rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

A formula kocsik szar tükreire tud valaki valami megoldást?

Akinek van ötlete,az segíthetne.

tenkjú
ezek betegek 😊

-- http://www.x-plane.hu

lac coo
Valszeg annyira nem rossz a gyári fizika, legalább is elfogadnám, de a "pedál miatt " alig tudok közlekedni vele 😊))))

Viszont a fék is valami hasonlót mutat nálam... Gondolom az már gumi....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#idiota>

Ingy
egyébként elnézést a "kapjátok be" miatt szar napom volt és még bator is voltam 2 deci bor után<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
amit nem ertek saleen alatt jok a fekek zondanal meg nem az igazi pedig u az a fizika<#idiota>
ehh majd rájövök

Ingy
saleen fizika

egy fokkal ujabb

Alexease
Nem a pedalokkal van a gond, csak a fordulat-nyomatek gorbek, es ezek kezdo es vegpontjai, es meg nehany adat teljesen rossz beallitasokon vannak😞 Belepiszkaltam nehany adatba, es azokon kivul jonak tunik. A felfuggesztessel nem volt baj. A gumit nem mondom, mert az ugy sem lesz jo mindenkinek😊))
b-type
Az az igazság hogy én annyira nem vagyok oda a Saleen-ért, én inkább a kis Lotus-t tóltam ezzel a gumival amit Ingy a Saleen-hez linkelt, csak a Lotus-ra mérethelyesen átalakítva, ez is be van linkelve vhol.
Szal azzal én nagyon élveztem.
Persze ez nem jelenti azt hogy ez az RFX mod frankó mert nem az hiszen ezért 0.4 a verziószáma.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hehe..Most jó a link 😊))
Az elõbb akárhogy akartam csak a könyvtár honlapja jött be 😊))

Kipróbáltam sokkal jobb, csak a pedálokat kezeli valami nagyon rosszul 😞((

b-type
<#nemtudom>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Gumi van, de fizikát nem találok , csak a Szabó Ervin Könyvtár honlapját 😊)))

b-type
hát nem gondoltam hogy neked ezt kell mondani, de keress rá a topic-ban, Ingy linkelte, gumival együtt és sokkal jobb mint az alap (fõleg merthogy az alap az semmilyen)

lac coo
Megmondta: elõbb kapjuk be !!!!<#banplz><#banplz><#banplz>

aesirbaba
Nameg nekem is😊

Ezé' sírok már mióta.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Szvsz CTDP ki sem adja addig még nem lesz 100%-os rF....

Vagy mivel rF-nek nagyon szüksége lenne egy ilyen "sztár" csapatra, modra, õk már megkapták amit kell és már arra fejlesztenek .

lac coo
Na de hol van a Salen fizika ?

Mióta sírok , hogy valaki adjon valamit ...😊)))))))))))))))

Ingy
kapjátok be, rfx alá rendbe raktam a saleent és szartok rá és sirtok hogy nics fizika alá<#idiota>

drift palya keszul rf alá, euroring személyében
IOM ot meg ide azonnal <#idiota>

Istencsászár
Lehet bekell állítani, alapdolgokat beraktam amiket szoktam minden modnál... Az indulás kritikán aluli
Fékezés mega lol, akárhogy fékezek a kocsi elindul jobbra balra... egyenes! féktávnál, ezek után kanyarba megse próbáltam a határozott versenytempónál alkalmazni. A kocsit nemlehet megfogni, ha elindul valamerre... 1 szó mint 100 egy nagy 0, 1edül a modellek szépek. Ha lenne alá rendes fizika, de nemis mindhez csak mondjuk a ferrarikhoz egy külön modba szedve azzal jobban ellehetne lenni

Asszem inkább megveszem a Gtr-t ócsó pénzér ( Gtr2õig jólesz ) mer nem látok semmi jelet rá hogy egy normális "mod" napvilágot lásson a közlejövõben... CTDP F1 modba is kételkedek mer annyira hiányos még ez az rf hogy õk sem tudnak csodát tenni... Amúgy valami mozgolódás nincs az Isi felõl hogy akarnak e valami komolyabb updatet kiadni hozzá? mármint a játékélményre vonatkozó dolgok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Szvsz nem .

Talán ha teljes mértékben az új gumifizikához írják a modot...
Így mintha nulla tapadást számolna megcsúszás-kipörgés után...

Bár körbe-körbe lehet vele forogni 😊)))
De hogy egy kanyart 100 %-osan driftelve vegyél be , készakarva , az szvsz lehetetlen rF-ben...

lac coo
Hát elég vészes 4 😊)))

Alig lehet elindulni , mintha gombal nyomnám a gázt , vagy nulla vagy full -nyél ...😊))))

Amúgy setupolva el lehet vele küzködni , csúszik mint az állat 😊))))
De legalább van modell, gondolom jönnek majd fizikák-modok is...

k8bal
ez nem gyenge! 😊
iszonyat komoly!
kéne cisnálni drift pályát az rFactor-hoz! (tehát jó széles és hosszú)
azt nem lehet valahogy megcisnálni hogy egy autóval ilyeneket lehessen csinálni?
mert gondolom ti is próbáltatok már kézifékkel bevenni egy nagobb kanyart! <#idiota> (nem lehet megfogni az autót megy amerre akar <#banplz>)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
Fizikat azt nem tudok😊
Bar nem sokat teszteltem az RFX-et, es igaz hogy teljesen be kell allitgatni az autokat, es hogy vannak vele problemak, erdekessegek, hianyossagok, de annyira nem lattam, ereztem halalosan veszesnek a helyzetet😊
lac coo
THX 😊)))

Most már csak valami használható fizikát felrakhatna valaki !....

