rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
most viszont csak egy picit mozdul be, és kész
nem tudom, hogy ennek van-e valami köze a dologhoz.
nekem ezt gyakran csinálja, hol egy újraindíás segít, hol viszont napokig szar
lejárt volna az ideje??
Nekem is az van, tudom... Ilyent nem szokott mondjuk, de néha beragad egy-egy efekt 😊))
MS Sidewinder egyébként.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sõt megjelent egy Indianapolis is, nem tom ez az amit Sup. csinált?
Sup. te csináltad? 😊
(na megyek Liepzig-re..)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Megjelent egy-ket jo palya (Symmons Plains, Leipzig) es egy tucat uj eg textura. HSW
- Fejlesztes alatt a Super Copa Seat Leon Cup 2006. Az a "joember" barkacsolja, aki meg a GTR2002, ETCC, WGTL MODokban is "segetkezett". De az egesznek valami koze van Alessandro Balzan-hoz is😊 Itt a Foruma tovabbi infokkal, kepekkel.
Lacccóóó erre már jönnöd kell ember nevezz!! 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Pályák lesznek felsorolva, azokból kellene 10 db-ot kiválasztani!
A Bajnokság Menete:
- 10 futamból álló,
- Minden futam 1x 40 kör
- Elsõ 15 helyezett lesz pontozva
- Elsõ 8 helyezett PLUSZ Súlyt kap.
- Zászlószabály FULL
- Benzin: -Normal
- Gumi: - Normal
- Mechanika: OFF
- Damage: 50%
Megrendezési nap: SZERDA
- 19.00 óra - 1órás Gyakorlás
- 20.00 óra - Qual ( 30perc alatt 12 kör )
- 20.30 óra - Warmup ( 10 perc )
- 20.40 óra - Race ( 40 kör )
Pole pozició elérése esetén - Plusz ''1'' pont
Leggyorsabb kör elérése esetén - Plusz ''1'' pont
Versenybizottsági Tagok, valamint Szerver Adminok: wildrain - JuanG - Johnyka lesznek.
Akit érdekel jelentkezni lehet OPC Weboldal
Feltétel: eredeti rfactor és szerverdíj (4500ft/év)
Zonda mellett más bajnokságok is rendezve lesznek.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
És azt hogy kell ? Meg ha két féle textura van azt nem igen lehet random eltolni 😊) <#beka3>#beka3><#idiota>#idiota>
Jól jönne egy kis help, van itthon asszem néhány üveg nagyon márkás bor, repi-ajándék , a kutya se issza meg nálunk, azt szívesen felajánlom 😊)))
Csak mert megjött pénteken a digi-tábla , és jó lenne valamire használni is 😊))))))<#idiota>#idiota>
Itt Tobanon összesen két féle út-texturát találtam ( + rajtrács ill. pit) de ez így elég kevés , ha erõs, karakteres a grafika rögtön szemet szúr az ismétlõdés .
Help, thx...
Pl. kép....
Az még hozzátartozik , hogy Alex texturája van fenn, és az ott "kívül" , nem a mas-ban csak két textura, lehet a masban több is van....
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
CPURating=4
ObjDetail=1
TexDetail=1
VideoDriver=0
VideoMode=38
VideoRefresh=4
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
CPURating=5
SystemRAM=1024
VideoRAM=490
ObjDetail=3
TexDetail=2
VideoGUID=D7B71E3E-43D2-11CF-8B53-0B2300C2CB35
VideoDriver=0
VideoMode=116
VideoRefresh=5
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Mert én nem hiszek már ennek a játéknak és sokkal rosszabbul megy mint fél évvel ezelõtt 😊))
CPURating=4
ObjDetail=1
TexDetail=1
VideoDriver=0
VideoMode=38
VideoRefresh=4
nagyon szépen kidolgozott a pálya, ráadásul gyors is, max db porsche/lupo mellett sem szaggat be a célegyenes sem 😊 egyedül a boxutca lámpája nem müxik 😞
Forza.
Hogy tudok hozzájutni legegyszerûbben a játékhoz, ha nincsen Internetes bankkártyám.
Elõre is kösz a választ.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC