rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Hát sztem ott nagy flame nem lenne, Norbi és Wéber Gabi megmondja a frankót és kész, mindkettõ nagy szimes, és vannak mellé tapasztalataik az autókkal. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ne köss rá nagy fogadást. 😊)
lac coo
És micsoda flém lesz abból ,hogy "apám Clio-ja nem így megy , és ott nem csúszna meg" <#banplz><#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
..vagy Norbi 😊,
Azért ha Wéber Gabi vagy Norbi benéz az online futamra akkor azért valszeg 😄DDD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az tényleg nagy lenne... Cliokkal a Hunringen meg az euro-n...csak akkor nem Makai vagy Wéber fog nyerni. 😊))
lac coo
Ja , meg a féktávokat jelöld meg piros csíkkal 😊)))))<#idiota>

Felfessem neked az ideális íveket? <#idiota>
b-type
nagyon is érdekel <#eljen>, azon túl hogy jól fog kinézni, egy olyan sorozat lesz amivel élmény lesz OBszerûen a HunRingen vagy a majdani Euroringen versenyezni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
basszus most jut eszembe, hogy a luxusautó kiállításon nem fényképeztem le a pimpelt clio-t <#wilting>

avcom
várom :-)

lac coo
Hát már hogyne érdekelne ? 😊)))

petesilver
Sikerült ledolgozni a hátrányom, újragyártottam a Clio elszállt részeit. Próbálok minél élethûbb modelt csinálni, a Mclaren modell után nincs kedvem valami fake versenyautóval elõjönni. Amint lesz újabb publikus verzió, rakok be képet a Clioról, ha érdekel titeket.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Megane Trophy , Sebring . Majdem jó kör 😊)))<#idiota>

Tomievo
Bakker, hogy mit fogott deAngelis a 250 ccm-ben. 250 kmh-nál belementek az elsõ kerekébe és úgy megugrott a motor, hogy a mellkasával összetörte a plexit, de sikerült megfognia a motort és ekkora sebességgel száguldott tovább a füvön. Ha nincs olan jó hosszú kifutó akkor meg is hal a csávó.

Az az igazság Aesir, hogy a jó bortól sokszor rosszabbul vagyok másnap, mint a tablettástól. 😊 Nekem spec a Soproni Zweigelt a kedvencem eddig.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

aesirbaba
Azért a minõség az fontos. Majd ahogy korosodsz (mint én), egyre fontosabb lesz😊
Egyébként én csontszáraz rozépárti vagyok.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Tomievo
Hát, nekem a kedvencem a vörös, bár sokszor a minõségre nem figyelek.<#idiota>
LEgalább van mégegy közös pont. Ebbõl is látszik milyen jó emberek járnak erre.<#mf1>

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
"a memóriámat könnyen megzavarhatta a sok vörös bor. 😄"

ez az én szövegem <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomievo
Hát nem tom, sztem van alapja, talán néhány speciálisabb helyzetben lehet jó. Amikor már megcsúszott a hátsó, akkora hirtelen rákormányzással esetleg megcsúsztatod az elsõt is és sima oldaldrifted kapsz. Vagy esetleg az erõk jó irányban változnak. Nem tom én sem, de úgy rémlik hiteles forrásból halottam. Persze a memóriámat könnyen megzavarhatta a sok vörös bor. 😄

Panther
Megjelent Sugo. letölthetõ innen, valamelyik linkrõl:

Sugo linkek

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
ha kitört a hátulja a menetiránytól, akkor szvsz semmit nem segít rajta ha még rákormányzol nem pedig ellent, bármilyen történet is keringjen.
természetesen rwd hajtásról, aszfaltos pályaversenyrõl van szó, és olyan törekvésrõl van szó hogy mihamarabb újra iránybaálljál.
Egész egyszerûen a körbefordulási pontot nem késlelteted hanem elõrébb hozod...ez persze driftnél megoldás, de itt a kitört hátsójú autó megfogásáról van szó.

lac coo
A tone in -t rakd elöl jó minuszba hátul meg pluszba, és akkor nem csóválja magát 😊)))

Tomievo
Amúgy a megane elég jól tudja csóválni a farát féktávon és mégis kontrollálható, ez tetszik. Megcsúszáskor meg annyit kell megszokni, hogy csak nagyon kicsit kell ellenkormányozni és akkor is szépen megfogja a gépet. Vagy hirtelen sokat és gyorsan visszakormányozni. Ez az egész persze az érzések ellen van, mert akkor még úgy érzi az ember, hogy csúszik a fara és már visszafele kormányoz.

ZolEE F1
<#vigyor3><#zavart2><#idiota>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Tomievo
Nem egészen. Valamikor hallottam egy sztorit, hogy egy illetõ versenyzett vhol és talán Stirling Moss is ott volt és ismerte. Aztán egyszer szólt neki, hogy sokszor inkább rákormányzás a megfelelõbb. A gyerek abba is hagyta a versenyzést.

