rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol csapatod most?
az csak az utolsó csepp volt a pohárba, annak a mezõnynek a fele nem odavaló volt, ezért inkább kiléptem.
most se akartam én ebbe belemenni, csak egyszerûen forr az agyvizem, mikor valaki a PH-ás táraságot isteníti, van köztük remek versenyzõ, és az se baj, ha nem mindenki ügyes, de könyörgöm, miért kell a pályán szándékos csúnyaságokba belemenni??
amikor kiléptem elkövettem én is egy ilyet Wild-al szemben, amit utólag nagyon megbántam, de ez olyan volt, mint a Zidane-Materazzi eset, vis major.
ezzel lealacsonyodtam én is néhány fakezû szintjére, és akkor tudtam, hogy távoznom kell.

szerintem énrám gondol, mikor A1 Ring-en miattam elég csúnya baleset miatt kiesett, mivel nem láttam rendesen hol van mögöttem... akkor berágott, és akkor tûnt el a PH-ról

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

JuanG
ezt már én is nagyon várom 😊...remélemn a fizika is hasonlóan jó lesz mint F1CH alatt 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ez így jól hangzik, már amit értek belõle, de a nagyobb részét értem..😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ombika
Nem is online akarom csak magam szorakoztatasara ,ugyis Gran turismo 4-el csapatok tobbet, meg nem is lenne idom orakat jatszogatni!!

azert koszi

copass
ORSM V8 vörkinprogresz
cefet jól nézki<#taps>

fakezûek? mint pl?
b-type

infószerüség:
CTDP F1 2005 Mod Features:

- 2005 Models and textures
- All models high details and textures high resolution
- All special liveries through the season
- 2005 helmets and driver
- 2005 Physics and Performance
- 2005 Rules (ie no tyre change)
- Non-linear tyregrip and tyre damages through debris
- 3 kinds of tyres for each of 2 manifacturer
- New tyres and rims with motion blur
- New Sounds by Fonsecker
- 10 Engine programms
- realistic wear of motor and brake
- Updated Menu with Music by Michael Renk
- Updated Head Up Display
- Full DX7, DX8 and DX9- Support
- Supports rFactor-Skinning-Feature

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gilb3rto
OK szedjük a cuccot😊

Macbook Air M1 2020

Ninja
Én kérek elnézést, de a tömörités valami miatt nem lett jó😊
Javítottam, s most rar-ban adtam meg. Ellenöriztem, most már jónak kell lennie.
Mégegyszer bocsika😊))

EasyDriver
Ajaj! <#nevetes1> Ez miféle PCC mod? Egy zip fájlba bele van dobva 507 fájl (rcd,wav,veh,dds...stb) Ki kéne válogatni, minden fájlt és a megfelelõ mappába tenni? <#lookaround>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

EasyDriver
Megbeszéltük! <#smile> Amúgy nekünk teljesen gyári 1.1-es javítással. Szólj ha van szerver, akkor felmegyek. Köszi

Tomievo
Billel csak segítségekkel tudnád igazán gyorsan irányítani a játékot, ráadásul a legtöbb online ligában kikötés a kormány vagy a segítségek kikapcsolása.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ninja
Több féle javítás stb jött ki hozzá. Igy szerintem egyszerübb, hogy ne legyen ütközés a szerverrel, mint ujra raknom az egészet s pont azt a verziot eltalálnom ami nektek van.

Ninja
Nem kell ujratelepíteni<#vigyor>
Egyszerüen csinálsz egy másik könyvtárat, mindent átmásolsz, bemásolod a PCC-t, s z uj könytárad rfactor.exe kiengedet a tüzfalon s már megy is<#eljen>

EasyDriver
Köszönjük szépen! A PCC-t töltöm. Amúgy ez miben különbözik a gyáritól? Akkor így muszáj lesz feltelepíteni még1x az rfactort. Lehet hogy jobb lenne valami olyan mod ami kevésbé macerás, és mindenki könnyen csatlakozhatna.

Ninja
Értem! Jó ligázást s sok szerencsét nektek<#kacsint>

Ninja
Ha PCC-t szeretnétek, akkor itt a Link, mely teljesen azonos a szerver oldallal

ASC-PCC<#kacsint>

Ha leszedtétek probábol indítom szervert, hogy megnézzétek minden jó-e! Pálya Essington lesz fent!

EasyDriver
Igen sokan vagyunk. <#smile> De tudod mi is egy ligában vagyunk, a sajátunkban. De nagyon örülnék ha egyenlõre legalább ilyen funrace-eken találkozhatnának az emberek. Mi is biztosítunk majd szervert, csak egyenlõre karbantartás alatt van a szervergépünk és várjuk.

