rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
CTDP mindig jó volt, bár nálunk inkább RH a népszerû, de a pályákhoz nem értenek azok általában elég korcsak.😊

Bár a Bahrain elég jó lett szerintem ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

EasyDriver
Ezekszerint van értelme reménykedni, hogy egy ütõs mod lesz a CTDP. Mikor kiadták f1 Ch alá a 2005ös modjukat sokan azt mondták, hogy azért ekkora a gépigénye, mert a mod alapjait grafikailag már az rfactorhoz is igazították. Szóval reméljük az rfactor grafikai motorja mellett nem kell egy atomerõmû ahoz hogy 20 autó lagmentesen, akadás nélkül fusson.<#smile>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

örexel...
lac coo
Nem másodikat akartam írni , hanem Alonsot ! 😊)))

lac coo
Nem...

Ti meg nézzétek meg GTL Zoldert, nagyon ott van 😉

mármint az alapjáték
igen , ez alapból esszi a gépet <#nyes>
nem nézted a német RTL-t ? ez csak felvétel volt
Istencsászár
De csak amiatt mer kihozták a maxot amit lehetett abból a motorból és hát az brutális sebesség csökkenéssel járt... ebben nem igy lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
OFF.: Schumi odaba...ott 😊)))) 1.6 mp a másodikra 😊)))<#eljen>

OFF: csak az a baj kevesen használják , meg a ligák is hanyagolják , nagyobb gépigény miatt
az lenne jó ha megoldanák az egységes fizikát online gamera , kevesebb lenne a misi , mondjuk igy sincs mert kidob a szerver , de legalább egyenlõ esélyek lennének
Istencsászár
Hát azt irja hogy a fokozatoktól függ a teljesítmény.... gondolom igen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ezek így jól hangzanak, bár számítok némi extrára az új patch-tõl, és a CTDP-tõl is, F1C-ben a 2005.ös modjukkal nagyot alkottak !

Istencsászár
Characteristic tire behavior:

Van lágy medium és kemény gumi, ezeket lehet cserélgetni. Pl a Bridge gumi nem lesz olyan jó qualra mint a Michlein szvsz késõbb melegszik majd fel és késõbb éri el az optimális tapadását.

Ja igen, csak a sérült gumi lesz cserélhetõ a verseny alatt.

akkor ezekszerint menetközben is lehet állitani az rpm-t ?
meg valami olyasmi is van benne hogy , fordulatszám függö lessz a fogyasztás ,nem lehet végig menni egy versenyen max fordulatszámmal mert megfekszik a motor
Istencsászár
Realistic engine mapping:

Valami olyasmit ir hogy rmp függõ lesz a fogyasztás szal sc mögött nem fog annyit zabálni a kocsi mint mondjuk a verseny tempó alatt. Qualon fellehet tekerni majd maxra amikor viszont többet fogyaszt de jobb is lesz a teljesítmény szvsz lehet majd kapcsolgatni a motor teljesítmények közt... valami ilyesmi

Istencsászár
Completely new, compromiseless driving physic vagyis elsõ rész:

Realisztikus kocsi viselkedés és tulajdonság pl a Rönó lesz a legjobb rajtoló...

<#nevetes1>
lac coo
<#mf2>Köszönöm a kimerítõ választ ! 😊))))))

Röviden nagyonszép és nagyon jó lesz ... asszem ez volt a lényeg <#buck>
lac coo
Valaki légyszi' fordítsa már le a lényeget ! 😊)) THX ! CTDP infok:

Completely new, compromiseless driving physic.

Authentic achievements of all teams. Like realistic wear and starting
performances (for example Renault makes the fastest starts).

Realistic engine mapping.

Related to the RPM, fuel consumption and the load/stress of the V10-engine.
The first mode of the engine-mapping will represent the weakest mode with
the smallest fuel consumption and is therefore particularly suitable for Safety
car phases, while the upper modes should be used only for qualification
sessions and intermediate prints (like overtaking). You cannot complete a GP in this highest mode, because the engine wouldn't make it to the end.
For the race they recommend mode five and six.

Characteristic tire behavior

The characteristics of the tires are accurately converted by Bridgestone and Michelin. There are three compounds, soft medium and hard. Only damaged tires may be changed during the race. With the soft and medium Bridgestone tires it is at some tracks not possible to drive more than 60 laps,
so the advantage is with the Michelin tires. Likewise, the Bridgestone tires will exhibit the well-known qualifying weakness, since they heat themselves not so fast and supply too few grip at the beginning, but after that they are very stable.

Accurate tire wear.

Non-linear tire wear, in relatinship to the driving style of the driver and the trackcircumstances. The status bar must be interpreted in a new way:
If the bar is yellow, is no longer means a loss of grip. It means that 30% is used, but it still offeres best performance.
If the bar is empty, the tire bursts.
Also, pieces of carbonfibre can cause punctures.

