rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Alex, a lvl3-es gumiban a te részednél ilyen bejegyzés van:
BrakingCurve="Font"
szal betûhiányos.
egyébként most tesztelem 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Egy ilyenre muszáj lesz benevezni😄
SD456
Sziasztok!

Valakinek van hang a F1 champions 1.05 mod ban? Mert én felraktam és minden volt csak kocsi hang nem...

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

b-type
de ez sem rossz
bár nekem a piros sokkal jobban tetszik, van benne hangulat 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type

CodeRed
Itt már csak egy olyan megoldással tudna a Logitech überelni bárkit, hogy levehetõvé tenné a kormányt, és gyártana 1-2 másfajtát ami simán cserélhetõ lenne a fõ tengelyen.Például készülhetne F1 kormány kivitel, vagy NASCAR :-) Eléggé idõtálló eszköz lehetne, és mivel a MOMO belsõ mechanikája a kormánynál szinte elnyûhetetlen így ezzel biztosan nem lenne gond...Csak az a gázpedál aggaszt nagyon, ráadásul nem is látni sehol.Legalábbis én nem találtam róla sehol képet pedig gúglival kerestem (lehet hogy valamit benéztem?<#idiota>)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type
brutál jó az átkapcsolható váltó..<#eljen>
remélem a H váltás kellõen bekattan.
Nekem is igen bejövõs a cucc.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed
Akkor már ide is dobjunk róla 1 képet :-)

Egy ilyenre énis tuti benevezek majd...
Reméljük, hogy minõségi anyagból készül majd belül is,(fõleg a pedál) mert kívülrõl tuti ász.Majdnem leesett az állam mikor megláttam.Bízom benne, hogy mégegyszer nem követik el azt a hibát mint a MOMO Racing esetében.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

avcom
na, akkor DFP-t nem veszek <#wow1>

Reméljük az új G25-ös Logitech kormány, mely októberben jelenik meg minden tekintetben kielégítõ lesz, és a pedál sem hagy majd kivetnivalót.

Cikk

petesilver
Majd ha jön Alex, elmondja a tapasztalatait. Szerintem neki vannak ezzel kapcsolatban munkahelyi tapasztalatai, remélem megosztja velünk.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Mondjuk pl nekem van egy Kawasaki Press cd, ami kizárólag újságoknak készült minõségi fotócuccos. Na az korrekt, mindenhonnan fotózva a motor, fulltól csupaszítva a vázig-dugattyúig minden, asszem még 3Dmodelrõl wirekép is van. szóval részletes, profi cucc. Ilyesmit tartanék alapnak.

copass
mondjuk én építészetben mozgok, de azért ott is van egy két érdekes gondolat arról mint tervszolgáltatás.megsárgult századelõs fénykép(alaprajz,méretnélkül ügye), vidd fel térben, jah és pontos is legyen!<#falbav>

avcom
nemrég volt "szerencsénk" dolgozni egy BMW Sauber-hez meg az Intelhez köthetõ dologgal, sírva röhögnél, ha tudnád milyen nevetséges "dokumentációt" mellékelnek ilyenkor

petesilver
Nem úúúúgy, Te! 😊 Amikor gyári tervrajzokat dobnak hozzád, esetleg az eredeti, általuk megcsinált 3D modelt, amikor hozzádvágják a gyári tervrajzokat, aminek segítségével miliméter pontos splineketrecet alkotva modellezel, stb, sorolhatnám. Persze lehet ezt csak én képzelem így, hogy ilyet kapnak, de hogy így képzelem a gyári támogatást, az tuti!!! 😊)

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
a magunk léptékeivel megvan most is a gyári támogatás, bármikor besétálsz a Proex mûhelybe és mondod, amit szeretnél és én is kérdeztem, hogy mire van szükség, soha nem mondtál semmit

JuanG
klassz meló lenne, pláne még ha fizetnének is érte <#buck>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
emberek? úgy érted kerékcserénél a szerelõk? ... sztem egy darabig ilyen nem lesz...

petesilver
1X úgy csinálnék profi segítséggel modelt játékba, amikor gyári támogatás is van, mindennel, ami csak kell! Jó lenne megtapasztalni, milyen az a sufnituningal ellentétben.

SD456
Sziasztok!

Nem tudja valaki nincs olyan mod vagy valamilyen addon, hogy a box-ban ott lesznek az emberek?
Bocsánat a sok modos és más kérdésekért de 3 napja van meg ez a király játék és pár modot beleakarok rakni.

Elõre is köszönöm!

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerintem az van benne alapból......nem?
lac coo
Ismerem 😊)

Viszonylag sokat törtem-zúztam 😊))

De a 2-ben már nagyon dúrva az autó törése ! 😊)))))Nem semmi, hogy egy autó kb. 500 elemre szakad 😊)))

Ja...: és az elsõ része neten, arénában nagyon-nagy fun volt 😊)) !!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Naja de azmár sufni tunning belsõ😊, tényleg jókis gém, kategóriája legjobb a mai napig, ilyen játékokhoz mérten kivételes fizikával... Remélem a 2õt nem butítják le semennyire...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Az elso resz nagyon jo volt, legalabb is az elso harmada😉 teljesen jo belsonezettel (tuning😄), korrekt es elveetes fizikaval, toressel stb.😉 A masik ket harmadanal mar erosen arkadosodott😊
lac coo
Flatout2 trailer Marha jó 😊))))<#idiota>

SD456
Sziasztok!

Nem tudja valaki van 2006-os McLaren skin a F1 Champions v1.05-mod hoz?

Elõre is köszönöm!

lac coo
És hogy lehet ezt szerkeszteni azzal a görbe-szerkesztõvel ?

