rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Viszont van jópár fickó a bajnokságunkban, akiknek van😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Meg profi Star Wars Battlefront játékos 😊)))
Szerinted 😊)) Van gyereked ? Mert nekem két kicsi van, azokkal így este 6-tól elalvásig foglalkozni kell 😊))
Persze letudnám passzolni a nejemnek, de annak az lenne a vége mint amikor leülön online-ozni : 10 perc után abba kell hagynom mert mennem kell valamelyik ördögfiókához 😊))))
De ha lesz majd megyek, enélkül nem halok meg, az tuti 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem ez a kerékvetõzés alapvetõen a gumin csúszik el. "Megemeled" az egyik oldalt, a másik oldali kerék a külsõ oldalán megy, ami meg hidegebb és nem tapad annál a tempónál. Ingy viszont egy olyan gumit csinált, ami sokkal jobb minden eddiginél, elképzelhetõnek tartom, hogy a Zonda ezért viselkedik természetesebben.
Egyébként nem minden kerékvetõn dobja el magát a Mégane. GTL_Span van amelyiken lehet kanyarodni, sõt kigyorsítani is, van olyan is, amelyiken meg elmegy a segge. Ezeken a GTR-beli autók is eldobják magukat.
Szerintem rFactorhoz ez az eddigi legprofibban megcsinált kasztnis MOD. A belsõ tuning hang már egész jó, kívülre kellene olyan, ami nem zümmög, hanem csak sima száraz hang.
Nem a nyerésért kell jönni, hanem magadért 😊
jójez.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De sajnos két gyerek mellett ilyenre nagyon nincs idõm , legfeljebb ha éjjel lennének a futamok, bár gyakorolni rendesen akkor sem tudnék 😞(((((
1080p -re eddig csak a ps3-at ígérik(x360 1080i-t tud), az már más kérdés, hogy még nincs is ilyen képességû tv asszem..
On
Csak nekem ez a felfüggesztés nagyon bejön 😊)))
Amúgy emlékszem egyik évben Trully Monaco-ban telibe kapta az egyik kerékvetõt kb 60 -al....
Vége is volt a versenyének 😊))) 10 cm az 10 cm 😊)))
Neki csak dirigálni kell..... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>Nekem ez a kedvenc smile-m 😊))
ezek után õk akár bottal is megpiszkálják az X360-at, háááát <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
...
<#wilting>#wilting> ---->megtetszett ez a smiley <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
majd Billy bácsi megmondja, hogy ki fejleszt a konzoljára😊
ütõs a trailer...ilyenre simán lehet számítani...és az X360 (mivel winfos nélküli) bizti tudja a stabil framet is (lehet hogy 30-at, de legalább stabilan)....nem kell a boxban rinyálni
a 480p-t kicsit keveslem viszont...nem 1080p-re tervezik az új konzolokat???
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Akkor már inkább büntessen , mint hogy engedje a padlógázas áthajtást 😊))
A full hasmagasság meg 8(!) cm 😊))))))
Másrészt meg ez egy játék , tojok rá a tv-ben hogy mennek 😊))))
Amúgy sem hasonlítom magam az ott látottakhoz , mert egy percig sem gondoltam arra , hogy úgy tudok vezetni mint õk 😊))
A nyomukba nem léphetek, tehát nem is várhatom el , hogy egy "igazi, reális" modban ugyanúgy megyek mint õk , sõt még rájuk verek 10 mp-t 😊)))
Sokkal inkább azt , hogy esek kelek 😊)))
A megfoghatatlanság meg sokkal inkább az engine hibája mint a kerékvetõké 😞(((
Mire gondolok: éppen csak hozzáért ma a jobb kerék a kerékvetõhöz (nem kiálló, amolyan gyémántvágót igénylõ kerékvetõ volt, hanem lapos), erre a kocsi ugrik egyet és megfoghatatlanul befordul jobbra. <#alien>#alien><#idiota>#idiota> Más: teljesen megemelt hasmagasságnál a lapos kerékvetõn elcsúszik a kocsi, szinte ráfekszik és az orrán körbefordul. <#zavart1>#zavart1><#csodalk>#csodalk>
Nem szólnék egy szót sem, de ma is, aki nézte a WTCC futamát Magny-Coursból, láthatta, hogy milyen keményen támadták a kerékvetõket, szinte ráugrattak a kocsik, de érdekes módon sem az orrukon nem fordultak körbe, sem menetiránnyal szemben nem pördültek meg.
Ingy lemodellezte a Zonda fizikáját, szerintem sokkal jobban sikerült, mint az eredti SCC-s fizika. Egészen egyszerûen azért, mert amikor a kerékvetõn megcsúszik a kocsi, vagy kap egy ütést az egyik kerék, még ha minimálisat is, megvan a korrigálás lehetõsége.
De mindezeken még túl is lépnék, de az egyszerûen nem igaz, hogy azzal kell szívni, hogy még csak hozzá se érjek a kerékvetõkhöz, mert ha 1mm-t is hozzáérek akár az egyik kerékkel, akkor a kocsit úgy megdobhatja, hogy hármat pördülök. A kocsit könnyû vezetni, de ezzel nagyon nem vagyok kibékülve........
A GTR-ben is reálisabb volt, mégpedig sokkal a kerékvetõk kezelése.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Gondolom Simbin nem....
Remélem megkapja ISI és lesz pénzük némi rF patchelésre .... 😊)
Amugy az in-game jelenetek szvsz GTR2 , ami így ránézésre elég jónak tûnik 😊)
link
Hmmmmm...
Komolyan gondolkozom egy x360-on a majdan megjelenõ Forza2 miatt, hááát, kíváncsi vagyok, mi lesz belõle..
Ez az elsõ mod , ahol nem lehet 150-el átugratni a kerékvetõket .. 😊)
Pl.: A1 ringen a célegyenes utáni jobbosban még PCC-vel is lazán keresztül vágtázok a kerékvetõn egész a kerítés mellett a füvön, telibe kapva, nem kis sebességgel 😊))
Megane-nal többet nem próbálkozom vele....<#idiota>#idiota>
Vadállat,real-felfüggesztés,halálfélelem,.....<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Nem mostaniak, tudom, csak mar 3 hete nem volt idom autokazni, nezelodni, igy osszejott vagy 20 palya amit at kell valogatnom😊))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Persze úgy gondoltad hogy a festés számít 1 mp-et de míííínuszban ugye? 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ALien
http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3007314&postcount=1
WG-t nem nagyon láttam online sajnos, de Norbi-t igen, na annyi nekem pont elég 😊))
Emléxem még a HSW team (Norbi-HaZso-Prezsi) sikerére az SST Endurance Daytona rc. futamon...mekkora volt <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type