rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Franc nézegette eddig a gumikat 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
pedig ez igy van, csak nézegesd közelebbrõl😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Off.:

LFS gumi-deformálódás video.....<#wilting>

Nem tudtam , hogy ilyenek is tud ....

lac coo
Egy barátomnak szeretnék kódot venni rF-hez a kártyámmal, melyik a gyorsabb és biztosabb ha rFactor.net-en veszem meg (paypal), vagy ha elmegyek hozzá és a saját gépén elindításkor megvesszük ?

lac coo
Az mindegy 😊))))

Alexease
De az 2005-os, szerintem😊
lac coo
CTDP F1 MOD nem lesz idén ?

Alexease
Talan jovore...
SD456
Sziasztok!

Nem tudja valaki lesz Forma-1 2006 mod a játékhoz?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

petesilver
A kép alapján tényleg nem sok a különbség, de radikálisabb a Radical kialakítása, az tuti!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

b-type
sztem hasonlít: kép
kicsit orrba-farba-oldalba kell csapkodni hogy mérethelyes legyen, és kis változtatások itt-ott...
De alapvetõen jó és hasonló modell.
Cockpit-et nem tom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
kicsik a kerekei nekem, nem túl arányos...meg asszem cockpit sincs a TRD3-ban...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
De ez a modell tényleg egész jó, kifejezetten hasonlít. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ez egész jó.
A Radical nagyban arra épít hogy nagyon könnyû száraz tömeg: pl az SR4-nek 450kg, és a belépõszinten motorkerépárblokk hajtja, ami csúcsban 252LE.
Ebbõl építik ki az erõsebb járgányokat a csúcsig ami jobb tömeg-lóerõ arány mint a Ferrari Enzo-nak van...természetesen a nyomaték az össze sem hasonlítható.
A Radical csúcsmodelje viszont 2.6-os Cosworth motorral fog indulni alapból 363LE-vel.
Szal alapvetõen a nagyon könnyû súly, rettenet pörgõs nagy teljesítményû motor, kifejezetten kemény és feszes vezetés és kicsi méretek jellemzik az autót.

petesilver
ilyen van a TRD3-ban. Ez olyan Radicalos?

Mission Impossible 2010: PRO Class

pajti
Caterham mod mikor jön? Képeken elég fullosan néz ki.<#nyes><#vigyor3><#idiota>

JuanG
betöltesz egy pályát, a chat-be beírod hogy ISI_BABYFACTORY, enter, kilépsz a fõmenübe, és dõl a zsé 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SD456
Sziasztok!

Nem tudna adni valaki egy 100%-os mentést vagy valami olyasmit, hogy meglegyen az összes kocsi? ([email protected])

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

lac coo
Van. Csak 3D modell nincs hozzá, alap rF autóra van rárakva a fizika....

Szasztok. Van V8 Supercars mod a gémmhez?

Ingy
ja Grat mindenkinek fasza volt a mai nap <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Papailaca
thx<#integet2>

Let\'s get ready to Rumble!

JuanG
én is Gratulálpk ismét Lacinak és Norbinak!!!! Kint voltunk Ingyvel meg Starskyval, jó volt látni ahogy Norbi magabiztosan nyomja mint állat 😊))

lac coo
Csak mert hülye vagyok mint a föld és mindig elfelejtem mi micsoda....

Alexease
Igaz.
lac coo
Amúgy a magyarázó részeket szabadon átírhatom, vagy ahol nincs // jel után beírhatok bármit, igaz ?

lac coo
Nem is mondtam , hogy nincs benne ! 😊))

És melyik melyik ? <#idiota>

Szerk : már látom 😊)))))))))))99

Alexease
Pedig benne van a PLR-ben😊
Sound Options resz:
Vehicle Scrubbing VolMult="0.0002000000" // Sodrodas
Vehicle Skidding VolMult="0.0003000000" // Csuszas
Vehicle Roadnoise VolMult="0.0000050000" // Gordules

b-type
grat a versenyhez 😊 <#eljen>
ha gondolod ide jöhez bármilyen beszámoló a témában: MNASz Topic

