rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem az "überbrutál" az igényem. 😊) Egyszerûen szeretném, ha élethû lenne az ég, vagy legalább olyan szintû mint az F1C-ben. Azt, hogy mozog az égbolt, nem vettem észre. Szintén ellenben az F1C-vel. 😊

De igazából nekem az a gondom, hogy ha már az F1C-ben meg tudták oldani, hogy a felhõk ne 2D-snek nézzenek ki, akkor az rFactorban hogy nem tudták?

b-type
Egy kép az csak kép, lehet jobb részletességû és lehet rosszabb, ki min spórol.
Be kell rakni egy überbrutált ha arra van igény, az rFactor pályákat nagyon szépen meg lehet csinálni, jóval részletesebben és szebben mint az F1c pályákat, és az ég egyike azoknak amiken spórolnak...kevesen versenyeznek úgy hogy az eget nézik...ennek ellenére mozog az égbolt(on a kép)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Itt van pl. ez a kép:

http://i16.photobucket.com/albums/b13/eurodanny/silverstone3.jpg

Itt annyira látszódik, hogy a felhõk, s az ég nem más, mint egy egyszerû 2D-s kép. Fõleg a kép bal szélén lévõ felhõtoronynál szembeötlõ. A kb. 10-11 ezer kör alatt, amit eddig megtettem az F1C-vel, egyszer sem volt ilyen érzésem.

Nem tom Kferro......nekem semmi bajom az égbolttal,bár igaz,hogy nem is nagyon érdekel.Az EMg féle skytext is szép,meg minden,de számomra fölösleges csicsa.Fõleg azzal együt,hogy ahoz tényleg látványos legyen,reggel 7-re kellet beállitaniuk az elsõ szabadedzést pl. kanadában......😛
erre gondoltam.....de ha így sem jó,akkor sajna nem tom,mi okozza.
vagyis tudom...a törés,csakj azt nem tom,mi a megoldás😞
Hát nem tudom, nekem az F1C-s felhõk élethûbbnek tûnnek. Az rFactoré számomra roppantul 2D-s, míg az F1C-s simán 3D-s érzetet kelt. Próbáltam megkeresni, hogy az F1C melyik könyvtárban, melyik file-ban tárolja a felhõit, de egyszerûen nem találtam, pedig legszívesebben azt raknám át. Ráadásul tegnap próbaképp 5 F1C-s versenyt indítottam el (na jó, practice-t 😊 , s 5 féle égbolt fogadott. Pedig mindegyiken száraz, napos idõ volt.

A múltkor belinkelt "rfottest.wmv"-d alatt milyen égbolt textúrát használtál? Az még tetszik is.

Alexease
Pedig az F1C-ben is csak kep van, csak gagyibb😊 Az rF-ben mar durva meretu es minosegu kepeket lehet hasznalni, raadasul dunamikusan, atusztatassal.
Üdv!

Hiába töltöttem le már kb. 5-6 fajta sky textúrát, valahogy egyik sem az igaz. Fõleg az F1C-ben lévõvel összehasonlítva. Ott ha jól látom, nem egy egyszerû .tga van ráfeszítve az égboltra, ellenben az rFactorban lévõvel ellentétben. Persze, erre lehetne azt mondani, hogy verseny közben nem az eget kell figyelni 😊, de valahogy nálam nagymértékben hozzájárul a hangulathoz.

Tegnap kipróbáltam a Melbourne GP4-et, s meg kell mondjam, igen szép lett. PLusz a GPS adatok felhasználása a garancia arra, hogy ezek, a GP4-bõl konvertált pályák pontosabbak, mint amik pl. az F1C-ben vannak.

lac coo
Bizonyára ...😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mivel a gp4es pályák állítólag gps adatok alapján készült...
billywood
Nem raktam fel semmilyen modot, csak az alapok vannak. De lehet vmi másra gondolsz...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

billywood
Nincs saját keresetem, a zsebpénbõl meg nem futja rá.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

lac coo
ISI-nek esze lenne, kiadna valami normális demot ! 😊))))))))))))

lac coo
Fura ez a GP4 féle Australia 😊))
De jobb mint az RH féle, tv szerint is jóval pontosabb a nyomvonal és fõleg a kanyarívek, út szélességek ...