That's it, hope it not too bad, while not being german.

lac coo

JuanG
ja persze a hang 😄DD...ja jó lenne hallani 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Én még most is azt mondom, hogy nagyon kira volt a Lupo, nem tom mit szenvedtetek annyit. Igaz, hogy szeret néha hirtelen kipördülni féktávon, de egyéb helyen semmi ilyesmi nem volt vele és az is jól megválaszott technikával és koncentrációval kiküszöbölhetõ. Jól kezelhetõ volt és élvezetes. Annyira sajnálom, hogy nem jön be nektek, pedig jókat nyomhattunk volna. Ninjával sem értek egyet ebben. Egyszerûen nem értem, hogy lehet ilyen véleménykülönbségünk ebben a témában. Mitõl van ez, az rejtély számomra, hiszen együtt versenyzünk ergo a fizika terén is hasonlóan kéne gondolkodnunk. Na mind1...😞

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Az onboard hang lehet ilyen végül is ....

Istencsászár
A hang...

Az én modommal kell menni.....annak jó a fizikája.....😊)
Így van.A honvédségnél használt Ural 2.61,és az már csak útvonalengedéllyel,megkülönböztetve közlekedhetett közúton.
Szóval olyan 5 méter körül,de útja válogatja.inkább kicsit több...
aesirbaba
A leglényegesebb dolog azért benne van... hullámoznak a nézõk. Na most mondja valaki, hogy nem igazi szimulátor😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

JuanG
nem is beszélve az alávágott eredeti motorhangokról <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
látványon kívül sztem más érdemesre méltó nem nagyon lesz...

EasyDriver
Ez oké, csak reménykedtem, hogy van itt olyan szerencsés, aki esetleg kipróbálhatta, vagy tud valami bíztató hírt a fizikával kapcsolatban.

Ingy
elkussolsz?<#idiota>
ehh nekem szabad mert mindig bevagyok b@szva és nem latok ki a kokpitbõl bár az uj hang<#finom>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár
off

Ps3 F106 3 db video

Ha leglább demonstrálnak és kiejt olyat a száján a tag : "riõl pszihik" akkor talán nem nyilakkal kéne szadózni hanem korménnyal bemutatni ezt a nagy simet 😊))

Istencsászár
Mivel ez lesz az elsõ és nincs választás azt kell majd megszokni, amig nem lesz jobb... mércének jólesz.

b-type
😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

EasyDriver
CTDP-hez lehet komoly reményeket fûzni? A képek gyönyörûek, de a fizika vajon jó lesz? F1 Challenge-ben a fizika mindig az RH irányába billentette a mérleget. Remélem itt ütõs lesz a modjuk, mert RH2006-ra gondolom sokat kell még várni.

lac coo
<#zavart1><#idiota>

JuanG
na megálljatok, meglakoltok <#violent><#gun><#kuss>!!!

amúgy biztos megvolt ott az oka, hogy miért azzal mentem ... ja igen, mert a cockpit rázkódás Sanziknak nem volt levéve és zavart...de mindíg cockpitbõl megyek amúgy! 😛P...pláne mióta új hangja van a Zondának <#taps>...azóta Ingy is cockpitbõl megy...

b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#zavart1>
...hát én sem akartam hangoztatni mert hát magunk közt szólva...hááát, szal így négyszemközt mondom neked, én azt hittem hogy ez a Juan gyerek ez rendes gyerek, de háát szóval..na szóval ezt én sem akarnám hogy véletlenül is megtudja akárki is HOGY JUAN LÖKHÁRÍTÓNÉZETBÕL NYOMTA, mert hát ugye micsoda gazság LÖKHÁRÍTÓBÓL NYOMNI.
Szóval sztem is kellemetlen ezért aztán én sem szellõztetem. <#zavart1>
ezért is írtam így, mert így biztos nem nézi meg senki <#zavart1><#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sanzik
...hát nem akartam nyilvánosságra hozni,mert biztos kellemetlen neki,de Juan is csak azért volt gyorsabb mert ugye lökhárító nézetbõl nyomta... [#eplus2<#vigyor3><#alien>
Ingy
Jeremy Clarckson a ford gt vel beakadt a szélesség szabalyzoba london utcain<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár
inkább vigyázat szakadék mint "úthiba" 😄DDDD

Alexease
Alexease
Koszi!
2,5m?! Eleg karcsunak tunik😊 Angliaban 2 meter meg trefas😊 Ket kamion hogy megy el egymassal szemben? 😊))
Ingy

elvileg láttam neten, augusztus elejére lehet leadni elõrendelést a GTR2-re..
akciósan, cirka 12k HUF-nak megfelelõ ausztrál dollárért😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ingy
1 sáv 2,5 méter többnyire mo-n, angliaban 2<#idiota>