rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Alapban, ha jol emlexem, 3+1 aszfalt textura van, abbol csinaltam 3+3+1-et. De ahoz a GMT-ket kellett modositani (akkor meg nem volt plugin es editor, igy azt meg hexeditorral csinaltam😄), azert vanak pluszban kivul az uj GMT-k. Vagyis ha ennel is tobb texturat akarsz, akkor tovabb modositgatod a GMT-ket, vagy valamilyen edotorral ujratexturazod.
<#help><#confused><#schmoll2><#gonosz2>

lac coo
Tényleg nem tom, de ott valami a kormánnyal lehet, szinte biztos....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
#16137 -re valaki, valamit ?<#idiota><#help><#help><#help>

amikor bekapcsolom a gépem, akkor régebben úgy kalibrált, hogy magától eltekerte az egyik irányba maxra, majd hirtelen vissza.
most viszont csak egy picit mozdul be, és kész

nem tudom, hogy ennek van-e valami köze a dologhoz.

lac coo
Nem lehet , hogy valami érintkezés és a motor nem kap áramot olyankor, vagy ilyesmi ?

nem, olyankor laza az egész kormány, mintha ki lenne lõve az FFB, de a driverben látja, hogy be van kapcsolva..

eddig nekem nem csinálta, csak vagy 2 hete, és igen beragad, aztán hirtelen rángat egyet, majd jó vagy 5 percig, aztán megint kész

lac coo
Az akkor más lesz, valami nagyobb gond van ott. De amúgy mûködik olyankor az ffb, pl tesztben?

még az elõzõhöz:

nekem ezt gyakran csinálja, hol egy újraindíás segít, hol viszont napokig szar

lejárt volna az ideje??

lac coo
A sidewinder szar 😊)
Nekem is az van, tudom... Ilyent nem szokott mondjuk, de néha beragad egy-egy efekt 😊))

srácok volt már valakinek olyan baja, hogy rámegy a rázókõre vagy csak egyszerûen egy gyors kanyart teljesít és az FFB teljesen elmegy?? gyakorlatilag teljesen ellazul a kormány és nem érezni semmit.

MS Sidewinder egyébként.

b-type
..és a HSW-n van kint kép a JSC modról is..egész jók.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
<#eljen>
Sõt megjelent egy Indianapolis is, nem tom ez az amit Sup. csinált?
Sup. te csináltad? 😊
(na megyek Liepzig-re..)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Alexease
Most hulla vagyok, vagyis csak gyorsan "hirezek"😊))
- Megjelent egy-ket jo palya (Symmons Plains, Leipzig) es egy tucat uj eg textura. HSW
- Fejlesztes alatt a Super Copa Seat Leon Cup 2006. Az a "joember" barkacsolja, aki meg a GTR2002, ETCC, WGTL MODokban is "segetkezett". De az egesznek valami koze van Alessandro Balzan-hoz is😊 Itt a Foruma tovabbi infokkal, kepekkel.
Nem tudjátok, hogy szoktak-e használt account-okat eladni?Ha igen hol? És ezeknek kb mennyi az ára?

Aki nyer megkapja a sörösrekeszeket a kocsijába. <#idiota><#zavart1>
Lacccóóó erre már jönnöd kell ember nevezz!! 😄
Ingy
Ja

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Az mi , hogy plussz súlyt kap ? A következõ versenyen nehezebb autóval kell indulnia?

Ingy
Hivatalosan is bejelenthetem, hogy Junius 28-án OPC szerverén kezdõdik a ''ZONDA'' Racing Series Bajnoksága! Készülhetnek a Egyéni festések, valamint figyeljétek a asclub weboldalát!
Pályák lesznek felsorolva, azokból kellene 10 db-ot kiválasztani!

A Bajnokság Menete:

- 10 futamból álló,
- Minden futam 1x 40 kör
- Elsõ 15 helyezett lesz pontozva
- Elsõ 8 helyezett PLUSZ Súlyt kap.
- Zászlószabály FULL
- Benzin: -Normal
- Gumi: - Normal
- Mechanika: OFF
- Damage: 50%

Megrendezési nap: SZERDA

- 19.00 óra - 1órás Gyakorlás
- 20.00 óra - Qual ( 30perc alatt 12 kör )
- 20.30 óra - Warmup ( 10 perc )
- 20.40 óra - Race ( 40 kör )

Pole pozició elérése esetén - Plusz ''1'' pont
Leggyorsabb kör elérése esetén - Plusz ''1'' pont

Versenybizottsági Tagok, valamint Szerver Adminok: wildrain - JuanG - Johnyka lesznek.

