rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Altalaban en is ezt tapasztaltam😊 A hotlap, korido, a helyezes a lenyeg😊)
lac coo
Off.:

Hát ez gyönyörû !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Mostanában szoktam Lupozni multiban, már ha találok valami szervert, de ledöbbenek hogy mennyire a megszokott béltaposós módszerrel vezeti szinte mindenki 😊))
Ha a gumifüst igazi lenne már megfulladtam volna 😊))Elö hátúl csak füstöt látok mindig ....Aki meg jó az rám ver 5 mp-t 😊)) Igaz segítségeket használnak...
Meg hát nem is vagyok valami szélvészgyors 😊)))

Alexease
<#idiota><#sniffles>
lac coo
Délután meg olyan leszel mint a mosogatórongy 😊))))

Alexease
<#szomoru1>

En meg lefekudtem 3-kor, forgolodtam 1,5 orat, olvastam egy kicsit, aztan felkeltem folytatni a napot😉
lac coo
F....szt...
Dolgozok megint 😞((((

Alexease
Mivan, te sem tudsz aludni?! 😊))
lac coo
Lehet lekattanni rólam ! <#mf2>

Ninja
Akik A Nippon Fun Race-n részt kivánnak venne, ASClub "Nippon" szerveren ( pass: hunnippon ) talizunk holnap😄

meg különben is nem az a lényeg mit mondanak hanem hogy ki mondja <#buck><#banplz>
Ingy
betoltam egy staroprament azota higgadka vagyok<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Én nem baszogatlak, fõleg nem a Zondával !!! 😉)
Igyál egy kupicával !! 😊)

Tomo15
<#worship>Nagyon köszi!
Ingy
Controller.ini

Laccoo: bocs csak ha az ember kurvasokat dolgozik valamin és baszogatjak (és pláne rossz napja volt) akkor picit érzékeny 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomo15
Hi! Valamelyik DFP-tulaj nem tudná bemásolni, vagy feltenni valahová a 'controller.ini'-ben található FFB-beállitásait?
lac coo
Nem igen....<#fogmosas>

Ingy
lehet én is?<#bdead>

lac coo
Lehet csak viccbõl mondtam? <#idiota>

Ingy
jaja szar szemét köcsögök vagyunk hogy kiadas elött megnezzük hogy minden gépen fut e meg minden kormánnyal müxik e rendesen

lac coo
<#vigyor>

lac coo
Még nem adták ki hivatalosan 😊
Õk is csak tesztelik és csak az töltheti le aki befizetett a szerverre.

( Amúgy nem tesztelés van ott, hanem gyakorolnak , jogosulatlan elõnyhöz jutva ezzel a többiekkel szemben...)<#banplz><#banplz><#banplz>

Ingy
Még nem publikus. Nemsoká kész tényleg a simitasok vannak hatra.
A beta verziot tesztelik az ASClubosok.

k8bal
Honnan tudom leszedni a Zondát? Mert az OPC-rõl nem engedi!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo
Perrsze csak vicc... 😉<#idiota>

EasyDriver
Van aki csatlakozik a holnapi nippon funrace-re OPC szerveren? Jó lenne ha összeröffennénk már.<#smile> Amúgy valamikor mehetnénk egyet azzal a lupo moddal is, amit Lackó annyira szeret 😊 Nekem is tetszik a mod, meg élvezem,hogy nagyon jól visszaadja az elsõkerékmeghajtás tulajdonságait. Ez már VW Golf GTI modban is tetszett.. 😊

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

EasyDriver
Na ez sem lett elég világos, de remélem érthetõ azért.

A lényeg, hogy amikor az autó már eléri azt a pontot mikor megcsúszik azt már csak nagyon nehezen lehet megfogni, korrigálni. Ez a pont kitolódott a "túlzott stabilitás" miatt.

