rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#zavart1>
Ingy
<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Gilb3rto
ISI=Image Space Incorporated!
Õk az rFactor és még sok más megalkotói, fejlesztõi!
DE fent a banner alatti elsõ link oda is vezet az oldalukra ha érdekel<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

tényleg az , a játék fejlesztõje IMAGE SPACE INCORPORATED
de mit ér az info ha nem osztja , oszthatja meg másokkal <#nemtudom>
Lehet hogy hülye kérdés lesz di mi az ISI?

Lehet hogy hülye kérdés lesz di mi az IDI?

Alexease
Majd kiderul😉)) biztos van itt a forumon is olyan, aki kozelebb all az ISI-hez, lehet hogy sok mindent tud, de nem mondhat, es kozben jokat derul rajtunk😊)))))))))))
Alexease
Minden csak viszonyitas kerdese😉 En az elozo kormanyhoz viszonyitok (Thrustmaster GT), es ahoz kepest a pedalok sem a legjobbak, es bar a DFP kormany resze pontosabbnak tunik, az FFB0je valahogy teljesen mas😉

Igazabol a DFP-t csak lustasagbol vettem, atmeneti megoldasnak😊 A TM mar 5-6 eves lehet, rengeteget gyurtem, es bar mar erosen kotyog, igazabol meg pontos. Egy nagy gondja van, hogy valszeg ki kellene pucolni es kontaktolni, mert a kozepallastol szamitva jobbra es balra 30-30 fokot ossze-vissza ugral😊))))) De ha bejarodik akkor mar sokkal jobb😉))) Raadasul a botvaltoja is szarakodik erosen😉
EasyDriver
Úgy legyen! <#wink><#eljen>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Alexease
Nem az LFS-rol beszelunk, hanem az FFB-krol, es a kulonbsegekrol, vagyis nem OFF, ha az lesz majd torlom <#idiota><#zavart1>
nehéz megoldást kínálni mikor pl nem tudom hol és hogyan jelentkezik a holtjáték... igaz momo racing-em nincs de piros momo-m van, és a pontosság különbséget sem érzem, de ebbe nem kötök bele 😊 kinek mi tetszik jobban...
Pl F1 futamokra még mindíg a piros momo-t szeretem jobban

Panther
Gondolod, hogy ugyanaz a kormány (még az sem biztos, hogy ugyanaz a széria) különbözõ felépítésû gépeken ugyanúgy fog viselkedni? És akkor még nem beszéltem s szoftveres beállításokról.

Aza baj, hogy mindenki hajtja a magáét, "hogy így nem érti a másik problémáját, meg úgy", de igazi megoldást kevesen kínálnak. Örülnék például egy PLR-beli FFB beállításnak, a tengelyek beállításának a játékon belül és minden beállítás paraméterének......

A HGTRM fórumában olvastam, hogy például GTL alatt elég sok a probléma, amelynek egy részét sajnos nem is tudták kiküszöbölni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

pedig a DFP fékpedálja meglepõen keményebb mint amit eddig láttam...

nem akarok itt nagyon offolni LFS témában...😊 az igaz, hogy a beállítások befolyásolják az FFB-t és ez így nagyon jó, de szerintem túl nagy mértékben, pl RB4 autóval 180-as tempónál már olyan erõ van a kormányon mint egy álló ifában, kisebb sebességnél meg szinte alig, persze ez attól is van, hogy már szinte nullára veszem az erõt...
na ezt inkább az LFS fórumba...😊

Alexease
😊)))
Megneztem kozben az a Profillert is, de az semmi😉 Ott csak erzekenysegeket lehet allitani, amit a jatekban is lehet amugy, de sok ertelme nincs, mert azok 100% linearisan az "igaziak", az attol elteroek mar csak tuning. Talan meg a pedaloknal jol johet, mert annyira rovidek a pedal utak es olyan gyengek, hogy azonnnal padlozza oket az ember😊 fekezni meg mindig nem tudok ezzel😉)
Alexease
Azert irtam, hogy az rF patch "csuszas" (igazabol nem igertek semmit, igy csuszasnak sem nevezhetjjuk😄), csak spekulacio, mert senki nem tud semmit😉 Vagyis aki tud valamit, az meg nem mondhat semmit;D

