rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez amerika de lehet van valami használhato
benne
Ez meg egy stop tábla

Alexease
Igen, ilyen es hasonlo, Magyar KRESZ tablak kellenenek😉 De vektorosan erdekelne (PDF, CDR, AI, DWG, DXF, EPS stb.). Amugy koszi!
Ezt találtam a gépemen, nemtom neked miylen táblák kellenek de nekemezek vannak

Alexease
Koszi, mar talaltam kozben egy eleg jot - bar nem Magyar es nem KRESZ konyv - de hasznalhato😉 De azert megnezem😉))
Panther
Ha az esõ és minden más a GTL óta (ami ugye optimalizálatlan ISI engine) a Simbin munkája, akkor a csúcsgépeken is csak minimálgraffal fog futni.

Ergo: minek kell csúcskategóriás videokártyát venni, ha azon is csak DX7-ben fog futni megfelelõen......

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomievo
A google ezt írtam be(kresz filetype:pdf)és az elsõ amit kidobott, abban van pár jelzõtábla rajzos formában.
De találtam egy jobbat is. Menj a www.tabla.hu -ra, ott a Termékek-online vásárlás alatt rengeteg táblát találsz. Rá is lehet nagyítani.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Koszi, de annyira nem fontos, hogy 1 percet is dolgozzon valaki vele! Csak gondoltam, talan van valakinek egy KRESZ konyve PDF-be keznel, amit csak fel kellene tolteni😉
De mar talaltam ezt-azt, es mar le is nyugodtam, hogy felnegyeltem a ClipArt CD-met😉))))))))
avcom
ha rajtam múlna már lenne...

EasyDriver
Feltelepítettem a "Kresz (amit a vizsgan hasznalnak)" progit, hátha kiszedhetõek a képek, de valami xy.MB kiterjesztésben vannak a cuccok. ha valamivel "felbontható" ez a kiterjesztés akkor megcsinálom szivesen!

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Alexease
Koszi, de annyit nem er az egesz😊

Lesz valamikor Paradsasvari belsokameras felvetel? <#idiota><#zavart1>
avcom
scannelni tudok esetleg :-)

Alexease
Van valakinek esetleg KRESZ konyve (PDF), vagy valami adathalmaza a KRESZ tablakrol vektors formatumban, esetleg jobb minosegu kepekben? 😊 Bedoglott a clipart CD-m, es net-en nem igazan talalok osszefoglalo cuccost;( THX!
Gilb3rto
Kösszi!

Macbook Air M1 2020

Tomievo
Aszittem befizettél, már rég nyomhattál volna vele. 😊
Egyébként még az ASC BMW-t is érdemes kipróbálni, mert az is iszonyat kir fizikával rendelkezik, csak az még kiforratlan.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

mucius
a "nem üvegelem" ezt a fogalomkört takarja ...

AlexEasenek kösz a helpet!
bár az orrbaszájba trágár mivoltáról én nem vagyok meggyõzõdve (uralkodói etikettben biztos az) 😊

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az jó, mostanában rá vagyok izgulva az ilyen kisautókra😊))

A Zonda mikor lesz publikus?

Tomo15
Ne játszál az idegeimmel<#idiota>
a legfrissebb autosimsport-ban van egy interjú a simbin-es Ian Bell-lel GTR2 infókkal... a leírtak alapján az esõ - és egyebek - a simbin munkája, a GTL óta nem vettek át semmit az ISI-tõl. Ezek után nem vagyok biztos benne, h a várva várt patch tartalmazza majd az esõt és megalapozottnak tûnik az a vélemény is, h nem a GTR2 miatt "késik" az fF patch...

Ingy
annyit elárulok lesz benne egy olyan auto ami k nagy fun pedig nem nagy es nem is annyira erõs de élvezetes nagyon<#vigyor3>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
kuss, milyen madár<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Kimész a boxból , nyomsz egy ctrl+ m -et, kõrözgetsz , kilépsz, elindítod a motec progit, open log file, userdata/teneved/LOG/motec és itt lesznek benne a köreid 😊 A többi meg értelemszerûen 😉

Gilb3rto
LEszedtem, feltettem hogy kell használni???

