rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mi rFactoros ligánkban kizárólag „legális rFactor”-ral lehet indulni. Ezt ki is kötöttük, és Warezosnak esélye sincs hogy csatlakozzon a szerverünkre. De szerintem ez nyilvánvaló. Mellesleg elég halvány becslésnek tartom ezt a 20-30 legális rFactort Magyarországon, ugyanis csak a mi ligánkban kilencen vettük meg az elmúlt hetekben. Eddig F1 Challenge-re épült a ligánk, de most állunk át az rFactor-ra. Amúgy folyamatosan veszik meg a license-et a régi ligatagok, ami remélem jó hír az rFactoros társadalomnak.. 😊 Valóban jó mod a PCC, eddig ezt tartjuk a legjobbnak, de ezúton is szeretnénk gratulálni Spet-nek az F1 modjához, szép munka! A lényeg hogy aki elég erõsnek érzi magát jelentkezzen a mi kis „házi bajnokságunkba”, de attól tartok nem lesz senkinek könnyû dolga a csapatunkkal! 😄
Hungarian rFactor League - http://hrfl.uw.hu/index.html
Bye:E@sy
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Mivel itt nincs ezért csak a magam örömére nekiláttam Tobannak, és legalább néhány virágot a fákra meg a fûbe berakok, az is valami ...<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
#16520 ==>> erre továbbra is kiváncsi vagyok 😊)) Csak úgy..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
-- http://www.x-plane.hu
Hogy lehet neten játszani ? csak eredeti játékkal lehet??
Elõre is köszi a választ
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak egy pelda: elvileg tud olyat az engine, hogy peldaul ha az auto borul, csuszik a fuvon, akkor a "talalkozasi" helyeken alfa csatorna szinten lehet csereltetni a texturat, vagyis a fu helyett lehet mondjuk barna-fekete fold😉 Magyarul, fel lehet szantani a kornyeket😉))
Csak hat az ido...:/ Lachaza is leallt azota, de este megprobalok majd egy (an)alfa-beta release-t adni tesztelesre😉)))
- több szerelõ a pitben: detto.
- helikopter a pálya felett: a palyakeszitok feladata.
- mozgó felhõk: detto*
- esõ, változékony idõjárás: a patch utan lesz, de valszeg palyak is kellenek hozza.
- vagy akár néhány formás pitgirl a rajtrácson: engine fuggo, nem hiszem hogy lesz. Egyelore van fontosabb.
*Este csinalok majd - remelem - 2-3 retegu mozgo "fatyol" felhoket, lehet tesztelni😊
Meg egy kis élet:
- zászlót lengetõ emberkék
- több szerelõ a pitben
- helikopter a pálya felett
- mozgó felhõk
- esõ, változékony idõjárás
- vagy akár néhány formás pitgirl a rajtrácson
tényleg jó lenne 😛P
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Megpusztulok néha annyira hiányzik egy kis élet a pályán offline futáson.
..legalább mondanák: héj bíí nem vagy jó bzze, gyorsuljál mert a többiek jobbak 😄DD
meg
Hej bí...öööö...az a csavar amit meghúztunk a kerékcserénél..tudod...na az a csavar ööö itt van a kezemben, bal kanyarokban óvatosan. 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egy kép alapján azért nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni, de amit látok a képen, az semmi. Egy pár F1-es kasztni és kész...
Még a fordszám. mérõ sem változott.
Remélem nem kell csalódnunk.
Egy kép ...
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nekem meg duplán van 😊))
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Nekem a legjobban ez tetszett rF-ben mikor még nem jelent meg csak videok voltak 😊
A Head movement meg a hang mellett nagyon jól segít fékezéskor..<#idiota>#idiota>
Én még azt is feljebb venném, de nem lehet mert olyan nehéz lesz a pilóta feje , hogy álló helyben is oldalra billen, lóg . <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
Cockpit Vibration Mult1="0.25000"
Cockpit Vibration Freq1="31.00000"
Cockpit Vibration Mult2="0.25000"
Cockpit Vibration Freq2="37.00000"
ha a Mult értékeket még lejjebb veszed (0-hoz közelire), akkor még annyira sem rángatózik..
a -1 az nálad mi?
Meg lehet , hogy ezek a házi bajnokságok beengedik a warezosokat is .
Elég sokan jelentkeznek, abból gondolom. Nálunk magyarországon szvsz nincs 20-30 db-nál több legális rF 😊)
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ingyenes rFactoros liga indul egyenlõre egy próbabajnokság formájában PCC moddal!
Részletek:
100 Mbit-es szerver,
1.070-es patch,
csak kuplung segítség,
normál gumikopás és fogyasztás,
full zászlószabályok.
Várunk minden tehetséges versenyzõt!
Az oldal címe: http://hrfl.uw.hu/index.html
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
A történethez hozzátartozik, hogy a DTOB F1C-n indult, DTM2002 mod egy változatával. De az elsõ futamon bebizonyosodott, hogy bár F1el játszva annyira nem jönnek ki az F1C hibák, illetve csak nagyon ritkán, de DTMel, ahol sokkal több a szoros küzdelem, kisebb "lökdödõdés", ott az F1C megbukott. Nem élvezetes annyira, hiszen néha rosszul számolja a játék a távolságot. Lehet a szerver gyenge elismerem, de ennek nyomát sem találni rFactorban. Sokkal szorosabb lehet a küzdelem.
Ezért aztán az elsõ futam után úgy döntöttünk szoftvert váltunk. Így a július 6.-ai futam rFactorral fut majd. Amikor ezt eldöntöttük GSMFes srácok azt mondták hamarosan meglesz a DTM05, dehát ez elcsúszott. Szóval egyenlõre PCC lett a használt mod, de még lehet kipróbáljuk MeganeT05-öt is míg kijön a DTM.
A lényeg, hogy rFactora azonban nincs mindenkinek, ezért sok lett az üres hely. Itt pedig sok jó pilóta fordul meg ahogy észrevettem, úgyhogy gondoltam, hátha valaki beszállna. Szívesen látjuk a kezdõket is természetesen, ha tudnak fair módon versenyezni.
A váltás ösztönzésére össze is dobtam egy kis videót.
Szóval ha érdekel valakit azt várjuk tárt karokkal.
Július 8.-án indul egy DTM bajnokság, rFactorral. Egyenlõre PCC05 moddal, mert elcsúsztak a készítõk a DTM2005-el, de amint megjelenik, azzal fogunk menni.
Szóval akit érdekel, az látogasson el ide: www.metosz.net
Itt keressétek a DTOB-t, illetve a Fórumon olvashattok friss infókat.
Egyenlõre hatan vagyunk pilóták, úgyhogy lehet jelentkezni bátran.
Elöljáróban:
DÍJTALAN részvétel
100megabites szerver
1.087-es patch
csak kipörgésgátló és kuplungsegéd engedélyezett
mechanikai hibák bekapcsolva
normál fogyasztás és gumikopás
full zászlószabályok
Nézzetek be! Köszi!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Nekem is két rF van egy wrez egy eredeti de a wrezt többet használom az a próbapad és szemetesláda egyben 😊))) Szal tudom mi a gondod...
De az rF bármire képes 😊)))))))
Csak kíváncsiságból: elméletileg megoldható lenne az, hogy az autó fokozatosan koszolódjon a kocsi a verseny alatt, valami hasonló (kamu) módszerrel, mint a Porsche vagy Lupo szélvédõje ?