Az uzleti erdekeknel nem az rF beveteleire gondoltam😉 Itt a GTR2-nek lenne erdeke, hogy elobb jelenjen meg mint a bovitett rF, az uj feature-ok miatt (idojaras, eso stb.). Mivel ok prifit ceg, igy nekik minden aprosag szamit, es azert az eso, idojaras, kulonfele tukrozodesek, sokakat befolyasolnak, meg ha csak latvany is😉

De ez csak kitalacio, lehet hogy egyszeruen csak nincs kesz, es ahogy meg van, az ISI ki is tolja, fuggetlenul a GTR2-tol😉)))))))
Panther
Akkor küldjél egy profilt. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
- Tegnap este meg allitgattam egy kicsit, millio a lehetoseg, foleg az ISI Controller lehetosegei miatt, de kozepallasban meg mindig nem az "igazi"😊
- Kormanyzasi holtjatek nalam sincs, ebbol a szempontbol valoban nagyon korrekt.
- A LFS-ben valoban autonkent kulonboznek az FFB-k, de ezzel nekem sincs bajom, szerintem termeszetes. Es ahogy Sup is irta, nagyban fugg a beallitasoktol (foleg Caster, de pl. Camber is). De ha nem csak az erejet, hanem a kemenyseget nezzuk, akkor az elso futomu beallitasa is sokat szamit. STB.😊
Nem értem ezt a holtjáték problémát... nekem speciel semmi holtjáték nincs, ...az a minimális "kotyogás" (ami szinte nem is mérhetõ) lenne az? vagy a középállásban lévõ FF hiánya? mert nálam a legapróbb mozdulatra is reagál az autó...

JuanG
mit össze nem szenvedtek a kormányokkal...én csak megvettem, bedugtam, játszottam 😊))...(na jó, kicsit állítgattam is)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
úgy tudom a patch nem a gtr2 miatt késik...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
Az LFS-ben az FFB-t még a caster beállítása is befolyásolja, érezhetõen megnõ, ha növeled az értékét. A különbözõ autóknál teljesen más az FFB érzet és ez szerintem telejsen jól van így. Én egyszerûen utánaállítom. Nálam mindhárom kormánynál (Sidewinder FFB, MOMO Racing és most a DFP) is ugyanez a jelenség játszóüdik le LFS-ben, de természetesnek veszem.

Ami számomra nem igazán természetes:

-kormány holtjátéka
-MOMO-hoz képest pontatlanab, pedig optikai érzékelõs

A többi már szerintem ISI engine hiba (az ISI engines játékoknál). Például most a GTL-ben akárhányszor betölt egy pályát, az erõ elcsavarja valamerre a kormányt. De csak akkor ha -100%-on van az erõ. Ha -80%-on és az alatt, akkor jó. Az FFB-t be kell állítani a Controller mappában lévõ profilokban, vagy a Controller.ini-ben, sokmindent lehet szájíz alapján állítani.

Az RSC-n ha rákerestek rengeteg profilt lehet találni.

Ami nekem gondot okozott, a tengelyek érzékenységének beállítása. Ha növeled/csökkented a kormány forgásszögét, úgy kell a kormányzást utánállítani a játékban is. Például, ha a kormányzási szuög 240 fok, akkor az X tengely érzékenysége nálam általában 30%, mivel afelett rángat az autó. viszont, ha 900 fok, akkor a játékban 80%-os érzékenység kell.

EasyDriver
Ha valóban a GTR2 megjelenésétõl függ az új ISI patch kiadása, akkor valami nagy durranásnak kéne hogy legyen. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy valami hatalmasan nagyot fog adni egy javítás, amivel gyökeresen megváltozna az eddigi" rFactor. Aki meg akarja venni az rFactort az megveszi, ha van új patch ha nincs. Én olyan nagy üzletpolitikát nem látok ebben. Végülis a GTR2 egy új gama ami betör a piacra. Egy meglévõ játék felvarrása" ezzel nem versenyezhet szerintem. Az ISI elsõsorban az eddigi rFactor tulajdonosokat kéne hogy kiszolgálja, akik pénzt fektettek a további fejlesztésbe.. Én így gondolom.
Viszont nagyon örülnék ha valaki leírná -ha egyáltalán lehet tudni-, hogy mit is várhatunk az új javítástól. Nagyon érdekelne. Elõre is köszi!

