rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor marad a home-made 😞

-- http://www.x-plane.hu

meg a showroom.mas file-t felül akarja írni.

szerintem én ezt most hagyom, mert valamit tutti elcsesz ez a mod.

Nekem a Seat Leon sounds könyvtárában csomó olyan file van, amit tartalmaz az eredeti rFactorom. Szóval felül akar írni egy csomó file-t.
Nem csináltak külön hangcsomagot a Seat-hoz???

Alexease
Van jobb is😊) Ez mar teljes kor, es veletlenul teljesen jol kijottek a valtasok a gaz es a fek.
Seyff_vs_rFactor.wmv (3Mbyte)
Alexease
Valami hasonlo lehet a trukk😊 Epp irni akartam en is😊 Valszeg toluk szedtek otleteket, hogyan lehet jol beallitani a fizikat😊
Nekem tetszik - bar csak par gyors kort mentem eddig - nincs vele komoly baj. Sot meg elvezetes is szerintem😊 Jo benne a teljesen alap Privat autos sorozat, es jo a SuperCopa-s ahol mar 3 szinten lehet tuningolni. A hangok valoban a Lienz-bol vannak (RC) de jol is jonnek ki, hangulatos. Egyeduli hatranya, hogy kicsit lassucska. De a muszerek - szokasos - kikapcsolasaval lehet rajta segiteni😊
k8bal
ez komoly! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo
Nem olyan rossz ez...
Nagyon hasonlít a Lienz autókhoz...
Meg a szélvédõ is..És a betöltõképernyõ 😊))))))) Meg az upgrades ....

Ez nem Lienz fizikára akasztott Seat kasztni ? <#fejvakaras><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Megnézem...

Remélem hátsókerekes tuning Leon😊) ....Mert Fwd-t nem szeretem ..

Alexease
Alexease
Az egy dolog, hogy megbizhato, de hat mindent ki kell probalni😊)))
raadasul, sokaknak peldaul szar a PCC, de nekem meg tetszik😊 Ugyan igy pl. sokan toljak a Nippon-t mert azt mondjak kiraly - valoban jo - de engem meg nem erdekel, mert egy sika FIS kasztni fun fizikaval😊
lac coo
Valaki repült, bocsi 😊))

lac coo
Láttam a linket, megtaláltam RSC-n 😊)))))

Csak ha tényleg rossz minek töltögessek ?
Aesir elég megbízható ....

Alexease
Probald ki! 😉 Az hogy leszarozza egy dolog - valszeg igaza van😄 - de azert egy linket is tolhatott volna melle😉

http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3028312&postcount=1
lac coo
Miért , milyen ?

aesirbaba
Jó szar ez a Seat MOD, sajnos

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Ha jól emlékszem : kb. 120 $ .

k8bal
még ne keresgélj mert ezt most mutatták csak be! tehát majd 1-2 hónap múlva nézelõdj itthoni boltokban!
OFF vége...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
A kepen Right Click, Properties, a linkbol lathatod hogy Saitek gyartmany, meglatogatod a linket, utana keresel magyar kepviselet, forgalmazot a termek nev alapjan arat stb.😊))))))))) Ebben segitsegedre lehet a baratod: Google😊))) Sorry😛
ijet hol láttál? 😊 mennyi az ára? 😊

-- http://www.x-plane.hu

petesilver
Oldala van, csak nehezen látszik, mert nem csinálták meg rendesen 3D-s térben. Szembõl ha jól megnézed, a bukócsõ mellett van egy fekete csík, na az a külsõ nézetes ajtóoszlopos lap. De térben már nem nyúlik be a belsõ térbe, vastagsága nincs😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Nem csak teteje oldala sincs csak a bukócsövek látszanak "belülrõl" .
De több modnál láttam ilyesmit, pl.: PCC-nél a kormánynak nincs hátulja....

petesilver
A nagy szembe felsõ képen fura a motorháztetõ összeeresztése, de az a már említett poligontrükk, a fekete vonal lebuktatja a poligonokat. DE ami érdekes figyeljétek meg jobban az ablak mögötti részt! Szinte mindenhol látszik a háttér, mintha nem lenne teteje, legalábbis nekem olyan hatást kelt! 😊 A belsõ visszapillantó mögötti rész az igazán gyanús! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Miért nem ? 😊)

k8bal
picit túl duci lett a Leon! nem?
a valóságba nem ilyen nagy a segge...

avcom
ha csak ennyi baja lenne :-)

aesirbaba
A Yokohama feliratok egymáshoz képest nem jó helyen vannak. Remélem javítják.

aesirbaba
Lesz itt cucc, ha legalább olyan jó lesz, mint a Mégane. Abban is nagyon bízom, hogy a PCC végre élvezõs lesz.

