rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha mar elmozgatod a palya vonalat, akkor mar modositani kell az AIW-ot is.
Ilyen WRC SS szintu parhuzamos palyat (ket fuggetlen idomeresi pontokkal) szerintem meg nem is lehet csinalni.😊
b-type
akkor is kell új minden, ha meglévõ pályát duplázol? tehát amin elvileg megvan minden, aiw és a pontok.
Nem tudom elképzelni sem hogy a jelenlegi pályatapasztalatokkal meg lehetne-e csinálni tiszta korrekt idõmérési pontokkal sajnos.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Aceton
Úgy 2-3 hónapja volt egy cikk (reklám) a duen.hu fõoldalán, abban.
Visszakeresni alighanem reménytelen, de ha minden jól megy, a benti gépemre elmentettem (ezesetben holnap feltolom neked)...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

b-type
nem tom, kellene egy tuti infó, Mike már rákérdezett, de még nem jött válasz.
Holnap utánanézek, most megint moddolgatok 😄DDD
összeraktam a Lotus-t a Bmw Z3-at és a Morgan-t, most lövöm a hdv-ket hogy ellenfelek tudjanak lenni, hogy mindegyik kicsit másképpen legyen jó.
sajna fél óra múlva elmegyek, pedig akkorákat versenyzek mint gép 😊) vigyorgok mint tejtök.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Az egesz palya keszitesnel a legnagyobb szivas az AIW (nekem)😊 Mert nem csak az AI-hoz kell, hanem hogy hol legyenek a pit helyek, a start, hol merre megy az ut, a box stb. Ha csak be van dobva egy kamu akkor is mukodik, csak rossz helyen vannak az autok, es dobalja a progi a buntipontokat, feketezaszlokat😊

AIW nelkul meg talan el is barkacsolgatnek😊 Bar meg nem nagyon neztem a hivatalos AIW editort, de amit lattam hirtelen, nem volt egyszeru😄

A masik szivas, hogy a Zmodeller nekem nagyon gazos, nem tetszik, raadasul lassu. A SimEd csak konvertalni es rendbe rakni jo, esetleg barkacs szinten objecteket pakolgatni. De ha meg barmelyikbol exportalok 3DS-t, akkor a kompatibilitas miatt lecsapja a file-neveket 8 karakteresre (DOS rulezz😄) ami eleg nagy szivas😊

De a lenyeg, ha egyszer megtudom fejtegetni a dolgokat, az ilyen palya-oruletekbe benne lennek en is😊))))
aesirbaba
Úgy néz ki igen, aztán még sokminden eldõl. Ha igen, akkor is max szombaton. Szombaton lesz egyébként valami futam is?

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Hol láttál sportülést 25 k-ért ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
vagy hosszutavu versenyekhez recaro wckagyló ülés <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
Egyébként más ötletem van Pittsburgh-Kart pályával, honosítottam már, a többihez meg nem értek, de most azt találtam ki hogy SuperSpecial-szerûen lehetne megcsinálni...azaz a uaz a pálya duplázva, és bizonyos szögben elfordítva, hogy keresztezze egymást, és egyenes kiesésben lehetne rajta párost menni, tehát mint pl. most hétvégén volt Argentínába a WRC-n, két ember csapat és látják egymást, a pálya bizonyos pontjain a másik nyomvonalát keresztezik vagy alatta vagy felette.

Meg lehet ezt csinálni? vkinek van ilyesmi tapasztalata? Sup pl.?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
na igen, hogy számgépnél maradjunk még kiröppenhet egy rontott cd akasztóra hogy megzavarja a radart <#idiota>.
Egy ilyen Cokcpit..hmm <#finom>. 😊