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Amúgy a DFP FFB-jével én is szívok folyamatosan 😞
Nem találom még el a megfelelõ beállítást, (driverben játékban mit mekkorára)
A középállásban lévõ FF hiány az nálam is általános, valamint lfs-ben pl más más autónál akkora erõkülönbség van a kormányon, hogy irreális. pl van ahol leveszem 20-ra az erõt (max200) és még úgy is nehéz, más autóval meg semmit nem érzek...
Nagyon jó ez a kormány pontos precíz teljesen meg vagyok vele elégedve... csak az FFB-re lenne már valami jó megoldás... Pl van egy piros momo kormányom is, az is logitech és teljesen jó az FFB, tehát nem éppen logitech betegség.
Még azt tudom elképzelni, hogy a DFP valójában PS2-re készült, és talán ez miatt más...

Én a minap vettem paypal-al játékot (LFS) amex kártyával, és dollárban számolta, nem euroban...

Hehe, kinek a pap, kinek a paplan... <#vigyor> Nekem direkt tetszik, hogy erezni, mikor vesziti el a tapadast a kerek.

Viszont azt nem ertem, hogy nalad miert van ugy, ahogy irtad, nalam meg miert van mashogy. Mills-en is, meg mashol is. <#nemtudom>
Az RSC forumokon volt par topic, ami kimondottan a DFP/rF komboval foglalkozott. Onnet szedtem az okossagokat, plusz meg a tudomanyos probalgatasos modszer befigyelt <#idiota>

Omm, viszont egyvalamit elfelejtettem hozzátenni (lehet hogy ez a megoldas kulcsa) : a kormány driver-eben meg a gyarihoz beallitasokhoz kepest is modositva lett az a (asszem) 3 csuszka, egyedul a centering force van 0-n, a tobbi mintha max-on lenne. De este megnezem otthon, oszt majd jol ideirom. Pont vmi ilyesmi miatt irta az egyik emberke ott a forumon, hogy ez segit a kozepso reszen erzekelheto (illetve eppenhogy [bnem[/b] erzekelheto) FFB effekteken. Valahogy ugy irta, hogy a driverben kell 'tulvezerelni' az effekteket, a jatekban meg inkabb gyenge beallitast alkalmazni. Ezert is van az en INI-mben 60%-on az FFB ereje.

Amugy a kormanyokkal kapcsolatban nagyon hasonlo a 'karrierunk', nekem is TM GT FFB-m volt korabban... <#nyes>
Alexease
Szerintem is augusztus kornyeke. De lehet hogy meg kesobb. Nyaron nem nagy uzlet jatekot megjeltetni, es a SimBin/10Tacle paros mar erosen profitorientalt😉)))

Hogy az rF patch valoban a GTR2-tol fugg, azt nem tudni. Az csak spekulacio😉 Gondolvan az uzleti erdekekre.
nemrég olvastam a GTRMasters fórumba hogy õk agusztus vége szeptember elejére várják a GTR2-õt - ha ezen mulik az ISI pecs akkor befonom a hajam <#szomoru1>
lac coo
TXH 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aceton
Alapbó Ctrl+M, utána már elmenti neked...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
Ez a Motec cucc hogyan mûködik? Még egy körömet nem sikerült megnéznem és egy nõi hang mindig bemondja hogy: " Bekaphatod, ezt buktad!" 😊)))

Alexease
Dragabb lett egy 1000-sel az biztos, es az Euro-Dollar kulonbseg is szamit.
Gilb3rto
DE 1 nappal késõbb haver már 1 ezressel drágábban vette de biztos õ euróban fizette vagy nemtoom...

