rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Van két update az új Interlagoshoz:

lightsupdate.rar
Interlagos_2005_shadows_curbs.rar

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

lac coo
#16050 <#idiota>

CodeRed
Interlagos nagyon fasza!!! Csináltam egy kis real F1 vs rFactor F3 összehasonlító videót.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
tényleg dícséretes, de a hirtelen keresztbeállás nem túl életszerû...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Kint van egy uj Interlagos es Sugo (HSW) es toltheto a 2.0-as VW GTi MOD is (Kep). http://rtracker.org/
lac coo
Ezt viszont rosszul tetted 😊))))))))))))))))))))

Nálam holtversenyben elsõ a Megannal 😊)))))))) Lienzben meg a legjobb...Márkakupa, hegyiverseny hangulat 😊)))

CodeRed
ohhh...és tényleg...ezt benéztem :-) ennek a méretét nem tudjátok hol lehetne nagyobbra rakni? Mármint, hogy azt a bizonyos keretet nagyobbra tegye a progi.

CodeRed
"És még a Scoretower is mûködik...😊))" <#worship><#worship><#worship>

Panther
Sokan panaszkodtak textúra problémákra, de a Nascar miatt csinálok egy másik installt is az 1.087-el.

Más: nem csinálunk egy próba nascar fun-bajnokságot? 😊))) Tudom, ott vana híres Nascar Racing 2003, csak felvetettem a dolgot.......

Ha már megcsináltam (ez már a sokadik, de remélem ez lesz a legjobb 😊))) ) az indianapolisi pályát. És még a Scoretower is mûködik...😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
En az 1.087-es patchet hasznalom amiota megjelent, de semmi bajom vele😉 Bar en nem megyek mostanaban online😉 De az osszes palya es auto mukodik rendesen.
Alexease
Pedig ott van, HUDTEXTURE.TGA neven😊 Az alfa csatornat nezd meg, az az erdekes😊 De ha a szoveget is cserelni akarod, mint font, akkor az UIFont.Mas-ban turkalj.
Panther
Köszi, a probléma az, hogy ehhez fel kéne tenni az 1.087-es beta patchet, ami elég katasztrofális, de mondjuk megoldható egy dupla installal, egy másik helyre telepített rFactorral.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

CodeRed
<#eljen><#worship><#worship><#worship><#eljen>

CodeRed
Már átnéztem, de ott nincs rá vonatkozólag semmi :-(

CodeRed

Panther
Szerintem az rFHud.mas fájlban lesz, de nem így. Így valszeg csak a játékban néz ki.

Más: nem tud valaki egy linket adni egy jó Stock Car (Nascar) modhoz?

CodeRed
Nem tudja véletlenül valaki, hogy ennek a HUD-nak hol található képfájlja?

lac coo
Mindig elkeveredek ebben a sok névben, de ez a Megane "fényesség-mapja" ? 😊))))
Mert ha ez elég gagyi ...

lac coo
Azt nem tom , hogy kell , sõt azt sem tudom mi az az mts 😊)))))))))))

lac coo
Ez igen 😊)))) Szép kellemes a színvilága , és szép "antik" a texturázás .

b-type
jahahajjjj ez naon jól néz ki <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dunpeal
Hello mindenkinek,érdemes ellátogatni az alábbi linkre:
Le Mans 1972-1986 project

avcom
textúra esetén igen, de ha ha szerkesztett mts-t is teszel, akkor nem feltétlenül

aesirbaba
Mutatnék szívesen képet mindkét festésemrõl, de most már nem sokat kell várni a MOD-ra, ezért nem teszem😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Ja, bocsi 😊))
A narancs kerékbõl gondoltam 😊)))

Misu: ha csak a mas mellé rakok valami megváltoztatott file-t , akkor az összes többi is azt fogja hsználni nem ?

aesirbaba
Lupot le sem töltöttem😊 GT babakocsi😄

Természetesen a Zondához készültek a skinek.

aesirbaba
Lupot le sem töltöttem😊 GT babakocsi😄

Természetesen a Zondához készültek a skinek.

avcom
#16082: csak egy példa volt, Aesirnek ezek szerint más fájlokat kell behívni a zmodelerbe vagy átírni hexeditorral. Lupo esetében nem tudom, mert sajnos azt még le sem töltöttem :-(

#16083: reflection map? az is hasonló szerintem, anno az F1C-ben az emaprltm.bmp volt ez a fájl, rF-ben nem tudom, hogy van-e egyáltalán ilyen. Az nem gond, hogy a mas-ban van, szétszeded, cserélsz és újracsomagolod, de az is elég, ha bemásolod a mas mellé a megváltoztatott fájlokat

#16084: nem muszáj, de lehet úgy is. A HPCC esetén úgy lesz hogy lesz egy Pirelli.mas az új kerekeknek, de csak azért, mert felesleges felülírni az eredeti PCC.mas-t, növelné a fájlméretet és le kéne töltened megint olyan fájlokat, ami már megvan neked

Touring Car Legends új képek:

Kép 1
Kép 2
JuanG
de akkor minden autóhoz külön mas kéne nem?

...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Az viszont érdekelne , hogy hogyan tudnám elérni, hogy az autóm egyedi shine- mapot ( vagyhogy hívják..) használjon mert a gyáriak egytõl egyig bénák ...
Csak az ugye a mas-ban van....

lac coo
Az ok, de gondolom Aesir a Lupohoz csinált skint az meg másként van...

avcom
nézzétek meg a PCC kerekek fájlait meg a Genstring-eket, G és S

aesirbaba
Köszi, ez kimerítõ volt😊

Juan, remélem érted... 😄😄😄

lac coo
Gondolom ezt nem nekem szántad 😊))
Mert ehez (is) hülye vagyok mint a föld....<#idiota>

avcom
azóta megcsináltuk mi is a HPCC-hez, csak azt jegelem egy ideje az érettségi miatt

a dolog szerintem elméletben elég egyszerû, csak megcsinálni kicsit macerás, legalábbis nekem, de nem azért, mert nehéz, hanem azért, mert mindig elrontok valamit

behívod a modellt a zmodelerrel és a material editorban kicseréled a skint (csak ne azonos legyen a textúra neve, mert akkor tényleg összekeveri, random teszi valamelyiket mindegyikre) és újra exportálod vagy szimplán átírod a textúra nevét hexeditorral, a végeredmény elvileg ugyanaz

ezt követõen a módosított mts fájlokat is átnevezed és csinálsz neki egy új gen fájlt (abban is átírod a megváltoztatott mts fájlneveket), a veh fájlban pedig a genstring sort, ha minden igaz

lac coo
Nem, tom a pcc-ben van ami arany színün használ, de asszem az másképp is van megcsinálva , mert ott egy egyszerû betû átírással lehet kereket változtatni.

De volt-van ahoz egy skin pak , már nem tom kié. abban nagyon sok féle autó volt ezer féle felnivel ..azt nem tom hogy csinálta ...

JuanG
én is úgy tudom hogy alapból egy default felni lehet csak ami az összes autónál ugyanaz...és az upgradesben veheted/installálhatod amit akarsz...

Alexease
Azt hiszem a progi rosszul kezeli ezt a reszt (is) egyelerore, mert hiaba lehet tobb felnibol valasztani, sokszor a tobbi autora is ugyanazt teszi mint a Tiedre. de nem igazan teszteltem eddig, mert nem erdekelt😊 A sajat automat sosem latom, csak a cockpitet, vagyis az jobban erdekel hogy jo legyen😊 Az hogy kivul milyen festes van, meg milyen a felnin, az teljesen masodlagos szamomra😊)) Persze, online-ban mar mas a helyzet, de ott is inkabb a felismerhetoseg az elsodleges szamomra.
JuanG
ezt én sem értem ??:::

avcom
szerintem próbáld meg, gyorsan kész

az ultraedit-et ismerem, megnyitva "kinézetre" "hasonló" egy mts fájl, mint egy TXT, megtalálod benne a textúraneveket, átírod, elmented meg csinálsz egy új gen fájlt :-)

aesirbaba
Akkor ez sajnos így marad😊
Legfeljebb akkor az ajánlásba írom bele, hogy a naranccsal a legszebb az a kocsim.

avcom
szerintem hexeditorral nyúlj bele az mts fájlokba és rendelj a modellhez egy eltérõ néven másik textúrát :-)

aesirbaba
Alex!
Az van, hogy alap felni mellé van még többszínû az Upgrades-ben. Azt lehet, hogy egy MODban az egyik autó mondjuk az eszüstöt használja alapból, míg egy másik mondjuk a narancsot? Szeretném, ha lehetne😊

Ingy
pláne Bözsi nénit a szomszédból<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Én is sokminden(ki)t megtekernék de érthetõ okokból(= (18)) most nem raknám ide a képüket. <#idiota>
Tomievo
Warez betegség.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Sziasztok.

Az mitöl van, hogy verseny közbe egyszercsak mintha "elmenne" a váltó. (Csak felpörög és lassan megy.) Meghibásobás kivan kapcsolva a játékba. Most a Super Clio Módnál, de máskor másnál is tapasztaltam !
Mitõl lehet, van megoldás ???

Köszi.
b-type
😊)
Annyira én sem vagyok oda értük, bár tényleg lehet élvezni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type