rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Valami használható Monaco pálya nagyon kéne már ! 😊))))

Állat lehet a Megane-val, vagy a Porsche-val....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
En meg tegnap este/ejjel szedtem le, akkor jo volt.
CodeRed
Nálad ez mûködik Alex? Én 2x is leszedtem, de lemezolvasási hibával nem csomagolja ki, illetve ha csak belenézek Total Commander-rel mindössze egy 4 megás paradise.mas fájl található benne...<#nemtudom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Nem tudom😊 Egy 1999-es verzio mar van, azzal nincs is gond, hasznalhato. Ez az uj RD3-as, es ez is nagyon jo. Az RD3-as konvertalt palyakat erdemes begyujteni, mert azok igenyesek! Rengeteg, latvanyos object, jol optimalizalt, szep texturak stb.

Megjelent megint az RD3 konverzioban Surfers Paradise az NFR team-tol! Ma egyszer volt egy hasonlo konvert, Gold Coast neven. Ebben is beneztek a belogo fak utkozeset, de gyorsan, korrekten javitottak!😊 Ezt erdemes hasznalni (raadasul, 2x annyi fps-t tol mint a GC konverzio😄).

http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2984958&postcount=1
Alexease
Lesz, az XBOX360 utan egyszerre jon ki a tobbi platformra. De azert a PSP ersen jelzi a stilusat😊 A videokbol elnezve, komolyabb grafikaval, belsonezettel es jatekmenettel elattott Need For Speed 😊 Ha meg egy MBWR esetleg egy RD3 (bar attol mar messze van😄) vezetesi elmenyt nyujtana, a nagy palya es az autok miatt el lehetne bohozkodni vele.😊
Tomo15
SD456
Sya all!

Honnan tudnám letölteni? (torrent-en és DC++-on kívül)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

XBOX360, PC, PS2, PSP

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ez fura ugy vettem ki,hogy lesz PC verzio is.

JuanG
szûk horgászati tudásom szerint a Dunában lehet fogni kecsegét, de pontos helyet nem tudok...gyerekkoromban én is fogtam párat Apostagnál (dunaföldvár felett)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ráadásul csak x360-ra készül pillanatnyilag ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pajti
Erõsen árkád szagú.

petesilver
Uhh, de durva!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hát már hogyne lenne !

Mo-n csak úgy hemzsegnek a kecsegék ! 😉)

lac coo
...Bár annak elég fura a nyomvonala néhol. Persze még nem autókáztam a Hockenheim-ringen 😊))

lac coo
Hockenheim már van GTL-es , nem ?

Alexease
aesirbaba
Erról a "kecseg"-rõl jut eszembe, Ingy kérlek kérdezd meg Juantól, hogy van-e még Mo-n nem tenyésztve hanem vadvízben kecsege? Merthogy azt nagyon szeretem, de csak frissen fogva érdekel...

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

JuanG
juan te kecseg <#idiota>

JuanG
ezt én írtam, itt vagyok Ingynél csak elfelejtettem usert váltani 😊))

Ingy
naja, a porsche nagyon ment, a PCC meg bekaphatja...

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Azt hiszitek, tudtok valamit? 16 szelep, injektor, abs, elektronika???

NESZTEK!!!

😄
b-type
Holnap 16h-tól pl.
Mi a sikánnál igen kritikusan néztük Juan-nal, láthatsz még a 'vadócabb' és a már kezesebb farú autóból is..
Igazából felesleges lenne megint visszamenni a mit bír a Porsche témához, mindenkinek megvan a maga véleménye, de azt mindenképpen ajánlom hogy menj ki és nézd meg, mindegyik Porsche gyönyörû autó és nagyon szépen van csapatva.
Kedvencem a kis Fiat Bertone volt, hát az úgy fordult el a sikánban mint a hõskorban a 'puha' futómûves autók, egy élmény volt nézni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

Istencsászár
neee, most jöttem haza a Silent Hillrõl... volt ez a "szar" is az elõzetesekbe... hát ez az ami rohadtul nemizgat😄😄 nemnagy szám...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

lac coo
Én meg Fóton 😊)))))

De sajnos dolgouom holnap 😞((

Mikor láthatnék egyébként Porsche-t a ringen ?

Én is grat Laca!! 😊) Szép volt, jó volt! Mögötted nagyon nyomult az a fehér ótó. Az utolsó elõtti kanyar elõtt mintha ki is fékezett volna, de okosan maradtál belül, azt az eksönt láttam! Még1szer grat! Ja és kösz a bombát! 😊))
petesilver
Itt lakom Dunakeszin, pár perc alatt kiérek, holnap F1 elptt Laca versenyére tuti kinézek!

petesilver
Big GRAT Pápailacának is a 4. helyéért!!!! Remélem holnap reális esélye van az egyik dobogós helyezésre!!!

lac coo
<#eljen><#taps><#worship>

petesilver
Jó értelemben vett besz@rás-iszonyat ez a srác!!! Hihetetlen, hogy élbõl megnyeri ebben a kategóriában az elsõ versenyét!!! Nagyonnagy GRAT!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship> Jó érzés arra gondolni, hogy már 3 éve is hittem a zsenialitásában-tehetségében, amikor akkor még sokan kételkedtek. Persze fingom nem volt, hogy ennyire jó a srác, de hogy nagyon jó, azt már akkor is tudtam! Örülök, hogy engem igazolt az élet!!!

Tomo15
<#worship>
aesirbaba
Csatlakozom, nagy Grat Norbinak😊

b-type
sõt PapaiLaca-nak is!, nagyon jót mentek.
Sajnáltam hogy a V6-os Clio meghalt 😞
Holnap menjen ki aki tud, Wéber Gabi nagy csatát ígér!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nem tudok róla 😞

Norbi-nak meg nagy grat, a mai Clio futam gyõzelméért!!! 😊

petesilver
Ilyen Mod van már???? Rulez kis gép!

lac coo
A Pace Car rendet tesz : <#merges2><#idiota>( néha érdekes az AI....)

aesirbaba
Nah, megjöttem. Annyira rohadtul fújt a szél, hogy tisztán átfagytam, pedig több pulcsi volt rajtam😊
A Formula futam közepén szépen elindultam haza, ezért sajnos Norbit nem láthatom most versenyezni. A Suzuki kupában Michelisz Norbi valami UFO-szerût ment, mert fél pályával verte meg a többieket, grat neki, Pápai Laca pedig szépen 4. lett a Bombás Suzival elsõ versenyén, neki is nagy Grat!

Itt van néhány kép: RAR

Alexease
lac coo
Hehe 😊))))

Jól látom. hogy a Champ Car Challange Mod az ismert problémák miatt kicsit átalakul nem licenszelt modra ? 😊))

lac coo

lac coo
Szvsz TRD3.

JuanG
milyen modell ez honnan van??? mert lehet megcsinálnám majd 😊)))...

aesirbaba
Ne hisztikézz már, halálosan jó az a pálya a Mégane-val😄 Különben is egész UFO idõt mentél rajta, mit gondolsz mit éreznénk, ha még szeretnéd is, he?😊

lac coo
Hát az valszeg nem én leszek 😊))))
Amúgy TRD3 a modell ?

Tomo15
<#hehe>
Ingy
ja és az ára is komoly 15635 font, piti <#bdead>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/