rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Egyetértek, ezek tûntek fel nekem is.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Nekem a fékhatással nincs gondom,elvégre nem igen lehet olyan féktávot venni vele,mint egy f1-essel.Viszont az nagyon bosszant,hogy nagy sebességû fékezésnél balra húz a kocsi.A fékstabilitás is gyanusan gyenge,másrészt egy ilyen nyomatékú motor azért kicsit talán jobban is pörgethetné a kerekeket kigyorsitáskor.sztem.....persze lehet,hogy tévedek....
Tomievo
A team GSMF oldalán megtalálod az 1.1-es peccset meg kisebb felbontású skineket is.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

AlieN911
Üdv! A PCC05 höz van valami kiegészités v. vmi? nekem az 1.0 van! thx😊

Honda - The Power of Dreams

Ch_Slater
ezt én is láttam abban a magyar "üzletben" 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Panther
Egyébként az érdekes, hogy bármennyire is hátrnyomom a fékerõelosztást, mindig az elsõ kerekek blokkolnak elõször. lehet, hogy fogott a fék? 😊)))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Hát igen. Mondtam én: 50%-os fékerõ az RZ tengelyen és 100%-os a setupban és olyan 56:4x fékerõelosztás. 😊))) Viszont enélkül tényleg nem lassul eléggé, itt ezen a pályán. És ezt úgy, hogy nálam a gázadás center értéke 0.5, tehát félúttúl kezdem adagolni.

Ahhoz képest nem is olyan jó idõ, hogy GTR-ben 1:42-et mentünk GT autóval Imolában.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
A fékerõ. 😊)))) A fék (RZ) tengelyénél.

b-type
akkor rendben is van, mert a GTR alapautókkal is több másodpercet vernek az élõ sorozat autóira 😊 (2005 Spa Pole: 2:14,8 Maserati MC12 GT1)
Ezzel szemben a játékban....

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ez gyonyoru, szep "tiszta" kor volt 😊 <#idiota><#vigyor3><#zavart1> Minden kanyarban min. 1-2 kerek allt, a fekek folyamatosan vilagitottak, volt kanyar ahol minden kerek be volt allva, de volt olyan is 1-2, ahol az elso 1-2 kerek 50-70 meteren keresztul radirozott😊 <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#taps> De igaz ami igaz, valoban lehet kanyarodni allo kerekekkel is, csak nyomni kell neki a gazt😊)))

De ahoz kepest eleg jo ido, foleg egy 5-7 eves epitesu autotol, meg igy is 1-2 masodpercet nyomtal a jelenlegi GT1-es idokre😄
lac coo
Mármint mi 50- 70 % ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Egy kör MCLarennel a GTL-es Imolában: 1:44.8xx.

Imola gyors kör

Igaz, még annyira nem állítgattam, csak a MOMO kormány-Sidewinder pedál kombóval küzdöttem, szóval vannak benne még tartalékok. A fékezésnél látszik, hogy mekkora füstöt húzok mindig, de szerintem a fékezést elég jól eltalálták itt. A fékezés függ a pedál fékbeállításaitól is: nálam 50 és 70% között szokott mozogni. Ha a gázt is nyomod a fék mellett, minimális gázt is adsz, még kanyarodni is lehet.

Ezzel szemben összehasonlítva a GTR alá készült McLarennel, amibõl ez a konvert is készült, ezt az autót sokkal könnyebb és élvezetesebb vezetni. ott a gumifizika miatt, ha benyomtad a fékpedált, azonnal blokkolt a kerék és az egész kasztni csavarodott, tekeredett össze-vissza. itt korántsem annyira instabil az autó, viszont van egy olyan érzésem, mint ami az F1 Ch és modjai alatt volt: ha kiélezett a helyzet egy kanyarban például, a vezetés olyan "szappanos" érzés a kormányon. Mintha nyúlna az egész kocsi. Persze nem annyira, mint ott, de megvan.

Egyszóval ez a mod így elég jó, legalábbis a GTR-hez készülthöz képest, bár ott inkább a gumifizika volt a ludas, mert az Ingy-ével az is jó volt.

mohus
én már mindenrõl lemaradok😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
Ps2es pedig, egy kellemes autóverseny, bosszantó konzol betegségekkel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
<#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
mijaz az evolution gt?info?

