rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- TomiEvo videója
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..hoztartozik hogy ámaim egyik kormánya van Sanzik-nál felszerelve, nekem nagyon szokatlan volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tippem szerint, a GTR2 megjelenese kornyeken adjak ki. Hogy elotte vagy utana, az mar mas kerdes, az valszeg szerzodestol, megegyezestol stb. fugg.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem dettó uígy hibázott ha túlhúztam a régi T4200-m.
Tehát ez a Lupo Cup ABS-szel használandó, ami miatt nálem már eleve nem jön be...ez nem a mod készítõk hibája(!!!), hanem az én különleges hülyeségem. 😊
Havernál egy idõ után "elvektorosodik" a kép (többek között ezért is vette meg eredetiben, mert gondoltuk a crack kavar be, de nem). Jópár videodriverrel próbálta már, de egyik sem jelentett jó megoldást (egyébként NVidia GeForce FX 5700 256 MB RAM-on megy...)
Valami ötlet?
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
De...
Soha nem hsználok abs-t, azt meg nem értem , amit mondasz , hogy pláne nem blokkol állandóan a fék 😊))
Nálam csak akkor blokkol, ha nagyon nyomom neki 😊))) Komolyan nem értem értem mi a bajotok a Lupo-val ? 😊)))
Igen is egy ilyen korántsem verseny autóval óvatosan kell bánni ! Messze nem olyan stabil , határozott , kiszámítható mint egy 100 milliós GT autó !
Ami hiba van benne, elsõsorban a egpördöléseknél , azt én még mindig az engine-ben keresem 😊)))
Abban meg egyetértek Alexal, hogy az igazán népszerû, tömeg sikert hozó modokban vakahogy sokkal könnyebb elvezetni az autót !
Lehet taposni a belét, fékezéskor ugyan azt produkálja ha blokkol mint amikor nem , és ezek a modok mind-mind ugyanolyanok legfeljebb az autó és a teljesítmény más.
Én így látom ezt 😊))
De mint már sokszor írtam ez csak játék , és örülök ha valaki örömét leli benne , ha jó a mod ha nem 😊))
(ehh soesem megyek el)
Mindjárt kezdõdik a Viasat3-on a 5. sebesség.
remélem nem lesz jó, mert nem látom 😄
on:
és mindezt azért tartom természetesnek (mármint hogy jobbat akarok), kb. amit ti (Alex és Lac coo) is leírtatok a #16319 és a #16321 hsz-ben.
Nincs ebben semmi könnyítés, csak jobbítás...nehogy félreértse valaki.
Én természetesnek tartom hogy a szim nem lehet valóban autó, és már a régiek is a GPL-l ezzel néztek szembe.
De ott másabb módon számolt a fizika(!).
Tehát a félreértés elkerûlése végett, megint, nem könnyebb mod kell, hanem olyan amiben ez a viselkedés ami az F1C-re jellemzõnek mondható, az tompított és versenykörülmények között, vmint határon autózva sem hátráltat.
kb. 😊
Van,aki a kihívásokat szereti,és nem bánja,ha egy autó az összes apró hibát megtorolja,de van olyan is ,aki örömbõl szimulátorozik,és elveszi a kedvét,ha egy kicsit elrontott kormány mozdulat miatt megpördül,vagy lecsúszik.
Olyat csinálni,ami minden igényt kielégít,lehetetlen.
Más kérdés,hogy engem az ilyen hétköznapi utcai autókat alapul vevõ modok nagyon hidegen hagynak(Lupo,bogár,Honda).Azzal egyetértek,hogy nem hiszem,hogy csak guminyomást lehet állítani egy versenysorozatban.Váltóáttételt nem lehet mindehol,de összetartást,dõlést,rugóutat (pályákhoz igazított rugóstag cserével),fékerõ elosztást azért biztosan állítanak.Utóbbit nyilván nem elektronikus úton,mint f1-ben,és nem menet közben,de minden pálya mást kívánhat.
Nekem olyan érzésem van,hogy az ISI fizikai motorjával talán az F1,vagy ahoz közeli teljesítményû formula kocsikat lehet a legjobban viselkedés alapon modellezni.Persze ,lehet,hogy tévedek.
Hamarosan Toya ki fogja rakni a hsw-re az elsõ fizika patch-et az 1.5 ös f1modhoz.Megér egy próbát.Kicsit könyebb lesz talán uralni a kocsit határokon vele.Sokat nem variáltam rajta,mert a többségnek tetszett ugy ,ahogy volt,de aki panaszkodott,az a kis sebességû kanyarokban panaszkodott,hogy elveszítette az autót.
Amíg nincs kint hsw-n,addig itt van egy link:
Fizika pecs 1.51
Nem az a mod, vagy játék az álmom amivel tök könnyû csapatni, hanem olyan aminek a fizikai motor gyengeségeit nem kell a moddereknek ellensúlyozni.
Szal nem könnyebb, hanem jobb kell! 😊
Eleve Slick-en futnak, ültetve és szélesítve vannak, a karosszéria könnyítve van kb. 120kilóval,..a motor az talán marad a GTI verzióból ha jól tom, azon nem változtatnak, de gondolom meg lehetne nézni az FIA oldalán pontosabban, csak most tépek el.
De mindegy, nem megyggõzni akarlak, mindenkinek az tetszik, ami......
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Látom egyáltalán nem érted, mirõl van itt szó. Ha szívatni akarod magad ilyenekkel, a te dolgod, akkor miért nem vetted meg a GTR-t, ezt látva, biztosan tetszene neked. <#alien>#alien><#idiota>#idiota>
Mindenki a lehetõ legkésõbb akar fékezni, közben pedig szeretne kigyorsítani a lehetõ legjobban. Ja, ha te ilyen utcai gurulásra gondolsz, amikor 20-al mész, akkor egy szót sem szóltam. A másik dolog pedig az, hogy én ABS nélkül vezettem a LUPO-t és arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a kisautó nem egy 550-es, hogy óvatoskodni kelljen vele, pláne nem blokkol állandóan a fék.
Most próbáltunk Ninja szerverén egy BMW modot. Ha hirtelen váltasz kettesbe és nem állsz a gázon, elkezd kimenni a hátulja, miközben a motor elkezd lefulladni, esik a fordulatszám. De ha közben gázt is adsz, akkor nagyon szépen lehet korrigálni, amit ezzel az elb@szott LUPO vacakkal sosem lehetne. Ami amellett, hogy valótlan, még idegesítõ is, de ha neked ez jó.....
"Nem a készítõk engedik azt , hogy mennyi a legkissebb féktáv hanem az autó 😊))"
És ezt az autót nem emberek készítették? nem õk scriptelték le? vagy magától termett a játékban, esetleg az õsrobbanás hozta létre? A készítõknek volt egy elképzelésük arról, hogy egy ilyen kisautónak hogyan kell viselkednie, ami szerintem és még pár ember szerint nem normális egy FWD-s autótól.
Amit te mondasz az a valóságos autókra lenne igaz, de ne keverjük már ösze a valóságot a szimulátorral megint.
Egyébként, Juan szavaival tényleg jó veled vitatkozni <#idiota>#idiota><#alien>#alien><#zavart1>#zavart1>, de egyszer jelennél már meg legalább egy online versenyen, vagy gyakorláson és akkor meglátnánk, hogyan is vélekedsz azután nem az AI ellen....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
De valoban sok fugg a jatek-MOD megitelesenel a vezetesi stilustol, elvarasoktol. En pl. nulla igazi vezetesi tapasztalattal megprobalok mindig "autosan" vezetni😄D Mindig kuplungolok, "normalisan" valtok, "blippelek-liftelek", probalok nem csuszni, fustolni, atvagni, szeretek erezni minden fekezest, kanyart, ivet, kigyorsitast, es az azokban a minden egyes "munkas" dolgot😊))
De sokszor lattam mar bemutato hotlap-os videokat, hogy ez "mennyire funny mod" – es ugy hogy nalam 5-10 masodpercel mennek jobbat –, de kozben mellozott minden olyat ami nekem fontos, es mindent meg tett/engedett a gyors kor erdekeben: 50-100 meter hosszan blokkolo kerekek, minden kanyarban fustolo gumik, 1 masodperc alatt 4-5 visszavaltas - gondolom pillangoval, ugy sem hibasodik a valto😊 -, gazelvetel nelkul, brutalis motorfekhasznalattal - a motor sem romlik el 😄 -, gazdag es agressziv kerekveto hasznalat - a felfuggesztes sem serul😉 -, stb.😊))))
Es ha allitolag ezeket kibirja 15-20 koron keresztul, akkor mondhato allitolag "jo" mod-nak es/vagy "igazi" verseny autonak😊)))
Ha szép "lágyan" vezeted kezesbárány de ha hirtelenkedsz akkor cumi van 😊))
Én a saját kocsimmal nem nagyon mernék 120-nál vagizni, pl.: hirtelen elvenni a gázt beleugrani a fékbe és rántani egyet a kormányon 😊 Vagy kajak fékezéskor durván ívre rakni 😊))
Igazából nem értem , miért akarsz késõbb fékezni mint amennyit tud az autó?...
Ha meg rontva van , akkor rontva van ez már csak így megy igazából is 😊)
De én nem értek ezekhez a dolgokhoz , nekem nagyon ott van, jókat tolok (sajnos most csak AI ellen) vele, és bizony nagyon nagyokat lehet harcolni vele ! 😊)))
És b-type-al is egyetértenék abban, hogy egy szimulátor nem attól lesz jó, hogy egyformán szív vele mindenki.....
Óvatosan a gázelvétellel és akkor nem ideges a hátulja 😊)
Rákérdeztem Pápai Lacira , hogy egy ilysmi autó tényleg így viselkedik a hirtelen gázelvételkor( elmegy a hátulja) , azt mondta, hogy még ennél is durvábban mint itt a Lupo 😊))
A Lupo-val is túl gyorsan lehet menni ahoz képest amit bír...csatázni meg pláne lehetetlen annál a sebességnél, mivel a legkisebb kormánymozgást is bünteti a hátuljával...és amúgy is az ellenkormányzás az nagyon nem jó itt.
Az LFS drifteknél is lehet járatni a kormányt...itt (F1C alap) megpróbálod és úgy bekacsázik hogy halál.
Valahogy büntetni kellene a gyorshajtást <#idiota>#idiota>..mint az S.C.A.R-ban mondjuk elhomályosítani a képet (maximalisták még házilag enyhe pisiszagot generálnak).
Mert nincs itt senki aki a való, igen sérülékeny, formájában pl. Enna Pergusa-ban úgy átröpülne autójával a gumibálák között ahogy a játékban. 😊
Kellene építeni egy gépet (mint az 'éretlenek'(nem tom mi az eredeti címe)-ben, a helyes válasz-nyalhat, rossz válasz két mokkás oldalról...szal ami pl. rajtnál gyomrosokkal, tarkó-homlok tockosokkal büntetné a hirtelenkedõket..😊
..a menet közbeni nagyobb baleseteket detto..
Viszont ha jól ment akkor futam végén jutalmaz (moddolható módon 😊))) )
Csak nem minden áron a valósághoz hasonlítom a modokat mert semmi értelme nincs , még a leghalványabb sem 😊))
Mindig is mondtam, hogy a PCC lehetne jobb is , de a hibái ellenére még mindig a két GSMF mod a "legautósabb" 😊)))
Mondjuk a legtöbb mod akkor tetszik a nagyközönségnek, ha a való idõkre rá lehet verni 10 mp-t 😊)))
De tény , és igazad van : lassú kanyarban nagyon csúszkál a Porsche , ha ezen változtatnak , nálam megkapja a 100 %-ot 😊))
Amúgy meg ezek a viták ( élathû-e egy mod vagy nem..) , olyan mint valami FPS topikban a Csíterezés: mindig elõ fog jönni, és soha az életben nem lesz semmi értelme !!! 😊)))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ezt el kell fogadni, a márkakupákra nem jellemzõ a nagy buhera pontosan a kiegyenlítettség miatt...
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A Lupot meg ne is emlegesdd! Még a saját utcai kocsidon is tudsz állítani sok mindent, igényednek megfelelõen! Erre kiadnak egy Modot, melyeben állíthatod a Guminyomást😊 Vicc! Akár ezen az oldalon lévõ Autószimulátor játékot szeretõk közül is összetudnék állítani egy csapatot, akik Bármilyen autora készitenének jobbnál jobb, Modokat<#nyes>#nyes> Hogy egy ilyen Modot mint a Lupo, hogyan engedik kiadni, amikor sokkal jobb modok kiadását akadályozzák! Rejtély marad számomra <#gonosz2>#gonosz2>
Már egész lekopott a ":" meg a ")" gombom a sok smiletól 😊)))
Erre én lélekben már felkészítettem Ingyt 😊
Mint ahogy sokaknak nem tetszik a Porsche, a Megane, úgy higyjétek el sokaknak a Zonda sem fog tetszeni. Szóval lehet dicsérni az egyiket, lehet szidni a másikat, de ez annyira felesleges dolog, hogy még a karaktert is kár rá vesztegetni 😛
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Nem GT osztály, "csak" egy jobb fajta utcai széria autó.. Lupoban sem lehet...
És ha lesz Clio szerintem abban sem lehet majd..
Azt nem értem, hogy ha a PCC padlógázas akkor milyen lehet a Zonda ? 😊))
De majd meglátom ha kijön a végleges .
Valójában mindennap probálgatjuk õket az OPC szerverein, s nagyon sok viszajelzés jönnek az alap modok-ról s azokról is, amiket megprobálunk feljavítani<#ravasz1>#ravasz1>
PCC-vel külföldi bajnokságokban játszottam, de mikor kiderült, hogy ugyan azzal a setuppal ( csak váltot kell állítani a pályákhoz viszonyítva ) lehet menni, amennyi szerettem, annyira elment a kedvem
A "Zondát" nem fogom dicsérni,( Megteszik azok helyettem, akik kiprobálják ) de készítõi oda figyeltek rendesen minden apró dolgokra. Bistosak lehetünk benne, hogy igazán sok munkával, idõvel, türelemmel elkészített MOD, kiemelkedõ darabja lesz rFactor játéknak <#eljen>#eljen> Viszont azon vitatkozni nem érdemes, hogy eddgiekben kiadott Modok közül melyik milyen! Kinek a paplan, kinek a papné<#nyes>#nyes>
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...