Alexease
Nem baj, akkor is szep eredmeny!
Ez technikai sport, ez mind benne van. Az emberekkel a palyan, meg nem sokat lehet kezdeni😊 Talan majd egy ido utan "lecserelodnek" azok, akiknek le kell😊)))
Papailaca
nekem sajna megint elõjött a tegnapi hiba, valami az elektronikával nem stimmel és egy idõ után a kopjúter vészprogramra kapcsol, ami kb 15-20%-os teljesitménycsökkenést eredményez, igy a harmadik helyrõl visszaestem a hetedikre, és ezt a poziciót csak nagyon-nagyon-nagyon nagy nehézségek árán sikerült megvédenem. de ez van, nem szomorkodok, azon sem, hogy a reggeli idõmérõn kimentem elõre, és egyetlen egy tiszta kört nem tudtam menni, mindig kiforogtak, vagy olyan volt, hogy hármat kellett elõznöm, meg ilyenek. az ire a pontot az tette fel, hogy lemaradtam az elõttem levõtõl kb 3 kanyarnyit, hogy majd az elég lesz egy utolsõ gyorsra, megyek is a célegyenesben , erre kijön egy csávó a pitbõl, és keresztbeáll a t1-ben elõttem😊 innentõl kész voltam . 8ik idõ. volt olyan köröm, hogy a csávú le akart húzódni az alesiben, de véletlenül ezt az ideális iven tette. én meg jöttem már a kanyariven teligázzal. fékezni, meg drasztikus gázelvenni nem volt lehetõség, mert a külsõ rész elég vizes volt, igy pici gázelvétel, és kihúzódtam másik (vizes) ivre, megindult a hátulja, és kivülrõl körbedrifteltem a kocsit. csávó utána odajött, és aszonta, hogy nem vagyok százas, mert ez valami 120 kmhval történt. úgyhogy ennyi az idõmérõrõl, ami teljesen meghatározza a versenyt.

lac coo
Alex, a gumi hangokat nem lehet valahogy felerõsíteni mint pl. GTL-ben ? 😊)))

PRL-ben nem találok olyasmit ami az lehetne...

lac coo
Nem jövök rá mi ez 😊))
De a modokhoz tuti nem kell...
Letöltöd a modot , bemásolod az adott könyvtárakba és játszol 😊)))

Letöltéseket találsz a fenti linkekben a bannerban...
De az rFactor Centrálba már csak a jobb modok kerülnek be, azokat érdemes letölteni .

Videe
ok köszi mindenkinek mindent!!!<#worship>

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Videe
talán azt írja hogy ezzel aktiválhatod a modokat, vagy valami hasonló

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Videe
az rfactor central on volt

Alexease
Ha az valami utility akkor felesleges😊
lac coo
Õõõõõõ... Az mi is ? 😊))
Én még nem hallottam róla .😊

Videe
aha, köszi!!! a generic mod enabler gondolom mindenképp kell?!?!

lac coo
Amennyit csak találsz ! 😊)
De érdemesebb válogatni .

Videe
Sziasztok! Új vagyok még az rfactorban ezért lehet hogy hülye lesz a kérdésem...
Akármennyi "autós" és "pálya" mod-ot felrakhatok egyszerre?

lac coo
Jobb volt a setupja, nem laggolt ? <#idiota><#worship>

Alexease
<#idiota><#zavart1><#eljen><#worship>

Es Te?!
Papailaca
a norbi mégjobban lealázta a wébert

aesirbaba
Elõször is gratulálok a tegnapihoz, most meg mondd el kérlek, hogy ma mi volt, mert nem voltam ma kint.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Papailaca
szivesen😊
én meg köszönöm a festést<#wave>

CodeRed
Mostmár okés.. <#eljen>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Istencsászár
Áh, beteges😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az új Autosimsport-ot láttátok már ?

A Lupo Mod megint nagyon szépnek néz ki , a fülke pl. nagyon ott van....