Istencsászár
Low poly, kocka v6 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
sztornó, egy ronda V6 :-)

avcom
egyébként állítólag az Evolution GT-ben is van Clio <#fejvakaras>

avcom
de <#falbav>

magyarul behívni nem tudsz gmt-t

Alexease
Jok ezek a modellek, nekem is van par tucat reszletes texturakkal meg ami kell😊 Csak igy hasznalhatatlanok😊 Meg aki ert is hozza, annak is egy het amire egy jo jatek auto alapot osszehoz belole. Rengeteg a felesleges cucc rajta, 10-100x annyi poly-bol all mint amibol kellene, nincsenek LOD-ok, a texturazas, shaderek teljesen hasznalhatatlanok, meg kell csinalni az arnyekveto es utkozesi objektumokat, el kell nevezgetni az alkatreszeket stb.😊 A lenyeg, hogy ezzel csak az autokeszites legelso fazisat lehet lesporolni, a kasztni modellezest😊)))
Alexease
Nem foditva?! <#idiota>
avcom
sehogy, maxhoz nincs export plugin csak import

Gjon azt mondta, hogy azért nem is csináltak (?!), mert nekik nem volt rá szükségük (?!)

lac coo
Inkább hívd Lui Padre-t ! 😊))))

<#banplz><#banplz><#banplz>

Panther
Maj' megkérdezzük Gjon-t, ha már elintézte, hogy a gonosz Trymedia megtérítse a kárt, szolgáltasson, ha levonta a suskát, akkor majd elmagyarázza, hogy is mûködik. <#alien><#bee1><#zavart1><#idiota><#wilting> Vagy nem....😊))

lac coo
El kell olvasnod valami wodoo könyvet 😊)))) Mert az csak feketemágiával megy....

Panther
Azt elárulná valaki nekem, aki autókon dolgozik, hogy hogy a fenébe tudom 3D Studioból kiexportálni az ISI publikus cuccaival (mesheket akarok belõle készíteni, hogy 3DSimEd-ben megnyithassam) ezeket az autókat, vagy bármilyen autót? Mert ezt a public tool-t még nem sikerült rábírnom arra, hogy bármit kiexportáljon, állandóan hiányol valamit......

Panther
hehehehe....Huh....

itt van az A4-es modell 3D Studio-ban. Kár, hogy a Dave Noonan - féle editor megnyitja ugyan, de a textúrákat nem tölti be, amit nem egészen értek, bár az autókreálás nem a szakterületem. 😊))

lac coo
<#nyes><#nyes><#nyes>

Cowek
õõõõ igen :-) õõõõ
ha jól emlékszem... õõõ
de nem biztos <#idiota>

http://www.f1-info.hu/

Panther
Én lehetséges. 😊))Basszus....Honnan szerezted meg? Kifizettél érte több, mint 100 USD-t? 😊)))

Cowek
No alkudtam egy kicsit belõle...
Remélem hasznát veszitek :-)
3D Models

b-type
Én semmit nem játszottam a GT4-l. 😞
Nem tudom könnyû vagy nehéz, csak a képeken láltszik hogy talán a drift a helyes sebesség megválasztáson múlik inkább, mint a korrigáláson, néztem és vannak korrigáló kormánymozgások, de nekem kevésnek tünik és lassúnak a csúszáshoz képest.
Egyébként valszeg a kormányáttét miatt is, mert a drift ha nem áll be, akkor sok-sok apró és nagyobb kormánymozdulatot igényel a valóságban.
Ezért kockáztattam be láttatlanba hogy sztem ennél viszont nehezebb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mohus
kösz btype😊 a részletezést....én amikor ezt néztem, mint GT4 gyûrõ elhûltem, mit mûvel a csávó

mohus
"A GT4 "drift jatek"😊 Olyan mint a MBWR, azzal mindig, mindennel, mindenhol csak driftelve lehetett kanyarodni😊 De ez benne a lenyeg, fun-race😉"

hát ezt most bebuktad...😊de NAGYON
absz nem lehet benne driftelni könnyedén....mint pl MBWR

én sem tudok rendesen....ha próbáltad volna nem írnál ilyeneket....