EasyDriver
Remélem viccelsz? 😄 Nem arra értettem a stabilizáltságot.. Hanem hogy az autó annyira "stabil" (kivéve super aguri 😄) - köszönhetõen a kompjúter" által vezérelt stabilizálásnak, hogy ha az autó megcsúszik, abból nem lehet jól kijönni, PLÁNE NEM elõzni, mint tette azt Piquet a 80as években. Remélem így érthetõbb.

lac coo
Annyira túlvannak stabilizálva, hogy a kavicságyban kötnek ki.... ? 😊))

EasyDriver
A driftet én vetettem fel, mert tõlem is kérdezte valaki, hogy vajon alkalmas e a gmotor2 arra hogy alapot adjon egy esetleges ilyen driftelõs fizikára. Tulajdonképpen minden érdekeset és igazat leírtatok már a témával kapcsolatban, de én is azoknak a pártján állok, akik azt mondják, hogy a gt autóknál nincs helye az ilyen jellegû csúsztatásnak, és természetes, hogy ha valami hasonló élményt akarok elérni rfactorban, akkor a fizikához kell nyúlni, mert a setupolás kevés.. és ezt nem tartom a játék hiányosságának. Persze nem keverem össze a "megcsúszást" a drifteléssel, mert két külön fogalom.

Amúgy Piquet annakidején bemutatott egy gyönyörû csúsztatásos elõzést ha jól emlékszem 87ben pont nálunk a Hungaroringen. Épp Sennát elõzte meg így kívülrõl az elsõ kanyarban. 😄 De gondolom ezt sokan láttátok már. Gyönyörû jelenet. Erre pl a mai forma1-es autók már nem lennének képesek, mert túl van stabilizálva és nem engedi hogy a pilóta ilyen szinten "szabadon engedje" az autót. Ebbõl ma már kavicságy lenne.. <#smile>

lac coo
Nem rossz ez a ruszki pálya ! 😉

lac coo
Úgy ahogy mondod! A Lupo is meg ez a Renault is nagyon jó , bár ez már kicsit fura néha 😊)))

És igaz: mindíg is F1 toltam ehez képest az ilyen kategóriájú autók jönnek be már a legjobban, GTL-ben is a kisautókat hajtom mindíg 😊))

Épp a vezetés élmeny a legnagyobb ezeknél 😊)))

Alexease
A Renault R8 Gordini MOD-ot probaltad? 😊 Szerintem eleg fun😛 Ezeket a "kissebb" autokat valahogy jobban elvezem (a Lupo is teljesen jo)😊)) Ezeknel meg lehet "vezetni" az autot, gepeszkedni, elvezetes, hangulatos a valtas, fek, gaz, kicsit minden korben minden kanyar mas, stb. A "nagyobb" kategoriakban valahogy elvesz a vezetesi elmeny, az auto kezelese, inkabb mar csak a reflex, a nagyon pontos "droton tologatas" a fontos, es a legkissebb hibanal, elteresnel, ivvesztesnel minimalisra csokken a korigalasi lehetoseg, es ha meg is lehet fogni, azis inkabb a szerencsen mulik mint azon, hogy az ember mennyire erezte a kasztnit, a gumikat, a csuszast stb.
lac coo

JuanG
senki nem akar mindenáron driftelni minden autóval...😊)

sztem azért merült fel mert az LFS-en kívûl nincs olyan pc-s szim ahol lehetne mókázni ilyen driftelgetésekkel, és ezt sokan élveznék 😊...az rfactor se nagyon alkalmas rá alapból, viszont megfelelõ gumiparaméterezéssel elég jó eredményeket lehet elérni, ami nem megy a "realizmus" rovására...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
alapvetõen azért mert az jó tesztje egy autó 'gumiviselkedésének'.
A legtöbb versenyautó el-el pörög kigyorson..aza mi azért nézzük a driftet, mertz ha elviseli..lekezeli a gumifizika, akkor valszeg jól viselkedik ezeknél a megcsúszásoknál.
GT autótól nem elvárható a drift...de ha bõven lehet állítgatni az autón, akkor elvárható, hogy javuljon az erõcsúsztatás.
Az F1c-ben nincs hová javuljon, mert alkalmatlan rá...legalábbis azon a logikán elindulva amire a való életben is támaszkodnak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En maradok a jol bevalt Telemetry-nel😊 Ez a MOTEC2 biztos hogy profi, de szamomra atlathatatlan😊 Legalabbis nem nekem valo, amire nekem kell, arra boven jo a "jatekosoknak" szant Telemetry😉
Alexease
A drift egy látványos stílus ami a látványon kívül valóban semmire sem jó, kivéve egy murvás rallye futamon ahol a lendület vagy mozgási energia megtartása a cél, hiszen tapadás úgysincs, ott idõt nyersz ha nem fogy el a lendület.
Én csak azért hoztam fel ezt példának, hogy egy fizikai motor legyen felkészítve minden valóságban lehetséges mozgásra, és a beállításokkal lehessen célgéppé alakítani. Ne kelljen drifthez más fizikával ellátott mod, mert ha speciel egy gt autót azért nem tudok megfogni ha megcsúszott, mert az adott mod fizikája nem alkalmas a csúszás valósághû leképezésére, akkor abba belekötök 😄

