rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Õk az rFactor és még sok más megalkotói, fejlesztõi!
DE fent a banner alatti elsõ link oda is vezet az oldalukra ha érdekel<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Macbook Air M1 2020
Igazabol a DFP-t csak lustasagbol vettem, atmeneti megoldasnak😊 A TM mar 5-6 eves lehet, rengeteget gyurtem, es bar mar erosen kotyog, igazabol meg pontos. Egy nagy gondja van, hogy valszeg ki kellene pucolni es kontaktolni, mert a kozepallastol szamitva jobbra es balra 30-30 fokot ossze-vissza ugral😊))))) De ha bejarodik akkor mar sokkal jobb😉))) Raadasul a botvaltoja is szarakodik erosen😉
Pl F1 futamokra még mindíg a piros momo-t szeretem jobban
Aza baj, hogy mindenki hajtja a magáét, "hogy így nem érti a másik problémáját, meg úgy", de igazi megoldást kevesen kínálnak. Örülnék például egy PLR-beli FFB beállításnak, a tengelyek beállításának a játékon belül és minden beállítás paraméterének......
A HGTRM fórumában olvastam, hogy például GTL alatt elég sok a probléma, amelynek egy részét sajnos nem is tudták kiküszöbölni.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
na ezt inkább az LFS fórumba...😊
Megneztem kozben az a Profillert is, de az semmi😉 Ott csak erzekenysegeket lehet allitani, amit a jatekban is lehet amugy, de sok ertelme nincs, mert azok 100% linearisan az "igaziak", az attol elteroek mar csak tuning. Talan meg a pedaloknal jol johet, mert annyira rovidek a pedal utak es olyan gyengek, hogy azonnnal padlozza oket az ember😊 fekezni meg mindig nem tudok ezzel😉)
Az uzleti erdekeknel nem az rF beveteleire gondoltam😉 Itt a GTR2-nek lenne erdeke, hogy elobb jelenjen meg mint a bovitett rF, az uj feature-ok miatt (idojaras, eso stb.). Mivel ok prifit ceg, igy nekik minden aprosag szamit, es azert az eso, idojaras, kulonfele tukrozodesek, sokakat befolyasolnak, meg ha csak latvany is😉
De ez csak kitalacio, lehet hogy egyszeruen csak nincs kesz, es ahogy meg van, az ISI ki is tolja, fuggetlenul a GTR2-tol😉)))))))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
- Kormanyzasi holtjatek nalam sincs, ebbol a szempontbol valoban nagyon korrekt.
- A LFS-ben valoban autonkent kulonboznek az FFB-k, de ezzel nekem sincs bajom, szerintem termeszetes. Es ahogy Sup is irta, nagyban fugg a beallitasoktol (foleg Caster, de pl. Camber is). De ha nem csak az erejet, hanem a kemenyseget nezzuk, akkor az elso futomu beallitasa is sokat szamit. STB.😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ami számomra nem igazán természetes:
-kormány holtjátéka
-MOMO-hoz képest pontatlanab, pedig optikai érzékelõs
A többi már szerintem ISI engine hiba (az ISI engines játékoknál). Például most a GTL-ben akárhányszor betölt egy pályát, az erõ elcsavarja valamerre a kormányt. De csak akkor ha -100%-on van az erõ. Ha -80%-on és az alatt, akkor jó. Az FFB-t be kell állítani a Controller mappában lévõ profilokban, vagy a Controller.ini-ben, sokmindent lehet szájíz alapján állítani.
Az RSC-n ha rákerestek rengeteg profilt lehet találni.
Ami nekem gondot okozott, a tengelyek érzékenységének beállítása. Ha növeled/csökkented a kormány forgásszögét, úgy kell a kormányzást utánállítani a játékban is. Például, ha a kormányzási szuög 240 fok, akkor az X tengely érzékenysége nálam általában 30%, mivel afelett rángat az autó. viszont, ha 900 fok, akkor a játékban 80%-os érzékenység kell.
Viszont nagyon örülnék ha valaki leírná -ha egyáltalán lehet tudni-, hogy mit is várhatunk az új javítástól. Nagyon érdekelne. Elõre is köszi!
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Nem találom még el a megfelelõ beállítást, (driverben játékban mit mekkorára)
A középállásban lévõ FF hiány az nálam is általános, valamint lfs-ben pl más más autónál akkora erõkülönbség van a kormányon, hogy irreális. pl van ahol leveszem 20-ra az erõt (max200) és még úgy is nehéz, más autóval meg semmit nem érzek...
