rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A PCC bajnoksagba akkor en is jelentkeznek meg, ha lehet😉 Bar gozom sincs, hogy tudok majd indulni, de majd kiderul😉 THX!
lac coo
Biztos, hogy jó választás ez Brand Hatch pálya( vagy mi...) ?
PCC amúgy is elég odfigyelõs, "nehéz", ha ez egy funcup-on még egy ilyen lassú kanyargós, szûk pályával párosul tuti húsdaráló lesz a vége 😊))

Javasolnám inkább Brno-t vagy valami hasonló "egyszerûbb" pályát ! A1 Ring, vagy a mindenki által nagyon jól ismert Tobant😊)) Vagy mittudomén 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

EasyDriver
Gilberto érdekes dolgokat írt, most vettem észre.. 😄 ne foglalkozz vele mert én sem értem hogy került szóba a szerverünk és hogy egyáltalán amiket írt hogy jött ide.. Felelõsséget nem vállalok érte az biztos..<#vigyor3>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Ninja
Bocsáss meg, de beirásod nemtudom értelmezni<#rinya>
Én nem irtam semmit a szerverek minõségérõl, nem irtam semmit a játékosokról, nem említettem neveket, nem dicsértem senkit s pláne nem néztem le senkit, sõt soha nem is fogok! Egyszerüen a szerver dijra reagáltam s egyben megragadtam az alkalmat, hogy köszönetünket fejezzük ki azoknak akik segítenek abban, hogy esténként tudjuk közösen szorakozni! Semmi hátsó szándék, vagy megjegyzés nem volt ebben. Ha még is félre érthetõ volt irásom, Én kérek elnézést!

Gilb3rto
De 1ébként bocs ha valakit sértene a véleményem én így gondolom, és gondoltam megosztom veletek!De PEACE and RESPECT!

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Jah és a megane mint autó teccene is elfogadnék 1et de az a basz*tt nagy diffuzor nekem nem kéne rá!Köszönöm elõre is a renault gyárnak<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Én a papnét választom<#idiota>!Megane-ról tartom a véleményem heves vagyok de ami a szívemen a számon<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

EasyDriver
Gilberto ne fogalmazz ilyen szélsõségesen! Kinek a pap, kinek a papné.. A nehézsége miatt választottuk a PCC-t a hibáival együtt is, és ne szídd a megane-t, mert ha valamit sokan tolnak az népszerû és nem véletlen. Én kérek elnézést Gilberto szavaiért.. <#nevetes1> Kicsit heves!

lac coo
Most ez a mai fun-race ilyen fórumok közötti bandaháború volt, vagy mi ? <#idiota>

Mert az elég idióta dolog lenne ,ha valaki ezt így fogná fel......

Gilb3rto
Guines rekordra készülsz vagy mivan??????<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Macbook Air M1 2020

lac coo
<#guluszem1><#vigyor>

Alexease
Meg csak 39 oraja vagyok fent, meg kihuzom egy ideig😉 Majd 1-kor lefekszem, akkor mar tuti el tudok aludni😄
EasyDriver
Természetesen nem rátok utaltam, csak Alexease "bajnokság jellemzését" korrigáltam, annyiban, hogy nem feltétlen kell befizetni pénzt egy bajnokságban való induláshoz.. <#papakacsint>

lac coo
Katt a nevemre 😊))

Gilb3rto
Ha jó a vas mehet mellet más gama is pl ezen megy cod2 szerver is de még soha nem tapasztaltunk semmi problémát a játékkal pingek nagyon jók általában lagg soha nem fordult még elõ emlékeim szerint😊 Jah én annyit hogy az indexF1-esek lehet gyorsak meg minden de Easy és Sit@ nagyon penge(értsd:gyors,megbizható,stabil) meg a csapattársamról ne is beszéljünk Misi is penge de mindenki az nem sorol fel a mezõnyt úgy mindenki ért a kormány tekergetéshez a mezõnyben szerintem!elég jó szinten😄

Macbook Air M1 2020

EasyDriver
Ne aggódj szivesen látunk. Alexet is, mert nagyon sportszerû versenyzõ ahogy ma tapasztaltam.. <#smile> Lackó a fórumunkon add meg az elérhetõséged légyszives(msn vagy skype). Thx!