Értek mindent,amit itt leírtatok.Csak azt nem nagyon értem,hogy miért akartok mindenáron driftelni minden autóval?Miért jó az,ha egy verseny autóval driftelni lehet?...mert ugye idõt nem nagyon nyersz vele.Ahogy valaki írta is már itt:az aszfaltra szánt autók többsége nem is arra van specializálva,hogy driftelni lehessen vele,hanem arra ,hogy jól tapadjon,és precízen lehessen irányítani,hogy minél jobb legyen a köridõ.Lehet,hogy járatlan vagyok ebben,de sztem elég kevés olyan pálya verseny van,ahol a csúsztatás lenne a fõ cél,vagy egyáltalán szükség van rá.
Pl. az f1-ben is nyilván lehet korrigálni a hibákat,de azért ott többnyire akkora sebességek vannak,hogy ott autó meg pilóta legyen a talpán,aki megfogja a gépet,ha elindul.Márpedig,ha F1-ben nem vezetsz precízen,vagy nem jól van a kocsi beállitva,akkor könnyen megforogsz,vagy kicsúszol.
Az ISI féle gémek érzésem szerint jobban modellezik az erõsebb,gyorsabb formula kocsik viselkedését,mint a kasztnis,vagy gyenge kocsikét.Persze ez is sokmindenen mulhat,de összességében így érzem.
igaz kicsit erõs példa volt F1 autó a driftre, de elméletileg át lehetne setupolni, egy kanyar látványos powerslide kedvéért 😄😄
keskenyebb keményebb gumik, más szárnyak ecetera. Tehát a valóságban még elképzelhetõ lenne egy ilyen, viszont egy modban nem biztos. Igaz a mod nem is ad lehetõséget "utcai" gumik használatára...😊

b-type
nem igazán lehet egy F1-es verdával driftelgetni. 😊
ahoz valóban más fizika kell...azaz más autó.

Sok minden miatt nem lehet.. túl célgép...túl nehezek az elsõ kerekek, túl semleges (ami még jó is lehetne, de ilyen kis súlynál, és ilyen motorteljesítménynél már nem...stb.
..és összeségében már teljesen alkalmatlan.

Alapvetõen egy autó szerkezetileg alkalmas mindenre, de ahogy célirányban fejlesztik, úgy veszít az általános viselkedésbõl.
..és az F1 verdák már elég speciálisan pályagépek...nem is nagyon van speciálisabb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SitatiS
Jó lenne vmikor csapatni 1 nascar-t😛
Hm?😊

Let the good times roll.

SitatiS
PCC RLZ<#nevetes1>

Let the good times roll.

petesilver
Kipróbáltam a full NASCAR Modot Watkinsban. Cool! Minden tetszik, de a setupot nem igazán értem, szerintem a default setup teljesen használhatatlan Watkinsra. Érdekes, hogy a betához adott nascar autó máshogy viselkedik, mint a full mod. DE Rulez mind a kettõ, és nagyon jól lehet hintáztatni, csúsztatni az autót!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb rFactor mod jelenleg?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ninja
Egységesen eldöntheti mindenki saját maga, hogy milyen taktikával probálja lefutnia 30 kört<#kacsint>
Megprobálja kiállás nélkül, vagy esetleg kiállással<#eplus2>

Valahogy így képzeltem én is, és ez teljesen rendben van. 😊
Csak az zavar meg, hogy "drift mod", mert valójában pl egy F1-es autóval is lehet driftelni ha megfelelõen beállítja az ember, illetve olyan gumikat rak fel.. tehát ehhez ne kelljen külön mod...
amúgy Ingyvel beszéltünk már ilyenekrõl, és meggyõzõdésem, hogy a zonda mod ilyen lesz...😊

SitatiS
Nincs kötelezõ Box, szabadon választott gyakorlat...
Pedig lehetne vmi egységes téma...😊

Let the good times roll.

JuanG
és ez így is van...nem a fizikai motort írjuk(ák) át, hanem a gumi, felf., stb. van máshogy paraméterezve...pl. a zonda egyrészt a gumi paraméterezése miatt jó sztem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty