rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let the good times roll.
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
A sok kilökés is (azértis..) volt , mert elég hamar kellett fékeznem a rossz setup miatt és belém szálltak, bocs mindenkitõl 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Van az ido kijelzo, a kepernyo aljan, jobb oldalt, ahol a versenyzoket sorolja fel, a helyezesuk alapjan, es kiirja a hozam mert +- koridet. Azt at lehet kapcsolni valami ertelmesebbre is? Valami NR fele kellele, ami eltero szinnel jelzi az elottem es a korhatranyban levoket, es nem koronkent frissiti az idokulonbsegeket, hanem folyamatosan, realtime.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Amúgy egy darabig láttalak szépen mentél nem füstölögtél 😊)) Egyszer le is köröztél mikor törött szárnyal evickéltem 😊
A rajtot kiovatoskodtam, tudtam hogy ugy is osszetorik egymast, csak az autok kerulgetesere es a visszapillantora koncentraltam😊 Aztan az elso par korben elengedtem vagy 4-6 autot, mert ugy is kifekeznek es/vagy kiloknek😊 Aztan nem totent semmi extra😊 bekesen, vegre magasabb (40-50) fps-sel korozgettem, akit kellett lekoroztem, akit kellett a vegen elengedtem😉 A felenel piteltem egyet, aztan mar csakl vegig autoztam😉
Talan 7. lettem - bar nem sokat szamit - de nem biztos, mert ahogy beertek a celba mar chateltek is, aztan a levezeto korom felenel mar ki is leptek😉
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
A rjat még jó sikerült, de aztán kb 5-ször löktek ki 😊))De folytattam sportszerûen elengedtem a kékzászlósokat ...
Aztán a kisfiam odaevickélt a power-gombhoz hogy benyomja lehajoltam, erre neki is csattantam a falnak elment az elsõszárnyam 😊))Valahogy elevickéltem 15 körig aztán kimentem boxba , de ahogy visszaértem a pályára a fiam csak kikapcsolta a gépet 😊))))
De azért jó volt, grat mindenkinek! 😊))
Mission Impossible 2010: PRO Class
Már nem OPC, hivatalosan "ASClub" = (AutóSzimulátor Club)
Tudom még a régi cimen is elérhetõ az oldal ( még egy kis ideig ), de ezentul
http://asclub.hu a cim 😄
De nagyon elszoktam én már ezektõl a forma autóktól 😊))
Macbook Air M1 2020
Meg el is gondolkodtam hogy indulnek, de ket bajom is van😉
- 1.087-es verzio van fent, es emiatt valahogy nincs kedvem kavarni az installal😊
- Imola. Bar a palyaval nincs gondom, de ha verseny, akkor Imola - vagy Toban Long es/vagy meg egy-ket "divatos" - amit van egy-ket ember aki csukott szemmel ismer, kedvenc palyaja, es tippem szerint 5-10 masodperceket fognak adni a mezonynek😉))
Ha mar tucatszam vannak-jobbnal jobb, erdekesebbnel-erdekesebb palyak, amelyek nem "unalomig" hajtottak, talan meg izgalmasabb is lehetne a dolog😉
Nagyon jó féktávokat lehet fogni és a sikán is élvezetes vele 😊))
Alexease,te tolod?<#vigyor5>#vigyor5>
Let the good times roll.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mozgásban olyan mintha valami csiga lenne 😊)))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Macbook Air M1 2020
Szarva van? Mert olyant akarok ! 😊))