rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
A mi Spet-ünk is csinált az F1 modjába! 😊))HSW

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát 50 ezret azért nem akarok adni érte😊) Elvégre csak szórakozásra kellene.
Egy 20-asnál nem szánok többet rá.....

Alexease
Sot dobalozni is a cockpitbe berepult gumidarabokkal, vagy a sisakbol kihuzott csovel spriccelni egymast😊 <#idiota><#zavart1>
CodeRed
És lehet majd mutogatni is? <#mf2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
A GTL szintjet (mint model es animacio) nagyon sokara fogjak elerni, az biztos😉
Istencsászár
Még picit kocka, de alakul😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Kezdik csinalgatni a "3D-s pilota kezeket" a cockpitekbe😊 Mar van 1-2, de ez a F3-hoz hasznalhatonak tunik (nem probaltam😄).
http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=3040764#post3040764
CodeRed
Na ezt magyarázza el nekem valaki.Csináltam egy autót ami króm (még elég béta szal nem kinevetni) de az a furcsa helyzet ált elõ, hogy a menüben és practice-on faszán króm amilyennek lennie kell, viszont versenyen fekete...versenyen másképpen használja a program a textúrákat vagy mi van?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
A HSW-n van nehany ujdonsag, MOD, palya, erdemes nezelodni😉
köszönöm!
Alexease
Erdekes, en beirtam alul a keresobe hogy Monaco, es azonnal kidobta😊 #15021
Alexease
- Ha csak "firkalni" akarsz es/vagy tudsz - de ahogy irtad nem;D), akkor csak egy egyszerut erdemes venni, de minimum A5-ost.
- De ha komolyabban gondolod, akkkor erdemes beruhazni egy jobbra. Ez meretet, funkciokat es markat takar. A vezetek nelkuliekkel, es az A4-nel kissebbekkel nem nagyon erdemes foglalkozni. Vagyis A4 vagy A4+. A "tollon" minimum 2 gomb legyen. Nagyon jo ha van nyomas erzekenyseg is! Sot, ha igazan tudsz rajzolni, akkor kell is! Letezik donteserzekeny is, az mar annyira nem szamit😊

Elsosorban Photoshop-ban, Painter-ben es kulonfele muszaki programokban lehet/erdemes hasznalni. En egy Wacom A4+, nyomaserzekeny cuccot szoktam neha gyurni, eleg jo. A rajz- vagy digitalizalo tablaknak a Wacom az alapja😉
nem találom sehol 6 oldalt vissza mentem és nincs sehol
<#confused><#confused>
petesilver
Lehet, csak szokni kell😊 Ha majd kipróbálod, ollóshátast dobsz, újra kell tanulnod rajzolni az elején. Amúgy egérrel való rajzoláshoz is be lehet lõni az egeret, hogy olyan legyen mintha rajzolnál. Ugyanakkor ezek a ceruza kütyük is barók, van rajtuk gomb, és az egér klikkfunkcióját helyettesítik. Szóval érdekes😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Tomievo
itt volt belinkelve nemrég, keress rá, vagy pörgesd vissza

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

a monaco pályát honnan lehet letölteni?légyszi adjatok egy linket.
lac coo
THX...

Istencsászár
Na megvan a nevük Digitalizáló Táblák

Leírás, ismertetõ!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ezt értem, de pl. mi az a nyomás érzékenység ? Minél jobban nyomom annál vastagabban rajzol ?...

Istencsászár
😊 Hogy hogy hogy, olyan mint egy érintõ képernyõ, azzal a speciális cerkával rajzolsz rá, ami megjelenik a képen... Gondolom a drágább fajtáknál látod az eszközön is amit csinálsz meg a képernyõn is.

lac coo
És valaki dolgozott már ilyennel, van valami tapasztalata ?
gondolom elég jól használható( ceruzával elég jól rajzolok...)Ilyent meg még soha nem próbáltam , igazából pontosan azt sem tudom, hogy hogyan mûködik.

avcom
tablet PC :-)
majdnem hátast dobtam, amikor néztem az SW: EPIII werkfilmet és az ILM-esek a photoshopot használták rajzlapnak :-D

lac coo
Köszi !

Istencsászár
Nemtom de áruk az van😊))
Itten vannak

lac coo
Mi a neve annak a beviteli eszköznek , ami egy kis lap és egy ceruza szerüséggel rajzolni lehet rajta?

