rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
És hol találok GTL Donningtont ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A regi konzoloknal sem lenne gond a fizika szamitas, csak egyszeruen nem az a koncepcio hogy legyen, mert nincs igeny ra😞 Nezd meg Ingy kedvencet, bar belso nezet ott sincs, de a fizika allitolag kituno (nem probaltam😄). De igazabol a belsonezet hianyat sem ertem, mert tuti hogy egy csillogo, tukrozodo, arnyekot veto kulso auto szamitasa macerasabb mint egy egyszeru belsonezet😉 De hat azzal sem farasztottak magukat, mert arra sem volt igeny😉 Nezd meg PC-n a "hardcore" szimeseket. Meg kozottuk is vannak olyanok, akiket "zavar" a belsonezet" ilyen-olyan okokbol. Bar szerencsere nem hatulrol tologatjak az autokat, de hat akkor is😉))
Az uj konzolokhoz keszulo jatekokban mar - ha jol lattam - lesz belsonezet, de szerintem a "celkozonseg" ugyanugy hatuilrol fogja tologatni kontrollerrel😉

Az hogy milyen is lesz az uj SimBin cucc, igazabol egyelore nem izgat😊 Azert van egy-ket folyamatos es igeretes fejlesztes alatt allo project PC-n ami kitolti a raszanhato idot (LFS, netKarPro, rFactor).
Istencsászár
Tedd hozzá konzolnál az a lényeg hogy 500 kocsi 200 pálya... ennyi jármûhöz sosem lesz belsõ nézet ^^ ezért nincs az egyik GT játékhoz sem és innentõl fogva érdektelen😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Azt mondták, hogy elõször PC-re jelenik meg és azt írják át kozolra. A legújabb konzoloknál meg nem lesz gond a fizika számolása. Szal sztem jó kis gém lesz. Legalábbis a sejtelmes beszédbõl ez jött le nekem. Egy Gran Turismo kéne hardcore fizikával, meg belsõ nézettel, oszt kész.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

avcom
ez kimaradt ---><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

avcom
nemtom a GTR már az elsõ alkalommal elárkádult

Istencsászár
Az biztos nem jó, mer kell a konzol tárasadalomra is gondolni szvsz kicsit árkédnak is kell lenni, meg hát a pcs szimesekre is kell gondolni és nagyon szimnek IS kell lennie, bár az elsõ az igazán húzó erõ és pénz-eladott példány ( lásd NFS vagy akár melyik "sikeres" konzol autós szimulátornak nevezett játék )... Valszeg X360 és Ps3 a cél nomeg PC. Kiváncsi leszek mi lesz, nem hiszem hogy egy ujabb körpályás játékba fognának, mer ugyebár lesz majd a WTCC...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
lehet hogy új motort írnak 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Hogy ez most jo vagy nem jo azt nem tudom: "... multiplatform..."?! De lehet hogy csak XBOX, arra meg talan at lehet tenni az ISI cuccost.
Istencsászár
10Tacle Studios Already Working On New Racing Title

While GTR 2 has yet to be released, 10Tacle has revealed that is it already working on their next racing title, codenamed Project Falcon. AutoSimSport interviewed Blimey! Games' Ian Bell, where he mentioned the new title is scheduled for end of 2007, will be multiplatform, and although not part of the GTR series will feature multiple authentic racing types, with real world tracks.

Tomievo
De-de azok is voltak. Az imola GTL-el meg eddig sem volt baj.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

EasyDriver
Robi sajnos valószínû az a problémád, ami nekem is volt. Gondolom valami régebbi Ati kártyád van.(?) Nekem elõször a PCC modnál jelentkezett ez a hiba, de szerencsére ahoz annó kiadtak 1 javítást. Viszont az új modok fele nekem sem indult már, ugyanilyen probléma miatt, ezért vettem egy új videókártyát, és megoldódott a probléma.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Imola GTL már volt eddig is , állítólag ez jobb ( én nem vettem észre különbséget..) , de Donnington-ról és Anderstorp-ról még nem hallottam eddig ....

Tomievo
Ezek már rég léteznek. Vagy ezek még újabbak lesznek?

lac coo
Ja..És Donnington GTL is várható ugyancsak az rF Trackeren...

lac coo
Anderstorp GTL v1.0 és Imola GTL v1.0 by delphi82 HQ az rF Trackeren !