b-type
A váltó sokat kap, de nem felváltásnál.
Ha jól tom a versenyváltók egyenesfogazású váltók (bár itt már elfogyok)
Azt terheletlenül..pl. padon (egyik végén motor másik végén semmi), elváltogathatod bárhogyan.
Leváltásnál kap sokat mert ha nagy a fordulatkülönbség, akkor oké hogy megtorpan a hátsó kerék, de az elsõ kontakt a váltómûben van, sokat kell hogy bírjon.
Viszont ha nem váltasz 6ból 1be, hanem hagysz helyet a fordulatnak, vmint az összekapcsolás megtörténte elõtt segítesz gázfröccsel, akkor ezt a terhelést lehet csökkenteni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát kuplung nélkül nem darálja meg kicsikét ?

b-type
McLaren_svm

Hogy érted hogy ott vannak a fogaskerekek? (tom hogy ott vannak, de hogy értve?)

lac coo
Na de ugye a fordulatszám -hajtás különbségeken túl ott vannak a fogaskerekek 😊)))Vagy egy McLarenben pl nincs is kuplung ?

Rakd már fel azt a setupot ha van ! 😊)))

b-type
Hát a versenyautóban is ritkán használnak kuplungot, felfelé szinte minek, max kis gyújtáskihagyás van a váltásra, lefelé viszont kell, de azt itt is kell,..igaz nem minden autónál és nem minden kanyarban feltétlen...pláne nem minden setup-ban, de kell a gázfröcs.
Ha halni akarok akkor ott van a GPL, ott egy ereszd el a hajam ész nélkül max 2körre jó 😊
De azok ilyen autók voltak, te meg megnézed hogy a csávesz Sebring-en pl. hogy küldi vissza a sebességeket,..gyakorlatilag visszarugdossa az autót, az ha felpörgi magát nem akkora probléma mint ha túl nagy a fordulatkülönbség és megfogja az autó hátulját (rwd), persze ha lepörgi magát plafonra akkor megfogja így is úgy is (lásd 6-ból 1-be <#idiota>)
jó nagyokat öblögetnek visszaváltásnál, egyébként meg bimm-bamm váltanak.

Surfers-nél nekem jók a fékek, igaz csak pár kört mentem éppen ráérezni a pályára (1:42eleje), de a palánkos pályák ilyesmik, elég könnyû elbaltázni a féktávot, és akkor hali 😊

lac coo
Mondom én , hogy fura a gumi meg emiatt a fék is ... 😊)))

Istencsászár
Hard gumi Lienz Gp-n 2 kör után pirosban van, 3 kör után sárgul 😄😄😄 persze nem nagyanyó tempónál de hát mégis... kicsit túlzás...

lac coo
Elég fura a McLaren gumija:
hamar elmelegszik és nem is túlzottan tapad 😊))

Na, a fék nálam hibás vagy mindenkinél ilyen csak én hisztizek ?
Mert akkor jó pilótához mérten elfogadom olyannak amilyen 😊))

lac coo
TRD3 adna nektek : néhány kuplung nélküli váltás után dobálná ki a sebességeket 😊))) Szerencsétek , hogy meghibásodás szempontjából nagyon gagyi az rF 😊))
Amúgy tudom , hogy a gép az hülye és szarul kezeli helyettem a pedált, de olyan gagyinak tartom kuplung nélkül váltani 😊)
Tom hülyeség de ez elvi kérdés nálam 😊))

Istencsászár
Jobban és gyorsabban tudsz váltani. Max leffuladsz, ha nemrakod be ürsebe álló helyzetben.

b-type
A clutch help kikapcsolásához nem kell 3pedál, nyomd ki bátran, szvsz sokkal jobb.
Nagyon szeretnék én is 3pedálos szettet, de ahoz hogy kinyomd a kuplungsegítséget ahoz nem kell.

lac coo
Váltót akarok venni mindenképpen jövõ hónapban, meg késõbb talán az az olcsóbb pedál is belefér, de mindig ilyenektõl rettegek 😊)) 😞(((((

Cowek
Majd meglátjuk hátha lemegy az ára ;-)

Panther
Bocs, benéztem, Cowek! Kicsit szétszórt vagyok...😊)))

Panther
b-type!!!! Ezért 119USD-t kérnek, így nem igazán tudok velük mit csinálni. ....<#wilting><#wilting>