rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rF-ben a replay-ben is van tükör.Legalábbis ugy emléxem.....
Tomievo
Ezt hogy lehet elõhívni? Mer én még soha nem láttam azt a zöld csíkot a sarokban.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Hát sok minden lemarad a replay-bõl.... F1C-ben is így volt már..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lehetne rakni kamu képet a replaybe az autó tükrébe ? nem a képre gondoltam hanem magába a játékba , hogy mégse ilyen szürke maszat legyen
lac coo
<#eljen><#idiota><#vigyor>

ja ... késõ van <#falbav>
lac coo
Vótmá? ==>> #16834 <#idiota><#idiota><#idiota>

a mai hireknél van kitéve itt
lac coo
Vótmá ? 😊)

Lehet replayból fényképezték, ott meg nincs tükör....

Vannak új CTDP képek az f1gaming.de , ezeken sincs müködõ tükör <#wilting>
lac coo
Egy erõs 3-ast én is adnék rá ..
A dudák nagyon jók ! 😊))

b-type
Nem rossz a bogár, bár most inkább F1-et nézek, de azért belekóstoltam, 400méter után nem rossz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

lac coo

lac coo
Nekem nem akar megjönni 😊)) Talán lesz normális mirror is..
Más...

Unalmamban csapattam kicsit Lienzben F1-el, és mintha azt venném észre, hogy a replay lecsalja a gumicsúszás-mászás hangjait ...

b-type
nekem megjött a mél, húzom is, de elég lassan jön.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Próbáltam én is, de nem enged be 😊))
Majd írd meg milyen 😊))

Alexease
Nekem sem jott meg a mail, de attol fuggetlenul be tudtam logolni es tolteni😉
lac coo
Meg van egy ilyen is , de detto regelõs 😊))Autobhan v1.0

lac coo
...regelni kell, amit én nem tok, mert nem jön meg a válasz e-mail 😊)))

lac coo
Team IDT, VW FunCup v1.0 (Regelni kell...)

2005? de gagyi.... 😊))
lac coo
CTDP 2005 .... 😉)Nincs gumicsere, egykörös idõmérõ ... Rémlik valami ? 😊)))

szép és jó de ilyen, hogy minardi már nincs f1-ben 😊)
EasyDriver
Talán az lenne okos megoldás, hogy dedikált szervernél betennének egy olyan funkciót, hogy pl.:"egyforma teljesítmény", amit csak kipipál a hostoló, és meg is oldódott a probléma. Kérdés,hogy ez kivitelezhetõ e. Nekem pl az is tetszik,hogy le lehet korlátozni a setupolást, így tényleg a vezetõi tudás mutatkozik meg ,nem egy esetleges jó setup.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Ezért csináltam az én modomhoz saját pályákat,hogy ne növekedjen a káosz.F1 moddal f1 pályákon kell menni.😊
Igaz,semmi sincs kódolva,de talán nem is annyira egyszerû pályákat tenni.
A fizikát lehet buherálni,de semmi értelme.Sõt,fizikát buherálni egyáltalán semmi értelme.Úgy kel menni ahogy megcsinálták.
b-type
ááörghhh...vip-ek <#levele><#zavart1>..hát nem beleszerkesztettél te! 😊))))

lac coo
..javítottam már 😊)))

b-type
hmm most nem ugrik be melyik csapat a "Minrdi" <#zavart1>

lac coo
Miért, szvsz online tök buli lenne egy ilyen bajnokság ! 😊)

Mindenki , minden versenyen más autóval megy , de az autókhoz tartoznának szórzószámok is az alapján kapnák a pontokat :

Pl.: a Renault 1-es szorzójú lenne tehát az elsõ , hely 10 pont,

a Mercedes 1.1 szórzójú az elsõ hely 11 pont

A Minardi akár kaphatna 2-es szorzót is ha elsõ lesz megérdemli a 20 pontot 😊))) stb....
....<#banplz><#banplz><#banplz>