Macbook Air M1 2020

lac coo
Nem rossz a Motec cucc, fõleg a trackreport nagyon tetszik , nagyon jól használható két versenyzõ körének összehasonlításához ...

lac coo
Ti még jobban tudtok sok-sok hülye hsz-t írni mint én ! <#idiota>
Végigolvasva a mai termést nem sok értelme van 😊))))))

Tomievo
Már én is halottam egy kicsit részeg madarat csicseregni mi lesz benne, de majd meglássuk ha meglássuk... 😊

b-type
oké...
...
jóvan.
..örízgesd csak a titkokat <#idiota><#zavart1>
De nagyon beleváglak majd a vízbe 😄D
(vizigatyát hozzál, most szólok mert hébe és hoba vagyok netközelben).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
nem tudom mi publikus mi nem, ezért inkább nem mondok semmit 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
remélem okés madarak csicseregték, nem vmi mákos mezõszéli vigyorgó rastavarjak. 😊
belsõ tartalomról nem böktek semmit?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
100%-osan semmit, csak csicseregtek a madarak ezt-azt...de nem hinném hogy szeptemberig kéne várni a peccsre miután a GTR2 kijött...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szétnézek még a vinyon de szerintem csak elözö évekbõl vannak vidik idei nincs.
Proex.ék nem adnak? 😉Ezt gondolom már letöltötted nagyban
itt van pdf formátumban
www.mhv.hu

Alexease
ui.: Vagyis kaptam mar egy ezevi cockpites felvetelt, egy BMW E30 M3-assal, de sajnos nem sokat latni ki az autobol, szinte csak az aszfaltot😉 Vagyis ennel jobb kellene😉 THX!
Alexease
Akkor legyen egy kis "hazai" MOD-olos hir is...😉
Mar multkor irtam, hogy a keszulo Clio kupahoz osszedobom barkacsjelleggel a hozzavalo palyakat is😉 Kiskunlachaza mar minimalista modszerrel elkeszult, hasznalhato, az esetleges csicsak es a versenyzeshez hasznalhato AIW hianyzik.

Most kovetkezne Paradsasvar.
Az elmult nehany het alatt begyujtottem nehany giganyi terkepet, elkoltottem nehany ezer forintot (terkepre es infora), es meglatogattam/felhivtam jonehany terkepeszeti ceget😊 Sajnos "keves penz = keves info". 150000 volt a legkevesebb arajanlat, igy mivel azt nem tudom valamiert raszanni, igy marad a hagyomanyos megoldas😉 A legjobb amit tudtam intezni, hogy a Honvedelmi Miniszteriumtol hoztam 1:25000-es katonai terkepet😉))) De ez meg mindig edes keves😉 Aki tud ennel jobbat, esetleg a MNASZ-tol ha nekik van, akkor szoljon😉

A masik hogy csak tavalyi cockpites videom van. Vagyis a kornyezet, tereptargyak, lassitok aszerint lesznek - kiveve, ha valaki nem tud esetleg ezevit adni😛

A lenyeg, aki tud jobb terkepet es/vagy friss videot most szoljon, mert 2-3 nap mulva nekiallok, es utana mar nem fogok modositgatni😊)))

THX!

b-type
mé' mit tudsz? 😄

mégis jobb fizikát csináltak mint a NAGY ISI , én jobban szerettem volna ha az ilyen képességü emberkék összefogtak volna és gyurtak volna egy nagyon jó szimet "mert ugye tökéletes nem létezik" de hát a különbözõ érdekek és gondolom sok egyéb tényezõ ezt nem teszi lehetõvé
Így mûködik az Lfs is. Viszont ott elnézem nekik, mert 3 srác csinálja a szabadidejében, az ISI viszont egy komolyabb cég...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ne adjál ötleteket a fejlesztõknek mert elöbb utóbb lesz egy félkész játékunk 3 teljes játék áráért <#buck>
Alexease
De azert, az rFactoron is van mit matatni, hogy minimalisan is, de hasznalhatoak legyenek az ujdonsagok. Bar nem tudom mennyire melyednek bele, de azert egy minimumot meg kellene hogy csinaljanak.