Tomievo
Ja nem, igazad van Mike, a nippon volt 1.34, a megane meg 1.57-58

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Tessek, "piros-fekete" gumi-teszt😊 A Howston-hoz csinaltam, ne kerdezd miert😊 Csak a gorbeket bovitettem, vagyis mind harom kategoriajaba, be kerult egy Alexease gumi tipus is, az uj gorbekkel😊) Az eredeti gumi es HDV file-ok is benne vannak! ne varj csodat😊

http://alexease.uw.hu/files/Howston_Gumigorbe.zip (36kbyte)

Az a Nippon nem? 😊)
k8bal
1:42:231

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Panther
Megane-val Imolában??? Nekem 1:57 körüli idõ ugrik be.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomievo
Így elsõre 1.38 vagy az alatt ugrik be.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Nekem az lenne a kényelmesebb 😊))
Gondolom elég , ha az õ e-mail címét adom meg ...

Alexease
En PayPal-al vettem meg, viszonylag gyorsan megjott a mail (1 oran belul?!). Hogy most mi van, nem tudom...
lac coo
#14663 ???

Melyik gyorsabb, én már nem is emlékszem melyikkel vettem, de tudom, hogy egyikkel sokat kell várni ...

A mégane-nal imolában mennyit mentetek, ha emlékeztek?

lac coo
Na még elolvasom 20-szor és talán megértem mit akarsz mondani 😊)))

És próbából sem tudsz egy ilyen fekete-piros gumit csinálni ? 😊))

Nagyon kár az rF-ért , hogy ez a csúszás-ellenkormányzás ilyen rossz benne....

Vagy egy próba gumit amit tudnánk nézegetni, próbálgatni tesztelni ....

Alexease
De 3 van, de az inkabb mar a ketto eredmenye😊 Bar nem ertek hoza igazan (semennyire)😊
Valszeg ismerik a modderek, bar nem hasznaljak ki valoban, de lehet hogy az engine sem kezeli le rendesen😊 Ezt kellene vegig tesztelni😊 Mert azert az sem megoldas, hogy megkerulve/kihasznalva a hibakat, sinautot csinalunk a kocsikbol, mert a "verseny auto nem csuszik meg" 😊))
A Pacejka editorral lehet ilyen "gorbeket szerkeszteni"😊 Amugy valami orosz fickorol kapta a nevet, aki kidolgozta ezt a "rendszert"😊

Itt van peldanak egy "normal" beallitas.
A fekete gorbe az "elore fele csuszas", a piros gorbe az "oldalra csuszas"😊 Latszik, hogy erosen kulonboznek😊 Az F1 2002-ben (rF engine) a pios volt az altalanos (mind ket iranyra), az F1C-ben, GTR-ben es az rFactorban (bar van lehetoseg ket gorbere) a fekete.
Az rF-be az a gond, hogy oldalra tulsagosan hirtelen veszti el a tapadasat (mivel a fekete gorbet hasznalja😄), es rovid idon belul nagy sebessegvesztesre, szogelfordulasra van szukseg hogy visszanyerje. Ami altalaban ritkan jon ossze😊 Ezert tartozik a feket gorbe az "elore csuszashoz" mert ott igy jo. De az oldalsohoz a pirost illene hasznalni, mert akkor teljesen mas a gumi felfekvese, szoge, deformalodasa. A gorben latszik is, hogy nincs drasztikus "eldobas", lagyabb az atmenet a csucsnal, igy konnyebb is visszaszedni (termeszetesen, ebbe most az auto dimanmikat - csavarodast, dolest - ne szamoljuk bele)😊)
Amugy, igazabol fingom sincs az egeszrol😊))

b-type
most szörözöl mi? 😊))
Mi alapján mondja az ember hogy jó fej, hát ha szimpatikus nem?
Mélységérõl persze lehetne boncolgatni, hiszen a már 2éve stabilan 'jó fej' cimboráról is kiderülhet hogy lenyúlja az ember nõjét..

lac coo
Nem 3 görbe van ?
És miért nem használja senki ? Gondolom egy "profi" modder csapat tisztában van ezekkel a dolgokkal ? !

És mi az a Pacejka editor ? <#idiota>

Alexease
rF-be ilyeneket ne keress😊))
Sot, a gumifizika kimerul az "1 gorbes" bealitasokon (a kotelezo 2 helyett)😊Nonszensz, hogy az rF-ben ugyanolyan a gumik dinamikaja frontalisan mint oldaliranyba😊 Persze, van lehetoseg hasznalni normalisan 2 gorbet, de alapbol nem igazan hasznalnak😊
Probalkozom Pacejka editorral, de valszeg nem a gorbek lesznek a foproblema😊 Csinaltam - veletlenul😄 - olyan gumit, ami oldalra nullat tapadt, igy oldalcsuszaskor, lassulas nelkul csusztam a vegtelenbe, aszfalton, fuvon, homokban😊))
Alexease
Vicky valszeg jo "szakember" lehet es jo versenyzo is!😊 Hogy mennyire jo fej, azt nem tudom, de a musorok alapjan szimpatikus😊)
SD456
Hátha csinálnak nagyon jó lenne

b-type
<#eljen> 😄
Emléxem egyszer meg a Maserati Trofeo bajnokságba ugrott be asszem egy topbébivel.
De Vicky-t nagyon bírom, jó fej csaj 😊

lac coo
Megnézem rF-ben, de gyanítom egy újabb csalódás lesz... <#idiota>

Istencsászár
Vedd le a gumi nyomását azt kicsit csúszkálj, és figyeld😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES