rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
igen elvileg lehet, ha olyan a pálya meg 1-2 dolog...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nem tom , de gondolom vannak itt is olyanok akik munkát fektetnek bizonyos filek átírásába😊))))

Láttam én már csodát itt-ott külföldi publik szervereken 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomievo
Meséld el másképp hogy lehetne?<#circling>

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

SitatiS
Az a legközelebb nem lehetne minnyá'?
Monnyuk most hétvégén?😛

Let the good times roll.

lac coo
Nem úgy értettem 😊)))

aesirbaba
Bevallom, én már kétszer is beírtam a csetbe, hogy "ISI_BABYFACTORY" 😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Egy kényes kérdés eddig nem esett még szó róla...

Vannak itt rF-ben csíterek ? 😊))

lac coo
Úgy úgy...Arra én is rájöttem, Hogy sokkal jobb mással veretni 😊)))))
Hát de kormánnyal ?..Nem tom...... Speciel kormánnyal még nem próbáltam ,de a meleg hamburger elég jó .....<#banplz>

Alexease
Nem, "massal" veretem😉
Amugy kormannyal megyek vele, mert autot altalaban kormannyal szoktak iranyitani😊))
Alexease
Akkor itt egy masik Saalen egy masik jatekbol😊 ftp://hswftp:[email protected]/movie/tdu_saleen.wmv
hát elég bizarr..... 😊)
ez kérdés ???
Ombika
Ahh imadom fel is teszem GTL-t ,ennek a video lattan! 😊
Te kormannyal vereted?

A festéssel nem sokat bibelõdtek <#buck> érdekes hangot ad visszaváltásnál
lac coo
Ez a Saleen egy rakás sz..... 😊))

Ninja
Majd legközelebb rendesen összehangoljuk😄 Szolj, ha segíthetek!

b-type
Ez a GTL ennyire csúszik-mászik-nyúlik? a bömösös driftbe belenéztem, de azontúl hogy nagyon bírom a kamerakezelésed, nekem nem igen tetszett az autómozgás, az rFactoros Porsche keringõ szvsz sokkal jobb volt. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

EasyDriver
Kerestük simán és IP alapján is a szervert 19:00-tól 20:00-ig. A Zonda és a BMW szerver valóban ott volt. Több OPC szerver nem volt. Mindegy nem probléma, csak a fórumunkon továbbítottam a "felhívást" és több embert is érdekelt volna. Biztos nem jól kerestük.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo

Ninja
Pedig a szerverek üzemeltek s Lobby-ban is látthatók voltak😄 Még jelszó sem volt rajta!
Egy darabik voltunk 3-an, de 21 órakor visszaállítottam eredeti állapotába!
Most már csak ASClub Tagok érik el, egyiken "Zonda" a másikon "BMW" fut rajta!

Alexease
Guminyom <#idiota><#zavart1><#zavart2>
EasyDriver
Ez is igaz, hogy egész más benne ülni egy rázkódó autóban, mert ott a szem valóban sokat kompenzál. Talán ennél is fontosabb, hogy az autóban együtt rázkódsz te is a kasztnival, és így megintcsak más a vizuális hatás. Egy megoldás van.. kell venni egy hidraulikus pilótaülést, ami ugyanúgy rázkódik mint a játékban az autó..<#nevetes1>

JuanG
egyetértek, pont ezért próbáld meg amit én beírtam 😊...abszolút nem zavaró de közben rezeg a kasztni ahogy kell 😊...sztem Alex értékei is hasoinlóak lehetnek 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Cockpit Vibration Mult1="1.30000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="1.30000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation<#idiota>

De persze ez izlés dolga 😊))
Ingy legeslegelsõ rF Formula videóján (még kiadás elõtt) is ez a döcögés fogott meg legjobban 😊))))

petesilver
Ha itt is elkezdõdik a get real õrület, nem írok ide többet! 😊<#idiota><#vigyor>Most komolyan fix kameránál persze rázkódik minden, de rázkódó fejnél azért kiegyenlít valamit a szem jelein sok tényezõ. Nincs gond a rázkódással, de mint már írtam, nagyon idegesítõ, hogy kitakar dolgokat néha az alap beállítás. Jó példa erre, amikor a clioval vittek az euroringen. Személy szerint élveztem, de a kezemben lévõ kamera képe utólag nézhetetlen-élvezhetetlen, ha nem egyenlítk ki folyton a kezemmel. szóval gusztus dolga, ne sokat ficánkoljon szerintem 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
meg az enyém is <#eljen>

JuanG
a mûértõk inkább beállítják 😊))

Cockpit Vibration Mult1="0.30000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="91.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="0.30000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="87.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation

Tomievo
Azért az a legfiatalabb világbajnok nem jelent túl sokat. Alig volt fiatalabb Alonso, mint Schumi vagy Fittipaldi, amikor világbajnokok lettek. Az biztos, hogy kb 96-97 óta már nem olyan a forma-1, amiennek lennie kéne.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Igen, mert ma már tuti stabilizált , extra nagy látoszögû kamerák vannak rájuk szerelve 😊))

Tomievo
Télleg. Nekem teljesen kiment a fejembõl. Lehet másnak is. A servert ip alapján elvileg folyamatosan el lehet érni.

EasyDriver
Mondjuk ha az ember megnéz pl a 80as évekbõl egy onboard felvételt, és összehasonlítja a mai onboard felvételekkel, hát ég és föld a különbség. A mai autók mintha "vizen siklanának".. Nem is tudom ki írta itt korábban, de valóban a mai F1 már egészen másról szól, mint pl Senna, Prost vagy Lauda idejében. Ma már lassan tizenévesek ülhetnek be F1-be, és szerintem könnyebb dolguk van, mint pl a GP2-es szériában. Nem véletlen, hogy éppen tavaly avatták az eddigi legfiatalabb világbajnokot Forma1-ben. Sokat kéne "butítani" ezen a mai F1en, hogy valóban izgalmas legyen. Dehát ez már csak egy ilyen világ, fejleszteni muszáj, a szponzorok a legjobb csapatok mellé állnak, de közben megölik a motorsport királykategóriáját.. Persze ez csak az én véleményem.

lac coo
Jaja...Gondolom még a legtutibb versenypályán sem "sima" at út , fõleg egy feszes felfüggesztésû, atom keményre fújt gumikkal, 250-el robogó versenyautónak ! 😊)))

Sokkal-sokkal több hupli kéne a pályára...

lac coo
Az is igaz ..Asszony mindíg frászt hozza rám mert azt hiszem, hogy tök késõn fékez , pedig sokkal rövidebbeket szoktam 😊))))

Alexease
Igazabol az uthibakat, egyeletlensegeket kellene jobban szaporitani, beallitani a palyakon, hogy tobb legyen a szamolt fejmozgas. Ez a sebessegtol fuggo razkodas valoban nem az igazi, de azert jobb mint a semmi😊

En a razkodast "aprobbra" vettem, hogy surrubben de kissebb uton mozogjon, es nagyobbra vettem a fej tomeget, hogy a valodi razkodasok jobban kijojjenek, de meg sem essen a fejem az olembe😊
nyugi...megjön...hajnalra ott lesz.....beszéltem velük😉
Persze...a valóságban is vannak határok,ezért nem vagyunk mi f1 -es versenyzõk,mert nem vagyunk rá alkalmasak...többek közt fizikailag.Ha valakinek egy kicsit rosazbb a szeme,annak már gondjai lehetnek ott,ahol másnak semmi baja.Embertõl is függ....nekem fejfájást okoz.
Csak arra gondolok,hogy már az is más ha a kocsimat pl. én vezetem,vagy valaki más vezet,én meg mellette ülök.Ha én vezetek nem viselnek meg úgy a kanyarok,huplik,mint amikor nem én megyek beléjük......
lac coo
Kezdek kicsit aggódni :
délután vettem havernak rF-et ( 9800 Ft...) és még mindíg nem jött meg a kód 😞((
Paypal...
Nem tom, eddig már kétszer vettem a játék indításkor kódot de az tök hamar megjött ....

lac coo
De La Rosa mondta egyszer , hogy a kockásra fékezett gumival annyit nem látott, hogy leolvassa a táblát hányadik helyen van 😊))

Én még szívem szerint a fej-fizikát is feljebb venném , csak nem nagyon lehet, mert egy enyhe lejtõn állva is meglóg a fejem , csámpás lesz a kép .... 😊))

Alexease
Bar en autoval meg nem razkodtam, de amikor biciklivel mentem le a kulszini banya oldalan a krampacskoveken, semmit nem kompenzalt a szemem, mert sz*rt sem lattam az egeszbol😊)))
EasyDriver
"Szevasztok!
ASClub szerverén Nyitott Nap lesz, melynek során VW Fun Cup MOD-al rendezünk ''Fun Race'' versenyt.

