rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Skineseknek ( vagy OFF 😊)): itt megtalálható a világ szinte összes cigaretta márkája (képpel).

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Továbbra is érdekelne, sikerült-e valaha valakinek elindítani a stock car mod-ot. Nekem nem 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Van nálunk valahol Lupo liga? Mintha volt volna szó róla, hogy szervezés alatt van....

EasyDriver
Végülis ha a kritikához is annyira ért mint a fogalmazáshoz, akkor tényleg nem érdemes foglalkozni vele. <#nevetes1> Dehát ez is egy vélemény.. <#wow1>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Viccen kívül , hogyan lesz A1 modban(már ha lesz ilyen egyáltalán) "nitro"-gomb ? 😊)))

petesilver
Ráadásul az se vazz! Ja! Így boostgrafika sincs smoothal. Gáz nagyon! 😄DDD

arty
Djembára ne reagáljatok, picit "lassu" a srác, olyan zöldeket ir flatout topikba (is) h égnek állt a nemlétezõ hajam 😊

vagy 1 elszabadult 11 éves 😞

Forza.

lac coo
Megmég nitróó sincsen benne ..!!!!!!!

látom távol áll tõled mindenemü információ begyüjtése a játékról mielõt valamit kritizálsz , szerintem tedd meg utólag az infógyüjtést mert igy csak magadat járatod le <#lama>
mi lenne ha letöltés helyett inkább elvégeznéd az általános iskola második osztályát? 😞
szépvóóót..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Tomo15
NC.<#zavart2>
Istencsászár
rFactor mióta F1 Challenge? egy hivatalos F1 játék másik nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a kormányt semmi nem fogja boxutca üres áááááááááá

az RFACTOR nem jó a F1 CHALLENGE JOBB VOLT AZ IRÁNYÍTÁS JOBB A GRAFIKA SZEBB ctdp mod stb ez felesleges volt megcsinálni mert pl a ctdp megcsinálták az f1 c alá és az rf alaá is hülyeség nem adok nagy jövõt neki

JuanG
THX Ingy nevében (is) 😊 ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Zseniális az intro!

JuanG
nagyonnagyon remélem <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
<#zavart1>
ha tudnád...<#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
te olcsó cafka<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
Egy sörért összedobok vmi hulla-hulla-t <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
De most legnagyobb "bajom", hogy tancosokat kellene fenykepeznem, ma-holnap, szabadteren, napkozben, ingyen, es nem talalok semmit <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Alexease
Valoszinu😊 Pedig "arkadosabb" jatekokban mar evek ota nyomjak. De igazabol nem nagyon izgat, csak akkor szamit, ha bentrol ralatni a motorhaztetore. Persze, azert az osszkepbe sokat beleszamit (ugyanugy mint pl. HDRI, DC, MB, PR, SS, PR stb.), de sajnos amikor 5-10 fps-ert megy a harc, ezeket az ember mind kikapcsolja😞 Eddig talan osszkepben, kompromisszumban (fizika-jatekelmeny-grafika) talan a CRC jott ki ebbol a legjobban, mert szinte mind megtalalhato benne, es hasznalhato is! (Csak ott sajnos a kormanyzassal vannak bajaim - kikapcsolhatatlan kormanyzas segitseg es sebessegfuggo kormanyzas. Raadasul, erthetetlen modon, tobbszori keresre sem tortent valtozas?!:/)
akkor valóságos erõmüvek kellenek ahhoz hogy rendesen fusson a játék
Alexease
Valodi tukrozodesek.
és az mire jó "Cube Maps" ?
Alexease
Gozom sincs😊
Patch-ben beletenni penzugyileg nincs ertelme, talan majd jovo nyaron egy GTL2😉 Az eson kivul tobb ujdonsag is lesz az engine-ben (elvileg pl. Cube Maps), igy teljesen at kellene dolgozni az autokat, palyakat a hasznalatukhoz.
lac coo
<#worship><#worship><#worship>

lac coo
Off.: elképzelhetõ, hogy GTL-be is bekerülnek majd az új dolgok, gondolok itt az esõre elsõsorban?

