rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- képben -

hiall, lehet, hogy nem vok képpen, de

a sony meddig ideig is birtokolja még az f1-es játék-kiadási jogokat?

csak nem tervezik egy új szerzõdés aláírását - nagytömeget kielégítö, nagyprofitú, gagyikonzol játékjaikra?
csak megfordult a fejemben...

avcom
tudom ez annak nem jelent sokat, aki nem látta, látja, de semmit nem vesztetek ezzel :-)

sz*r lett :-D

Alexease
Rosszul emlekeztem😊 A TRD3-ban a Williams van benne, az 1980-as, 1990-es es a tavalyi (BMW) autokkal😉
b-type
nem háborodunk fel? <#idiota><#zavart1>
Igazából azért veszem egy kicsit rossz néven mert ez emelte volna a játék szinvonalát.
Ha valahol van egy peticíószerûség, akkor oda szivesen írok mondjuk félfelháborodottan 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
<#shakehead><#rinya>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Nekem sem hianyzik, de valszeg azert van akit kellemetlenul erinthet😊 Bar nem ertem hogy ez miert van?! Az LFS-ben kiadhattak, meg a TRD3-ban is benne van (ha jol emlexem😄).
b-type
mondjuk én nem vagyok nagy formula fan, de azért nagy kár 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
"The bad news for race sim fans is that this mod won't be available for home use any time soon, as it's a privately commissioned mod for BMW/Sauber's corporate use." <#wilting><#wow2>
Alexease
E3-as interju az ISI-vel (Gjon Camaj): http://www.simhq.com/_all/all_020d.html (Mini-Mod <#vigyor3>)
Alexease
Warezed van, olvasd el a hozza adott infokat is!
Tuncee
hy!!!

Olyan problémám van hogy rákattintok az ikonjára bejön a video konfigurácio ablakja beállítok mindent rákattintok az ok-ra és utána megint bejön ugyanaz az ablak pls help thanks

TDU nick: HuncutTuncus

Köszönöm szépen a tippeket.
Alexease
Fel ev. Lemaradt a lenyeg😊
Alexease
Nem volt poen.
Modok, amelyeket erdemes beszerezni: PCC 2005, Lienz, Megane Trophy 2005, McLaren-F1, Proton. Az NSCC es az F3 mar resze az rF-nek, az benne van a patchekben.
b-type
moddok amiket szerintem érdemes:

- Lienz
- PCC
- Renault Megane Trophy
- Stock Car
- CTS
- V8
- SuperKart
- GP2
- McLaren F1
- Proton
vmint esélyes lehet még a Copa Megane és a Civic

F1es mod nincs közte, kicsit kikerültem már a képbõl, olyat keressél ami tetszik.

A játékot meg vedd meg, tom láttam hogy írtad, de a játék ezt érdemli, kormány nélkül amúgy sem az igazai szvsz.

lac coo
Fél mi ?

..fél óra, nap , hónap ?? 😊))))))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Renault Megant Trophy,
PCC 05,
Proton,
McLaren F1,

..ezeket mindenképpen érdemes megszerezni.
Be kell másolni a megfelelõ könyvtárbaa file-okat, de némelyik telepítõs...
Utána a játék fõmenüjében a "player" gomb alatt a "racing series" menüpontban választhatsz mod-ot...

Ajánlom a banner alatti rFactor Central-t....

Alexease
Egy teljesen ujra modellezett rF szintu Monaco szerintem egy fel amire elkeszulhetne😉 Es ugy, hogy az csinalja aki ert hozza😉)
lac coo
Majd írok neki RSC-re, bár nem tok angolul, de remélem szerez valami magyar-tolmácsot 😊))))))))))))

("Az elso tipp, hogy ved meg a jatekot😊" ez csak poén volt remélem. 100%-os baleseti rokkantként erre lessz pénzem. Amúgy ha egyszer megszerezhetõ!)

A banner alatti linkeket néztem, de az volt a kérdédem, hogy "milyen MODOKAT érdemes" !!!

És hasonlóan müködnek a MÓDOK mint az F1 Challenge 99-02 -nél ?
Panther
Ki az az Alex73????? Nem ismerem......<#alien><#zavart1><#wilting><#wilting><#bee1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Ami RH trackpack - ban van , az teljesen jó lenne 😊))
De még jobb lenne ha csinálnál egy AF szintû teljesen új Monaco-t 😊))))

Vagy azt az Alex 73-at kéne rábeszélni ,hogy konvertáljon egyet ! <#whatever><#idiota>

Alexease
Az elso tipp, hogy ved meg a jatekot😊 A masodik, hogy mielott kerdezel, nezd vegig a banner alatti linkeket.
Panther
Egy szót mondok, nem többet, ebbõl megértheted, honnan lehet megszerezni, amit akarsz: Emule.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Sziasztok.