Te is jösz ki hétvégén Aesir?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Susogós szabadidõruházat. 😊
aesirbaba
+ selyemdzseki, brifkó, arany karlánc. Ja, és 6 telefon😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Ennél zsírul megvan oldva a hangszóró is.
b-type
meg nem tom, vhová rakni kell a hangszorókat, és azért nem lenne jó ha úgy nézne ki mint Pirx pilóta ûrkabinja.
Egyébként szerkeszthetõre kell csinálni, mert versenyre lecsupaszítani, amúgy meg hétköznapokra mehet vissza a szörös v. plüss kormány, golyóshátmasszírozó, kell egy aprópénztartó, ilyen izé ami méri hogy milyen szögben vagy a földhöz+a naphoz+megavilágegyetemhez, kell még szörös dobókocka akasztóra, és egy bólogató mûállat, vagy dugó ELvis..
szal sokba lenne egy fullos HC. otthoni cockpit..

b-type
persze hogy van, csak a képen nem az van kapcsolva.
..mondjuk ekkora bazi nagy ülés sztem annyira felesleges hogy böki a szemem, oké feeling meg minden, de azé' ez túl bazinagy.
Ingy-nek olyan kell amiben van pohártartó. <#idiota>

mohus
aah ez fos...nincs cockpit nézet😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Aceton
Én is most állok erõs elhatározás alatt, hogy építeni kell egy cuccot (üvegasztalokra cseréltem a bútort és nem lehet rá felfogatni a kormányt). Nekem a tervem vékony saválló csõbõl vagy négyszögprofilú aluszelvénybõl való elkészítés, BRD-terv alapján.
Ülésnek mehet bele sportülés, az alap kb. 25 rugó körül mozog, de kicsit drágábban már lehet venni dönthetõ támlásat is.
Közeli terv még egy BRD pedálszett és vagy egy Frex-es Simconmeter vagy egy basszushangalapú "rezgetõ szerkezet" (mostanában linkelgették be a GTR Masters fórumba).

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
Ha ezt a cuccot felrakom , és beállítom, hogy a tükörben minden látszódjon akkor látni fogom a saját bukócsöveimet, kasztnimat is ?

lac coo
Nekem már készülget az cuccom, de én nem cifrázom: megelégszem egyszerû zártszelvénnyel festve, így ülés nélkül kb 5000 ft..
Saját magam heggesztem... Hogy ülést honnan szerzek azt nem tudom, de nem adok 60 ezret érte az tuti 😊)))

CTDP Bahreini pályán mennyit mentek a meganeal ?
nemtünik valami stabilnak a kormánytartó profil , de viszont egyszerü és összecsukható , ha valami hasonlót akarsz venni az lenne a legjobb ha kitudnád probálni mielött megveszed
Ingy
Ülésescuccos

ezzel szemezgetek de ez is 80 rongy <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

azt kell mondjam hogy a saválló csõ amibõl a váz van megcsinálva az nem valami szép ahogy megcsinálták az illesztéseket , én úgy veszem ki hogy a kormány dölésszöge se állitható "annak idején mikor saválló csövekkel dolgoztam és ilyen munkát végeztem volna már rég a munkanélküli segélyért állhatnék sorba törött kézzel <#smile>"
Istencsászár
sokbó😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy

mennyibõl lehetne összerakni egy ilyet? <#idiota>

Bódog szülinapot UFO! <#zavart1>

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NORBI!! Bocs, IBRONK! 😄<#integet2>
b-type
Felraktam 3db fájlt az RFX-s Lotus-hoz, mostanában sokat csapatok vele:
- link
Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\RFX\G3\Lotus-ba kell kicsomagolni.
Az eredeti G3_Elise.hdv-t elõtte át kell nevezni mondjuk G3_EliseEREDETI.hdv-ra.
Guminyomás alacsony marad, hdv-ben lehet javítani aki akarja.