Istencsászár
<#banplz><#banplz>loool

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ilyen nincs 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))<#taps><#taps><#taps><#taps>Ezek kész vannak...

lac coo
Az alt+ H be-kikapcsol valami hardware plugint..
Mik azok , véletlenül bekapcsoltam és lelassult a játék ...<#fejvakaras>

Ingy
nyugodtan szoljatok ha valamit elb@szok<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
blokkolas talán azért van mert haraposabb lett az uj nyomatékgörbével és a légellenállás is javult 0.526 volt a GTR kocsiké általában 0.45 körül van

gokart palyanak picit nagyobbnak erzem a tapadását 😄

b-type
simán, jelenleg asszem ezzel megyek a legszivesebben. <#eljen>

Ingy
gihi
Brnoban szoktam tesztelni a fizikát, valahogy ott érzem hogy kiegyensulyozott-e az auto vagy van e valami baja, pl. ott tunt fel hogy elb@sztam a tankot,
remélem alakul <#idiota>

b-type
azámhazám 😄
Mivel gokartoknak épült így az ilyen nagy vasak általában nem mozognak rajta jól, és persze a Zonda is túl nagy ezekhez a nagyon szûk kanyarokhoz, de tökmindegy, a pálya is és a Zonda is nagyon jó, így élmény rajta menni, bele is tekertem egy 53,3-as idõt. 😊

Panther
Ez a pálya tényleg kifingatós. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Én is tesztelgettem a Zondát, de videót készíteni lusta vagyok, ezért felteszek két replayt. Mindkét gyors kört Donington Parkban autóztam, de az egyiket a GTR-es Doningtonban, a másikat a GTL-es változaton. <#alien>

Kíváncsi voltam a két pálya tapadására, stb, meg az autó viselkedésére is. Tegnap az elõzõ változattal a GTL-es Doningtonban 1:25.7xx-et mentem ugyanezzela setuppal, amivel most a második körben 1:24.8xx-at. A fékek, mintha kissé jobban blokkolnának, de az autó jobban fekszi meg az utat, mással nem tudom magyarázni ezt a radikális javulást. A GTR-es Donington ideje se nagyon tér el ettõl, mert 1:24.2xx lett.

Élvezetes ez a Zonda nagyon......

Donington GTR/GTL Zonda

b-type
Zonda videó
Egyik kedvenc 'fingatós' pályámon 😊

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
lac coo
<#taps><#taps><#taps>

Panther
Na akkor ezt hallgassátok meg. Az RSC-n van egy "Bonehead" nicknevû amerikai pasas. Segítséget kért, mert össze akar állítani egy amerikai pályákból álló csokrot és azon akar az AI ellen menni. De nem volt meg neki a Watkins konverziómon eszközölt módosításom, ami kiküszöböli a rajt problémáit és a rolling start problémáját.

Feltettem neki a konverziómat egy helyre és akkor vettem észre, hogy az adatlapján az age-hez az van írva, hogy 84!!! Mondom, ez biztosan csak vicc. De aztán privátban beszéltünk, ez is szóbakerült és újból megnéztem, ezúttal már a részletes adatlapját és bizony 1922-ben született. <#wilting><#wilting><#wilting>

És szimezik a pasas. nem mondom, nem semmi......<#eljen>

Tomo15
<#zavart1><#idiota>
Alexease
A banner alatt az SLN Updates linket lecsereltem az rFactor Central linkjere! Ugy nez ki egy jo gyujto oldal lesz.
lac coo
63 évesen már én is jól tolnám ...Akkor már mindegy volna... <#banplz>

Ingy
Ja Gan-san papa jol tolja, pláne hogy egy gyöngyszem maga a kocsi is c11 es Hakosuka Skyline <#idiota>

Alexease
Megneztem az uj Norisringet is (az is RD3) es nagyon jo!
Alexease
63 evesen nyomatja az "oreg" 😊) De jol tolja neki😊
Alexease
Tessek, visszajatszas (Hot Lap😄), tolem😊) Hirtelen ennyit tudtam menni Imolaban (GTL) - 2.02.xx😉 Nekem ez a "normal verseny tempo", e folott mar gepeszkednem is kell es/vagy nem erzem az autot😊))) Persze, ennel menne talan 1-2 sec-el jobb is, mert el is csesztem itt-ott, nem is allitgattam es csak 2-3 kort mentem osszesen😄
Alexease_MT_GTL-Imola.zip (120kbyte) <#idiota><#vigyor3><#zavart2><#zavart1><#lama>
lac coo
Ezt GTL topikból loptam, de nagyon ott van nézzétek meg ! 😊)

lac coo
<#idiota>

Panther
Akkor már csináljuk meg inkább úgy, mint a TRD1-ben volt. A DTM autóknak (de a többinek is) akkora volt a féktávjuk, hogy egy hosszú egyenesben az egyenes felétõl fékezni kellett, ha le akartál lassulni. <#alien><#eplus2>

Panther
Na akkor itt egy replay: Megane, GTL-es Imola. Minden létezõ hibát elkövettem, két-három helyen is alig tudtam összeszedni az autót, a sikánban, amit mostanra átépetettek, meg elfékeztem magam és úgy megdobta a kocsit, hogy majdnem a füvön végeztem, de csak nem. <#zavart1><#eplus2>

Végül sikerült a végét is elfékeznem, de így is 1:57.2xx lett.

Ezek nélkül simán meglett volna az 1:56 is, de majd legközelebb. <#idiota>

Imola Megane

lac coo
És látszik rajat még az is , hogy kétszer akkora féktávokat fognak 😊)))