rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez gyönyörû !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha a gumifüst igazi lenne már megfulladtam volna 😊))Elö hátúl csak füstöt látok mindig ....Aki meg jó az rám ver 5 mp-t 😊)) Igaz segítségeket használnak...
Meg hát nem is vagyok valami szélvészgyors 😊)))
En meg lefekudtem 3-kor, forgolodtam 1,5 orat, olvastam egy kicsit, aztan felkeltem folytatni a napot😉
Dolgozok megint 😞((((
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Igyál egy kupicával !! 😊)
Laccoo: bocs csak ha az ember kurvasokat dolgozik valamin és baszogatjak (és pláne rossz napja volt) akkor picit érzékeny 😛
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Õk is csak tesztelik és csak az töltheti le aki befizetett a szerverre.
( Amúgy nem tesztelés van ott, hanem gyakorolnak , jogosulatlan elõnyhöz jutva ezzel a többiekkel szemben...)<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
A beta verziot tesztelik az ASClubosok.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
A lényeg, hogy amikor az autó már eléri azt a pontot mikor megcsúszik azt már csak nagyon nehezen lehet megfogni, korrigálni. Ez a pont kitolódott a "túlzott stabilitás" miatt.
Amúgy Piquet annakidején bemutatott egy gyönyörû csúsztatásos elõzést ha jól emlékszem 87ben pont nálunk a Hungaroringen. Épp Sennát elõzte meg így kívülrõl az elsõ kanyarban. 😄 De gondolom ezt sokan láttátok már. Gyönyörû jelenet. Erre pl a mai forma1-es autók már nem lennének képesek, mert túl van stabilizálva és nem engedi hogy a pilóta ilyen szinten "szabadon engedje" az autót. Ebbõl ma már kavicságy lenne.. <#smile>#smile>
És igaz: mindíg is F1 toltam ehez képest az ilyen kategóriájú autók jönnek be már a legjobban, GTL-ben is a kisautókat hajtom mindíg 😊))
Épp a vezetés élmeny a legnagyobb ezeknél 😊)))
sztem azért merült fel mert az LFS-en kívûl nincs olyan pc-s szim ahol lehetne mókázni ilyen driftelgetésekkel, és ezt sokan élveznék 😊...az rfactor se nagyon alkalmas rá alapból, viszont megfelelõ gumiparaméterezéssel elég jó eredményeket lehet elérni, ami nem megy a "realizmus" rovására...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A legtöbb versenyautó el-el pörög kigyorson..aza mi azért nézzük a driftet, mertz ha elviseli..lekezeli a gumifizika, akkor valszeg jól viselkedik ezeknél a megcsúszásoknál.
GT autótól nem elvárható a drift...de ha bõven lehet állítgatni az autón, akkor elvárható, hogy javuljon az erõcsúsztatás.
Az F1c-ben nincs hová javuljon, mert alkalmatlan rá...legalábbis azon a logikán elindulva amire a való életben is támaszkodnak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én csak azért hoztam fel ezt példának, hogy egy fizikai motor legyen felkészítve minden valóságban lehetséges mozgásra, és a beállításokkal lehessen célgéppé alakítani. Ne kelljen drifthez más fizikával ellátott mod, mert ha speciel egy gt autót azért nem tudok megfogni ha megcsúszott, mert az adott mod fizikája nem alkalmas a csúszás valósághû leképezésére, akkor abba belekötök 😄
Pl. az f1-ben is nyilván lehet korrigálni a hibákat,de azért ott többnyire akkora sebességek vannak,hogy ott autó meg pilóta legyen a talpán,aki megfogja a gépet,ha elindul.Márpedig,ha F1-ben nem vezetsz precízen,vagy nem jól van a kocsi beállitva,akkor könnyen megforogsz,vagy kicsúszol.
Az ISI féle gémek érzésem szerint jobban modellezik az erõsebb,gyorsabb formula kocsik viselkedését,mint a kasztnis,vagy gyenge kocsikét.Persze ez is sokmindenen mulhat,de összességében így érzem.
keskenyebb keményebb gumik, más szárnyak ecetera. Tehát a valóságban még elképzelhetõ lenne egy ilyen, viszont egy modban nem biztos. Igaz a mod nem is ad lehetõséget "utcai" gumik használatára...😊
ahoz valóban más fizika kell...azaz más autó.
Sok minden miatt nem lehet.. túl célgép...túl nehezek az elsõ kerekek, túl semleges (ami még jó is lehetne, de ilyen kis súlynál, és ilyen motorteljesítménynél már nem...stb.
..és összeségében már teljesen alkalmatlan.
Alapvetõen egy autó szerkezetileg alkalmas mindenre, de ahogy célirányban fejlesztik, úgy veszít az általános viselkedésbõl.
..és az F1 verdák már elég speciálisan pályagépek...nem is nagyon van speciálisabb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mission Impossible 2010: PRO Class
Szerintetek melyik a legjobb rFactor mod jelenleg?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Megprobálja kiállás nélkül, vagy esetleg kiállással<#eplus2>#eplus2>
Csak az zavar meg, hogy "drift mod", mert valójában pl egy F1-es autóval is lehet driftelni ha megfelelõen beállítja az ember, illetve olyan gumikat rak fel.. tehát ehhez ne kelljen külön mod...
amúgy Ingyvel beszéltünk már ilyenekrõl, és meggyõzõdésem, hogy a zonda mod ilyen lesz...😊
Pedig lehetne vmi egységes téma...😊
Let the good times roll.