rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Biztos hogy azt hasznaljak, azert szabvany😉 Csak en ugy ertettem, hogy a TM "kozvetlenul" all(t) az Immersion "mellett/mogott" stb.😊
ui.: Pontosabban😊 Az Immersion szabvany van beleepitve a DirectX-be, amit a kormany driverek hasznalnak😉)) Csak valszeg van elteres az "ertelmezesukben"😉)) Lasd nVidia-ATI "problemak"😊
Ingy
lehet nem jól tudom de mind a tm meg mind a logitech az immersion ffb szabvanyt hasznalja

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Gilb3rto
Láttam én a felsõ képre gondoltam a seat felíraott láttam a szélvédõn!

Macbook Air M1 2020

Alexease
Logitech (DFP) kormany felhasznalokhoz.
Mint mar irhattam, tobb dolog sem tetszik igazan rajta, es/vagy szokni kell (termeszetesen a TM-hez viszonyitva;D), de most az FFB-vel is "gondjaim" vannak😉 Bar az erejevel nincs gond, de mintha nem lenne olyan reszletes/pontos mint a Thrustmaster (ami meg logikus is lehetne, mivel - ha jol tudom😉 - a TM az FFB "szabvany orokose"). Pontosabban: mintha kozepallasban, nem igazan lenne "rendes" FFB?! Mintha holtjateka lenne. A kormanynak, mint kontrollernek nincs gondja, az a tesztben es a jatekokban is latszik, csak az FFB tunik "lazabbnak" a kozepe fele. Pl. ha a TM-mel egyenes uton, kozepallasba belementem egy "katyuba/uthibaba" - elsosorban rF - akkor az bemozdult, rantott stb., ez meg meg sem moccan?!

A Profiller reszet meg nem nezegettem a kormanynak, talan ott is lehet valamit szoszolni.
THX!
Alexease
k8bal
a DTM mod készül... lemans sincs még... esetleg Proto! Azt nézegesd meg itt: http://www.rfactorcentral.com/
rFACTOR CENTRAL

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Üdv Mindenkinek!
Valaki tudna ajánlani egy jó DTM-es modot? Elõre is megköszönném. Le mans is érdekelne.
lac coo
<#beka3><#alien><#crazya><#buck>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomo15
Nem neked mondtam<#duhos2><#bee1>
Én simán újratelepítettem a szoftvert..nekem bejött..
lac coo
Nem mondod ? 😊))))

Tomo15
A pilotafülke az a seat supercopa-modhoz tatozik a félreértések elkrülése végett.
Gilb3rto
Gecco ez nagyon kiály a képek alapján😄 Nekem már az R8 Gordini is tetszett de a Kacsa az mégiscsak kacsa nemde?😄

Macbook Air M1 2020

lac coo

lac coo
Két jó kép :

lac coo
Dehogy....
De mindegy mert gagyi ez is az is 😊)))

JuanG
ua..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nem szép ! Szebb ! 😊))))) Jópofa !😊))

JuanG
akkor elég érdekes a szép iránti hozzáállásod <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

EasyDriver
Indítottunk egy public szervert a nippon moddal magny coursban (1.1). Akinek van kedve kicsit körözgetni és 1-2 funrace-t futni (10 körös versenyek) azokat szeretettel várunk.
A mod ugyanaz amivel tegnap mentünk, azaz az ASClub-os verzió.
szerver : HrFL - www.hrfl.uw.hu , pass nincs
pálya : Magny Cours 1.1

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

b-type
Ez még szvsz a jobbik eset (röhej 😞 )
Szal sztem rakd fek a DXTweak progit és állítsd be a gázadás maximumát oda ahol véget ér a Momo problémája.

sztem lesz majd fék problem is...de addig van fél-egy év.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ami nem rég kijött box-személyzet szebb ennél 😉)

lac coo
Sokat mentem anno PCC-vel mikor kijött, de speciel BH-t most láttam elõször 😊)))

Mennyi a referencia-idõ PCC/BrandsHatchV2 viszonylatban?
arty
én sem úsztam meg 😞
valaki kisegítene a linkkel, ahol képekkel be van mutatva a megoldás? (anno láttam, de azt hittem nekem majd nem fog kelleni)

Forza.

Gilb3rto
És a pálya ha valakinek nem lenne meg:Brands Hatch V2

Macbook Air M1 2020

petesilver
Köszi mindenkinek a gyors választ!! Én ugyanis életemben nem mentem még semmilyen pcc-vel, szal van mit gyakorolnom!

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
ja nem lesz animált valszeg, de legalább kidolgozottab mint ami eddig volt 😊))

Gilb3rto
Szép😄 Na akkor ezek a linkek<#nyes><#nyes><#nyes>

Macbook Air M1 2020

SitatiS
woow,ez kúúl lett<#rinya><#nevetes1>

Let the good times roll.

SitatiS
maga a mod
http://rfactorracing.yusho.de/index.php?categoryid=43&p13_sectionid=3&p13_fileid=89
és a javítás hozzá
http://rfactorracing.yusho.de/index.php?categoryid=43&p13_sectionid=11&p13_fileid=109

Let the good times roll.

EasyDriver

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Gilb3rto
gsmf által gyártot PCC és hozzá az 1.1 patch!
mod:PCC MOD
Patch:Patch 1.1

Macbook Air M1 2020

petesilver
Jópár Pcc van forgalomban, tud valaki linket adni a funrace-es modhoz? Tuti megvan, csak nem tudom, melyik lesz az.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Egyébként nem vagyok teljesen biztos benne , hogy az ISI veszi a fáradságot és csinál animált pitszemélyzetet ...
Az új képeiken is ez figyelhetõ meg:

JuanG
értem, kösz! 😊)

lac coo
Nagyon kevesen tolják rF-et online😞(

Jó lenne megtudni , hogy a mostani funrace-n a magas létszám az ingyenes részvételnek, vagy a MOD-nak , vagy minek volt köszsönhetõ ....
Rendeben van, hogy fizetnek a liga tagok a szerver után ( valszeg én is befogok jövõ héten) de elég sajnálatos, hogy végignézve a szerverlistát minden szerver üresen áll egy nagy lakat alatt ! 😊))

Ha nincs épp liga futam vagy közös gyakorlás-teszt miért ne mehetne publikon ?
FPS-eknél is bevált szokás , hogy ugyan bérlik a szervert , de ha épp nincs rajta randezvény akkor nyitva van a nagyközönség elõtt!!!

Ezt gondoljátok át, és ne az önzés vezéreljen senkit, hogy nem azért fizetek, hogy más ingyen játszon rajta, néha, amikor senki nem használná amúgy .....

THX

lac coo
Ez legtöbbször ilyen ha nem a szerver replay-ét nézed hanem valamelyik játékosét...

Ez milyen patchel készült?Mert enyhén szólva bugosan játsza le.Autó a pálya alatt nincs út stb 😊

Gilb3rto
Értem!Az elég komoly jól idõzítettem😄

Macbook Air M1 2020

lac coo
Ezt igazán nem nézném jó szemmel 😊))))

z3r0
hát õszintén megnyalva nemtom, hogy kötõdöm e hozzá😄DD
nem ott lakok azt tom😊

-hrfl.uw.hu- Mit SzopoL az élettől!!!

lac coo
Egyidõben küldted el valaki mással és kiüttöted 😊)) SG bug....

Gilb3rto
ÉS ha jól emléxem KEcskeméti tehát az a vezetékneve😄 De õ errõl tudna bõvebben😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Mé küdte ezt el kétszer?<#lama>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Zero=Norbert Apostagi😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Zero=Norbert Apostagi😄

Macbook Air M1 2020

JuanG
kérdés vajon az illetõ vezetékneve Apostagi vagy Apostag-on lakik? 😊))...merthogy én is kötõdöm Apostag-hoz 😊

Gilb3rto
1szer asszem ebbõl kifolyolag koccantunk is😄 De nagyon jó race volt😊

Macbook Air M1 2020

lac coo
Olyan rossz volt a setupom , hogy volt kanyar amit mindenki 4-esben vett én csak 2-esben tudtam 😊)))))))

Amúgy nem tom nagyon megnézni a replayt mert mindenki megy , teleportál rajta össze-vissza 😊)