Akit érdekel jelentkezni lehet OPC Weboldal

Feltétel: eredeti rfactor és szerverdíj (4500ft/év)

Zonda mellett más bajnokságok is rendezve lesznek.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
<#idiota>

Ingy
na ez a baj nem ertek hozza anno Palkó Gabi barátom mondta ezt <#idiota>

lac coo
Na kösz, ez kimerítõ válasz volt 😊)))))))))))))))))))))
És azt hogy kell ? Meg ha két féle textura van azt nem igen lehet random eltolni 😊) <#beka3><#idiota>
Jól jönne egy kis help, van itthon asszem néhány üveg nagyon márkás bor, repi-ajándék , a kutya se issza meg nálunk, azt szívesen felajánlom 😊)))

Ingy
layereket random eltolod

lac coo
Még egy kérdés: a fák azok gyakorlatilag néhány keresztbe rakott átlátszó lapból állnak és levelek vannak festve rá ? 😊))

Csak mert megjött pénteken a digi-tábla , és jó lenne valamire használni is 😊))))))<#idiota>

lac coo
Az ilyen grafika ismétlõdés ellen mit lehet tenni ? Tudom, hogy vannak valami rétegek de nem tom hogy mûködik....
Itt Tobanon összesen két féle út-texturát találtam ( + rajtrács ill. pit) de ez így elég kevés , ha erõs, karakteres a grafika rögtön szemet szúr az ismétlõdés .

Help, thx...

Pl. kép....

Az még hozzátartozik , hogy Alex texturája van fenn, és az ott "kívül" , nem a mas-ban csak két textura, lehet a masban több is van....

CodeRed
Megmondom õszintén, hogy ami ezek közül egyértelmû azt ismerem énis...talán a videoMode-ot nem értem mi lehet az, de nem babrálgattam még ezekben.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Jó lenne tudni mit jelölnek a számok és hogy le vagy felfele javít vagy ront pl. ezeknél :

CPURating=4
ObjDetail=1
TexDetail=1
VideoDriver=0
VideoMode=38
VideoRefresh=4

lac coo
Kicsit godlolkoztam mielõtt leesett .... 😊)))))))

ZolEE F1
ugyérted 4 évvel ezelõtt ?😊)

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

CodeRed
Nálam így állította be magának a progi és semmi baj nincsen vele:

CPURating=5
SystemRAM=1024
VideoRAM=490
ObjDetail=3
TexDetail=2
VideoGUID=D7B71E3E-43D2-11CF-8B53-0B2300C2CB35
VideoDriver=0
VideoMode=116
VideoRefresh=5

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
A config-ban ezek a sorok jól vannak beállítva?
Mert én nem hiszek már ennek a játéknak és sokkal rosszabbul megy mint fél évvel ezelõtt 😊))

CPURating=4
ObjDetail=1
TexDetail=1
VideoDriver=0
VideoMode=38
VideoRefresh=4

Alexease
<#wow2><#eljen><#worship><#taps>
arty
köszönöm!

nagyon szépen kidolgozott a pálya, ráadásul gyors is, max db porsche/lupo mellett sem szaggat be a célegyenes sem 😊 egyedül a boxutca lámpája nem müxik 😞

Forza.

avcom
LOL <#vigyor>

Ingy
elsõ dolgom volt rongyá törni ott a verdát mert azthittem hogy 5 teli van ott és nem vissza 2 <#idiota>

Ingy
benne van

avcom
ebben benne van az átvágott kanyar is vagy csak a loading screen-re rakták fel?

lac coo
<#nemtudom><#idiota>

Ingy

Alexease
Megkersz valakit hogy segitsen, akinek van.
clio1616v
Hi!

Hogy tudok hozzájutni legegyszerûbben a játékhoz, ha nincsen Internetes bankkártyám.

Elõre is kösz a választ.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

lac coo

Ingy
vannak ligások multizók meg szinglik <#idiota>

lac coo
Nem tom , én nem értek hozzá, csak láttam , hogy van ilyen és még nem volt itt, gondoltam hátha jól jön valakinek 😊)

Panther
Ez nagyjából fölösleges a VirtuaLM-tõl, mert Dave Noonan cucca egyre jobb lesz, bár õk elég lenézõen nyilatkoztak róla, így megértem, hogy kiadták ezt, több, mint háromnegyed évvel a játék megjelenése UTÁN.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ti szoktatok multiban is játszani vagy csak SP-ben?

lac coo
Tényleg nagyon jó , külön öröm számomra , hogy már készül egy GP4 Monaco is . 😊