rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Már regeltem a hsz elött a fórumra, de még nem jött meg az aktivizációs mail. Egyébként [email protected] az msn címem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

holmis20
Ha érdekel a dolog, akkor nézz fel az oldalunk fórumára és add meg az msn címed és felvesszük veled a kapcsolatot!

holmis20
Alexease-hez hasonlóan számunkra is élvezetesebb a PCC, mint a Megane!
Alexease: http://hrfl.uw.hu/index.html - Hungarian rFactor League
Tomievo: A versenyek valószínüleg - vagyis szinte biztosan - lesznek, de ezt még nem fixáltuk le! Még csak a pályák vannak feltéve az oldalra hogy melyikeken megyünk majd és amint meglesz a 20 fõ akkor indítjuk is a bajnokságot!

JuanG
hibás hát 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Melyik napon lesznek a versenyek. Lehet indulnék egy-két futamon.
Én szeretem a Porschét a hülyeségei ellenére is, igaz már nem mentem vele pár hónapja. GSMF-s srácok meg remélem mihamarabb kiadják az új porsche fizikát és az kicsit még javít rajta.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
most hogy mar tobb "komolyabb" es szervezettebb bajnoksag is indult az rF-fel, igy a banner ala csinalok egy BAJNOKSAGOK menu- linksort. Kerek pontos cimeket, elnevezeseket stb. THX!
Alexease
Biztos vagy benne hogy hibas?! <#idiota> Szerintem a Megane sem jobb vagy rosszabb. Legalabbis vezetesi elmenyre biztos hogy nem. En legalabbis a Porsche-t konnyebben, elvezetesebben korbe tekerem a palyakon.
miért PCC? annak a fizikája alapjaiban hibás, miért nem Megane?

holmis20
Sziasztok!

Még 7 hely kiadó a hamarosan induló PCC-s ligánkban!
Várunk minden versenyzõt, aki csatlakozna a mi kis jó hangulatú, ugyanakkor jó pilótákból álló társaságunkhoz!😄
Alapfeltétel, hogy eredeti játékkal rendelkezz és csak kuplung segítség engedélyezett valamint nem utolsó sorban a szerverhasználat (100 Mbit-es) ingyenes!

További infok: http://hrfl.uw.hu/index.html

hali

ezek az f1 modok milyenek?tehat az f1-*es kocsik ugy viselkednek ahogy kell? olyan mintha egy f1-es jatek lenne lényegében?Nem értek a modokhoz azért kérdezem 😊

lac coo
Carrera GT 2006 képek... Egész érdekes a hátsó felfüggesztés.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#mf2><#vigyor1><#eljen>

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Lac Coo CTDP Special Edition😊
lac coo
..megélem... <#idiota> Izgi bizony !<#idiota>

JuanG
uuúúúúhhh, de izgi <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Jól látok ???

Végre megérem, hogy nem egyformák a kerekek F1 autónál (elõl-hátul) ?<#idiota>

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bogár kupa most a raceworld tv-n itt

b-type
Lazó. 😊
Fõleg hogy bevállalja a húzatást minden védõcucc nélkül...így lehet bõrözni az szfaltot. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

copass
pcc_grandvalleyeast rapidshare link bocs,a bénázásért<#idiota>

copass
copass
jah és ilyen kinnisvagyokbennisvagyok!😊kicsit szaggat,kicsit csúszik,próbának joh!😊

copass
pcc_grandvalleyeast
mentem egy kört pcc-vel grandvalley-n tökjó az a pálya, kövezzetek meg: minden segítség be,automata váltó ki,jah és billentyûvel.<#idiota>

lac coo
Na tessék 😊))))) Interjú Hudson Kerre-el 😊)))

lac coo

lac coo
Mondjuk szép texturát csinálni legfõképp idõ kérdése ..Meg gondolom az ISI korszakából maradt nála egy-két textura gyüjtemény 😊)

Elég vicces viszont , hogy Toban kamera file-ért 2.5 dolcsit kérnek 😊)

Alexease
Akkor nem is grafikus volt az ISI-nel?! Akkor ezt is beneztem😄
avcom
a vicc az, hogy õ korábban a zajokkal foglalkozott az F1C-s idõkben, ezért is meglep, hogy grafikában ennyire ott van

már csak azért is, mert egy korábbi játék sem nézett így ki alapból, pedig már az F1C-hez is voltak JPHD grafikák (persze tudom, olyan szintû textúrákat nem lehetett alapból mellékelni különbözõ okok miatt)

Alexease
Nem veletlenul csinalja jol a dolgat, O volt meg a "regi" ISI grafikusa😊))
JuanG
- naja, pénzt biztos nem adnék érte...

de mintha már letöltöttem volna ezeket a cuccokat ingyé 😊...vagy az csak demo volt lehet <#idiota>...de tény hogy viszont eszi az erõforrásokat, és inkább csak replayben van értelme, menet közben nem számít...

lac coo
Igen, Hudsonkerr nagyon jól csinálja ( Kivéve a betont , az nagyon rossz nála 😊) , kár , hogy pénzért adja a texturáit... A fáit nagyon irigylem 😊))
Érdemes megnézni ezeket a képeket: Toba n elõtte-utána...

Nem arra értettem...mindegy...
Istencsászár
mivel az is valódi fénykép ^^ 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem azért, de aki így ránéz erre a képre, hirtelen megsem tudja mondani hogy valódi avagy sem. Azért milyen szép, most így eltûnõdtem rajta...tetszik. 😊))
lac coo

ide felraktam egy skypackot "nemtudom honnan kukáztam"
lac coo
Megvan nekem a Hudson Kerr féle sky pak , majd elõ keresem és feltöltöm neked..Ha az se jó akkor nem tom mit szeretnél 😉)) ÁÉn pl. azt sem vettem észre még , hogy mozog a felhõ rF.ben 😊))

lac coo
vissza kell engedni a gázt és akkor nem rángat 😊))))

Eleksz te jössz ma zondázni?
Alexease
A kuplung segitseg sem kell😉)) Azzal csak lassabban valtasz es valtasoknal rangatja a segget😉
Alexease
Ez a felho tema nagyon izgat teged😊
Lehet csinalni 3D-s felhoket autosjatekokba (lasd repuloszimulatorok), de egyelore semmi ertelme. Majd ha tobb lesz az eroforras mint amennyi lefoglalna, majd akkor😊
holmis20
Kit érdekel hogy mozog e az ég vagy sem! Menjél vazze PCC-vel csak kuplung segítséggel, és nem hiszem hogy lesz idõd az égre figyelni!<#nevetes1>

b-type
Na igen...egy kép az kép...nincs mélysége valóban...3d-s felhõknek egyenlõre sok értelmét nem látom.
De azért vannak a kiegészítõk hogy akinek izom gépe van az csicsázhassa még.
belövik a gyári pályákat...sõt egy modder is a nagy átlag gépére, hogy ki lehessen rakni minimum 12 AI-t a rajtrácsra.
de ha vkinek a fél város tekeri az áramfejlesztõt, a másik fele meg neki dolgozik, az vegyen csillantós texturákat.
Ahogy pl. az Oblivion (elég erõforrásigyényes jelenkori csillantós CRPG)-hoz is vannak über jó texturacsomagok, jobb fû, jobb macskakõ, jobb ég, jobb fejek, ruhák..páncélok..stb
Ha ezek gyárilag benne lennének akkor az én gépem megállna-körbenézne és elszaladna.

Istencsászár
Akkor még1szer nézd meg😊 ( de ne ugy hogy a kocsi mozog 😄 )

Az F1C-ben mozognak a felhõk.

DX9-ben futtatom az rFactort, igaz nem full grafon. Majd megnézem este fullon.
Kipróbáltam már pár ingyenes textúrát. Az egyik jobban tetszett, a másik kevésbé. Viszont úgy gondolom, hogy bármilyen jó és szép lehet egy fizetõs textúra-cucc, attól az még 2D-s feszített festmény lesz csak, semmi több.

b-type
<#zavart1>
Akkor oké, mert most meglepõdtem hogy az F1c-ben is mozgott volna 😊))

Istencsászár
F@szt mozog 😄DDD

b-type
Nem minden pályán mozog, csak amin mozog (<#zavart1>.
Az F1C-ben is mozgott az ég? na mert én meg ezt nem tudtam, bár tény hogy ott sem az eget figyeltem...van egy összhatás amivel az ember találkozik mikor elsõ alkalommal kidugja az orrát az aszfaltra, és van egy állandóan jellenlévõ összhatása a pályának, de általában az elõtérben az aszfalcsík van és a közvetlen környezet,...eleve tök keveset látni az égbõl.

Nem tudom mitõl nézhet ki az F1C-ben '3dimenziósabbnak' mint az rFactor-ban...egyedül az ég kupola(félgömb) görbületére tudok gondolni...de mivel ez is állítható így nincs magyarázat.
Ez egyszerû kép, ha nálad kép és kép között különbség van, akkor az olyantól lehet hogy mondjuk Dx7-ben futtatod a játékot (bár az F1C sem jobb), vagy le van húzva a graf.
Egyébként Dx9-ben, és szép graffal semmi nem indokolja hogy másabb legyen, vannak fizetõs égtexturák, azt kéne megszerezned.