Renault Megane modba hogy lehet bajnokságot inditani?
A játékba!
lac coo
Hát a logó az kb 3 perc alatt meg volt...
A gép meg megy aztán ide-ide ugrok megnézni mit írtatok 😊)))
Bár most már alszik mindenki, szal ráérek 😊))))
Rakjátok éjjel 11-re a futamokat , akkor tudok menni 😊))

Új logóra van idõd, 24órából 20at itt lenni van idõd... Megane-ra mér nincs?
Tomo15
Logó:<#eljen>
Aláírás:<#mf1><#idiota>
lac coo
Nem látszik jól az új logom, itt van nagyobban is : <#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
Hát online éppen most nem érdekel , de betát amúgy sem raknék fel :

Újraraktam Brno-t és müxik, még az emberek sem futkosnak a levegõben 😊))<#nemtudom>

Alexease
Lehet hogy ez mar az 1.087-es ben van csak. Nalam muxik, kiprobaltam. Az 1.087-ben eleg sok mindent javitottak, valtoztattak (foleg az AI-n). De ne tedd fel mert BETA meg nem lesz online kompatibilis😊
lac coo
Hát nagyon nem lettek gyorsabbak 😊)
Gondolom ez alapból a játék hibája 😊)
Nem baj, megvárom míg majdnem végigérnek és akkor indulok én 😊))

lac coo
THX 😊)))
Én sem nyúltam a pályához eddig semmi baja nem volt, de most kilép az egész játék valami mass hibával. Megpróbálom újrarakni 😊)

Alexease
Nalam megy Brno (GTR konvertes). Pedig nem piszkaltam - meg 😄 - bele, vagyis gyari😊 De jo palya, fel kell hogy frissitsem😊
Alexease
A Megane RFM file-jaba ird be ezt a sort:
FormationSpeedKPH = 80

lac coo
Nálam Brno szünt meg mûködni mióta felraktam a Megane mod-ot 😊)) <#nemtudom>

Ez van 😊)))))

olyan baromságokat csinál nálam most az rFactor.

semmit se csináltam az alap rFactorral, csak feltelepítettem a Megane-t meg a Nippont, és a verseny elõtt nincs is semmi, de ahogy elindul a verseny a kép villódzik össze-vissza, a Nippon kereke világoskék lesz, meg ilyenek. És utána az rfactor hibával kilép.
olyan pályán pl. mint az A1Ring, ami eddig jól mûködött, most ezt csinálja, de pl. Tobanon minden OK.
mi a jó élet van??

lac coo
Nem adom fel:

hogy lehetne beállítani, hogy a felvezetõ körben kicsit pörköljön neki oda az AI ? 😊)

Nagyon hidegek a Megane gumijai , nem lehet velük fékezni szinte az elsõ körben, de az AI mire végig totyog a felvezetõben , elalszom és semmi értelme sincs mert gumit nem lehet melegíteni olyan temponál 😊))

Szal hogyan ??? <#banplz>

lac coo
Az elõzõ autóm setupjait így sem hozza be 😊)))<#nemtudom><#nyes>

lac coo
Igen ? Nem is néztem még soha 😊))

Tomievo
Van a setupok felett egy kis gomb, azt át tudod kapcsolni all -ra és akkor az összes setupot mutatja ami a mappában van.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

mohus
persze mert mindig porosodik😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
Na ez már pálya😊 szép meg minden de csak béta, még van rajta mit dógozni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
off
nem cikiztem...dícsértem a pcvel szemben ("simán lehet számítani" "stabil frame" "nem kell a boxban rinyálni" lásd PCs akadások
én box párti vagyok...és konzol párti, mivel ez egy pcs topic...azt szoktam itt elõször szidni (legutolsó "fizika" kártya bejelentésen röhögtem a legtöbbet mostanság)

ps3-t meg alapból rühellem jelenleg, csak a hype megy...valamit nagyon elb*sztak a japcsik...mert csak novemberre adnak talán gépet...és akkor még két év mire valami értelmes turismo lesz...így absz nem lehetetlen, hogy nextgen nálam X360-n lesz..korábban sega gépeim voltak (pl ps1-em sosem volt)
na on😊<#worship><#worship><#worship>

lac coo
Hülyeséget mondtam , valszeg ( szokás szerint 😊)

lac coo
Ha jól értem félre , itt már alapból lehet állítani árnyékokat , felbontásokat stb ? !

lac coo
Ja , láttam ,kivettem , bocsi 😊))))