A rFactor.v1.040.CRACKED-RAWKiNS van meg,
de percek kérdése és ez is meglesz: rFactor.v1.070.crack-PASSELI

Az összes autót-több pályát, hogy lehet használni ?

Ehez a játékhoz is vannak MÓDOK ! Mint az F1 Challenge 99-02 -hez !
Ha vannak, milyen MODOKAT érdemes "nézegetni" és hol találhatóak ?

Kezdõ vagyok ebben a játékba, hasznos tippeket szívesen veszek.

Köszi elõre is !
Letoltottem a 1.070-es patchot de nem engedi feltelepíteni mivel tort verziom van van valami megoldás esetleg.
Alexease
Hello !Szeretném megkér hogy ha az SR Grand Prixet teszem be akkor olyan érdekesen szaggat 1.040-es verziom van meg.Találkozott már valaki ilyen problémával ha a tobbi modot teszem akkor nem.Segítene ezen pl.az 1.070-es patch és fel tudná rakni a torrentre?
Alexease
Majd konvertalok neked egyet😊)) Csak kell szereznem egy normalis F1C Monacot😉
lac coo
Az már megvan 😊))
Csak kár hogy nincsenek benne tv-kamerák 😞((
Amúgy nagyon szép !

Pedig kéne nekem egy normális Monaco 😊)) Van ugyan egy, de az elég gáz.....

Panther
Nem hinném...😊)) Monacot akartak telejsen a semmibõl készíteni, de a srác pénzt kért volna érte, aztán nnem tudom, mi lett a projekt sorsa.

De itt egy Nürburgring, GTL-es:

Nürburgring GTL

Aceton
Félrehúzási gond megoldva, legújabb driverrel mûködik... (kösz Panther, Juan (-100%-ra emlékeztem régebbrõl))
Szóval rFactorban már tuti, de GPL-ben továbbra sem érzékeli a kormányt, pedig logotech.com-ról töltöttem GPL-profilt is... 😞

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
RH-s F1C Monaco pályáról nem tudsz esetleg ? 😊))

Panther
Habár már készítettek egy konverziót a GTL-es Spa-ból, de itt egy másik, amelyre azt mondja a készítõje, hogy mûködnek az éjszakai fények, high quality, stb.

Spa GTL

Panther
De az is esélyes lehet, amit Juan mondot. Mínuszba kell tenni az FFB-t.

Panther
Logitech profilerbõl indítod a játékot? Ha igen és akkor is ha nem, amikor belépsz az rFactorba és mondjuk csináltál egy profilt magadnak (nem árt), amit betöltesz, akkor a Controls-nál kalibráld újra a kormányt (X tengely) úgy, hogy elforgatod telejsen balra és jobbra a kormányt és már nem fog húzni sehová, jó lesz.

Ez azért (is) szokott elõfordulni, mert ha be van jelölve, hogy a Profiler automatikusan alkalmazza egy játékra a saját beállításait, kis konfliktus keletkezik a tengelyeket illetõen.

JuanG
az FF -100%-on van???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Aceton
Help pls!
Vettem Logitech MOMO-t, rFactorban a Controls menüben tökéletesen egyenesen áll a kormány a kijelzõn és a valóságban is, de a játékban egyenesen menve a valóságban kicsit jobbra kell tartani (nagyon zavaró). mintha már valaki panaszkodott volna ilyesmire...

magyaritás itt van hozzá , de ez a 1070-es verzió alapján készült
lac coo
LOL 😊))))

Nem is tudtam, hogy ilyen is van : repülõgép oldalkormány-pedál !

Sziasztok.

Megszereztem ezt: rFactor.v1.040.CRACKED-RAWKiNS

Automata váltást hol lehet beállítani? (már találkoztam pár játékkal, de nem találom)

Magyarosítás van valahol hozzá ?

Köszi elõre is !
lac coo
BSZ , Toya !!!

lac coo
Na hát ja: 1 kilós blútú a fülbe alap dolog !

Aceton
Nem is beszélsz hüjjeséget, mert egy fontos dolgot kifelejtettem:
mobil-tartót! (már csinálom is...)

lac coo
Monitorra plüss-kocka+ rózsafüzér, bukósisak kesztyû biztonsági õv, egy baseballütõs-ember a real force feedback-ért........

b-type
😄D

Aceton

Alex: egyéb? pl. veszek hozzá egy sportdobot, rászokok a cigire, búvárpipán keresztül belefújom a füstöt, apámat beöltöztetem rendõrnek, hogy próbáljon elkapni gyorshajtásért, asszonyra miniszoknyát adok meg necharisnyát, rúzs 2-rétegben, oszt 1.500-ért hátha eljön velem... Egyéb ötlet? (megoldjuk)
<#taps>

Alexease
Ulesmagassag allitas, ules futes es hutes, beepitett maszirozo?! <#vigyor3><#idiota><#zavart1>
lac coo
Ez így tökéletes.