aesirbaba
Próbáld ki azt a verziót, hogy fizetsz érte.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

mielõtt kilépsz a játékból,válassz egy a játékban gyárilag benne lévõ modot.
Utána ,ha tetszik a játék vedd meg,mert a törés miatt ilyen.
billywood
Hali srácok!
Lenne egy olyan problémám, hogy felrakom a játékot, elindul, minden szép, de ha kilépek utána nem lehet újra elindítan. Csak akkor hajlandó futni, ha indítás elõtt kitörlöm a profilomat a Userdata könyvtárból, de így nem sok értelme van játszani, hiszen minden eredményem elvész.
Szóval van erre vmi megoldás?
Elõre is köszi!

lac coo

EasyDriver
Köszi a segítséget!
Valami ilyesmire gondoltam, bár úgy szeretném megoldani, hogy a ligánk honlapján lehessen követni az eseményeket. Amúgy a szervergépünkre csak távoli asztali kapcsolatról tudok felmenni, szal remélem nem kell elindítani a játékot, hogy beregelhessem erre a honlapra!(?)

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

igen

http://racecast.rfactor.net

a játékon keresztül regiszrálj ide,ha akarsz.
Ha beállitod a szervernek a racecast funkciót,akkor ezen az oldalon ott lesz a szervered idõkkel,résztvevõkkel....stb.

Nekem meglehetösen lefogj a gépemet,ha bekapcsolom ezt.

EasyDriver
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. rFactornál meg lehet oldani hogy az aktuális pl. teszteredményeket a honlapunkon lehessen követni élõben? Live Timing-ra gondolok. Úgy hallottam a dedikált szerveren a racecast funkció esetleg ezt lehetõvé teszi. A GTR-nél mûködik ilyen rendszer, legalábbis a GTR Masters oldalán van élõ közvetítés, ahol fél percenként frissülnek az adatok. Elõre is köszi az infót!

lac coo
Mind a kettõ jó .

Ha valami más texturát akarsz a pályára rakni ekég csak a mas file-k mellé rakni , nem kell becsomagolni egy új masba...
Azért vannak azok az ömlesztettek, mert azok már javított-átdolgozott texturák...

ja és még egy, amit már ezer éve meg akarok kérdezni, hogy van amikor a pálya könyvtárán belül van még egy ugyanolyan nevû könyvtár, és amellett vannak a mas file-ok, és van amikor ömlesztve van minden egy könyvtárban. Mindkét megoldás jó?

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kösz a gyors választ<#eljen>

Alexease
Az a Windows Explore DB file-ja, amiben a kepeket indexeli. Felesleges. Torolheto.
a letölthetõ pályák könyvtárában néha van egy thumbs.db nevû file, ezt én mindig kitöröltem eddig, mert azt hittem, hogy csak véletlen maradt benne, pl. vírusírtó log file-ja vagy ilyesmi.
de ez micsoda valójában?

EasyDriver
Van egy videó errõl a bogár modról. Nem is olyan rossz! <#vigyor3> http://murapi.blog.ocn.ne.jp/beetle_race/

Danecay
Hát ha nagyon ráérsz 😊, vagy esetleg nagyvonalakban leírhatnád priviben és ha mákom van akkor sikerül, ha meg nem akkor így jártam.

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

b-type
hahhhhh drifter: Link
<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mit számít, hogy van vagy nincs ha jól sikerül a mod, és élvezet vezetni ? 😊)))

b-type
<#eljen><#eljen> sira' !!
két olcsóbb, és egy drágább sör ha összehozod,
..és megfoghatod a csajom mellét <#zavart1> <#idiota> (bár ez már múltkor sem hozott lázba 😄DD )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
nagyon nehéz volt 😊))...

amúgy van egy jó hírem!!! Elvileg megvan hogyan lehetne egy Duel pályát csinálni, amirõl beszéltünk, tudod 2 rajt és célhellyel 😊))... brands hatch indy-t majd meg is próbálom úgy megcsinálni próbaképp 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Igen van vagy legalábbis volt vmi soroza bogarakkal
Ezt sasold meg!<#papakacsint>

b-type
Aki felismeri kap 1perc SG ViP-et 😄DD
(nem csalunk, link tulajdonságát nem szabad megnézni!!!)
..elég jellegzetes, aki egyszer végigment rajta annak beugrik 😊
- link (save as)

b-type
Nincs valahol áthozható autó a Jimmy Dean hírhedt 550-es Porsche Spyder-rõl?

