rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
És én naív ezt úgy képzelem, hogy ezek együttese adja a bármilyen körülmények között létrejött tapadási vagy csúszási valósághû mozgásokat. Tehát bármilyen extrém vezetési stílussal vagy szituációban valósághûen viselkedik.
Namármost, ha ti itt külön drift meg GT vagy F1 modokról beszéltek akkor az egész nem ér semmit. Mert ha egy autóval driftelni akarok akkor be kell hoznom egy olyan fizikát ami ezt adja vissza, valamint ha egy F1 futamot szeretnék akkor az ahhoz tartozót? Ugyanaz az autó máshogy viselkedik drift illetve F1 modban? Ez így szimulátor?
Valszeg a GTR2-ben fogjak igazan kihasznalni a lehetosegeket, meg kellene varnia az ISI-nek, utana atportolni a jo otleteket😉))))))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
meg állítólag az ISI változtatni akar a menün és kérte a moddereket, hogy ne nyúljanak bele (bár nekem nem szóltak, ezek szerint lenéznek :-DDD)
Ezert van pl. hogy mig egy "lapos" kerekveton jonak tunik az FFB es az auto elmozdulas, addig a 3D-s kerekvetokon, foleg ha meredekek, osszeadodva a ket efekt durvan el tudja rantani az autot.
Persze, ezt normalis palyamodellezesel, pontosabban TDF hasznalattal, keszitessel, beallitassal meg lehet(ne) oldani.
Köszi az infot , majd holnap még tesztelgetem ezeket..
Bár ha lassan megyek át a kerékvetõn lehet jobb volna a sine...
( De mi az alap 0 ? <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>)
De a strip freq mult 1-re állítása állattá tette az biztos 😊)))
Szerk.:
Az nem olyan fontos , a tweaker tökéletesen megteszi 😊))
- Sine: szinuszos, vagyis "fokozatosan" lesz 0% vagy 100%
- Square: "negyszog", vagyis azonnal 0% vagy 100%.
- Triangle: "haromszog", vagyis fokozatosan, de linearias eri el a 0% vagy 100%-ot.
stb.
Alapból elég ízire van belõve minden rajta , de elég jól lehet "hardcore-asítani" vele az rFactort ! <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
zondafun.wmv
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
FFB rumble strip magnitude="0.50000" a rázkódás erõssége, így még lejjebb vett FFB mellett is üt a kerékvetõ 😊)
FFB rumble strip freq mult="1.00000" egy kerékvetõ-kõ = egy rázkódás, ez a legtuttibb 😊))))
FFB rumble strip wave type="1" ezt nem tom pontosan mi, de nekem így jött be legjobban 😊)) Alex?
FFB rumble strip pull factor="1.00000" milyen erõsen rántja oldalra a kormányt a kerékvetõ
FFB rumble strip update thresh="1.00000" egyértelmû <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mission Impossible 2010: PRO Class
De ha online is akarsz menni, akkor ne tedd fel, mert szinte sehol nem hasznaljak!
De ha felteszed, akkor torold es/vagy ments le elotte a PLR es a Controller file-okat, mert az 1.087-esben sok ujdonsag van, beallitasok, funkciok teren - nem szamitva az AI-t, a pitelest, a startokat, bunteteseket stb. - es nem kompatibilis a regivel (vagyis megy, de hianyozni fog ez-az).
Mission Impossible 2010: PRO Class
De azert bekaphatjak;P
Kinght Ridereztem 2 keréken mentem 20 métert vele😊De 1ébként nagyon nagyon jó mod sztem😊
Macbook Air M1 2020
Jó itt a banda 😊))
Virtual Rearview In Cockpit="0"
Rearview="1" // 0=Off, 1=Center only, 2=Side only, 3=Center and Side - Virtual mirrors only
Amíg ki nem próbálhatom tuti nem veszek , azért nem egy olcsó dolog ..
Ez így nagyon sarkos de ez a lényeg kb ... Vagy nem .<#idiota>#idiota>