rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Honda - The Power of Dreams
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ahhoz képest nem is olyan jó idõ, hogy GTR-ben 1:42-et mentünk GT autóval Imolában.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ezzel szemben a játékban....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ahoz kepest eleg jo ido, foleg egy 5-7 eves epitesu autotol, meg igy is 1-2 masodpercet nyomtal a jelenlegi GT1-es idokre😄
Imola gyors kör
Igaz, még annyira nem állítgattam, csak a MOMO kormány-Sidewinder pedál kombóval küzdöttem, szóval vannak benne még tartalékok. A fékezésnél látszik, hogy mekkora füstöt húzok mindig, de szerintem a fékezést elég jól eltalálták itt. A fékezés függ a pedál fékbeállításaitól is: nálam 50 és 70% között szokott mozogni. Ha a gázt is nyomod a fék mellett, minimális gázt is adsz, még kanyarodni is lehet.
Ezzel szemben összehasonlítva a GTR alá készült McLarennel, amibõl ez a konvert is készült, ezt az autót sokkal könnyebb és élvezetesebb vezetni. ott a gumifizika miatt, ha benyomtad a fékpedált, azonnal blokkolt a kerék és az egész kasztni csavarodott, tekeredett össze-vissza. itt korántsem annyira instabil az autó, viszont van egy olyan érzésem, mint ami az F1 Ch és modjai alatt volt: ha kiélezett a helyzet egy kanyarban például, a vezetés olyan "szappanos" érzés a kormányon. Mintha nyúlna az egész kocsi. Persze nem annyira, mint ott, de megvan.
Egyszóval ez a mod így elég jó, legalábbis a GTR-hez készülthöz képest, bár ott inkább a gumifizika volt a ludas, mert az Ingy-ével az is jó volt.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gjon azt mondta, hogy azért nem is csináltak (?!), mert nekik nem volt rá szükségük (?!)
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
itt van az A4-es modell 3D Studio-ban. Kár, hogy a Dave Noonan - féle editor megnyitja ugyan, de a textúrákat nem tölti be, amit nem egészen értek, bár az autókreálás nem a szakterületem. 😊))

ha jól emlékszem... õõõ
de nem biztos <#idiota>#idiota>
http://www.f1-info.hu/
http://www.f1-info.hu/
Nem tudom könnyû vagy nehéz, csak a képeken láltszik hogy talán a drift a helyes sebesség megválasztáson múlik inkább, mint a korrigáláson, néztem és vannak korrigáló kormánymozgások, de nekem kevésnek tünik és lassúnak a csúszáshoz képest.
Egyébként valszeg a kormányáttét miatt is, mert a drift ha nem áll be, akkor sok-sok apró és nagyobb kormánymozdulatot igényel a valóságban.
Ezért kockáztattam be láttatlanba hogy sztem ennél viszont nehezebb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
hát ezt most bebuktad...😊de NAGYON
absz nem lehet benne driftelni könnyedén....mint pl MBWR
én sem tudok rendesen....ha próbáltad volna nem írnál ilyeneket....
Ha jól tom a versenyváltók egyenesfogazású váltók (bár itt már elfogyok)
Azt terheletlenül..pl. padon (egyik végén motor másik végén semmi), elváltogathatod bárhogyan.
Leváltásnál kap sokat mert ha nagy a fordulatkülönbség, akkor oké hogy megtorpan a hátsó kerék, de az elsõ kontakt a váltómûben van, sokat kell hogy bírjon.
Viszont ha nem váltasz 6ból 1be, hanem hagysz helyet a fordulatnak, vmint az összekapcsolás megtörténte elõtt segítesz gázfröccsel, akkor ezt a terhelést lehet csökkenteni.
Rakd már fel azt a setupot ha van ! 😊)))
Ha halni akarok akkor ott van a GPL, ott egy ereszd el a hajam ész nélkül max 2körre jó 😊
De azok ilyen autók voltak, te meg megnézed hogy a csávesz Sebring-en pl. hogy küldi vissza a sebességeket,..gyakorlatilag visszarugdossa az autót, az ha felpörgi magát nem akkora probléma mint ha túl nagy a fordulatkülönbség és megfogja az autó hátulját (rwd), persze ha lepörgi magát plafonra akkor megfogja így is úgy is (lásd 6-ból 1-be <#idiota>#idiota>)
jó nagyokat öblögetnek visszaváltásnál, egyébként meg bimm-bamm váltanak.
Surfers-nél nekem jók a fékek, igaz csak pár kört mentem éppen ráérezni a pályára (1:42eleje), de a palánkos pályák ilyesmik, elég könnyû elbaltázni a féktávot, és akkor hali 😊
hamar elmelegszik és nem is túlzottan tapad 😊))
Na, a fék nálam hibás vagy mindenkinél ilyen csak én hisztizek ?
Mert akkor jó pilótához mérten elfogadom olyannak amilyen 😊))
Amúgy tudom , hogy a gép az hülye és szarul kezeli helyettem a pedált, de olyan gagyinak tartom kuplung nélkül váltani 😊)
Tom hülyeség de ez elvi kérdés nálam 😊))
Nagyon szeretnék én is 3pedálos szettet, de ahoz hogy kinyomd a kuplungsegítséget ahoz nem kell.