rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mégis mindenki ész nélkül kapcsolja ki a kasztni-rázkódást 😊)))))

A mûértõk meg inkább még rállítják 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Azért figyeltétek micsoda gázokat adott némely visszaváltásokra?
Én is azt mondom ki a sok vacakkal a kocsikból..nincs aktív diffi, nincs automata váltó...meg TC.
..és akkor tudok hõsként nézni a felnõvendõ generációra is.
Egy autó élvezetét szvsz(!) annak uralása adja...mégha hülyén hangzik is.
Ezek a srácok rettentõ pontosak, tök jól csinálnak mindent, frankó íveken mennek és beosztják az autót okosan..
csak éppen nem uralják, egyik sem. (pedig tudnák)
nyomják neki a teligázakat, meg minden...becsülendõ, de nagyon ritkán látok úgy kiszállni pilótát, hogy te bazze' mekkora királyság volt, és a vigyor széle oda van varva a füle mögé, hogy mondaná hogy de élveztem, mekkorát csatáztunk, mikor ott hibáztál én meg bebújtam, de te meg....., te és egyébként ki nyert?
...
Mert most csak az vigyorog akinek leesett az eredmény.
...jaja..volt futam, hát mentem, izé nyert, ...én meg mentem aztán beszorultam, aztán azt hittük tankolásnál kiszorulok, de nem..aztán mentem, és egyszer csak vége lett..
...beszéljünk vmi érdekesrõl..mi lett vadgizellával a bokrós takarítónõvel a vasárnapi dupla epizódban??
😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Pl. Regi Kyalami Prost-al! http://www.f1archives.co.uk/1983-Onboard-Kyalami-Prost.wmv <#wow1><#eljen><#worship>
Alexease
Azert is hasznos volt a video, mert az ottani linken meg egy csomo jo F1-es belso felvetel van😊 THX!
JuanG
ha ilyen belsõ felvételek lennének a mai forma1-es futamokon, akkor lehet nem aludnék be mindíg 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
jaja, én is amikor budaringen nyomtam, röhej de hasonló feeling volt...

meg ez hiányzik a mai száraz, uncsi forma 1-bõl...túl sok a technika 😞((...

Tomievo
Amikor iet látok, mindig azt gondolom, hogy nem lennék ilyenre képes, aztán meg belegondolva, meg kell szokni a sebességet és már talán nem is olyan félelmetes. Ez hiányzik nagyon a szimulátorból, a sebesség, rázkódás, g erõk hatása a testedre. Mondjuk amikor elõször vezettem gokartotm hepejupás, tesco parkolós köveken, akkor hasonlót éreztem, mint ahogy néztem a videt. Kapaszkodtam a kormányba és próbáltam bevenni a kanyarokat. Pedig nem vagyok egy vézna gyerek, de elég nehéz volt kormányozni azt a kis vackot. Igaz másodszora már nem volt vészes az egész.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
Azé' ez király még mindig..😊
bõnyers vezetés. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

EasyDriver
Mi még 8400 Ft-ért vettük, de azóta kicsit" romlott a forint értéke.. Arra viszont mindenki figyeljen, hogy a "40 dolláros" verziót vegye meg, ne a "34 eurósat". Ugyanis nálunk elõfordult hogy 1 nap alatt 2 ligatag vette meg az rfactort, és aki euroban vette, annak 9400 ft körül volt, aki pedig dollárban , annak 8400 ft. Ha a játékot az ISI szerverérõl töltöd le,akkor vszinû 40 dollárért veheted meg a gamát.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Megkéne nekem is venni eredetibe egyre több moddal és pályával van gondom 😞

Mennyibe kerül most az rfactor?
Ez még az eredeti ár vagy csökkent már a megjelenése óta?

Alexease
Nem fontos szemelyesen talalkozni😊 En ugy vettem, hogy ismerosnek van kartyaja, O megveszi, en meg a normal OTP-s szamlamrol az OTP-bol utalok neki😉) Kicsit maceras, de hat Magyarorszagon elunk😊)) Kivancsi vagyok, hany eves koromra erem el azt a szintet, hogy lehessen sajat bankkartyam <#idiota><#zavart1><#wow3>
petesilver
Vajon? 😊 Privátban tudna nekem írni valaki pesti, aki tud segíteni nekem megvenni az rFactort? Elõre is thx!