Alexease
Mar az is jobb lenne ha ugyan olyan kasztnival es gumikkal mennenek😊
lac coo
Vagy meg kell valósítani Börni bácsi ötletét: minden futam elõtt húznának a pilóták egy slusszkulcsot a kalapból !<#alien><#idiota>

Alexease
En is igy gondoltam😊 Ha mar van upgrade lehetoseg, ki is lehetne hasznalni😉
lac coo
Ja, hogy nincs idejük !.......
Akkó nem szóltam 😊)))))

Egyébként akkor többé-kevésbé az új cuccok csak a gyári , ISI modok alatt fognak mûködni ??? Gondolom igen ...😞(

Alexease
A patchben biztos benne lesznek, de hogy a MOD-ban mit csinalnak meg, az mar mas kerdes😊 Pl. az engine-nel most is meg lehetne csinalni az animalt pilotat - lasd GTL), vagy a pit szemelyzetet, de az ISI-nek nincs ideje ezzel foglalkozni, a moddereknek meg nagy falat😉
lac coo
Amúgy az F1Gaming.de -n vannak új CTDP és nagyon jó JGTC All Stars képek !

b-type
online bajnokságokban azért érthetõ 😊 ...mármint az egyen HDV, ezt talán valóban úgy lehetne elérni hogy upgrades-ben elérhetõ lenne online bajnokságokhoz az egyen összteljesítmény.
Bármennyire is életszerû lenne a különbözõ teljesítményû autók azért valszeg unalmasabb futamok lennének mint egyforma autókkal.
A különbözõség az jó dolog offline kihasználásra.

lac coo
Az alkatrészek sérülést okozhatnak..Az jó lenne 😊)))

lac coo
Remélem fémeztelen lányok azért lesznek a rajtrácson ! 😊)

Amúgy úgy véled ez a következõ patch sem lesz a "teljes" ? Tehát nem lesznek rádióhangok, személyzet , esõ stb...?

Alexease
Es azert a CTDP-vel kapcsolatban senki ne felejtse el, hogy az is "csak egy mod lesz"! Csak azt tudjak megcsinalni, amit az engine enged! Bar az uj patch-el jon ki, vagyis lesznek ujdonsagok - erre lehet tippelni a gumi-, motor fizikai valtozasokbol, serulesekbol, taktikai dolgokbol stb. - de NE egy bolti szintu F1-es jatekot varjon senki😊 vagyis nem hinnem hogy lesz 20 ujra modelezett palya, kozonseg hang, radio hangok, pit szemelyzet...
Alexease
Ez a hatranya a nagy modolhatosagnak😊 Ahogy megjelenik valami, ugy is belepiszkalnak😊 Erre talan az lenne a legjobb megoldas, ha a modderek a sajat modjukt egyedileg tudnak kodolni, igy a festeseken es a hangokon kivul - vagy amit nem kodolnak le - nem lehetne hozzapiszkalni, szetbanyaszni, kiszedni a jobb cuccokat stb.
Valszeg elsore nem lenne valami nepszeru megoldas, de valamit tenni kellene, mert igy eleg nagy a kaosz;( Es nem csak az online kompatibilitas miatt. Ugy is mindig balhe van, hogy ki kinek ad engedelyt a tovabb modolasra. Raadasul nem lenne ekkora kavaras a palyakkal sem, mert ha valaki kiadna egyet, akkor nem jelenne meg hozza 99 kiegeszites, patch, verzio, AIW es SCN update stb.😊
meg a piros alatta néhe bevillog
amíg zöld, addig nincs gond
azért mert nekem majdnem maxon van a zöldcsik
JuanG
videómemória-kihasználtság? vagy valami ilyesmi ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

EasyDriver
Nem semmi.. Azért tényleg nem ártana ha kiadnának egy fizikát az online versenyzéshez, és nem ahány liga annyi féle "hdv". Gondolom majd a szervereken eleinte csak renault-k fognak versenyezni egymással.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

játék közben a bal felsö sarokban levö zöldcsiknak mi a funkciója ?
jah, a végén meg nem üvegszálas, hanem szénszálas... <#idiota>
Completely new, compromiseless driving physic.
Teljesen új, kompromisszumoktól mentes vezetési fizika.

Authentic achievements of all teams. Like realistic wear and starting
performances (for example Renault makes the fastest starts).
Autentikus eredmények minden csapatnál, az elhasználódást és az startolási képességeket is beleértve. (például a Renault fogja a legjobb rajtokat csinálni

Realistic engine mapping.
Related to the RPM, fuel consumption and the load/stress of the V10-engine.
The first mode of the engine-mapping will represent the weakest mode with
the smallest fuel consumption and is therefore particularly suitable for Safety
car phases, while the upper modes should be used only for qualification
sessions and intermediate prints (like overtaking). You cannot complete a GP in this highest mode, because the engine wouldn't make it to the end.
For the race they recommend mode five and six.
Realisztikus motorteljesítmény leírás:
Az RPM függvényében történõ üzagfogyasztás és motorterhelés.
Az elsõ üzemmód a legtakarékosabb, kiválóan alkalmazható az SC fázisoknál. A felsõbb módok pedig a kvalin illetve elõzéseknél alkalmazhatók. A komplett nagydíjat lefutni ezekben a módokban nem lehetséges, mivel a motor nem bírná végig. Hosszabb versenyeknél javasolt az 5. és 6. üzemmód.

Characteristic tire behavior
The characteristics of the tires are accurately converted by Bridgestone and Michelin. There are three compounds, soft medium and hard. Only damaged tires may be changed during the race. With the soft and medium Bridgestone tires it is at some tracks not possible to drive more than 60 laps,
so the advantage is with the Michelin tires. Likewise, the Bridgestone tires will exhibit the well-known qualifying weakness, since they heat themselves not so fast and supply too few grip at the beginning, but after that they are very stable.
Karakterisztikus gumi-viselkedés
A gumik tulajdonságai pontosan tükrözik az IRL megfelelõik jellemzõit. Háromféle keverék lesz választható: soft, medium és hard. Csak a megrongálódott gumi lesz cserélhetõ a verseny közben. Soft és medium Bridgestone-okkal némelyik pályán nem lehet majd 60 körnél többet menni. (mert nem fogják bírni: a ford. <#vigyor> ) Itt tehát elõny a Michelin-nél. Ugyanígy észrevehetõ lesz a már jól ismert kvali-gyengeségük is, azaz hogy lassan melegednek fel és kevés tapadást adnak az elsõ néhány körben, de aztán nagyon stabilak maradnak hosszabb ideig.

Accurate tire wear.
Non-linear tire wear, in relatinship to the driving style of the driver and the trackcircumstances. The status bar must be interpreted in a new way:
If the bar is yellow, is no longer means a loss of grip. It means that 30% is used, but it still offeres best performance.
If the bar is empty, the tire bursts.
Also, pieces of carbonfibre can cause punctures.
Pontos gumikopás.
Nem lineárisan fognak fogyni a gumik, hanem összefüggenek majd a vezetési stílussal és a pályakörülményekkel. A status bar-t (ezek az eleinte zöld, majd sárga végül piros négyzetek az LCD-n : a ford. <#vigyor> ) teljesen új módon kell majd értékelni. Ha besárgul, akkor az nem azt jelenti, hogy veszített a tapadásból, hanem hogy 30%-ban elhasználódott, de továbbra is leadja a legjobb teljesítményét. Ha ez az oszlop elfogyott, a gumi szétrobban. Ja, és a pályán szétszóródott üvegszálas törmelékdarabok defektet okozhatnak.

Hát kb. ennyi lenne, szabad magyar fordításban... <#vigyor>
Ha ennek már a fele jól megvalósul, akkor jól járunk... <#taps>
Danecay
Csak hát még vagy 2 hónapot várnunk kell rá 😞