rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg nem romlottt el valtom. Ott beallitsi vagy hasznalati problemak lehetnek.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
még1 láma kérdés. gearbox orrbaszájba elkúródik default áttétekkel és revlimittel is, pedig nem üvegelem, sõt még ha autoshifttel megyek akkor is 1 versenyhétvégén 1szer biztos elkúródik (ez fõleg versenyen jó, mikor utolsó körben vezetek és egyszercsak semerre se tudok váltani). errõl vmi felhomályosítást vki?<#lookaround>#lookaround>
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ez nagyon kúúl!<#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1>
Let the good times roll.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lfs-ben sincs még, nem nagyon zavar, csak kérdeztem...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Esõs idõ van a játékban?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"úgy kell kilépni hogy egy alap rFactoros mod fut! " ezt így konkrétan nem értem. 😊
probléma a következõ. felraktam protoracer championship 1.1 modot (eddig tökéletes), rá felraktam (ahogyan azt elõírják) a demon-protoracer modot. na itt a játék indítása után, autónk helyén egy pacecar forgolódik, másik jármûvet sehogyan sem lehet választani, se elõre, se hátra.
hogyan lehetne mégis ezt a demon protoracert használat alá vonni, hogy ne legyen ilyen hiba.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Itt megtalalod az INI-met, probald ki.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Sajos minden MOD-hoz es palyahoz nem tehetek oda kozvetlen linket <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1> Bar nehanyan meg azt sem vennek eszre <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
én is ilyen kis ívben veszem inkább kanyarokat... nem megyek ki nagy ívre... sokkal gyorsabb!
Mégane Trophy - Oschersleben video
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Felrakom valahová ha meg szeretnéd nézni !
Bár lehet semmi értelme a kormányhoz mert úgysem használja ki , de valami haszna csak lehet, mert mint mondtam alig ragadnak be az efektek, és amióta így használom , a kormány telepítésekor sem kell a DXTweak-el játszadoznom, hogy separated modban a pedál rendesen mûködjön ( elõtte nem volt fokozat csak 0 meg 100% a pedálokon, vagy tökig benyomódott vagy nullán állt , semmi fokozat...)
Itt a replay ha valakit érdekel...
Bár mindenki full segítséggel ment ( irányba fordítás, abs, TC, kormánysegítség, stabilitási segítség...stb..) , azért jó volt, és a vége elég furcsa volt mert felborítottam egy embert meg elfogyott a benzinem, mert fix setup volt és nekem kevés volt ami a tankban volt😊))
De látszik rajta, hogy milyen jó kis harcos mod ! 😉
A 21-es piros vagyok , nem tom ezt megjegyzi-e a replay...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Az enyém hülyeségeket csinál az FFB terén, és le szeretném ellenõrizni, hogy tényleg a kormány halt-e meg, vagy alapból ilyen bugos a Sidewinder az rFactorban?
Pedál meg adapter nem szükséges, csak kormány.
<#help>#help><#heureka>#heureka><#kerdes>#kerdes><#confused>#confused>