rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Akinek van ötlete,az segíthetne.
tenkjú
-- http://www.x-plane.hu
Viszont a fék is valami hasonlót mutat nálam... Gondolom az már gumi....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
ehh majd rájövök
Szal azzal én nagyon élveztem.
Persze ez nem jelenti azt hogy ez az RFX mod frankó mert nem az hiszen ezért 0.4 a verziószáma.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az elõbb akárhogy akartam csak a könyvtár honlapja jött be 😊))
Kipróbáltam sokkal jobb, csak a pedálokat kezeli valami nagyon rosszul 😞((
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezé' sírok már mióta.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Vagy mivel rF-nek nagyon szüksége lenne egy ilyen "sztár" csapatra, modra, õk már megkapták amit kell és már arra fejlesztenek .
Mióta sírok , hogy valaki adjon valamit ...😊)))))))))))))))
drift palya keszul rf alá, euroring személyében
IOM ot meg ide azonnal <#idiota>#idiota>
Fékezés mega lol, akárhogy fékezek a kocsi elindul jobbra balra... egyenes! féktávnál, ezek után kanyarba megse próbáltam a határozott versenytempónál alkalmazni. A kocsit nemlehet megfogni, ha elindul valamerre... 1 szó mint 100 egy nagy 0, 1edül a modellek szépek. Ha lenne alá rendes fizika, de nemis mindhez csak mondjuk a ferrarikhoz egy külön modba szedve azzal jobban ellehetne lenni
Asszem inkább megveszem a Gtr-t ócsó pénzér ( Gtr2õig jólesz ) mer nem látok semmi jelet rá hogy egy normális "mod" napvilágot lásson a közlejövõben... CTDP F1 modba is kételkedek mer annyira hiányos még ez az rf hogy õk sem tudnak csodát tenni... Amúgy valami mozgolódás nincs az Isi felõl hogy akarnak e valami komolyabb updatet kiadni hozzá? mármint a játékélményre vonatkozó dolgok...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Talán ha teljes mértékben az új gumifizikához írják a modot...
Így mintha nulla tapadást számolna megcsúszás-kipörgés után...
Bár körbe-körbe lehet vele forogni 😊)))
De hogy egy kanyart 100 %-osan driftelve vegyél be , készakarva , az szvsz lehetetlen rF-ben...
Alig lehet elindulni , mintha gombal nyomnám a gázt , vagy nulla vagy full -nyél ...😊))))
Amúgy setupolva el lehet vele küzködni , csúszik mint az állat 😊))))
De legalább van modell, gondolom jönnek majd fizikák-modok is...
iszonyat komoly!
kéne cisnálni drift pályát az rFactor-hoz! (tehát jó széles és hosszú)
azt nem lehet valahogy megcisnálni hogy egy autóval ilyeneket lehessen csinálni?
mert gondolom ti is próbáltatok már kézifékkel bevenni egy nagobb kanyart! <#idiota>#idiota> (nem lehet megfogni az autót megy amerre akar <#banplz>#banplz>)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Bar nem sokat teszteltem az RFX-et, es igaz hogy teljesen be kell allitgatni az autokat, es hogy vannak vele problemak, erdekessegek, hianyossagok, de annyira nem lattam, ereztem halalosan veszesnek a helyzetet😊
Most már csak valami használható fizikát felrakhatna valaki !....
Az rFm mappaban, az RFX.rfm file-ban ezeket csereld le:
Track Filter = RFX --> Track Filter = *
TracksDir=GAMEDATA\LOCATIONS\RFX --> TracksDir=GAMEDATA\LOCATIONS\
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
iszonyat rossz! tudom még a fele sincs meg de akkor is! ez miért kellett?
inkább várattak volna még... de ez csalódás volt számomra! GTR rFactor engine-vel! szvsz nem éri meg! ha valaki ezt akarja az vegye meg a GTR-t!
az utók kívülrõl gyönyörûek de belülrõl... pedig nem szar grafikán játszom (minden high dx8), az LCD a kocsikban elvan csúszva és nincs is rajtuk semmi! nincsenek tükrök...
a fizika... no comment! nagyon gyatra! meg hogy akárhogy akármilyen óvatosan is lépek boxban gázra motor addig nem is reagál amíg legalább 50%ig nem nyomtam le a pedáklt és akkor fullosan felpörög ezt megteszi kétszer és csak utána indul... ez picit röhejes!
de ezektõl függetlenûl: én reménykedek! nagyon várom az 1.0-át vagy legalábbis egy 0.9-et 😄
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
<#idiota>#idiota>
100 %-ot nem adnék rá , de az összes többire még fele annyit sem ! 😊)))
Azokat az indoklásokat bírom a németektõl, hogy "PCC, nem is kérdés". Ennyivel elintézik. 😊))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Valami olyasmi nincs amivel a feltelepített összes pálya elérhetõ ? Mint a legtöbb modnál .
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ezt érdemes letölteni, isszonyat. Teljesen lemodellezve egy gt2-es Porche, de még a motor is+minden!!! Jó szórakozást.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Várom azt a Leon-os mod-ot! biztos jó lezs ha nem basszák el a fizikát!
Kérdés a Gurukhoz:😊
rF-ben hol tudom kormányozni azt,hogy mit lássak a tükörben?Melyik file?melyik része?...stb.
A formula IS tükreire gondolok,mert ugye elég xarok.
help nekem!
Szép dolog hogy kanyarodni is egész tisztességesen tud, ami láttam még ilyen mutogatós videót, az a volt Arab rally versenyzõé volt, aki egy motorcserés felfésûlt SLK-t engedett össze egy Enzo-val az egyenesben..és le is nyomta persze, hisz ennek a megmutatása volt a cél.
összeségében azért szép teljesítmény.
Amúgy hogyan lehetne ezeket más pályán is használni ? Feltéve ha egyszer élvezhetõ lesz 😊)))