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Ja mert ez még ovodás szint😊)
Oda van írva , hogy enabled bump, aztán kiválasztom.... <#idiota>

Alexease
Megy ez neked, nincs itt gond😉
lac coo
Na..Nem is olyan bonyolult😊))
Bumpot már sikerült hozzáraknom 😊))) Többi meg nem érdekel 😊))

1000 THX ! Olyan autót rajzolok , hogy ihajj 😊))
Csak soha nem lesz kész .... 😊)) Már hónapok óta csinálgatom 😞((

Alexease
Megnezzuk mit tehetek <#idiota><#zavart1>
lac coo
Nincs. Nem is tudom milyen, de ugyis hülye vagyok hozzá ! <#idiota>

És hol lehet szerezni olyant ? 😊)

Alexease
Ha van 3DSimEd-ed akkor azzal lehet tuningolni a dolgokat😊
lac coo
Kár... 😊

Alexease
Az ugy nem mukodik😉 Az object-nek kell beallitani belul a shader-ezeset.
lac coo
Alex , egy rövid kérdés: amelyik texturához nincsen (nem tartozik) bump-map ahoz hogyan lehet rakni utólag ? 😉
Megrajzolom és valami "szabvány" nevet adok neki (az eredeti név alapján) azt annyi...?

Tomievo
Ilyen szokott lenni, ha rossz a racecast, de onakor is elindul csak kell neki 5-10 perc. EElvileg ha kikapcsolod netet akkor simán indul.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Letíltottam minden forgalmat a Nortonnal így elindul...

Azért érdekes , hogy a Norton rá sem kérdezett ,figyelmeztetett soha, hogy ki akar menni a netre az rF 😊)))

lac coo
Ja, hogy minden indításnál felmegy ISI szerverre és úgy indul ?

Alexease
Minden inditasnal fel megy a net-re.
customize.control.CONNECT. 😄
Alexease
Az ISI szerver es/vagy a RaceCast halt meg, azert nem idul.
vagy net lekapcsolasa (talan) vagy a PLR-ben ideiglenesen ezt allitsatok be: Disable NetComm="1".
EasyDriver
Azért csodálkoztam,mert én se csináltam semmit. De kétlem hogy a VB döntõ alatt megcsinálja bárki is.<#nevetes1> Egyik haver kihúzta a netet és elindult neki...

lac coo
Nekem most csak warez van fenn, letöröltem a gyárit, lehet beszállok Lupo-zni és felrakok egy újat...

Amúgy én is erre tippeltem de akkor sem megy... Mert mi köze lett hirtelen a nethez? 😊)))

Alexease
Eredeti van mindenkinek?! Ha nem, akkor lepjetek le net-rol - meg a modemet is kapcsoljatok ki - ugy talan elindul.
Amugy nekem megy.
lac coo
LOL 😊))

Én még késõ délután toltam vele , de most nekem sem indul el ! 😊))))

Én tuti semmit nem változtattam se a gépen, sem a programokon sem az rF-en 😊))

Nektek megy ?

SitatiS
Hali!
Csatlakozom E@sy-hez,én 3-4 napja nem toltam rFactor-t,most szólt h megy-e nekem,nos nekem sem indul...<#confused>

Let the good times roll.

EasyDriver
Köszi, de úgy néz ki valami globális probléma van, mert 3 havernak sem indul, és a racecast oldalon sincs egyetlen szerver sem. Érdekes. Ilyen se volt még.. Azért köszi!

Alexease
- Ha tettel ala idokozben valami MOD-ot, akkor probald kiszedni.
- Ideiglenesen mozgasd at valahova az "..\UserData\TeNeved\" konyvtarat, vagyis keszits egy uj felhasznalot.
- Ha tettel fel CodecPack-ot szedd le😉
- De ha leirod, hogy a ketto kozott - mukodik-nem mukodik - mit valtoztattal a gepen, programon, talan konnyebb a dolog😉
EasyDriver
Volna egy "kis" problémám. Nem akar elindulni az rFactor. Bejön az elsõ kép, az a "customize. control. connect.", aztán itt lefagy.. <#nemtudom> Szóval az ISI intró már nem jön be. Nem tudom mi lehet, mert eddig nem volt ilyen. Ha nincs más, új rendszer lesz, de hátha van vmi 1xûbb megoldás is.. elõre is köszi!

