rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Macbook Air M1 2020

-hrfl.uw.hu- Mit SzopoL az élettől!!!
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Nem vukkk a srác az biztos<#vigyor2>#vigyor2>
Gilberto, sztem te meg menj azt feküdj vissza pls, mert lehet, hogy korán van még neked egy kicsit😊))<#zavart2>#zavart2>
GooD Night!<#wave>#wave>
By: Zer0
-hrfl.uw.hu- Mit SzopoL az élettől!!!
(Átutalnám neki a pénzt Forintban).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Belenezegettem, es volt benne egy-ket erdekes dolog😉 A start az gyonyoru volt <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota> Igy visszajatszasban vettem csak eszre, hogy azert engem is lokdostek rendesen, barmennyire is el akartam engedni mindenkit, aki megkozelit😉
ASClub_FunRace_Imola_Nippon
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nem tudom ki merre volt, mennyire emlékszik, de ez a bajnokságokról való vita anno megmérgezte a GTR fórumot is, tehát nem jó ez. Nem kéne véleményezni más bajnokságát, többnyire felnõtt emberek vagyunk, mindenki ott versenyez ahol akar, ahogy tud. Maradjon ez meg inkább játék topiknak, ne pedig ki a f@szagyerek a királybajnokságban vitafórumnak.
Remélem sikerül, jó itt a csapat, nem kéne szétcincálni marhaságokkal.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nekem 1.020 "próba" <#bohoc>#bohoc>verzióm van és azt szeretnám megtudni, hogy a most aktuális verzió (1.070???) miben tér el az enyémtõl??? Vannak benne fizikai, grafikai javítások vagy csak a net-kódon dolgoztak?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem semmi naon PRÕ!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Grafikára odab@sz,de mint tudjuk az nem minden<#bee1>#bee1>
Let the good times roll.
Én estem keltem a pályát saját és nem saját hibámból mégsem jutott eszembe semmi ilyen marhaság , mint hogy pro v nem pro ! 😊))
Mentem ahogy tudtam , a setupom olyan szar volt hogy az is csoda, hogy 15 kört végigbírtam, de tök jó volt élveztem 😊))
Meghát a versenypályán a legnagyobb ellenfél mindenkinek saját maga ! Innentól kezdve mit számít ki a pro ?
Ha értékelem a teljesítményemet akkor a saját hanyagságom miatt adok kb 10 %-ot magamnak, így innentõl kezdve eszembe sem juthat bárki mást minõsíteni, elõbb magamat kéne rendberaknom 😊))) Próbáltam kérni setupot néhány embertõl , de valahogy senki nem tudott adni 😊))))
Szerk.: na iszom egy kv-t, mert ennek a hsz.-nek semmi értelme sincs , így hajnalban 😊)))
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
3. ja és mindenki kapja be <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
2.Most mentegetõzhetnék,de nem teszem,a jobbtól nem szégyen kikapni😊
3.Hm...Nincs háom😛😛😛
Let the good times roll.
2. "Most "be lettünk reklámozva" mint PRÕ csávók,de..." - nippon-on már bizonyíthattatok volna.... 😛PP
De ahogy a többség érzi<#bee1>#bee1>
Let the good times roll.
Megpróbálom összefoglalni...
Ahogy elolvastam,próbáltam úgy szemlélni a dolgokat,mint 1 kívülálló ember,és nekem az jön le hogy HrFL csávók elég PRÕ-k,meg szépek,és jók,és maga a tökéletesség,meg bla-bla,de ez nem így van...Felesleges hogy is monnyam...Hm..."futtatni"a HrFL-s csávókat,mindenki tudja saját maga mennyire PRÕ,vagy nem PRÕ,de ezt kihangsúlyozni nem igazán helyes dolog...
Mindenki bizonyíthat,de csakis majd a pályán...
Hogy érthetõ legyek😊
Most "be lettünk reklámozva" mint PRÕ csávók,de...
Mi van ha most aki olvassa soraidat,aszongya:"Húú bazze ezek ennyire PRÕ-k tényleg???"
De lehet race-n kiesünk...
Akkor mit mond?
"Ezek monnyák magukat PRÕ-nek???Pfff ezek inkább 1 nagyképû banda,de nem PRÕ-k..."
HANSÚLYOZOM,NEKEM EZ JÖTT LE!
<#vigyor5>#vigyor5>
Let the good times roll.