rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ergo: minek kell csúcskategóriás videokártyát venni, ha azon is csak DX7-ben fog futni megfelelõen......
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
De találtam egy jobbat is. Menj a www.tabla.hu -ra, ott a Termékek-online vásárlás alatt rengeteg táblát találsz. Rá is lehet nagyítani.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
De mar talaltam ezt-azt, es mar le is nyugodtam, hogy felnegyeltem a ClipArt CD-met😉))))))))
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Lesz valamikor Paradsasvari belsokameras felvetel? <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Egyébként még az ASC BMW-t is érdemes kipróbálni, mert az is iszonyat kir fizikával rendelkezik, csak az még kiforratlan.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
AlexEasenek kösz a helpet!
bár az orrbaszájba trágár mivoltáról én nem vagyok meggyõzõdve (uralkodói etikettben biztos az) 😊
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Zonda mikor lesz publikus?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Végigolvasva a mai termést nem sok értelme van 😊))))))
...
jóvan.
..örízgesd csak a titkokat <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
De nagyon beleváglak majd a vízbe 😄D
(vizigatyát hozzál, most szólok mert hébe és hoba vagyok netközelben).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
belsõ tartalomról nem böktek semmit?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Proex.ék nem adnak? 😉Ezt gondolom már letöltötted nagyban
itt van pdf formátumban
www.mhv.hu
Mar multkor irtam, hogy a keszulo Clio kupahoz osszedobom barkacsjelleggel a hozzavalo palyakat is😉 Kiskunlachaza mar minimalista modszerrel elkeszult, hasznalhato, az esetleges csicsak es a versenyzeshez hasznalhato AIW hianyzik.
Most kovetkezne Paradsasvar.
Az elmult nehany het alatt begyujtottem nehany giganyi terkepet, elkoltottem nehany ezer forintot (terkepre es infora), es meglatogattam/felhivtam jonehany terkepeszeti ceget😊 Sajnos "keves penz = keves info". 150000 volt a legkevesebb arajanlat, igy mivel azt nem tudom valamiert raszanni, igy marad a hagyomanyos megoldas😉 A legjobb amit tudtam intezni, hogy a Honvedelmi Miniszteriumtol hoztam 1:25000-es katonai terkepet😉))) De ez meg mindig edes keves😉 Aki tud ennel jobbat, esetleg a MNASZ-tol ha nekik van, akkor szoljon😉
A masik hogy csak tavalyi cockpites videom van. Vagyis a kornyezet, tereptargyak, lassitok aszerint lesznek - kiveve, ha valaki nem tud esetleg ezevit adni😛
A lenyeg, aki tud jobb terkepet es/vagy friss videot most szoljon, mert 2-3 nap mulva nekiallok, es utana mar nem fogok modositgatni😊)))
THX!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ahoz hogy mukodjenek az uj dolgok (idojaras, eso), ahoz at kell dolgozni az autokat es a palyakat is. Rosszabb esetben csak az uj auto es a bovitett Essington fogja tudni, jobb esetben az osszes eredeti ISI autora es palyara megcsinaljak. De modositani kell az osszes terrain beallitasokat, uj gumikat kell csinalni, GDB file-ok, es meg lehetne sorolni😉
Az a baj, hogy ezekkel az ujiitasokkal nagyon bele kell nyulni az eredeti rF-be, es nem tudom, hogy ez az ISI-nek mennyire eri meg ingyen?!😊
Nem akarok remisztgetni, de mivel uzletileg letezik olyan is, hogy az ilyen tipusu online vasarolt jatekokhoz a hivatalos ingyenes tamogatas 1 evig tart, igy... a tobbit mindenki maga vegig gondolhatja😉) Persze, ez is csak egy RSC forum spekulacio😉))))
Várnunk kell hogy megnézhessük ISI patchben lévõ új efektek hogyan müködnek a modokkal.....
Lehet én is nagyon rosszul gondolom😄
Macbook Air M1 2020
Végül is az rFactor az csak a grafikus motor..némi játék körítéssel.
Szvsz ezért hozzák a vastag patch-et a GTR2 megjelenése után.
"....1. Fine tuning the physics
2. Fine tuning the sounds
3. Finish the 2006 teams
4. Wait to see what effect the future ISI patch has on the mod...."
Itt a 4. pontban irtakon akadtam meg kicsit. Valaki le tudná ezt normálissan fordítani? Mert lehet teljessen rosszúl értelmeztem😊
Macbook Air M1 2020