Mégane festésem

lac coo
Az gáz ....

avcom
csak annyira néztem még, hogy mit kell benne átírni, menni nem mentem még vele

szégyen, de kb 4 hónapja nem volt felrakva a kormány az asztalomra

lac coo
<#vigyor>

Panther
Ez a Photoshop light verziója. 😊))))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
jessza tényleg, uhh..😄DD
azért lehet ekkora hátsó radír mégsem kellene...😊)
olyanok mint a puha Ami chopper rajongók akik oda vannak a brutter széles hátsógumiért...mecsoda balgaság..ehh 😊 (meg persze focifufrú lófarokkal bõrizé nyakkötõ ezüstcsattal...)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Van rajtuk pacsker rendesen 😊))))))

b-type
hej, ez tetszik <#eljen>...mármint így ránézésre..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

lac coo
Misu milyen az új PCC ? <#idiota><#rolleyes><#papakacsint>

lac coo
Fizetek nektek egy üveg jófajta bort , ha konvertáltok egy Monaco pályát 😉))

Alexease
Ez a fizetos "modderseg" nem hinnem hogy eredmenyesen osszejohetne😉 A jelenlegi modokat, meg ha a legjobbakat is nezzuk, nem hinnem hogy penzert lehetne adni. Ahoz sokkal tobb fejlesztest, szolgaltatast, bovitest kellene eszkozolniuk bennuk. Ahoz meg persze tobb ember kell, tobb ido, ami ismetelten csak penz😊 Azt mar nem lehet estenkent "barkacsolni", aztan kiadni egy kasztnit 20 festessel.

Az rF-nel eppen a kompromisszum a lenyeg. Kifizettem egy viszonylag "draga" szintu jatek arat erte, ugy hogy a keszenleti alapota beta szintu volt, a szolgaltatasa pedig toredeke egy "normalhoz" kepest (pl. GTL). De a lehetoseg adott, hogy barmivel bovuljon, sot piszkalhatja is az ember😊)) De egy rF mod nem hinnem hogy barmikor is elerhetne egy GTL (MOD 😄D) szintet.😊

Vagyis ha valasztanom kellene, hogy megveszek 5-5 dollarert (ennel nem hinnem hogy kevesebb lenne) egy PCC, Proton, McLaren, Lienz, NSRC modot az rF ala, vagy 25$-ert a GTL-t, akkor valszeg a GTL mellett dontenek😊 Termeszetesen az rF es a felsorolt modok alap, jelenlegi alapotat figyelembe veve.
lac coo
Phitoshop ? <#wilting><#idiota><#taps>
Gondolom ez valami gyógynövény-határozó ....

lac coo
<#mf2><#taps><#taps><#taps><#taps>

Panther
Nekem mega régi cégemtõl olyan szoftverek maradtak nálam jogtisztán, mint: Corel Draw 10 és 11, 3D Studio 7, Phitoshop 8, stb. tovább már nem sorolom. ja meg a Visual Studio.NET 2003. 😊)))

Más: csak felületesen olvastam el, de mintha a stock car mod készítõi is pénzt szeretnének kérni a jövõbeni modjaikért. Ezen is folyt némi vita. Sokan a modok végét jósolják, ha eza tendencia elharapózik. Mások azt mondják, hogy ha valaki pénzt akar kérni, akkor alakuljon át moddercsapatból olyanná, mint a Simbin........

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ingy
baleknak<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pedig idõ hiányában nem is tudom õket igazán kiélvezni, de ezen alkotások állnak hozzám a legközelebb (meg prsze az Rfactor, amit egyszerûen lusta vagyok megvenni...) - így hát - a wrz megszerzése-kipróbálása után, úgy gondoltam: méltányos, lenne, ha anyagilag is elismerném az áldozatos munkát...

megint csak elmaradtak a nagybetûk, tagolások stb. sry, hozom az ellenõrzõmet😊)

lac coo
Nekem van kereken 20 db gyári szoftverem! 😊))

Én már strébernek számítok ? <#idiota>

Alexease
<#eljen>
OK, akkor mar Te az eros-kozep- es/vagy a felso vasarloreteget kepviseled😉
Alexease
Nem sokkal tobb nepszerubb szakag van mint az F1 vagy a WRC😊 Esetleg meg a NASCAR-on gondolkodhatnak😊 Szerencsere mar a FIA GT es WTCC mar a SimBin-e😉 Persze, ez nem jelenti azt, hogy a SimBin nem allhat at kizarolagosan majd csakis XBOX360-ra (esetleg PS3-ra, bar ahoz uj engine is kellene😄):/ Persze, a penz nagy ur, raadasul a GT/WTCC nagy huzoero, a MS-nak is szuksege van az ujdonsagokra, penzben sincs hianyuk, vagyis...😉
😊Ok, Ok
Eddig - négyet. (Gpl, Crc, Gtr, Gtl)...

Alexease
Az egeszet javithattad volna, mert meg igy is ertelmetlen egy cseppet😊 Probalj nagy kezdo betuket hasznalni, vegig irni a szavakat, vesszot beszurni ide-oda, esetleg fogalmazni😊)))
A konzol piac nagysagrendekkel jovedelmezobb - foleg ha majd beindul rendesen a "NextGen" konzolpiac - nem sok ertelme lenne valtoztatni. Sokkal tobbet nyernek a kizarolagos jogokkal, mint ha megjelenne PC-re is, es eladnanak "nehany darabot".

Most oszinten. Eddig mennyi jatekot vettel meg? Ha kijonne PC-re egy F1, mennyi az eselye hogy megvenned (persze amelett, hogy le lehetne warezelni)?
reméljük nem látnak fantáziát a többi szakágban...

2007