rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- http://www.x-plane.hu
szerintem én ezt most hagyom, mert valamit tutti elcsesz ez a mod.
Nem csináltak külön hangcsomagot a Seat-hoz???
Seyff_vs_rFactor.wmv (3Mbyte)
Nekem tetszik - bar csak par gyors kort mentem eddig - nincs vele komoly baj. Sot meg elvezetes is szerintem😊 Jo benne a teljesen alap Privat autos sorozat, es jo a SuperCopa-s ahol mar 3 szinten lehet tuningolni. A hangok valoban a Lienz-bol vannak (RC) de jol is jonnek ki, hangulatos. Egyeduli hatranya, hogy kicsit lassucska. De a muszerek - szokasos - kikapcsolasaval lehet rajta segiteni😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nagyon hasonlít a Lienz autókhoz...
Meg a szélvédõ is..És a betöltõképernyõ 😊))))))) Meg az upgrades ....
Ez nem Lienz fizikára akasztott Seat kasztni ? <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Remélem hátsókerekes tuning Leon😊) ....Mert Fwd-t nem szeretem ..
raadasul, sokaknak peldaul szar a PCC, de nekem meg tetszik😊 Ugyan igy pl. sokan toljak a Nippon-t mert azt mondjak kiraly - valoban jo - de engem meg nem erdekel, mert egy sika FIS kasztni fun fizikaval😊
Csak ha tényleg rossz minek töltögessek ?
Aesir elég megbízható ....
http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3028312&postcount=1
OFF vége...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
-- http://www.x-plane.hu
Mission Impossible 2010: PRO Class
De több modnál láttam ilyesmit, pl.: PCC-nél a kormánynak nincs hátulja....
Mission Impossible 2010: PRO Class
a valóságba nem ilyen nagy a segge...
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Mégane festésem
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
szégyen, de kb 4 hónapja nem volt felrakva a kormány az asztalomra
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
azért lehet ekkora hátsó radír mégsem kellene...😊)
olyanok mint a puha Ami chopper rajongók akik oda vannak a brutter széles hátsógumiért...mecsoda balgaság..ehh 😊 (meg persze focifufrú lófarokkal bõrizé nyakkötõ ezüstcsattal...)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az rF-nel eppen a kompromisszum a lenyeg. Kifizettem egy viszonylag "draga" szintu jatek arat erte, ugy hogy a keszenleti alapota beta szintu volt, a szolgaltatasa pedig toredeke egy "normalhoz" kepest (pl. GTL). De a lehetoseg adott, hogy barmivel bovuljon, sot piszkalhatja is az ember😊)) De egy rF mod nem hinnem hogy barmikor is elerhetne egy GTL (MOD 😄D) szintet.😊
Vagyis ha valasztanom kellene, hogy megveszek 5-5 dollarert (ennel nem hinnem hogy kevesebb lenne) egy PCC, Proton, McLaren, Lienz, NSRC modot az rF ala, vagy 25$-ert a GTL-t, akkor valszeg a GTL mellett dontenek😊 Termeszetesen az rF es a felsorolt modok alap, jelenlegi alapotat figyelembe veve.
Gondolom ez valami gyógynövény-határozó ....
Más: csak felületesen olvastam el, de mintha a stock car mod készítõi is pénzt szeretnének kérni a jövõbeni modjaikért. Ezen is folyt némi vita. Sokan a modok végét jósolják, ha eza tendencia elharapózik. Mások azt mondják, hogy ha valaki pénzt akar kérni, akkor alakuljon át moddercsapatból olyanná, mint a Simbin........
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
megint csak elmaradtak a nagybetûk, tagolások stb. sry, hozom az ellenõrzõmet😊)
Én már strébernek számítok ? <#idiota>#idiota>
Eddig - négyet. (Gpl, Crc, Gtr, Gtl)...
A konzol piac nagysagrendekkel jovedelmezobb - foleg ha majd beindul rendesen a "NextGen" konzolpiac - nem sok ertelme lenne valtoztatni. Sokkal tobbet nyernek a kizarolagos jogokkal, mint ha megjelenne PC-re is, es eladnanak "nehany darabot".
Most oszinten. Eddig mennyi jatekot vettel meg? Ha kijonne PC-re egy F1, mennyi az eselye hogy megvenned (persze amelett, hogy le lehetne warezelni)?