EasyDriver
Helyes. Valóban valami kisebbségi komplexus lehet.. Nem magamat szeretném fényezni, csak épp tegnap mentünk egy 20 körös versenyt PCC-vel, 1 kiállással , és Sit@ barátommal a befutónál 3 tized volt köztünk. kb 15 körön keresztül gyepáltuk egymást folyamatosan egy koccanás nélkül. Na ez az élmény, amiért beleszerettem ebbe az egész szimulátorosdiba. Lúzer cheater biztos élvezi ha 30 mpvel megy a mezõny elõtt.. egészségére.. <#vigyor3>

b-type
Nehéz ügy, az is lehet hogy tényleg ügyes volt a srác.
Ha WR alatt megy akkor az már tuti probléma 😊
Többeket tudok akik különféle ligákban tudnak WR vagy ahoz nagyon közeli idõket autózni akár online qualon vagy edzésen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ninja
Ha már ily sokan lennétek, akkor nem gondolkodtatok azon, hogy esetleg ASClub Tagságit kértek, s igy minden induló Bajnokiban automatikusan indulhatnátok<#vigyor> Most Zonda - BMW megy, de biztosan lesz minden jó moddal Bajnoki<#vigyor2>

EasyDriver
Neeem. Elfelejtettem említeni, hogy ezt a difit hozta több pályán is. Elõször magny cours-ban, aztán Spa-ban. Végülis lehetett speedbug, de akkor azt valahogy õ maga idézte elõ, ugyanis hangsúlyozom a srác elég híres volt a setupjairól ,mert az összes külföldi szimulátoros oldalon le lehetett tölteni a "kimster setup"-okat. Na most ha valaki akkora profi setup gyártó, akkor vajon nem érezné hogy épp speedbuggal hasít?<#lookaround> Sajnos ez egy undorító cheatelés volt.

Gilb3rto
Jahjah ha lesz net(ha nem akkor csak 4en😄😄😄)!Mondjuk igen a PCC lenne a legjobb😄

Macbook Air M1 2020

Ninja
Érdekes dolgok mindig voltak s lesznek is, amig játékot kiadnak! Lesznek probálkozók, akik mindenféle "segéd" eszközökkel érnek el kimagasló eredményeket.
Hogy miért jó ez neki? Csak Õ tudhatja! Ha igy szeretne kitünni a többiek közül, akkor szerintem "kisebbségi érzése" van. Csak sajnálni tudom, hogy szorakozás is számára csak csalással érhetõ el.
Ha esetleg hozzánk a szerverekre csak azért fizet be, hogy csalással érjen el eredményt, üzenem, hogy rohadt ügyes legyen, mert ha kiderül ( s van rá mod, hogy kiderüljön ) akkor szerintem lesz egypár ember akitõl várhatja a testi fenyítést<#nyes>

b-type
Nem speedbug volt?
Ez is az F1C-re jellemzõ hibalehetõség.

EasyDriver
Szerintem mi minimum 5en jönnénk, de lehet hogy többen is. Nagyon f@sza lenne végre veletek a pályán is találkozni, nem csak itt a fórumon! <#papakacsint>

Személy szerint a PCC modot szorgalmaznám, de tulajdonképp bármivel megyek amit a többség akar. <#eljen>

EasyDriver
Ez a cheatelés elég felháborító. F1CH ligánkban 1x egy közös tesztre bejött "kimster", akinek a setupjait több külföldi oldalon is le lehetett tölteni. Kb. 15en voltunk 1 másodpercen belül, erre ez a kimster gyerek odatett egy -az addig leggyorsabbnál - 3 másodperccel gyorsabb kört. Mi csak kipörgésgátlót és kuplungot használtunk, de a srác úgy tolta mintha minimum a stabilizátor is be lett volna kapcsolva neki. Hát megmondom õszintén kicsit lelombozott hogy ezt mismatch nélkül kivitelezte, mert így bárki megteheti. Az ilyen emberek elõbb utóbb lebuknak (remélem), aztán marad nekik a gagyi AI. Nagyon remélem hogy rFactorban nem kell ilyet tapasztalnom..

Gilb3rto
Jó csak leírtam a véleményem is hozzá<#banplz><#banplz>

Macbook Air M1 2020

ok

JuanG
annyival elõrébb vagyunk ma már hogy közös hdv van, az új autóhoz (festés-csapat) nem kell hdv, az F1CH-ETCC-nél minden autónak saját hdv-je van ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Trav., én nem akarok rosszba lenni veled, egy csapatban voltunk és frankón indult minden.
De
ne haragudj érte, de én ezt nagyon másképpen látom.
nem tudom kire gondolsz, viszont mindenkinek kell, hozállástól függõen, egy idõ mire belerázódik a mezõnybe..és erre lehetõséget kell adni.
Nem tudom már miért is ugrottál ki, rég volt, sajnáltam is, de sokat mentem a mezõny végén is a nyomorult 30%-ban állandóan/vagy ugrálva befogó fékpedálom miatt.
..és mindenkirõl csak jó véleményem van, nagyon jókat csatáztam mindenkivel.
kaptam pofonokat, de ez benne van.
fokozottan figyelni kell...ha vki problémásabb akkor oda több türelem kell.
De elengedni senki sem köteles pozicíóban, ha pedig vét a szabályok ellen, akkor büntetni.
én spec. ha berágtam az nem az új arcok miatt volt, hanem akiknek már tudniuk kellene dolgokat.

copass
cs cheater busted ahûje!😄

b-type
Igazából sajna nem vagyok most teljesen képben, mivel te tudod a legjobban hogy még nem fizettem be, ezen a nyáron valszeg nem is lesz idõm versenyezni. 😞
Term. tudom, hogy mindent a közösségért csináltok és soha a büdös életbe nem nyúlnátok bele önös céllal, ezért jók az ilyen szerverek..ha vki magángépre megy játszani, akkor sosem tudhatja, itt meg 3ember ellenõriz mindent.
bennetek is feltétlen megbízom (mivel ez alap), de spec. Wild-ra és Juan-ra még a nyakamra teszem a bököt is, hogy közel nem engednék magukhoz a csalás lehetõségét sem.
<#worship>

lehet, hogy a PH-ás társaságban soha nem merült fel csalás, csak az a baj, hogy minden fakezût beengedtek a csapatba. valami selejtezõt tarthatnátok, mert ez így nem sok jóra vezet
persze ez csak tanács volt, mert nekem köszönöm szépen elég volt egy életre egy futam is veletek (illetve 2).

b-type
ööö 😊
Itt az nem is volt kérdés hogy etikus vagy nem, persze hogy nem.

hanem hogy milyen módon lehetséges csalni, és hogy akár jóhiszemûen is kerülhet az ember bajba. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem mindjárt 'agyonütlek'legyen az elintézés.
vagy egy jó FAQ kell a bajnokság versenyszabályzatához.

Mert mint én is, a történetembõl ezt akartam kihozni, az ember csak egy szépen festett kocsit akar csak behozni, aztán kiderül hogy más a .hdv...és ez egyébként akár még minuszba is igaz lehet..tehát lehet az gyengébb is, ezért a külsõs autókat mielõtt a bajnokságba behoznánk, át kell nézni milyen különbségek vannak, és letesztelni...már az is elég ha máshogy fogyaszt, nem kell itt nagy dolgokra gondolni, kisebb fogyasztás->kevesebb benzinmennyiség->kisebb súly és kisebb gumikopás.

Talán ha jól tom, a szerveren még azt is be lehet állítani hogy milyen fájlokat figyeljen..csak akkor talán romlik a sebesség, ebben nem vagyok biztos.

Én szabadon szólok a témában, tök tisztában vagyok vele hogy soha nem csaltam, és még pályát sem vágok, itt az a téma hogy miként és milyen tünetekkel fordulhat elõ egy esetleges csalás, nem az hogy ez etikus-e avagy sem meg nem az <#zavart1>

Gilb3rto
A csalás ha 1általán megoldható szerintem nem kifizetõdõ, hiszen könnyen le lehet vele bukni sztem(ha többen is látják hogy mondjuk a másik porchéja úgy gyorsul ki mint a barom pedig még el is rontotta a kanyarívet akkor már ott a baki mert még a váltóra sem lehet fogni mert az ugye PCC-ben 1séges!)De csalni sztem NEM ETIKUS a "versenytársakkal" szemben!Jah és ott a kockázata is hogy aki lebukik azt 1 életre elkönyvelik csalónak!a Cheat-elést sehol nem fogadják el sztem!Legalábbis sztem aljas dolog!

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
A cockpitinfo legjobb tudomásom szerint szabadon változtatható!
Bár ki tudja még soha nem nyúltam bele, de még soha nem is láttam emiatt valakit mismatcolni<#banplz>

Macbook Air M1 2020

Ninja
Ha már Szerver hozzáférést említetted, ne hagy ki JuanG sem, hiszen neki is Admin joga van<#vigyor> Hiszen mindhármuk VersenyBizottsági Tagok<#nevetes1>

Ombika
Konkretan arra lettem volna kivancsi ,hogy Bill-el is tudom e ertelmeen iranyitani mivel inkabb eloben csapatok de ha otthon unatkozom ,akkor csak PC marad!? 😊

b-type
Azt hiszem nem, vannak fõbb fájlok azokat ellenõrzi, tehát a vezetõi pozicíót a rázkódást azt írhatod egyénire.
De majd ír vki aki konkrétabbat tud.

b-type
Így van, ezért fontos a jó csapat.
A milyenkében (azaz PH szervezésûben) még soha nem merült fel csalás.
Illetve egyszer 😄DDD pont velem 😄DDD
Akkor kezdtem az egészet, asszem 3éve lehetett és be akartam csatlakozni a PH ETCC ligába, leszedtem a BHM-rõl egy frankó audit, és nem olvastam el a readme-t 😞 😊))
Még a nevére is emlékszem, Hot Rod Audi volt (hogy gebedjen meg <#idiota>)
mintha tegnap lett volna, írtam az idõket, és jó 1mp-vel gyorsabb voltam mindenkinél Monza-ban 😊)
aztán kiderült, átküldtem egy replay-t Sup-nak, és ott bukott az egész, mert nem játszotta le.
Hozzáteszem, akkora volt a lendületem, hogy 3napig setupoltam az autót, teliírtam 5-6 oldal kockás lapot a beállítási tapasztalatokkal, több mint ezer kört tekertem bele Monza-ba.
Na ezt mind dobhattam a kukába.
egy életre megutáltam a dolgot. 😊
Szal új autónál, fõleg ha több eltérõ autó van, akkor jól le kell tesztelni, mert jóhiszemûen is belefuthat egy ilyenbe az ember és akkorát szív mint egy feltöltött 8ezres V8as.

lac coo
A cockpitinfo . ini átírása (mutatók kikapcsolása) okoz-e mismatch-ot?

lac coo
Ebben egyetértek, a csalók leginkább magukkal csesznek ki ....
De abban a tévhitben sem ringatom magam, hogy ebben a játékban senki nem oldja meg a némi plussz elõnyt . Volt , hogy Lupoztam publikon és Toban short-on 5.-6 mp-t kaptunk körönként a sráctól ami azért elég dúrva 😊))

Gondolom itt nem olyan fejlett a csalásvédelem mint egy jobb fps-nél , pedig azt is lazán kijátszák....

De valóban, egy szervezett ligában senki nem csal tuti, miért is tenné ...

b-type
Alapvetõen nem lehet probláma csatlakozáskor, nem lehet mismatch.
Ha van akkor társaságfüggõ, Az F1C alatt volt néha megmagyarázhatatlan mismatch is...mint amikor elmegy a FFB, vagy default setup-ot tölt be vmiért..
Gondolom a netkód miatt lehetnek ilyesmik, de ez azért elég ritka.
Mindesetre ahogy én tudom, csak az csalhat aki csinálja a játékot, mivel az õ adatai megegyeznek a 'szerver' adataival, természetesen csak akkor ha különbözõ autók vannak, akkor gondolom csak az õ autójának a veh-ben máshová írja a hdv elérést, és kész...abba a hdv-be már azt ír amit akar.
Pl. most ott van az OPC szerver, amit Ninja csinál, ha õ akarna csalni akkor valszeg csalhatna, de pedig mégsem mivel ha jól tom 3an is hozzáférhetnének a szerverhez, Ninja, Wild, és Johnny, na szal egedül nem csalhatna egyikük sem, vagy szervezetten vagy sehogy.
Szal ez az egész túl bonyi, meg hülyeség ahoz hogy az ember csaljon, meg mindek?
egy jó csapatban nem csal senki, mert nem a gyõzelem a fontos, fontos az is, de nem azért megy.
A minnél magasabb szintû versenyhelyzetekért, fifikás megoldásokért, jó csatákért.
Ha én pl. 40Le erõsebb járgánnyal mennék, magammal csesznék ki mert egyedül maradnék valahol...elmenne az egyenesekben és a kigyorson, nem lehetne vele csatázni.
Szal szerintem semmit nem ér. Egyszerûen kormányt kell ragadni és tekergetni ahogy az ember éppen tudja...többrõl úgy sem szól az egész.

Gilb3rto
Porche,VW,Lupo,(akármeik)
mondjuk: kyalami,indianapolis,magny-cours
Remélem nem lesz vihar illetve ha lesz akkor nem megy el a net😄

Üdv: Gilb3rto

Macbook Air M1 2020

lac coo
Lupo . Lienz 24 h GP 😊)) Természetesen.

Ninja
Elvileg lehetne Szombat este, ha leszünk sokan. Milyen mod s pálya, ezt kelle tudnom 😄

lac coo
Természetesen az " itt is" nem Rátok és nem SG forumra vonazkozik !!! <#vigyor><#idiota>