Gilb3rto
Pcc ok pálya sztem nagyon szar de mind1 a hrflesek mindehol helyt állnak de nagyon utálom a pályát😄

És a PCC a legjobb mod ami eddig készült rfactorhoz és talá a leg nehezebb is éppen ezért(kiforrotság) indítottunk mi ebben bajnokságot!A szar Megane-t tolja mindenki pedig az 1 .... de mind1!

PCC RuLeZ!

Macbook Air M1 2020

Ninja
ASClub 2db különálló (más-más szolgáltatónál) lévõ szerverrel gazdálkodik a Játékban. Az egyikre itt sem kell fizetni😊 A ClubTagsági dij a másik szerver fentartására fordítjuk. Mindegyik szerveren csak a "mi" dolgaink futnak, semmi más gama, stb nincs rajta. Ezen kivül a TS szerver is kölön vason van!
Mindenképpen köszönettel tartozunk "Sponzorunknak" (melyet kérés-re nem reklámozok) és barátomnak Morfinak akik segítik munkánkat s biztosítják a lehetõséget számunkra, hogy jókat szorakozzunk <#worship>

lac coo
Akkó beszálltam 😊 Bár ahogy látom erõs a mezõny..IndexF1... Azok állatok 😊))Már csak Alex hiánxzik õ itt a Porsche professzor 😊)
Egyéni festés lehetséges, ha jól látom? 😊

De mivel tuti lesznek napok mikor nem tudok versenyezni, természetesen szívesen átengedem a helyem olyannak , aki tuti ráér és szeretne indulni ! Nehogy miattam maradjon le ha 1-2 hely van már csak...

EasyDriver
Igen hetente. Jövõ héttõl indulnak a tesztek és folyamatosan elérhetõ lesz a szerver a tagoknak. 21-en vagyunk eddig, de 1-2 ember még beszállhat... <#smile>

Ninja
Bocsi, de itt most olvastam, de PH-n már válaszoltam<#vigyor0>

lac coo
Na, most már aludj egy kicsit ! 😊)))Csekk...<#idiota>

A Lienz GP-re kiváncsi leszek PCC-vel !<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Ha legalább hetente lesz a futam , akkor elindulok, aztán vagy ráérek éppen vagy nem 😊)))

SitatiS
HrFL-ben viszont lesz...<#wink>

Let the good times roll.

Alexease
Nem hinnem hogy lesz PCC bajnoksag😉 Az csak funrace lesz😉 Ha jol lattam, egyelore tuningolt BMW es sajat fejlesztesu Zonda bajnoksag lesz. http://asclub.hu/news.php
lac coo
Elõreláthatólag milyen napokon lesznek a PCC bajnoság futamai ?
Hetente?

EasyDriver
Brands Hatch V2

Ez lesz a Track! 😊

nyárra pont ilyen népszerûsítõ versenyek kellenek, toborzások az éles bajnokságokhoz
lac coo
Na megyek vígasztalásul keresek valami Lupo szervert, hátha találok 😊))))

lac coo
Én tuti befizetek szerverre, de én is jó szemmel nézném az ilyen heti fun-race-kat!

Vannak akik nem tudják befizetni, és vannak akiknek nem éri meg mert csak néha versenyeznének..(Nem beszélve arról, hogy épp milyen bajnokság megy a szerveren és az kinek teszik..)

EasyDriver
Azt hiszem mintha valami hasonlót szervezünk mi is mint amirõl beszélsz.. 😊 "HrFL". Annyi különbséggel, hogy nálunk nem kell befizetni a pénzt a versenyzésért, mert ingyen szolgáltatjuk a szervert a tagoknak.
Amúgy nagyon sokan vannak akiknek nincs idejük rendszeresen részt venni egy bajnokság minden futamán, vagy sokan vannak akik szivesen versenyeznek, de bajnokságban nem akarnak indulni, és így õk is jókat versenyezhetnek szervezetten. Remélem nem volt ennyire rossz felvetés mint ahogy reagáltál rá? <#smile>

Alexease
Arra van a "hivatalos bajnoksag" es szerver tagsag😊 A Funrace-ek "csak" a jatekot, a szervert, a versenyzest nepszerusitik, de az igazi cel fenttartani a szervert, befizetni erte a penzt es szervezett korulmenyek kozott versenyezni😉
EasyDriver
Szerintem érdemes. Ezenkívül jó lenne kipécézni egy modot ami itt a többségnek bejön és szívesen megy vele, és akár rendszeresíthetnénk ilyen Funrace"-eket.

Alexease
Ha mar ASClub szerver.

Jo lenne a weboldalra valami reszletesebb leiras - par sor - a szerverrol, hol van, milyen, mikor uzemel, mi fut rajta, mik a lehetosegek, hogy, kinek es mennyit kell fizetni stb.

Nem mintha rendszeresen tudnek indulni, de befizetnem ha olyan a dolog😉 Persze, le is levelezhetnem, de jobb lenne ha kint lenne az oldalon az info😉
remélem ennek is lesz folytatása mert erre nem fogok ráérni 😊))
Alexease
Ez jol hangzik😊 THX!
EasyDriver
Ninjával lebeszéltünk egy PCC-s funracet jövõ hét vasárnapra! Remélem a mai csapat összefut ott is! <#smile>

-szerver : HrFL
-Brands Hatch V2
-20 kör
-kuplung segítség
-eredeti PCC mod + 1.1-es patch
-Zászló szabály: Full
-normál gumikopás
-normál üzemanyagfogyasztás
-mechanikai hiba nincs

18.oo óra: Qual (12 kör)
18.30 óra: Warmup ( 10 perc )
18.40 óra: Race

sajna az ilyen fun race-k és nyitott napok a serveren túlélõsókhoz szoktak hasonlítani mindenhol 😊
petesilver
Klassz élmény volt, bár a többség online manõverei kritikán aluliak. Nemegyszer a füvön kellett mennem a pályán, mert oda szorultam, de a legszebb az volt, amikor a célegyenesben jobbra lehúzódtam, és valaki még így is a falnak nyomott. A rajt utáni 2 kör komlett túlélõ show volt. A default setup, amivel mentem bizony tetûlassú volt az egyenesekben a többiekhez képest. Ami nagyon hiányzott, az a NASCAR-os spotter. Kövezzetek meg, de ehez képest az isteni, hogy folyton szövegel, és helyzetjelentést ad. Mindenesetre élvezetem nagyon, gratula mindenkinek, jó volt!

Amúgy nem értem ezt a rég mentem formula autóval dolgot. Autó-autó, lehet vezetni mindegyiket, nem mindegy? Tegnap NASCAR bajnokin mentem, ma itt, nem negy etvasz a váltás, csak itt több a sebességfokozat, meg jobb a tapadás 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

z3r0
Nagy volt srácok!
Gratz mindenkinek még 1x😊

-hrfl.uw.hu- Mit SzopoL az élettől!!!

lac coo
Én meg 6. helyen😊)))))<#idiota> Minden második körben kapálni voltam a susnyásban 😊)))<#idiota>

jahogy...most esik le.... mert én Juan mögött..... 😊))))))))
lac coo
Most , offline, ez csak illusztráció 😊)))

ha azután méegy enter-t nyomsz akkor azt kapod amit lac coo képn látsz, ez ríltájm...igaz nem mutatja külön színekkel a dolgokat, és ha el akarnak körözni/te érsz utol és köröznél azt nem mutatja sajnos😞

ezt csak azzal tudod kiküszöbölni, ha TAB_al bekapcsolod a név kiírást és látod ki van elõtted/mögötted

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

ez mikor készült?
lac coo
Nem volt bekapcsolva virtuális tükör a rendesben meg semmit nem láttam 😊))

lac coo

Alexease
Ahh most lattam csak, a SportKlub-on GrandAm lesz LagunaSeca-ban! <#merges2><#eljen>
b-type
hmm..19-en futni az szép 😊
sajna nekem lehalt a gépem, most is notiról vagyok 😞
gratta azért a mezõnynek.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A kilokesekrol annyit, hogy ha nem elengedek 5-6 embert, akkor engem is valszeg 5-6x loknek ki😉 Aki hatul jon, annak kellene vizslatnia mi a helyzet, es nem 1 kanyar vagy kor utan mar be is vagodni mert ugy erzi gyorsabb😉

Akiket elengedtem, azokis tobb autonyira voltak mogottem, de lattam hogy nagyon jonnek, egyertelmuen megceloztak a belsoivet, vagyis ha tartom az ivet es a sebessegemet akkor is bevagodnak mellem, aztan vagy osszejon vagy nem😉 De nem vesztettem semmit, amennyit elengedtem, annyit a vegere "vissza is eloztem" mert kicsusztak, osszetortek, kileptek stb.😊)))
lac coo
Van olyan real-time-os is nyomkodd a LCD MODE gombot 😉