Minek ez??

Tényleg van valami verseny sorozat,vagy bajnokság bogárhátúakkal??
JuanG
vagy kiscsávók vezetik õket 😊))

b-type
szvsz valami nem stimmel az autó arányaival.
pl. itt is

Hacsak nem egy 2méteres fickóról van szó aki a padlólemezen ül...van fejtér a bogárban de ez azért túlzás, az arc bukójának tetejére még ráfér egy rózsaszín propeller...

lac coo
<#nyes><#nyes><#nyes>

JuanG
a videóból kiindulva természetesen van értelme sztem 😊)) <#eljen><#worship>

Alexease
<#eljen>
Altalaban ugy lehet szamolni, hogy egy 3-4 fos csapat, 1 komolyabb palyat, vagy egy 1 autos MOD-ot kb. fel evig csinal, ugy hogy meg ertenek is hozza, van tapasztalatuk stb.😉
Nem tudom,mennyire emlékeztek még arra,amikor fizika tesztre linkeltem ide néhány verziót a kezdetleges F1MOD-ból........???!!.Na ...végülis azóta tart a "fejlesztés" folyamatosan.Ma már inkább csak kozmetikai jellegû a dolog,de amíg ki nem jött az 1.5,addig minden nap 3-5 órát eltöltöttem vele,pedig sok dolgot készen
kaptam hozzá.Gondolhatjátok,hogy 0-ról mennyi idõt vehet igénybe.
Hi!
Én beleillesztettem az SRM féle Ferrarit a modba.Mûködik is,de van némi vacakolás,meg át kell írni egy két file-t.Ha nagyon izgat a dolog megcsinálom neked,bár sztem is érdemesebb megvárni a ctdp-t.Nemsoká kijön.

Alexease
Sajnos ma sem volt idom barkacsolni, igy a "felho mutatvany" elmarad. De Lachazat azert lehet hogy felteszem, bar meg igencsak kezdetleges - ujra sem modelleztem😄 - de lehet hibat keresni, es megnezni, van-e ertelme folytatni, esetleg a tobbivel foglalkozni😊
Alexease
Spet F1 MOD-ja egesz jol egyben van, folyamatosan fejleszti, sok a kiegeszites, es raadasul Magyar😊 Nem erdemes belebarkacsolni szerintem. Foleg, hogy kifejezetten bonyolult a dolog. Meg ha ertesz is hozza, akkor sem napokban, hanem hetekben lehet merni a raforditott idot! Csak erdekessegkeppeen jo lenne tudni, hogy pl. Spet eddig mennyi munka orat forditott a MOD-jara. A lenyeg, hasznald ezt, ket honapon belul jon a CTDP fele F1, abban lesznek uj kasztnik. Szerintem😊
lac coo
Hát én fenntartom a kb. 30 -at 😊))
Fõleg , hogy a legtöbb bajnokin ugyanazok a személyek tolják 😊))
De legyen igazatok, végül is lehet, hogy mára már sokan megvették 😉

Ninja
Igazad van! Sokkal több "legális" játékos van, hiszen OPC szerverein is csak õk tudnak Bajnokikat játszani! ASClub-ban is csak leális szoftverrel rendelkezõk játszanak! Kezdõdik a "Zonda Bajnokság", indul egy átalakított "BMW Bajnokság" is.
De ahogyan kijön olyan Mod, amivel érdemes Bajnokit szervezni, kijelölünk neki egy napot s már megy is😊

Danecay
Valaki nem tudna segíteni, hogyan tudnám tovább "MOD-olni" Spet modját? Arra gondoltam, hogy az SRM2005-ös alpha vagy beta MOD-ból áttenném mondjuk a McLarent, vagy a Renault-t, vagy esetleg mind a 2-t Spet MOD-jába, kicserélve az ott lévõ McLarennel és Renault-al.
Tud valaki segíteni?