Vennék egy ilyent mert egérrel nem lehet normálisan rajzolni, de nem tom a nevét, hogy utána nézzek 😊))))))))))))))))

lac coo
Ai megy már benne rendesen ?

b-type
Dragon Rally változata:
link

vezetni nem igazán havas érzés, viszont nagyon jól néz ki a replay-ben, és rendberakták a pályát is már, nincsenek rossz mérések és állandó rossz irány/út beszólások.
Egyébként egy fantázia pálya, egy nagyon jól kinézõ sárkány 'szoborral'(?) 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
klassz! Mi ez?

a monaco pályát honnan lehet letölteni?légyszi adjatok egy linket.
b-type
micsoda képek 😄DD

- kép
- kép
..már megyek is tekerni 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

copass
ahogy én néztem a látható részt szedi ki, vagy legalábbis úgy tûnik, errõl az jutott eszembe, ha a kamerával @rva messze megyek hogy befogjam az egész pályát,akkor elméletileg lekéne gyógyítania az egész pályát.

petesilver
Hmm, ilyen szépen kiszedte maxba Monacot verdával együtt? Szééép! Anno a Zmodeler topicban colt egy srác, aki valami dx9-es dll-es kütyüvel játék közben szedte ki csak a texturát, Zmodeler2 meg importálja az NFSMOW objectet, és így csinált full texturázott bmw rendert. A módszerrõl tehát textura fronton hallottam, de ez még nagyon barkács verzió volt. Ilyenkor csak a látható részt szedi ki pl a pályából, vagy full?

Knife
Sziasztok! Gondoltam rá, hogy én is megpróbálok festést csinálni autókhoz. Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal lehet festeni rendesen ezeket a .dds-eket? PaintShopPro-m sajna nem tudja kezelni.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

b-type
Monaco 😊)
jó cucc <#eljen>

copass
érdekességesség:
3dripper for directx9

lac coo
Látom az F1 tükreivel (még) õk sem bírnak .😊)

új képek vannak a CTDP oldalán
Panther
Feltettem a HGTRR oldalára, leszedheted a PSD templatet innen:

Screen template

Elõször a helyedben körülnéznék az RSC-n, mert Taku rengeteg pályához készített betöltõ képernyõket. Szerintem az, hogy valaki önálló betöltõ képernyõt készít, nem ezt az unalmas gyári rFactort, nem kölcsönöz barkács jelleget a munkának. Ellenkezõleg: sok betöltõ képernyõ sokkal, de sokkal jobb és színesebb szerintem.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

petesilver
Én félve mondok bármit, de mintha az eredeti shine eleve sötétebb tónusú lenne az eredeti templateken, mint Alexé. Szerintem telibeveri túlságosan a fény, a mostani templaten sötétebbre kéne állítani a shine alfát. Ingy autóján is feltûnt, sok a specular szerintem, vagy a glossy, vagy mindkettõ.

petesilver
Kérdés: Kiguvvad a szemem, de akkor sem látom a videón, hogy lodolna a game. Vajon ilyen jól megvan csinálva, vagy replayben már nem lodol, és fullon van minden, vagy kamerától függ, és ajó autó minõség a közeli autók miatt van? Pl Code Megane videójánál amikor satuzik a kerék stb nem látom, hogy a fake kerék forogna felni szempontjából, hanem mintha a 3d-s object felnit használná. Valaki segítene?

petesilver
Uhh, az autó a fórum elején nagyon ott van, de isszonyat highpoly!!

Boxster
Sziasztok,

Elkezdtem begyujtogetni a jobb palyakat, es ami elsore feltunt hogy
eleg sok palyahoz nincs rFactor stilusu "load-screen" keszitve
(az a sarga-fekete hatteru, palyavonallal es zaszloval-terkeppel stb).
Szerintem pedig ez hasznos dolog lenne (egysegesebb lenne, kevesbe
lenne ugymond barkacs jellege a jateknak, legalabbis a menukben 😊)

En szivesen keszitenek par palyahoz ilyen betolto kepernyot ha van ra
igeny (nekem legalabbis lenne ra 😊)
Nem tudjatok letezik-e az rRactorhoz valamilyen PSD template ehhez?
(ha nincs akkor megprobalok kesziteni egy elethut es fel is toltom valahova).

avcom
ha jól emlékszem csak a 2 MAS fájl kell, azt meg le lehet szedni a cd-rõl, de nem találom azt se :-P

Alexease
Mar latom, koszi!😊
Majd elokotrom az F1C-t, install, kibanyaszom belole a cuccokat, aztan meglatjuk😊
De most melodia van, vagyis valszeg holnapra csuszik😞
avcom
Alex a 15383-at láttad?
csak azért, mert hirtelen eltûnt a Zonda cuccok között, aztán kiváncsi vagyok mi lesz belõle :-)

Ingy
attol fugg hol mosott 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
car shadowt kell lejjebb venni

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ezek a Zondák mitõl ilyen fakók ? Meg elmosódottak ?

Alexease
A felesleges hozzaszolasokat es kepeket mellozd ha lehetseges. THX!
b-type