Ahoz hogy mukodjenek az uj dolgok (idojaras, eso), ahoz at kell dolgozni az autokat es a palyakat is. Rosszabb esetben csak az uj auto es a bovitett Essington fogja tudni, jobb esetben az osszes eredeti ISI autora es palyara megcsinaljak. De modositani kell az osszes terrain beallitasokat, uj gumikat kell csinalni, GDB file-ok, es meg lehetne sorolni😉

Az a baj, hogy ezekkel az ujiitasokkal nagyon bele kell nyulni az eredeti rF-be, es nem tudom, hogy ez az ISI-nek mennyire eri meg ingyen?!😊

Nem akarok remisztgetni, de mivel uzletileg letezik olyan is, hogy az ilyen tipusu online vasarolt jatekokhoz a hivatalos ingyenes tamogatas 1 evig tart, igy... a tobbit mindenki maga vegig gondolhatja😉) Persze, ez is csak egy RSC forum spekulacio😉))))
Alexease
En is erre tippelek mar regen, hogy a ISI-SimBin szerzodes miatt, a SimBin-ek erdeke hogy a GTR2-vel jelenjenek meg eloszor az ujdonsagok😉
Tomo15
Értem, köszi a válaszokat😊
Gilb3rto
Itt lesz az igazság elásva 😊

Macbook Air M1 2020

JuanG
sztem felejtsük el a GTR2-es párhuzamot 😊...

JuanG
megvárják hogy az isi patch-el kompatibilis-e a modjuk...vagyis amikor ezt írták, akkor még nem volt meg a patch nekik ill. még nem tesztelték...

Gilb3rto
Ez is lehet😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Hát ha még nem felejtettem el teljesen angolul(lehet) akkor:
Várnunk kell hogy megnézhessük ISI patchben lévõ új efektek hogyan müködnek a modokkal.....
Lehet én is nagyon rosszul gondolom😄

Macbook Air M1 2020

b-type
Valszeg vmi olyasmi lehet, hogy a GTR2-re megvették a motort az ISI-tõl a SimBin/10Tacle-k, és sztem a szerzõdésben így van benne...mármint hogy bizonyos extrákat csak õk hoznak majd.
Végül is az rFactor az csak a grafikus motor..némi játék körítéssel.
Szvsz ezért hozzák a vastag patch-et a GTR2 megjelenése után.

Tomo15
Ezt a Pár sort, még Lac coo irta le pár napja:
"....1. Fine tuning the physics
2. Fine tuning the sounds
3. Finish the 2006 teams
4. Wait to see what effect the future ISI patch has on the mod...."

Itt a 4. pontban irtakon akadtam meg kicsit. Valaki le tudná ezt normálissan fordítani? Mert lehet teljessen rosszúl értelmeztem😊
Gilb3rto
Haonlóan E@sy-hez ezt a GTR2-es párhuzamot valahogy nem értem tegnap agyaltam ezen 1 órát de nem jöttem rá mi céljuk lehet vele...<#idiota>Az meg hogy nincs kész csak azért nem értem mert akkor a CTDP-sek pl. miért várnak rá?Ha nincs kész õksem arra lõtték be a modot nem?<#idiota>!Próbáltam ezek mellet valami magyarázatot, üzletpolitikát én felfedezni a GTR ISI patch, CTDP megjelenés párhuzamában, és vésõ elkeseredésemben már csak arra tudok gondolni bár nemtoom logkus e ez így 1általán, de lehet attól félnek ha most kiadják,a patch-et CTDP-t akkor abban a pillanatban ahogy a GTR megjelenik sok addig rfactor felhasználó hirtelen kiváncsiságból áttér arra azzal szemben viszont ha a két dolog 1 idõben jelenik meg, akkor az ISI(rfactor hívek) Elõbb fogják kipróbálni valszínûleg az új patchet(CTDP modot) és majd csak után akezdenek el esetlegesen(ha elkezdenek) érdeklõdni a GTR 2 iránt<#idiota>!Szóval remélem érthetõ én valahogy erre tudok gondolni!Ebben viszont ott a veszélye hogyha valmelyik gyártó elszúrja a maga ki cókmokját akkor azzal hatalmasat bukhat(rFactorosok átálnak GTR-re vagy GTR-esek térnek át rFactorra)!Ebben az egészben már csak az a bibi, hogy az ISI pénzt nem veszít azon hogy kiadja az új patch-et, bármikor is adja ki azt...<#idiota>DE hát a végére még énis bele zavarodtam de õk ezt biztos jól tudják mi meg rágodunk itt ezen<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

<#buck>
te is arra vársz, hogy Ingy eccer végre egy üveggel elszámolja magát és kifecsegjen mindent? <#hehe>