Verseny idõpontja: 2006.07.10 (Hétfõ)
Szerver: (OPC)ASClub
IP: 87.229.7.55
Pálya: Kyalami
19.00 óra: Gyakorlás
20.00 óra: Qual ( 12 kör )
20.30 óra: Warmup
20.40 óra: Race ( 30 kör ) "

<#nemtudom> Ez mintha mára vonatkozna, nem? Kerestük a szervert, de hiába...

lac coo
Nem tom engem nem zavar már észre se veszem pedig asszem 3.5 van a rázkódás...
Amúgy igaziból sem tudja azt a döcögést amit egy F1 autóban kapsz a szemed kompenzálni ....

Én azért veszem kicsire a fejrázkódást,mert egy szimulátorban csak fejfájást okoz...nekem.A valóságban tényleg rázkódik a fejed,és a reflexeid "beállitják" a szemed,meg az érzékeidet a fizikai hatásokhoz.Ezzel szemben egy szimulátorban nincs semmi fizikai hatás,így a szemed tehetetlenül "rebeg" az összevissza mozgó képernyõtõl,és ez nekem fejfájást okoz.Egy kicsit persze hagyok azért,mert mégiscsak reálisabb,de minimnálisat csak.
mikor lesz végre kész már?😄DD
meg az ORSM féle V8 Supercar😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

b-type
meg még: NAGT/Aston, meg még<#finom>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type

b-type
Hát igen 😞
azért még mindig benne van egy bizonyos fokú esetlegesség,..az FIA legnagyobb bánatára, de ez már nem ragasztja az embereket nemhogy a versneyekre, de a tévé elé se nagyon.
Mindig hisznek sokan, mindig elhiszik hogy felborul az erõsorrend, hogy na most aztán izgalmas lesz mert az új szabályok meg minden,..aztán még eleinte meg is van az újdonság izgalma (mint egy új nõnél), aztán ez is besimul a nagy nem történésbe.
Persze talán nem ennyire tragikus, hisz az emberek nézik mert ez az über.
bár nem izgalmas, de über, de miben is über hm-hm..a technikában, amit most befagyasztanak, a vezetési tudásban amit elcsökevényesítenek a biztonság érdekében.
..hmm, a fene tudja miben über, de a piros a gecó, a kék a gecó az ezüst az isten, és lehet osztani az észt...Lehet pont ebben(!) über <#idiota><#zavart1>
félsegges pszihoCink duma rlz 😊)

kb. mint a Zextrém deszkás, jön a szponzor: aha-ahah király ez a dolog, de figy, sztem ha nem ugranál ilyen nagyokat sem lenne baj, meg hát nem kellene a vér, szal rakunk ide a könyöködre is görgõket, a fejedre egy párnát, a fenékre rugókat, a térdre lufikat ragasztunk hogy vidám is legyen, vigyorogjál mint a tök, néha mond hangosan hogy a legjobb mosópor a hokkom mosópor, és ugorjál aprókat kapsz hozzá tükörsima pályát....látványfelelõsünk mondja tapsolhatsz is hozzá hogy nagyobb legyen a show.

Szal annyira faxa lett hogy már nincs rajta mit nézni..😞

lac coo
Hangokat én is variáltam, hogy hangosabb legyen a gumi csúszás-mászás hangja 😊))

Alexease
Sot, tobben tologatjak ki kamerat a motorhaztetore, huzzak le vagy kapcsoljak ki az FFB-t, tuningoljak a hangokat, latoszoget stb, hogy minnel kevesebb "zavaro tenyezo" legyen a gyors kor erdekeben😊
Alexease
Sajnos ma mar az F1 inkabb csak technika es taktika;( Szinte semmi nem dol el a palyan, legalabb is vezetestechnikaban, versenyben nem. Szamolgatnak, osztanak-szoroznak, benyot mernek, gumit kevergetnek, aztan beultetnek egy megbizhato, tizedre biztos "majmot" - elnezest! 😊 - aki hozza nekik az idoket, es vagy kijon a szamitas vagy nem😊)

Persze, azert ember is kell a kormany moge, de azert az is sokat elarul, ha ma 5-10 kort megy egymas mogott ket auto a versenyen (elozes nelkul), akkor kiemelkedoen izgalmas az F1-es futam😊 <#idiota>