rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
Hát már nem az én világom a formula autó...(GTR,GTL,PCC megjelenése,ebben közrejátszott😛),grat mindenkinek aki célbaért,és annak is aki nem,legalább megpróbálta.😊

Let the good times roll.

EasyDriver
Nem volt rossz srácok! 😄 Jó volt,hogy ennyien eljöttetek! Igaz kicsit már elszoktam a forma autóktól, de felelevenültek bennem a jó kis F1-es meccsek és ezért élveztem! Legközelebb valami Gt autóval tolhatnánk 1-et! <#eljen>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Hát sajnálom hogy nem volt setupom meg hogy így abba kellett hagynom, régen ültem már forma autóban ( talán mióta kijött PCC nem is😊)de azért nem volt rossz 😊))
A sok kilökés is (azértis..) volt , mert elég hamar kellett fékeznem a rossz setup miatt és belém szálltak, bocs mindenkitõl 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nah en is kerdezek😉 ezt meg nem neztem, allitgattam, mivel online meg nem mentem, offline meg felesleges😉

Van az ido kijelzo, a kepernyo aljan, jobb oldalt, ahol a versenyzoket sorolja fel, a helyezesuk alapjan, es kiirja a hozam mert +- koridet. Azt at lehet kapcsolni valami ertelmesebbre is? Valami NR fele kellele, ami eltero szinnel jelzi az elottem es a korhatranyban levoket, es nem koronkent frissiti az idokulonbsegeket, hanem folyamatosan, realtime.
a piros+zöld kocka asszem a stop&go büntetés jele..😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Valszeg azert volt rossz az fps-em, mert a verseny elott tettem fel a friss intsallt es az 1.70-es patch-et😉 nem allitgattam semmit, csak a szuksegesebbeket😉 Ki kellett volna kapcsolni a muszereket az autoban, ugy sem latom, es durvan lassit;(
lac coo
Nem tom; nekem sokkal jobb az FPS mint offline! Bár a rajtnál kicsit remegõs volt nekem is . Rajtnál mögötted voltam amíg ki nem túrtak 😊))
Amúgy egy darabig láttalak szépen mentél nem füstölögtél 😊)) Egyszer le is köröztél mikor törött szárnyal evickéltem 😊

Alexease
Meg nem igazan mentem online, de ez meg nem az igazi😊 Nekem a pinggel erezheto bajom nem volt. De szaggatott kemenyen😉 Ha mar 40 fps fole ment, mar orultem😉 A rajtnal volt vagy 20😊)

A rajtot kiovatoskodtam, tudtam hogy ugy is osszetorik egymast, csak az autok kerulgetesere es a visszapillantora koncentraltam😊 Aztan az elso par korben elengedtem vagy 4-6 autot, mert ugy is kifekeznek es/vagy kiloknek😊 Aztan nem totent semmi extra😊 bekesen, vegre magasabb (40-50) fps-sel korozgettem, akit kellett lekoroztem, akit kellett a vegen elengedtem😉 A felenel piteltem egyet, aztan mar csakl vegig autoztam😉

Talan 7. lettem - bar nem sokat szamit - de nem biztos, mert ahogy beertek a celba mar chateltek is, aztan a levezeto korom felenel mar ki is leptek😉
ZolEE F1
de az

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
Nem a pinged volt magas ? Amúgy mindenkinek 100-on felül volt nem valami erõs ez a szerver, vagy a kocsi felett az a szám az nem a ping ?

lac coo
Nem értem oda idõmérõre, nem volt setup-om 10 perc alatt összevágtam egyet ami olyanis volt lassú volt egyenesben és nem gyorsult 😊))
A rjat még jó sikerült, de aztán kb 5-ször löktek ki 😊))De folytattam sportszerûen elengedtem a kékzászlósokat ...
Aztán a kisfiam odaevickélt a power-gombhoz hogy benyomja lehajoltam, erre neki is csattantam a falnak elment az elsõszárnyam 😊))Valahogy elevickéltem 15 körig aztán kimentem boxba , de ahogy visszaértem a pályára a fiam csak kikapcsolta a gépet 😊))))

De azért jó volt, grat mindenkinek! 😊))

petesilver
Ez klassz volt, tetszett. Világított idõvel egy piros+zöld kocka bal felül, aztán pár kör után összezárult a kép, és kirakott. Gondolom be kellett volna mennem valami büntire, de mivel most mentem elõször, nem tudtam mi ez 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ninja
87.229.7.55 pass: hunnippon de siess

Tomo15
Nem tudná valaki megmondani az ASClub serverének az ip-cimét? Nem találom és minjárt helyben megellek<#idiota><#help>
lac coo
Én setup nélkül kb 1.45-44 et tudok 😊))))

Alexease
Csak feltettem az ASC-s Nippont az Imolaval, mentem is 1:39-et <#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#idiota> Szerintem ennel olyan 5-7 sec lehet majd a legjobb😉
SitatiS
<#wink>

Let the good times roll.