ZolEE F1
<#pias>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Istencsászár
nagyon tutti<#eljen>

Ingy
a pia teszi<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomo15
<#worship><#worship>Grat a készitöknek a kitartásukért!
Ingy
Zonda képek<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

ZolEE F1
majd ha egy nap nem kérdezik meg ötször<#zavart1>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

mikor jelenik meg a CTDP mod 2005 a faktror alá?

ilyersmi akkor szokott lenni,ha mondjuk valamiért nem találja a gém a jelzett file-t a helyén.Telepitsd ujra a modot ügyelve a pontos célmappára,vagy az egész gémet,ha így sem menne.
Aceton
rFactor.net / buy / use Moneybookers to buy...
Ebbõl a Moneybookers volt a lényeg, ez egy elektronikus bank másfélmillió ügyféllel. Számlát nyitsz náluk és átutalsz hozzájuk pénzt (pl. bemész egy bankba és kitöltesz egy papírt), utána a Moneybookerses számládat használva átutalod az rFactor árát, és ennyi...
(vagy megkérsz valakit akinek van dombornyomott kártyája és megveszi neked, bejelölve az elején az 'Ajándékba' opciót...)

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Sziasztok.Gondolom sokszor feltették ezt a kérdést de nem találok faq-ot de a gamét meg lehet úgy venni hogy nem bankkártyával fizetek hanem csak banki átutalással,ha igen milyen bankszámlára(hol található meg a számlaszám-net-)?Elõre is köszi!
Hogy kell itt törölni ? :\

Ez lenne a vw funcupnál a hiba...
Ha rossz a link akkor bocs, elsõ linkelésem sg-n.

ZolEE F1
---> #16898

Ingy
mert warez verzio

srácok az mitõl van hogy elinditom a gamet és állandoan mikor indulna a video beállitásokhoz dob vissza mindig azt hozza elõ!

Alexease
A warez cuccokat torlom. Sorry!
Akinek warez van es nem tudja elinditani, az vagy vegye meg, vagy adja el a gepet es vegyen helyette egy nagy kosar epitokockat. <#idiota>
Oké, köszi szépen majd kipróbálom...

b-type
valamit nem talál, azokat írja ki, nézd meg miaz, írd be...akkor lehet tudunk rá valamit mondani.
Ez nem olyan nagy probléma, sokszor elég újrarakni a modot.
Aki pedig maga kisérletezget, az elég sokszor lát ilyesmit.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Szerintem tropára ment a gémed... sok mod összekuszálódott, rakd ujra... persze csak szerintem, akkor szokott ilyen lenni, legalábbis nálam.

Mit lehet olyankor csinálni, amikor betöltöm a modot kidob asztalra, kiír 3 hibát ami minden modnál más... És ha elindulok akkor az autó egy ilyen temp feliratos terep2 féle kocsi. 😊 És nem tört game... Bár nem minden modnál csinálja de azért jópárnál! Pl. az új vw funcupnál.

Istencsászár
omg <#idiota> kicsi kocsi semmit sem eszik ^^

lac coo
A Lupo AI pl. végigmegy akármennyi kört tankolás nélkül 😊))

Ninja
Szevasztok!
ASClub szerverén Nyitott Nap lesz, melynek során VW Fun Cup MOD-al rendezünk ''Fun Race'' versenyt.

Verseny idõpontja: 2006.07.10 (Hétfõ)
Szerver: (OPC)ASClub
IP: 87.229.7.55
Pálya: Kyalami
19.00 óra: Gyakorlás
20.00 óra: Qual ( 12 kör )
20.30 óra: Warmup
20.40 óra: Race ( 30 kör )

Minden szivesen látunk, jó versengést <#eljen>

Istencsászár
leintés után csak annyit kell csinálni, hogy megnézed ki nem volt kint és annak az eredménye delete

Aceton
Végül is jogos, mert ezt nem írtam a kizárásos listába, de nyilván nem erre gondoltam...
Jó lenne, ha benzinen kívül be lehetne állítani, hogy aki nem áll ki egyszer sem, az a leintés után DNF-et kapjon, de ezexerint nemlehet...<#schmoll2>

Istencsászár
pl, vagy olyan versenytávot válassz amely nem vihetõ végig tankolás nélkül

Aceton
Van arra valami okosság, hogy egy versenyen kötelezõ minimum boxkiállás legyen, vagy csak trükkel (fokozott üzemanyagfogyasztás) lehet elérni?

Istencsászár
ott a demo vagy valami olyan 😄 , próbáld és vedd ^^

Ez mikori game ??? Jobb mint az F1C???

Ingy
ja és pc re 😊

Ingy
hüje<#idiota>
viccelem
ez ugyan annak a csapatnak az uj jateka, uj fizikai es uj grafikai motorral

Ehhez a gamehoz láma vagyok bocsi a hülye kérdésekért!

Ez egy teljesen külön game nem az F1C modja?
Ha teljesen külön akkor PCre is megjelent mert én nem is hallodtam róla?

Elõre is köszi az értelmes nem lehülyézõ válaszért...<#vigyor>

Tomievo
Köszi

ctrl-F