))
mohus
A driftesekhez....nekem spec a McLarenes profi drift tetszett a a legjobban (a többi csak pörgõs bohóckodás és nem igazi drift...)😊

Tömény drift videó - wmv

mohus
"Amugy meg Surfers Paradise, vagyis tuti palya😊"

jártam arra...ott nem csak a pálya a tuti...ami ugye az utcák lezárásából áll, hanem maga a Gold Coast, aki teheti ne hagyja ki az életébõl Aussie-t

lac coo
Nálam meg az AI csal : egy ponton átmennek a betonkerítésen :kép 😊))))
Egyébként csak nekem tûnik olyan nagyon gyengének a Mc1 fékje? Alig lassít az autón ....Vagy valójában is ilyen karcsúra sikeredett ? 😊)))

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

arty
én mindenesetre örülök, h kezdenek feltünni az rd3 konvertek, ez is elég szép szvsz... ha "csak" ennyi a gond, amit irtál, remélem hamar kijavitja a készitõ 😊

Forza.

Alexease
Mindennek be van kapcsolva az utkozes vizsgalata😊 Itt pl. a fa log be a palyara. Amugy RD konverzio.