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Én 3 hónapja 8508 forintot perkáltam érte😄

Macbook Air M1 2020

lac coo
Én is most vettem , rokonnak: 9840 Ft 😊)))

Alexease
Dollarban egy 1000-sel olcsobb😉 Ha PayPall-al vasarol valaki, akkor Euroban kell fizetni, ha kozvetlenul hitelkartyaval akkor dollarban😉 En 9000 alatt fizettem ismerosnek. Mondjuk tavaly😉
Alexease
Koszi, kiprobaltam.
De szamomra az hasznalhatatlan😉 Az egy dolog hogy a "pillangokon" van a valtas - pedig van a DFP-n botvalto is😄 -, de valahogy olyan a beallitas, hogy mar minimal gumi csuszasnal elveszti az FFB-t. De ugyanugy nincs egyenes allasba FFB efekt az uthibaknal😉 A kerekvetoknel, fizikalis szintkulonbsegeknel van, de pl. Mills Short-an, a hatso egyenesben, baloldalt az utbibakon nem csinal semmit, ha egyenesen megyek keresztul rajta. A Thrustmaster akkor is rant egyet-egyet.

De mar mas is monta, hogy ez sajnos Logitech betegseg😞
lac coo
Inkább 9-10 000 😞((((

Alexease
8-9000 HUF, arfolyamtol fuggoen. Dollarban erdemes megvenni, az most jo😉)
Keress valakit a csaladban, rokonsagban, ismerosok kozott, akinek van hitelkaryaja, amivel tud vasarolni net-en is.

Nekem sincs kartyam, en is ismerosoket szoktam zargatni😉
k8bal
szvsz felejsd el... 😉 nincs semmi élmény úgy!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ColdFire
Alex mennyibe kerül forintba ez a játék?
Ha vki megvenné nekem neten, és én postán kifizetném neki, az megoldható lenne? pls :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

repvez
És a single az milyen?A kiválasztott pályán lehet x kört menni.Vagy van valamilyen bajnokság ami egymás után adja a pályákat és autokat a végén meg valamilyen helyezést ad.
billel azért ellehet vezetni vagy azzal inkább felejtsem el a progit?Mivel nincs kormányom.Csak levezetés képen szoktam autokázni inkább repülös vagyok 😊
lac coo
Van single is, elég jó szerverkeresõje van, ASE szvsz nem látja, a modokat elég egyszerû telepíteni, vagy csak exe-t kell elindítani vagy 4-5 könyvtárba bemásolni a file-okat..😉

Alexease
Akkor nehany segitseg, ho tanacs:
- Eloszor is, ha nem eredetid van, es ha hosszu tavon erdekel, akkor vedd meg! http://www.rfactor.net/ A warez-nek tobb hibaja is van (mukodesi, kompatibilatasi, patcheles stb.), raadasul itt a forumon nem supportaljuk a warezzel kapcsolatos nyafogasokat😉
- Van offline resze a jateknak.
- Sajat dedikalt szervere van, azon keresztul lehet jatszani. csatlakozni a programon belul, nem kell kulon progi. De hasznalhato a RaceCast is.
- A modokat egyszeruen csak be kell masolni a helyukre. A palyakat a Location konyvtarba, az autokat a Vehicle-be, de ahoz mindig van beepitett konyvtarszerkezet.
repvez
Sziasztok!Érdeklödnék egy kicsit a játék iránt,de nem tudom hogy van-e neki single része vagy csak online lehet menni.És multizni a saját csatlakozási rendszerével lehet vagy van hozzá kulon progi (ASE stb..)
A modokat milyen bonyolult feltelepiteni ill. használni?
Probáltam a neten kutakodni, de magyarul nem találtam normális válaszokat angolul meg nem tudok.
köszi a válaszokat elöre is
lac coo
Tudom, hogy arra jellemzõ, de a barátunk nem arrõl hiszi azt, hogy elromlik a váltója?

Alexease
De, allitolag arra jellemzo😉

Csinalhatnek egy FAQ-ot a banner alla, hogy miert "nem jo" a warez, de a tapasztalatok alapjan, ugy sem olvassak el. Meg a linkeket is keptelenek megnezni...
lac coo
Nem a warezra jellemzõ hajtás-elmenést mondja ?

( Ez is lenni magyar...😊))

k8bal
nem akkor kell váltani mikor má 5perce csak erõlködik...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"