Nagyon jó ez a kormány pontos precíz teljesen meg vagyok vele elégedve... csak az FFB-re lenne már valami jó megoldás... Pl van egy piros momo kormányom is, az is logitech és teljesen jó az FFB, tehát nem éppen logitech betegség.
Még azt tudom elképzelni, hogy a DFP valójában PS2-re készült, és talán ez miatt más...
Viszont azt nem ertem, hogy nalad miert van ugy, ahogy irtad, nalam meg miert van mashogy. Mills-en is, meg mashol is. <#nemtudom>#nemtudom>
Az RSC forumokon volt par topic, ami kimondottan a DFP/rF komboval foglalkozott. Onnet szedtem az okossagokat, plusz meg a tudomanyos probalgatasos modszer befigyelt <#idiota>#idiota>
Omm, viszont egyvalamit elfelejtettem hozzátenni (lehet hogy ez a megoldas kulcsa) : a kormány driver-eben meg a gyarihoz beallitasokhoz kepest is modositva lett az a (asszem) 3 csuszka, egyedul a centering force van 0-n, a tobbi mintha max-on lenne. De este megnezem otthon, oszt majd jol ideirom. Pont vmi ilyesmi miatt irta az egyik emberke ott a forumon, hogy ez segit a kozepso reszen erzekelheto (illetve eppenhogy [bnem[/b] erzekelheto) FFB effekteken. Valahogy ugy irta, hogy a driverben kell 'tulvezerelni' az effekteket, a jatekban meg inkabb gyenge beallitast alkalmazni. Ezert is van az en INI-mben 60%-on az FFB ereje.
Amugy a kormanyokkal kapcsolatban nagyon hasonlo a 'karrierunk', nekem is TM GT FFB-m volt korabban... <#nyes>#nyes>
Hogy az rF patch valoban a GTR2-tol fugg, azt nem tudni. Az csak spekulacio😉 Gondolvan az uzleti erdekekre.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Macbook Air M1 2020
De szamomra az hasznalhatatlan😉 Az egy dolog hogy a "pillangokon" van a valtas - pedig van a DFP-n botvalto is😄 -, de valahogy olyan a beallitas, hogy mar minimal gumi csuszasnal elveszti az FFB-t. De ugyanugy nincs egyenes allasba FFB efekt az uthibaknal😉 A kerekvetoknel, fizikalis szintkulonbsegeknel van, de pl. Mills Short-an, a hatso egyenesben, baloldalt az utbibakon nem csinal semmit, ha egyenesen megyek keresztul rajta. A Thrustmaster akkor is rant egyet-egyet.
De mar mas is monta, hogy ez sajnos Logitech betegseg😞
Keress valakit a csaladban, rokonsagban, ismerosok kozott, akinek van hitelkaryaja, amivel tud vasarolni net-en is.
Nekem sincs kartyam, en is ismerosoket szoktam zargatni😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ha vki megvenné nekem neten, és én postán kifizetném neki, az megoldható lenne? pls :S
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
billel azért ellehet vezetni vagy azzal inkább felejtsem el a progit?Mivel nincs kormányom.Csak levezetés képen szoktam autokázni inkább repülös vagyok 😊
- Eloszor is, ha nem eredetid van, es ha hosszu tavon erdekel, akkor vedd meg! http://www.rfactor.net/ A warez-nek tobb hibaja is van (mukodesi, kompatibilatasi, patcheles stb.), raadasul itt a forumon nem supportaljuk a warezzel kapcsolatos nyafogasokat😉
- Van offline resze a jateknak.
- Sajat dedikalt szervere van, azon keresztul lehet jatszani. csatlakozni a programon belul, nem kell kulon progi. De hasznalhato a RaceCast is.
- A modokat egyszeruen csak be kell masolni a helyukre. A palyakat a Location konyvtarba, az autokat a Vehicle-be, de ahoz mindig van beepitett konyvtarszerkezet.
A modokat milyen bonyolult feltelepiteni ill. használni?
Probáltam a neten kutakodni, de magyarul nem találtam normális válaszokat angolul meg nem tudok.
köszi a válaszokat elöre is
Csinalhatnek egy FAQ-ot a banner alla, hogy miert "nem jo" a warez, de a tapasztalatok alapjan, ugy sem olvassak el. Meg a linkeket is keptelenek megnezni...
( Ez is lenni magyar...😊))