rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen WRC SS szintu parhuzamos palyat (ket fuggetlen idomeresi pontokkal) szerintem meg nem is lehet csinalni.😊
Nem tudom elképzelni sem hogy a jelenlegi pályatapasztalatokkal meg lehetne-e csinálni tiszta korrekt idõmérési pontokkal sajnos.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Visszakeresni alighanem reménytelen, de ha minden jól megy, a benti gépemre elmentettem (ezesetben holnap feltolom neked)...
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Holnap utánanézek, most megint moddolgatok 😄DDD
összeraktam a Lotus-t a Bmw Z3-at és a Morgan-t, most lövöm a hdv-ket hogy ellenfelek tudjanak lenni, hogy mindegyik kicsit másképpen legyen jó.
sajna fél óra múlva elmegyek, pedig akkorákat versenyzek mint gép 😊) vigyorgok mint tejtök.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
AIW nelkul meg talan el is barkacsolgatnek😊 Bar meg nem nagyon neztem a hivatalos AIW editort, de amit lattam hirtelen, nem volt egyszeru😄
A masik szivas, hogy a Zmodeller nekem nagyon gazos, nem tetszik, raadasul lassu. A SimEd csak konvertalni es rendbe rakni jo, esetleg barkacs szinten objecteket pakolgatni. De ha meg barmelyikbol exportalok 3DS-t, akkor a kompatibilitas miatt lecsapja a file-neveket 8 karakteresre (DOS rulezz😄) ami eleg nagy szivas😊
De a lenyeg, ha egyszer megtudom fejtegetni a dolgokat, az ilyen palya-oruletekbe benne lennek en is😊))))
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Meg lehet ezt csinálni? vkinek van ilyesmi tapasztalata? Sup pl.?
Egy ilyen Cokcpit..hmm <#finom>#finom>. 😊
Te is jösz ki hétvégén Aesir?
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Egyébként szerkeszthetõre kell csinálni, mert versenyre lecsupaszítani, amúgy meg hétköznapokra mehet vissza a szörös v. plüss kormány, golyóshátmasszírozó, kell egy aprópénztartó, ilyen izé ami méri hogy milyen szögben vagy a földhöz+a naphoz+megavilágegyetemhez, kell még szörös dobókocka akasztóra, és egy bólogató mûállat, vagy dugó ELvis..
szal sokba lenne egy fullos HC. otthoni cockpit..
..mondjuk ekkora bazi nagy ülés sztem annyira felesleges hogy böki a szemem, oké feeling meg minden, de azé' ez túl bazinagy.
Ingy-nek olyan kell amiben van pohártartó. <#idiota>#idiota>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ülésnek mehet bele sportülés, az alap kb. 25 rugó körül mozog, de kicsit drágábban már lehet venni dönthetõ támlásat is.
Közeli terv még egy BRD pedálszett és vagy egy Frex-es Simconmeter vagy egy basszushangalapú "rezgetõ szerkezet" (mostanában linkelgették be a GTR Masters fórumba).
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Saját magam heggesztem... Hogy ülést honnan szerzek azt nem tudom, de nem adok 60 ezret érte az tuti 😊)))
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mennyibõl lehetne összerakni egy ilyet? <#idiota>#idiota>
Bódog szülinapot UFO! <#zavart1>#zavart1>
- link
Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\RFX\G3\Lotus-ba kell kicsomagolni.
Az eredeti G3_Elise.hdv-t elõtte át kell nevezni mondjuk G3_EliseEREDETI.hdv-ra.
Guminyomás alacsony marad, hdv-ben lehet javítani aki akarja.
A játékba!
A gép meg megy aztán ide-ide ugrok megnézni mit írtatok 😊)))
Bár most már alszik mindenki, szal ráérek 😊))))
Rakjátok éjjel 11-re a futamokat , akkor tudok menni 😊))

Újraraktam Brno-t és müxik, még az emberek sem futkosnak a levegõben 😊))<#nemtudom>#nemtudom>
Gondolom ez alapból a játék hibája 😊)
Nem baj, megvárom míg majdnem végigérnek és akkor indulok én 😊))
Én sem nyúltam a pályához eddig semmi baja nem volt, de most kilép az egész játék valami mass hibával. Megpróbálom újrarakni 😊)
Ez van 😊)))))
semmit se csináltam az alap rFactorral, csak feltelepítettem a Megane-t meg a Nippont, és a verseny elõtt nincs is semmi, de ahogy elindul a verseny a kép villódzik össze-vissza, a Nippon kereke világoskék lesz, meg ilyenek. És utána az rfactor hibával kilép.
olyan pályán pl. mint az A1Ring, ami eddig jól mûködött, most ezt csinálja, de pl. Tobanon minden OK.
mi a jó élet van??
hogy lehetne beállítani, hogy a felvezetõ körben kicsit pörköljön neki oda az AI ? 😊)
Nagyon hidegek a Megane gumijai , nem lehet velük fékezni szinte az elsõ körben, de az AI mire végig totyog a felvezetõben , elalszom és semmi értelme sincs mert gumit nem lehet melegíteni olyan temponál 😊))
Szal hogyan ??? <#banplz>#banplz>
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem cikiztem...dícsértem a pcvel szemben ("simán lehet számítani" "stabil frame" "nem kell a boxban rinyálni" lásd PCs akadások
én box párti vagyok...és konzol párti, mivel ez egy pcs topic...azt szoktam itt elõször szidni (legutolsó "fizika" kártya bejelentésen röhögtem a legtöbbet mostanság)
ps3-t meg alapból rühellem jelenleg, csak a hype megy...valamit nagyon elb*sztak a japcsik...mert csak novemberre adnak talán gépet...és akkor még két év mire valami értelmes turismo lesz...így absz nem lehetetlen, hogy nextgen nálam X360-n lesz..korábban sega gépeim voltak (pl ps1-em sosem volt)
na on😊<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>