Alexease
Nem kiaknazatlan. Lasd GTL, GTR2 stb.😊))
De valoban csak egy resze amit latunk az engine-nek (grafika es funkciok, autok es palyak). De ezek mind mind munka, ido es foleg ember igenyes dolgok. Az rFactor-ban az ISI az engine-t biztositja, annyi alapot hogy demonstralja magat, a tobbi a modderek dolga. Ezt igazabol csak egy profit orientalt csapat tudja kiaknazni.
arty
wow

ilyeneket elnézve az ISI dupla ziccert hagyott ki 😞 az engine tele van teljesen kiaknázatlan lehetõségekkel, pedig mamár a látvány elsõrangu, ha valaki el akar adni valamit 😊 😞

Forza.

köszi, de mivel nyitom meg azt a showroom.mas-t?😄
én nem vagyok hozzáértõ..😄D

Alexease
..\GameDate\Vehicle\ShowRoom.Mas
Ebben a roada.dds-t keresd.
Amugy ki lehet cserelni az egeszet, meg epitkezni is lehet oda barmit😊)) http://alexease.extra.hu/files/1.avi 😄D
lac coo
Hát már csak jobb mint az ufo-fény 😊)))
Amúgy meg igaziból is elõtte állnak mégsem ütik el õket( általában) 😊)))

pedig, egy árva nyalókás manuszt csinálhatna valami hozzáértõ egy táblával amizt megfordít és felemel amikor lehet indulni...

más:
amin az autók vannak az a márvány (vagy milyen) tábla, ahelyett nem lehet másikat berakni? egyszer egy képen láttam olyat, amin van egy rFactor elirat plusz a szlogen... nem tud valaki ilyen lelõhelyet?

Alexease
Amugy nem sok ertelme van az egesznek😊 Ugyan az mint az ISI-s, csak az ember egy tablat tart a kezeben, plusz kiallaskor van ott egy masik is. De mivel ugyanugy statikusak - magyarul szobrok😄 - igy keresztul kell hajtani rajtuk a pitben amikor elindul az ember, mert az auto elott allnak😉))))))
Alexease
😊)))

- A GameData/Scripts konyvtarban z eredeti Pits.Mas-t nevezd at pl. Pits.Mas.ORIG-nak.
- A csomagban van 3 MAS file: ISIPits.mas - ez az eredeti, CrewPits.mas - ez az uj emberes cucc, SignPits.Mas - ez csak a tablas cucc.
A CrewPits vagy a SignPits file-t masold az elozo konyvtarba es nevezd at pits.mas-nak. Ennyi😉
lac coo
Valaki írja már meg, hogy a francba kell ezt telepíteni ! 😊)))

lac coo
Nuerburgring GTL 1.2 Update by delphi82

- includes Grand Prix and Sprint Circuit
- add support for version 1.070 and higher
- add cam files
- AI improvements
- add dynamic shadows
- fix skybox problem
- unique naming to avoid mismatches with other tracks
- other small bugfixes

http://rapidshare.de/files/25135010/NuerburgringGTLv1.2.rar.html

lac coo
Jéééééééééé😊))))))))
Lehet lecserélem a madárilyesztõt ! 😊)))

PitWorkers 1.0 Install

lac coo
Hogyne lehetne 😊))
Legalább is azt , hogy el tudtam menni (úgy-ahogy) TC nélkül azt biztos 😊))))
De lehet ám hogy alap FIS fizika , csak valamit én is fejlõdtem mióta nem F1 ezek 😊)))

de lacó pro..
Két körbõl nem lehet megítélni egy fizikát...sztem.......de ahogy érzed..
copass
bûûûntetõs intro!grat! <#worship>

lac coo
Vagy lehet , hogy ez az FS One alap FIS fizikával megy ? 😊))))
Akkó meg hála a gsmf-nek valamennyire megtanultam TC nélkül menni... 😊)))

petesilver
Valakinek sikerült már beröffenteni a stock car modot? leszedtem a 0.96-os verziót is, de indulás után iszonyat sok tga fájl hiányát közli egyenként, majd semmi. Ötlet?

lac coo
Egy kis por a gumikra, és nem is rosszak 😊)))

lac coo

SD456
<#worship><#worship>NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM Alexease!<#worship><#worship>

PS3 ID: SDani456