rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
a Proex quad-jára ráültem, hogy én májer a B-s jogsival majd száguldok vele, az elsõ sikertelen kisérletek óta inkább tisztelem a járgányt :-)))

b-type
Igazán engem sem vett le a lábamról..😞
- Ezt viszont megtekerném már. 😊
- meg lehet ezt is 😊))))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aesirbaba
Ami az OPC-n van, azon mentem.
Néhány kanyarban olyan a tapadás, mint a Klettwitzen😊

Vagy pedig küldj egy setupot mélben😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

avcom
nagyon gáz sajnos, pedig jópofa lehetne :-S

Alexease
Ehez (http://alexease.uw.hu/files/GRAB_293.jpg) adok linket, de ne engem szidjatok!😊)))) SuperClio
JuanG
misano takony??? akkor rossz verziót néztél vagy valami...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
<#idiota>
b-type
hmmm <#finom>..ez jobb mint a béka <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ugy nez ki teljesen felreertheto voltam😊 NEM TUDOK linket az ETCC-re! 😊 De ha majd tudok, akkor adok😊)))))
aesirbaba
Hol is van az a holisvan?😊

avcom
akkor pedig a crash.net -et nézd meg szerintem ott a galériában vannak British GT meg mittudomén milyen képek, ott hosszabb táv után hátha találsz valamit

trükk

a thumbnail-ekre jobb kattintás, URL kimásol, a thumbv5 részt írd át large-ra és írd be a címet a címsorba :-)

aesirbaba
Ezek szerint jól érezted magad, Szeretettel várunk hétfõn Misanora is😊 Ez még nekem is taknyos egy kicsit a Megane-al, de nem lesz rossz, itt mindig jó a verseny😊

lac coo
Nem ilyenkre gondoltam speciel😊))
Verseny sérülések, kosz, karcilás, horszolás, rákenõdött gumidarabok ..Ilyesmik 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Papailaca
ha hirtelen elveszed a gázt, akkor pontosan úgy viselkedik,mint a lupo, vagy még drasztikusabb, de ez is azért erõteljesen guminyomás és futómûbeállitás-függõ

Let\'s get ready to Rumble!

avcom
http://wreckedexotics.com/

vigyázat, nekem ezután napokig rossz kedvem van, rosszabb, mint a rotten meg az ogrish együtt :-))))

lac coo
Ha valakinek vannak jó minõségû képei verseny autók sérülésérõl, horzsolásról , koszolódásról , az ne kíméljen ! 😊)) Különösen közeli fotók érdekelnének.

THX .

lac coo
És ha hirtelen elveszed a gázt kanyar közben , igaziból is annyira túlkormányozott lesz az autó , mint a Lupo ?

lac coo
LOL 😊))

Papailaca
Mivel megrögrött lfs -fan vagyok, sokmindent ne várj tõlem😊-de kb. 20 kör kocsizás után sztem nem rossz. Azzal a guminyomással mentem, ami nekem amúgy is a suzukin van, de ez egy kicsit máshogy viselkedett, a melegnyomás is másként alakult, de nyilván ez sokminden függvénye. Összefoglalva nem rossz, de nem éreztem azt az "aztakurva" érzést mint a megane trophy-nál.

Let\'s get ready to Rumble!

holmis20
Azért kiírhatod a linket, vagy privátban elküldheted!😊

Alexease
Az ETCC 2003 MOD az egyik legjobb MOD volt/van az F1C-hez. Annak a konvertalt verzioja rF ala. De ahogy Sup irta, totalisan illegalis😊 Nem jelent meg, de dem is biztos hogy meg fog😊 Amugy kiirtam volna, es linket is tettem volna az oldalra😊)) De gozom sincs milyen amugy. Ha csak egy gyors konvert, rendes fizikai rF hozzaigazitasok nelkul, nem er tobbet, mint ismet nehany "szep" kasztni😊
lac coo
Papailaca !!!

Csak nem lesz Lupo vélemény ? 😊)))))))))) Nagyon kiváncsi lennék rá mit mondasz 😊)) Az ISI motor hibáit hagyd figyekmen kívûl, az ugyis olyan amilyen ! 😊)

Panther
Kösz. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Ja, "Indianapolis Motor Speedway" van rajta. <#idiota><#alien>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
<#alien><#worship><#taps>...azért remélem az Ochard Lake feliratot lecseréled 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Uhh, ez nagyon szép!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Panther
Majd Alex kijavít, de mivel Simoneser konvertálta és a francia NFR team asszisztált hozzá, gondolom egy illegális konvert, ugyanis korábban az RSR mereven elzárkózott attól, hogy konvertálják a modjukat, megjegyzem ez a mod igencsak jól sikerült.

Panther
Code, írtál nekem, válaszolok is, de most egy kicsit el vagyok havazva, sõt nagyon. 😞 Ma este azért megpróbálok sort keríteni rá.......

Összeraktam Indianapolis fájljait, ezen dolgozom már hónapok óta, már nagyon közel van a befejezése, remélem így is lesz. Ha lesz rendes nascar mod, remélem jó szolgálatot tesz majd. Feldobtam néhány fantázia elemmel, de a multitextúrázás miatt nagy lett a gépigénye, majd még próbálok igazítani rajta, de itt van néhány kép:

holmis20
Alexease!!
Mi ez az ETCC 2003 mod rFactorhoz? Ez már megjelent? Honnan lehet leszedni?

JuanG
arra kell majd figyelni, hogy ha nagyobb kerék lesz, akkor a hasmagasság ne legyen nagy, mert hülyén fog kinézni, a mostani kép alapján ha nagyobb kerék lenne, elég magasan lenne az alja...

petesilver
THX! A kerék lemodelezve lett csak, ideiglenes textura van rajta, de nem foglalkoztam vele komolyan, csak az autót csinálom most. A félkész cuccot csaptam az autóhoz, az összkép miatt😊)

JuanG
hmmm a belsõ kép alapján nem elég széles a verda, sokkal szélesebb valójában 😊)

JuanG
nincs még kész 😊...de sztem a fényezéssel meg shadinggel más tónust kap úgyis a szín 😊)

JuanG
nagyon zsír 😊))...egyedül a kerék kicsi sztem is 😊, de azonkivûl sztem fasza!!!

Tomievo
Tegnap néztem a versenyetek, nem naracssárgább kicsit a gép?

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

copass
ez b+ @$va jól nézki, grat! <#eljen><#taps><#wow1>

b-type
<#eljen><#eljen>
nagyon jól néz ki, az egész úgy ahogy van, de pl. a hátsó lökös alatti rész az már überfelsõ szint.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ez tényleg szép 😊)) Grat!

ibronk
Nagyon-nagyon jó, csak ezek szerintem 15-ös Suzuki kerekek 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Prezsi
ez állat

Istencsászár
jajj😊) jöjjön már egy F1... ezektõl kezd herótóm lenni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
<#eljen><#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

petesilver
Alex, kéne shaddingelni. Merthogy shadding egy szál sincs rajta!

Alexease
<#wow1><#eljen><#worship>
petesilver
Eddig jutottam, Norbi orfûi festése alapján jelenleg itt tart a project:

Alexease
Most?!😉
Szép kis aranyszínû béka! 😄D

mod: kis ravasz 😉