rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Bar ez nem nyelvtan topic, de azert masokat megtisztelhetnel azzal, hogy megprobalsz valami kulturalt emberi hangot megutni ("orrbaszájba elkúródik"). THX!

Nekem meg nem romlottt el valtom. Ott beallitsi vagy hasznalati problemak lehetnek.
a meghibásodást állítsd át normal-ra time scaled-rõl...😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

mucius
köszfõnök! mostmár értem.<#vigyor2>
még1 láma kérdés. gearbox orrbaszájba elkúródik default áttétekkel és revlimittel is, pedig nem üvegelem, sõt még ha autoshifttel megyek akkor is 1 versenyhétvégén 1szer biztos elkúródik (ez fõleg versenyen jó, mikor utolsó körben vezetek és egyszercsak semerre se tudok váltani). errõl vmi felhomályosítást vki?<#lookaround>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Tomo15
Eddig a te beállitásaid jönnek be nekem a legjobban!<#eljen>
k8bal
meg Drift és Drag mod és átnevezik speedFactor-ra... <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

SitatiS
Mit lehet errõl tudni?
Ez nagyon kúúl!<#wow1><#nevetes1>

Let the good times roll.

lac coo
Remélem nitro lesz a patch-ben 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez egy uj, keszulo engine, fejlesztes alatt van. Elvileg a kovetkezo patch-ben mar benne lesz. Varhato megjelenes meg a nyaron, a GTR2 kiadasa elott vagy inkabb utan😉
Most nem azért, de az F1C -ben már volt.
Lfs-ben sincs még, nem nagyon zavar, csak kérdeztem...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

k8bal
igaz, egy autós játék esõ nélkül... nem is kell! <#banplz>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
Nincs.
Sziasztok!
Esõs idõ van a játékban?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

k8bal
ami alapból benne van a játékban! pl az OW Challenge

mucius
lebuktam. 😊
"úgy kell kilépni hogy egy alap rFactoros mod fut! " ezt így konkrétan nem értem. 😊

k8bal
ezt csak akkor csinálja ha warez verziód van... úgy kell kilépni hogy egy alap rFactoros mod fut! (lac-coo mondta nem saját 😊)

mucius
hja és rfactor version természetesen 1.07

mucius
hali!
probléma a következõ. felraktam protoracer championship 1.1 modot (eddig tökéletes), rá felraktam (ahogyan azt elõírják) a demon-protoracer modot. na itt a játék indítása után, autónk helyén egy pacecar forgolódik, másik jármûvet sehogyan sem lehet választani, se elõre, se hátra.
hogyan lehetne mégis ezt a demon protoracert használat alá vonni, hogy ne legyen ilyen hiba.

Gilb3rto
Leljebb ott van kb 6szor belinkelve!!!!!!

Macbook Air M1 2020

JuanG
ûûûûûûûû...WTCC bömös Nordschleife-n (THX Ingy!)

wtcc BMW video

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alex: nekem is DFP-m van. Kicsit moddoltam az INI-t, nem a gyari ertekek vannak benne, de en nem tapasztaltam, amit irtal. Pl. az uj Brands Hatch-i palyan ha a hosszu lejtos egyenes vege fele nyilegyenesen atrongyolok a megrepedezett reszen, akkor frankon rangat-rezeg-izegmozog a kormany.
Itt megtalalod az INI-met, probald ki.
JuanG
én se tudom mikor jön ki az ISI patch, de a Zondát valszeg kiadjuk elõtte 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

k8bal
haggyátok má szegényt.. nem tehet róla! <#ravasz1>

JuanG
pár hsz-el lejjebb egy csomó PCC05 link van vazze...

Alexease
A banner alatt van egy csomo link! Azokat nezegesd, ott mindent megtalalsz. Egy kis segitseg: http://www.rfactorcentral.com/

Sajos minden MOD-hoz es palyahoz nem tehetek oda kozvetlen linket <#idiota><#zavart2><#zavart1> Bar nehanyan meg azt sem vennek eszre <#idiota><#zavart1><#vigyor>
próbáld meg az rtrackeren. Ha ott nincs,akkor nem tudom.
Panther
Igen, valamikor jönni fog, de az RSC-n is csak találgatások vannak róla, az ISI emberek is mélyen hallgatnak. Majd ha valaki kiszivárogtat némi infot, akkor lesz félhivatalos, de ilyeneket én is tudok mondani, hogy "jön". Persze, hogy jön, a kérdés az idõpont, amit te sem tudsz, kivéve, ha az ISI-nek dolgozol. A többi csak találgatás....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Porsche Carrera Cup '05 ezt honnan tudom leszedni?

jön

sztem a GTR2 megjelenésre várnak , várniuk kell
Gilb3rto
Azt nem értem ha már kész a patch akkor miért nem dobják ki??MErt ha nem lenne kész akkor nem arra terveznék modokta nem?<#nemtudom>

Macbook Air M1 2020

én legjobb indulattal is agusztus közepére várom az ISI pecsét és a pecsre váró modokat
honnan veszed ?
Gilb3rto
ÉS ezt te honann tudod????Érdekelne a forrás ilyen infokat leadhatna nekem is<#idiota> Jön az ISI pazch is vagy csak kacsa az egész?<#idiota>

Macbook Air M1 2020

Hétvégén vagy jövõhéten jön a CTDP 2005 MOD!!!!!!!!!!!!!!!!

Gilb3rto
nemrossz<#eljen>

Macbook Air M1 2020

köszi

erre lehet festeni , ha akarsz magadnak saját festést csinálni
k8bal
kúl! 😊

én is ilyen kis ívben veszem inkább kanyarokat... nem megyek ki nagy ívre... sokkal gyorsabb!

CTDP F1 2005 Templates ez mi az rfactorhoz mi van benne?

EasyDriver
Egy nagyon komoly kis megane videó Oschersleben-ben Érdemes megnézni! <#eljen>

Mégane Trophy - Oschersleben video

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Nincs, majd elõbányászom a cuccot...

lac coo

laccoo, van linked ehhez a DXtweak-hez?

és hol kell átállítani 1000MHz-re? nincs ennek káros következménye az usb-re dugott eszközökre?

lac coo
Razer egerem van ami 1000Hz -en dolgozik, de az XP csak 125 v 250 Hz "mûködteti " az USB-t.... Van hozzá egy patchelõ ( bár aki ért hozzá anélkül is átírhatja) meg van egy teszt programom, amiben ha huzogatod az usb-s egeret akkor folyamatosan látszik mennyi HZ-n megy ...

Felrakom valahová ha meg szeretnéd nézni !

Bár lehet semmi értelme a kormányhoz mert úgysem használja ki , de valami haszna csak lehet, mert mint mondtam alig ragadnak be az efektek, és amióta így használom , a kormány telepítésekor sem kell a DXTweak-el játszadoznom, hogy separated modban a pedál rendesen mûködjön ( elõtte nem volt fokozat csak 0 meg 100% a pedálokon, vagy tökig benyomódott vagy nullán állt , semmi fokozat...)

lac coo
Mentem végre egy versenyt Lupo-val valami láma szerveren , de nagyon ott van az a mod !!!!!

Itt a replay ha valakit érdekel...

Bár mindenki full segítséggel ment ( irányba fordítás, abs, TC, kormánysegítség, stabilitási segítség...stb..) , azért jó volt, és a vége elég furcsa volt mert felborítottam egy embert meg elfogyott a benzinem, mert fix setup volt és nekem kevés volt ami a tankban volt😊))

De látszik rajta, hogy milyen jó kis harcos mod ! 😉

A 21-es piros vagyok , nem tom ezt megjegyzi-e a replay...

Panther
Ezt a patchelést egészen pontosan hogyan érted?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Igen, a holtjáték igaz, különösen a MOMO-hoz és a Sidewinderhez viszonyítva. De már ezt is kezdem megszokni.

lac coo
Nyugodj meg az alapból ilyen 😊)) Bár amióta felpatch-eltem az USB portokat 1000 Hz-re nem is nagyon ragad be valami effekt😊))( Az usb az XP-ben alapból 250 HZ-n megy...)( Vagy 125-ön már nem tudom😊)

Nincs valakinek kölcsönbe egy Microsoft Sidewinder kormánya pár napra?

Az enyém hülyeségeket csinál az FFB terén, és le szeretném ellenõrizni, hogy tényleg a kormány halt-e meg, vagy alapból ilyen bugos a Sidewinder az rFactorban?

Pedál meg adapter nem szükséges, csak kormány.
<#help><#heureka><#kerdes><#confused>