rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Sziasztok!

Most néztem meg a CTDP fõ oldalán az rFactor-hoz készülõ F-1 2005-ös modot 90%-nál járnak. De a 2006-os az még sok idõ sajnos. Na de nem is ezért akartam írni hanem azért, h valakinek ment Formula1 Championship 2005 MiNiMoD 1.0? Mert nekem a gépek kb 5-10 khm-mentek és a kocsinak nemvolt hangja. Ha tud valaki 2006-os modot (nekem aztán mind1, h beta,vagy full!) azt nagyon megkösszöném.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

lac coo
Egy újabb beta, ez már 2006...

Totti: pill....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

EasyDriver
Grat ehez az intróhoz. Odab@szósra sikerült <#wow1>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Istencsászár
láttam a képeken kitünt egy meki is, csinálnál róla egy képet? ( nincs fent most az rf nemtudja megnézni )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
azt már unom<#idiota>.
Lac coo: Lehet lemaradtam valamiröl, de megjelent a teljes? vagy a betarol beszélsz?
lac coo
Mentem két kört az FS One 06-al, és így elsõre nagyon jó !😊))
Elõször tudtam elvezetni élvezetesen F1-et TC nélkül, és ezt anélkül elérték, hogy sínautó lenne !!!
Nagyon jól sikerült ez a fizika vagy a soft gumi ....<#eljen>

Hatalmas! Gyönyörû!
egyelõre a dömpert toljad a homokozóba
Tomo15
Nagyon jó lett grat!<#eljen>Már tolni akarom😄
Csiaki
Hol vetted? Nekem sikerült faszántossan 31500ért vennem.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Ingy
thx<#buck>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
pont most néztem, király, grat érte <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
Zonda Intro <#vigyor><#alien><#awink>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomo15
olcsóbb. Én 23k-ért vettem ujonnan.
EasyDriver
Pitu szaladjunk és tegyünk gyorsan a kosárba egy ilyet!!!<#nevetes1> Ha jól számoltam árban ugyanott van kb mint a MOMO nem? Akkor már ezt érdemesebb megvenni.(?)

Ingy
kötekedésnek nyakonverés a vége<#beka3>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

nem mindenkinek
huhh itt mindenkinek DFP-je van? 😊
le vagyok ám maradva...

copass
OFF
nem figyeltem, de én is amúgy! <#idiota>
ON

copass
mondjuk a geniusnak én is, most már azt is körbelehet tekerni!😄

Tomievo
Én 360 fokon használom az RBR-ben a DFP-met. Ennél nagyobbat csak LFSben használok. Az a baj, ha túl nagyot állítassz be, az általában a gyorsaság rovására megy.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

OFF
A kormánynak már én is kitekerném a nyakát...<#hehe>
ON

copass
vmelyik videójában kitekeri a nyakát a kormánynak rendesen!😊

Azér a csávó ad a fílingnek, kesztyûben nyomja 😊

JuanG
mintha magamat látnám 😊))...ugyanígy szoktam gangolni 😄DD

easydriver: ja, a RBR-es ladára gondoltam, remélem hamarosan lesz publik is 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

OFF
Nem kell valakinek egy MS Sidewinder? ... kifogástalan állapotban <#eplus2>
ON

Ja, közbenm ingy-vel kibeszéltük a kormányt részletesen... egész beleszerelmesedtem <#vigyor2>
öööö a kormányba <#vigyor>

EasyDriver
Oké megnyugodtam..<#smile>

Tomo15
OFF:ilyen vele. Nem akarok okoskodni, de szerintem Juan az RBR-es ladára gondolt<#zavart1>
EasyDriver
A Lada Racing Clubot? Amikor kiadták láttam róla egy videót, de elég furcsán nézett ki. Darabosan mozgott az autó és nem mutatott semmi realitást.. Olyan GTA3 szintû grafikával. Ezért nem nagyon foglalkoztam vele. Ezekszerint mégis érdemes? Vagy csak "fun"-ra jó?

JuanG
elég faszán megcsinálta 😊

ja az RBR is jó vele...most próbálgatom a Lada-t vele, felvettem a kormány elfordulási szöget olyan 320fokra 😊...szokni kell de jó 😊)

Az egér érdekesen mükõdhet a bordázott lemezen
EasyDriver
Nem egyszerû a kormány. Régebben találtam egy otthonra gyártott cockpitet, és azon volt ilyen kormány.
Ezzel brutál lehet pl. egy Richard Burns Rally.. Mondjuk errõl leszeparálták a gyári váltót, és be van építve egy 5+1 sebességes.Igényesen megcsinálta a gyerek

JuanG
jó PC-hez meg PS2-höz is...

JuanG
nem GT4? 😛PP

Hát ez nemsemmi! 😊

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
Enthusia<#beka3>

Ingy
Logitech Driving Force Pro
900 fokot fordul<#beka3>

Úgy tûnik, hogy PS2, speciel a gamet se ismerem fel 😊

Sõt.. pont kétszer 360fokot fordul... ehh 😊

OFF:
Bocs, hogy ide írok...
Ez milyen kormány? Majdnem kétszer körbefordul... még nem láttam ilyet...
ON

lac coo
Utána néztem, igazad van... Tényleg van már donnington 😊))

lac coo
😊))

Lehet a GSMF is a patc-re vár? ...

avcom
és a Misu azóta sem rakta össze a HPCC-t, mert várja, hogy a fritz-ek lépjenek valamit

lac coo
Az nem GTR volt véletlenül ?

Tomievo
Nekem OPC-rõl van asszem, de még jó régen talán Juan linkelte az összeset. Sztem az is rfTrackeren volt, de nem biztos.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
az én emberem<#idiota>

Tomo15
OFF:Én azért vettem többek közt dfp+enthusiát mert Ingy agyondicsérte<#idiota>. Enyhén szolva brutális jó. ha egyszer elkezded tolni nem fog érdekelni a cockpit hiánya😄
Az új PCC fizika mikor fog megjelenni? már nem most mondta a Misu, hogy már elvileg! csak pár nap?😊