Alexease
Le lehet vedeni a MAS file-okat, a gyari rF-ben is vannak kodolt MAS-ok. Az nem hiba.
petesilver
Leszedem, néztem, szép. Viszont az scedata-ban van 7 mas fájl, szerintem az osc fájl ezekben lévõ tga-ra hivatkozik. igen ám, de nálam kicsomagolhatatlan ez a 7 mas fájl, szerintem itt a gond. A simed pl nem tudja kicsomagolni, csak az egyiket. És itt vannak ahogy értelmeztem a menügombok is, ezért nem megyek a mod-al semmire. roppant különös!

Alexease
A NASCAR Acceleration-t nem probaltad meg? Szerintem szedd le, annak mennie kell. De kulon konyvtarba tedd fel, ahogy mar irtam!😊
petesilver
Az sce.osc fájl említi ezeket a tga fájlokat, valami anim nál, meg egyéb dolgoknál. De hol kéne lennie, azt nem vágom!

petesilver
Kiírtam párat, ilyet keres: could not open tooltip0000.tga, b_check0100.tga,stb. Nincs is ilyen sehol, sem a gameben, sem a modban. Hihetetlen.

b-type
De most húzom az 1.087-est, és utána belenézek és meglátom 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Uhh valoban😊 Tenyleg az 1.087-essel johetett a NASCAR, mert abban verzioban van rengeteg ujitas. Sorry!
Alexease
Es mielott neki allsz leszedni az Acceleration-t!
Az egy teljesen kulon allo MOD, vagy inkabb mar jatek😊 KULON KONYVTARBA KELL telepiteni, mert abszolut minden benne van, indito file-ok, menuk, hangok, setup, stb. az 1.087-es verziora epit stb. Bennne az osszes palya, auto, festes, futam stb.
b-type
Kerestem én is gyorsba külön National Stock Car Racing 2006-ot, de nem találtam...nem lehet hogy az jött a 1.087-es (asszem) patch-l?
Mert az 1.070-l csak Essington jött úgy tom.
szal lehet hogy nekem is azzal a patch-l jött, de én utána visszaraktam 1.070-re a verziót...viszont akkor ezek szerint megmaradt benne a Nationa Stock Car Racing 2006..
sztem így lehetett vhogy.

Alexease
Az 1.070-es patch fent van? Ugy tudom csak azzal mennek ezek a NASCAR MOD-ok, de abban benne van gyarilag az ISI fele National Stock Car Racing 2006. 3 autoval, rengeteg festessel. De nalam mukodott gond nelkul a Stock Car Evolution is. De a napokban jelent meg a NASCAR Acceleration RC2.2 az NROS-on: http://www.nros.org/
petesilver
Már a stockcarevolution fejlesztõ oldaláról szedtem le a 0.96-ost. tga-k hiányoznak, létezik, hogy a festéseket hiányolja? Rengeteg errormissing fájlonként, és utána nem megy tovább a játék😞

petesilver
2006-oshoz van linked esetleg? Akarok tolni NASCAR-al watkinson, és nem tudok! Meg õrülök!!! 😊

Tomievo
Lesz, hétfõnként, ha összejönnek elegen. Nézz be ide és Nagy Ati-tól kérj további felvilágosítást a topicban.

A plussz lóerõkhöz meg van gomb az rF-ben, asszem az a newve, hogy boost. Sztem azzal lehet megoldani az A1-ét is.

b-type
Nálam van fent egy Stock Car Evolution, festések nélkül (gondolom azt elfelejtettem lehúzni),...szal megy gond nélkül.
és
van fent egy National Stock Car Racing 2006, ez sztem nagyon szép mod, ...ez is megy gond nélkül.

2 különbözõ CTS van még fent, és egy Iroc mod.
...és az 1.070-es verzión müködnek frankón....a béta patch-hez már alapból jár vmelyik Stock sorozat ha jól emlékszem.
de nélküle is müködnek ezek...annyi van hogy az egyik CTS-nek a belsõ tere nagyon úgy néz ki mint a National Stock Car Racing autóinak belsõ tere..<#nemtudom>..lehet uaz csapat deszkázta össze..