Alexease
Ez elobbit elbaltaztam, szokas szerint😊)
Az rFm mappaban, az RFX.rfm file-ban ezeket csereld le:
Track Filter = RFX --> Track Filter = *
TracksDir=GAMEDATA\LOCATIONS\RFX --> TracksDir=GAMEDATA\LOCATIONS\

Panther
No, beszéltem egy floridai ismerõsömmel, szim megszállott, küldött egy privit az RSC-re, hogy megvan neki IoM (isle of man) rFactor alá!!!! Most próbálom megszerezni. Erre kíváncsi vagyok, mert gondolom a Standalonos F1 Ch-s alfa verzióból készítette valaki, annak meg ezer hibája volt. Majd referálok, ha megvan....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo

k8bal
na egy kis RFX elemzés:
iszonyat rossz! tudom még a fele sincs meg de akkor is! ez miért kellett?
inkább várattak volna még... de ez csalódás volt számomra! GTR rFactor engine-vel! szvsz nem éri meg! ha valaki ezt akarja az vegye meg a GTR-t!
az utók kívülrõl gyönyörûek de belülrõl... pedig nem szar grafikán játszom (minden high dx8), az LCD a kocsikban elvan csúszva és nincs is rajtuk semmi! nincsenek tükrök...
a fizika... no comment! nagyon gyatra! meg hogy akárhogy akármilyen óvatosan is lépek boxban gázra motor addig nem is reagál amíg legalább 50%ig nem nyomtam le a pedáklt és akkor fullosan felpörög ezt megteszi kétszer és csak utána indul... ez picit röhejes!
de ezektõl függetlenûl: én reménykedek! nagyon várom az 1.0-át vagy legalábbis egy 0.9-et 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Majd a Clio ha egyszer lesz 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo

lac coo
Akkó ez is megy a kukába ..... 😊)))))))
<#idiota>

lac coo
Én is azt mondom , hogy nem kérdés ! 😊))))))

100 %-ot nem adnék rá , de az összes többire még fele annyit sem ! 😊)))

Panther
Persze. Hát egy német oldalon szavaznak egy német moddercsapat által fejlesztett modra. Mégis mit vártál, hogy pártatlanok lesznek? <#alien><#idiota><#zavart1><#wilting>

Azokat az indoklásokat bírom a németektõl, hogy "PCC, nem is kérdés". Ennyivel elintézik. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Igen és nincs más út. Duplán fenn kell lennie a pályának, amin RFX-el menni akarsz.

lac coo

lac coo
No de így duplán kell fenn lenni az adott pályának ?
Valami olyasmi nincs amivel a feltelepített összes pálya elérhetõ ? Mint a legtöbb modnál .

petesilver
csak ennyire részletes😊 :link

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Full Porche GT2

Ezt érdemes letölteni, isszonyat. Teljesen lemodellezve egy gt2-es Porche, de még a motor is+minden!!! Jó szórakozást.

Mission Impossible 2010: PRO Class

copass
kár hogy a kitkukitkudavajdavaj zene elnyomja a motorhangot, de azért dúrva, hogy milyen szépen kavart a porsche mögött!😄

k8bal
szedem is az RFX-et 😄 még 45 perc...
Várom azt a Leon-os mod-ot! biztos jó lezs ha nem basszák el a fizikát!

atyka
Kene valtoztatni a fizikan, mert a tapadast sztem eltuloztak....jo lenne megnezni normal tempoban is <#idiota>

Panther
Tükör általában nincs. (Tán két kocsinál van....) Más pályákon úgy tudsz menni, hogy a Locations mappában található RFX mappába bemásolod az adott pályát és a GDB fájlba beírod az RXF filtert.

Panther
Jó volt ez a Knight Rider-es aláfestõzene. Egy pillanatig azt hittem, hogy David "Házelhoff" vezeti KITT-et. <#zavart1><#eplus2>

Hi!

Kérdés a Gurukhoz:😊
rF-ben hol tudom kormányozni azt,hogy mit lássak a tükörben?Melyik file?melyik része?...stb.
A formula IS tükreire gondolok,mert ugye elég xarok.

help nekem!
b-type
szasz 😊 <#eljen>

b-type
Nem rossz, bár ezt az autót nem ilyen kategóriába tervezték, és sztem különsebb értelme nincs is az autó teljes átépítése nélkül,..aminek a részleteire mondjuk azért inkább kiváncsi lettem volna mint a 10. lekörözött szériaállapotban hagyott autóra.
Szép dolog hogy kanyarodni is egész tisztességesen tud, ami láttam még ilyen mutogatós videót, az a volt Arab rally versenyzõé volt, aki egy motorcserés felfésûlt SLK-t engedett össze egy Enzo-val az egyenesben..és le is nyomta persze, hisz ennek a megmutatása volt a cél.
összeségében azért szép teljesítmény.

lac coo
RFX -ben senkinek nincs tükre vagy csak nekem ? 😊)))
Amúgy hogyan lehetne ezeket más pályán is használni ? Feltéve ha egyszer élvezhetõ lesz 😊)))

Daffy
Hejho Mindenkinek

Csak bekoszontem amiert nagynehezen viszatalaltam:-)

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU