rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a Bahrain elég jó lett szerintem ..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Ti meg nézzétek meg GTL Zoldert, nagyon ott van 😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Van lágy medium és kemény gumi, ezeket lehet cserélgetni. Pl a Bridge gumi nem lesz olyan jó qualra mint a Michlein szvsz késõbb melegszik majd fel és késõbb éri el az optimális tapadását.
Ja igen, csak a sérült gumi lesz cserélhetõ a verseny alatt.
Valami olyasmit ir hogy rmp függõ lesz a fogyasztás szal sc mögött nem fog annyit zabálni a kocsi mint mondjuk a verseny tempó alatt. Qualon fellehet tekerni majd maxra amikor viszont többet fogyaszt de jobb is lesz a teljesítmény szvsz lehet majd kapcsolgatni a motor teljesítmények közt... valami ilyesmi
Realisztikus kocsi viselkedés és tulajdonság pl a Rönó lesz a legjobb rajtoló...
Completely new, compromiseless driving physic.
Authentic achievements of all teams. Like realistic wear and starting
performances (for example Renault makes the fastest starts).
Realistic engine mapping.
Related to the RPM, fuel consumption and the load/stress of the V10-engine.
The first mode of the engine-mapping will represent the weakest mode with
the smallest fuel consumption and is therefore particularly suitable for Safety
car phases, while the upper modes should be used only for qualification
sessions and intermediate prints (like overtaking). You cannot complete a GP in this highest mode, because the engine wouldn't make it to the end.
For the race they recommend mode five and six.
Characteristic tire behavior
The characteristics of the tires are accurately converted by Bridgestone and Michelin. There are three compounds, soft medium and hard. Only damaged tires may be changed during the race. With the soft and medium Bridgestone tires it is at some tracks not possible to drive more than 60 laps,
so the advantage is with the Michelin tires. Likewise, the Bridgestone tires will exhibit the well-known qualifying weakness, since they heat themselves not so fast and supply too few grip at the beginning, but after that they are very stable.
Accurate tire wear.
Non-linear tire wear, in relatinship to the driving style of the driver and the trackcircumstances. The status bar must be interpreted in a new way:
If the bar is yellow, is no longer means a loss of grip. It means that 30% is used, but it still offeres best performance.
If the bar is empty, the tire bursts.
Also, pieces of carbonfibre can cause punctures.
That's it, hope it not too bad, while not being german.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Szóval olyan 5 méter körül,de útja válogatja.inkább kicsit több...
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ehh nekem szabad mert mindig bevagyok b@szva és nem latok ki a kokpitbõl bár az uj hang<#finom>#finom>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ps3 F106 3 db video
Ha leglább demonstrálnak és kiejt olyat a száján a tag : "riõl pszihik" akkor talán nem nyilakkal kéne szadózni hanem korménnyal bemutatni ezt a nagy simet 😊))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy biztos megvolt ott az oka, hogy miért azzal mentem ... ja igen, mert a cockpit rázkódás Sanziknak nem volt levéve és zavart...de mindíg cockpitbõl megyek amúgy! 😛P...pláne mióta új hangja van a Zondának <#taps>#taps>...azóta Ingy is cockpitbõl megy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#zavart1>#zavart1>
...hát én sem akartam hangoztatni mert hát magunk közt szólva...hááát, szal így négyszemközt mondom neked, én azt hittem hogy ez a Juan gyerek ez rendes gyerek, de háát szóval..na szóval ezt én sem akarnám hogy véletlenül is megtudja akárki is HOGY JUAN LÖKHÁRÍTÓNÉZETBÕL NYOMTA, mert hát ugye micsoda gazság LÖKHÁRÍTÓBÓL NYOMNI.
Szóval sztem is kellemetlen ezért aztán én sem szellõztetem. <#zavart1>#zavart1>
ezért is írtam így, mert így biztos nem nézi meg senki <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
http://web.kozut.hu/uploads/pics/DSCF0017.JPG
http://web.kozut.hu/uploads/pics/DSCF0018.JPG
2,5m?! Eleg karcsunak tunik😊 Angliaban 2 meter meg trefas😊 Ket kamion hogy megy el egymassal szemben? 😊))
akciósan, cirka 12k HUF-nak megfelelõ ausztrál dollárért😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!