rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sony meddig ideig is birtokolja még az f1-es játék-kiadási jogokat?
csak nem tervezik egy új szerzõdés aláírását - nagytömeget kielégítö, nagyprofitú, gagyikonzol játékjaikra?
csak megfordult a fejemben...
sz*r lett :-D
Igazából azért veszem egy kicsit rossz néven mert ez emelte volna a játék szinvonalát.
Ha valahol van egy peticíószerûség, akkor oda szivesen írok mondjuk félfelháborodottan 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olyan problémám van hogy rákattintok az ikonjára bejön a video konfigurácio ablakja beállítok mindent rákattintok az ok-ra és utána megint bejön ugyanaz az ablak pls help thanks
TDU nick: HuncutTuncus
Modok, amelyeket erdemes beszerezni: PCC 2005, Lienz, Megane Trophy 2005, McLaren-F1, Proton. Az NSCC es az F3 mar resze az rF-nek, az benne van a patchekben.
- Lienz
- PCC
- Renault Megane Trophy
- Stock Car
- CTS
- V8
- SuperKart
- GP2
- McLaren F1
- Proton
vmint esélyes lehet még a Copa Megane és a Civic
F1es mod nincs közte, kicsit kikerültem már a képbõl, olyat keressél ami tetszik.
A játékot meg vedd meg, tom láttam hogy írtad, de a játék ezt érdemli, kormány nélkül amúgy sem az igazai szvsz.
..fél óra, nap , hónap ?? 😊))))))))))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
PCC 05,
Proton,
McLaren F1,
..ezeket mindenképpen érdemes megszerezni.
Be kell másolni a megfelelõ könyvtárbaa file-okat, de némelyik telepítõs...
Utána a játék fõmenüjében a "player" gomb alatt a "racing series" menüpontban választhatsz mod-ot...
Ajánlom a banner alatti rFactor Central-t....
A banner alatti linkeket néztem, de az volt a kérdédem, hogy "milyen MODOKAT érdemes" !!!
És hasonlóan müködnek a MÓDOK mint az F1 Challenge 99-02 -nél ?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
De még jobb lenne ha csinálnál egy AF szintû teljesen új Monaco-t 😊))))
Vagy azt az Alex 73-at kéne rábeszélni ,hogy konvertáljon egyet ! <#whatever>#whatever><#idiota>#idiota>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
A rFactor.v1.040.CRACKED-RAWKiNS van meg,
de percek kérdése és ez is meglesz: rFactor.v1.070.crack-PASSELI
Az összes autót-több pályát, hogy lehet használni ?
Ehez a játékhoz is vannak MÓDOK ! Mint az F1 Challenge 99-02 -hez !
Ha vannak, milyen MODOKAT érdemes "nézegetni" és hol találhatóak ?
Kezdõ vagyok ebben a játékba, hasznos tippeket szívesen veszek.
Köszi elõre is !
Csak kár hogy nincsenek benne tv-kamerák 😞((
Amúgy nagyon szép !
Pedig kéne nekem egy normális Monaco 😊)) Van ugyan egy, de az elég gáz.....
De itt egy Nürburgring, GTL-es:
Nürburgring GTL
Szóval rFactorban már tuti, de GPL-ben továbbra sem érzékeli a kormányt, pedig logotech.com-ról töltöttem GPL-profilt is... 😞
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Spa GTL
Ez azért (is) szokott elõfordulni, mert ha be van jelölve, hogy a Profiler automatikusan alkalmazza egy játékra a saját beállításait, kis konfliktus keletkezik a tengelyeket illetõen.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vettem Logitech MOMO-t, rFactorban a Controls menüben tökéletesen egyenesen áll a kormány a kijelzõn és a valóságban is, de a játékban egyenesen menve a valóságban kicsit jobbra kell tartani (nagyon zavaró). mintha már valaki panaszkodott volna ilyesmire...
Nem is tudtam, hogy ilyen is van : repülõgép oldalkormány-pedál !

Megszereztem ezt: rFactor.v1.040.CRACKED-RAWKiNS
Automata váltást hol lehet beállítani? (már találkoztam pár játékkal, de nem találom)
Magyarosítás van valahol hozzá ?
Köszi elõre is !
mobil-tartót! (már csinálom is...)
Alex: egyéb? pl. veszek hozzá egy sportdobot, rászokok a cigire, búvárpipán keresztül belefújom a füstöt, apámat beöltöztetem rendõrnek, hogy próbáljon elkapni gyorshajtásért, asszonyra miniszoknyát adok meg necharisnyát, rúzs 2-rétegben, oszt 1.500-ért hátha eljön velem... Egyéb ötlet? (megoldjuk)
<#taps>#taps>