Ninja
Már tegnap este ota megy folyamatosan😄

Ninja
<#integet2> Köszike!

Gilb3rto
Mikor indul a szerver practise lesz?Kéne 😄

Macbook Air M1 2020

Alexease
THX! Akkor mar javitottam a banner alatt is😉
Ninja
Nem kötekedésbõl s semmi rosz szándékból😊
Már nem OPC, hivatalosan "ASClub" = (AutóSzimulátor Club)
Tudom még a régi cimen is elérhetõ az oldal ( még egy kis ideig ), de ezentul
http://asclub.hu a cim 😄

lac coo
Nem tom lehet , ha nem megyek moziba asszonnyal , de valszeg 40 kört akkor sem tudok végig menni ha esetleg nem esek ki elõbb 😊))) Túl sok idõ 😞(((
De nagyon elszoktam én már ezektõl a forma autóktól 😊))

Tomo15
Én örülök, ha végimegyek egyszer😉 Már nagyon elszoktam az rf-töl:\
Gilb3rto
Csak ismételni tudom magam milyen köridõket mentek nipponal Imolába?<#nyes><#nyes><#nyes>

Macbook Air M1 2020

Tomo15
Na gyerecsak😊
Alexease
De hogy gyorsan megcafoljam magamat, azert elkezdem letolteni az OPC oldalrol a "hozzavalokat"😊))
Alexease
Kezdek megvilagosodni, es ertelmet nyert kozben a "Ki mit tol imolán?😛" kerdes is😉)) Rajottem hogy OPC teszt futam lesz Imolan Nippon-nal😉)) Vlaszeg, nem artott volna aludni egy kicsit😊

Meg el is gondolkodtam hogy indulnek, de ket bajom is van😉
- 1.087-es verzio van fent, es emiatt valahogy nincs kedvem kavarni az installal😊
- Imola. Bar a palyaval nincs gondom, de ha verseny, akkor Imola - vagy Toban Long es/vagy meg egy-ket "divatos" - amit van egy-ket ember aki csukott szemmel ismer, kedvenc palyaja, es tippem szerint 5-10 masodperceket fognak adni a mezonynek😉))
Ha mar tucatszam vannak-jobbnal jobb, erdekesebbnel-erdekesebb palyak, amelyek nem "unalomig" hajtottak, talan meg izgalmasabb is lehetne a dolog😉
Tomo15
Jösz ma Nipponra?
Alexease
Nem, en huzom😊
lac coo
Sokat megyek mostanában Imolán Lupoval 😊)
Nagyon jó féktávokat lehet fogni és a sikán is élvezetes vele 😊))

Gilb3rto
És idõre mennyit mentek?😄

Macbook Air M1 2020

petesilver
Még a sikánok oké, számomra olyan jellegtelen a pálya, hogy nem találom el melyik kanyar jön, és vagy gyorsabban, vagy lassabban közelítem meg õket összevissza. Megpróbálom még betanulni valahogy, aztán meglátom indulok-e.

SitatiS
Hát igen,a sikán az viszont tényleg trükkös,30 körön keresztül hibátlanul átkelni rajta...hát...ööö...izé
Alexease,te tolod?<#vigyor5>

Let the good times roll.

Alexease
Autot.
petesilver
Én csak a haragomat, eccerûen képtelen vagyok megjegyezni a pályát, mindig elfelejtem, milyen kanyar jön 😞 Így ugyan csupa kaland minden kör, de véletlenül sem eredményes. Így speciel a default setup is jó nekem jelenleg.

SitatiS
Ki mit tol imolán?😛

Let the good times roll.

petesilver
pókhálócélkeresztet bele!! 😊 eszméletlen megoldás, picit idézi anno azt a förtelem F1-es autót, aminek az elsõ szárnya olyan magasan volt, mint a hátsó. Az is hasonlóan randa konstrukció volt!

nagyon úgy néz ki, hogy ronda de finom kategória, mert az idõmérõ elõtti edzésen a két BMW a leggyorsabb!!

lac coo
Az ujjabbik Bogár is nagyon jó !!

JuanG
speedcsiga <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Tegnap mikor megláttam tv-ben röhögõgörcsöt kaptam 😊))
Mozgásban olyan mintha valami csiga lenne 😊)))

JuanG
fúúújjjjj <#idiota><#schmoll2><#wow3>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Gilb3rto
Annyiban más hogy vannak benne más csapatok is meg más festések ezért kell leszedni😊Szerintem 1 üléses<#banplz><#banplz>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Beülhetek mögéd ? 😊)
Szarva van? Mert olyant akarok ! 😊))

2üléses nippon <#idiota><#ravasz1>
lac coo
Az ASC Nippon mennyiben más mint az eredeti 1.1 ?

<#dumcsi><#vigyor5>
Gilb3rto
Ott leszünk 1 páran sztem😊<#eljen>

Macbook Air M1 2020

Alexease
<#wow1><#wow3><#zavart2>