rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alex általában Sándort jelent.... bár kitudja amilyen kis rafinált 😊))
lac coo
Kritikus ívre fát rakni? Az jó buli 😊)))<#eplus2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Azt csináld majd meg Alex ha lehet kérni, hogy ne lehessen vágni a kanyarokat, vagy gumival, vagy fával, vagy nem tom, de nagyon jó lenne ha szûken kellene menni, de ne lehessen vágni csúnyán a pályát...nem teljesen vagyok képben, de állítólag ha érzékeli a féket a prog, akkor már DQ sem jár a csúnya vágásokért 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mi az a felfutásos, és ki az a Sándor ? <#idiota>

Alex állneve Sándor? 😊)

de ha valami felfutásos pályát készít a kedves Sándor akkor jó ez a szélesség 😛PP
lac coo
Még az is elég szûk ! Lehet hogy real, de ha valaki bemegy a felezõvolnal felé akkor már senki nem fér el mellette 😊)

Ha elõzõs versenyre készül akkor nem jó szvsz....Tudom, hogy a magyar utak ilyenek, viszont nincs is rajta ilyesmi verseny 😊)

b-type
sztem elég lenne csak a harcos részekre szélesíteni, az elõzési pontokra, több íves kanyarokra, egyébként nekem tetszik ez a méret, pontosságot igényel.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Magyar ut, de rajottem, igy nezegetve, hogy szerintem kicsit szuk lesz😉 Pedig 6 meter szeles😊 Adok neki meg egy metert😉
ha magyar út akkor kicsit szûkítsd 😊 és tegyél bele kátyúkat túl sima 😛P
Alexease
"Erdekfeszito kerdes" 😊)) Multkor mar erdeklodtem utszelessegek utan, a mostani kerdes az lenne, hogy ez (kep😄) mennyire jo vagy rossz?😊 THX!

lac coo
Ez a Raceking a Lienz-es ember? Jól nyomja , de már Lienz-nél észrevettem, hogy néhol erõsen nem figyel a textura valós méretére 😊))
Itt a képeken is némelyik repedés akkora , hogy egy autó belesne 😊))

Persze nem baj, nagyon ott van a pályakészítésben 😊)<#worship>

lac coo

lac coo
Na én nem szenvedek semmitõl 😊))) (Kivéve a melegtõl, bár ez jól jött , mert kipróbálhattam mit érez egy pilóta verseny alatt: felvettem egy nagykabátot, munkáskesztyût , síállarcot és úgy toltam két óra hosszát....)

Nagyobb kihívást találok egy autó megszelidítésében, mint a fizika átírásában 😊)) Ennyi ! 😊

Meg persze azért irigyellek, hogy értesz a dolgokhoz , nekem is van mindennel bajom amit (a magam örömére) jobbá tudnék tenni, de nem tudok 😊))

b-type
nahát pont most lettem gép elõtt 😊
Semmi gáz Lac Coo, tényleg mindenki ahogy gondolja úgy a jó, mi érvelhetünk egymásnak még évekig, csöppet sem bánom, mert én csíplek téged, és ez az érvelés nem vérre megy.

Amire én alapozok és talán a helyzetet is ez idézi elõ..mármint aqmit sztem te helytelenítesz...hogy szét vannak cincálva az alapautók és moddok.

Ha ez így van, akkor sztem ennek ilyesmi okai lehetnek:
- alapból kicsit keveset kaptunk játékként az rFactor-ban, visszont jól szerkeszthetõ (ezt is ígérték), tehát vhogy hozza az emberbõl hogy megpróbáljon többet faragni.
- a másik hogy jó a grafika, frankó dolgokat lehet csinálni és lett egy csomó önjelõlt kezdõ modder, magamat is ideértve, aki meg akarja csinálni azt ami neki a legjobban tetszik...persze ez eleinte írtó suta és béna dolgokat eredményez, fõleg összehasonlítva a jobb moddercsapatokkal, de nincs kezdõlépés botlások nélkül.
Tényleg sajnálom hogy ezt neked, vagy azoknak akik magában is szeretik a dolgokat, kell elszenvedni, de hát nem muszáj feltelepíteni ezeket.
maradjon ez azokra akik szintén szeretnek kisérletezgetni, mint ahogy nekem, én odafigyelõsen bár, de felrakok mindent és igyekszem leszûrni (nem ellopni, ez fontos) a tanulságokat.
így lesz egyre jobb és jobb amit csinálok û8alapvetõen nem a közösségnek, hanem magamnak).
Ezt sztem minden modder, azaz szabadidõben dolgozó kis társaság így csinálja, vannak akik okosabbak, jobban programoznak, viszont én nekem is vannak elõnyeim 😊) (pl. veszett jó vok az ágyban <#idiota>)
szal légy elnézõ 😊
alapvetõen a te játékdra csak te telepítesz fel dolgokat. 😊

lac coo
Az érvelésed helytálló, olyannyira , hogy én abban kételkedem, hogy mindent mindenáron át kell írni, az egyén vagy közösség képességeihez, igényeihez, több éves megszokásaihoz kell szabni .

De tovább megyek : itt rFben azt tapasztalom (mást nem igen játszom...), hogy ha egy autó-mod már nem vezethetõ abban a stílusban amit az emberek megszoktak 5-6 (!) évvel ezelõtt akkor az nem jó ....Ha nem lehet dúrvulni egy autóval, nem lehet mindíg minden esetben padlógázzal gyorsítani , nem lehet 5 tized alatt 5-öt visszaváltani akkor az gagyi 😊))

Természetesen nem rád vagy személy szerint valakire értem ezeket, csak úgy a többségre !

És persze valahol mindenkinek igaza van ; ez játék és olyannak lenni hogy az ember élvezze, ki így ki úgy....

De valóban nem vezettem 150 milliós GT autót szal nem tom milyen ....

Alexease
Alexease
Persze, erre sem mondhatjuk hogy vegleges, mert a kiadas elott fel evvel elotti video😉
Finom kis modok lesznek.

JuanG
volt egy GTR2-es esõs videó...de nem emlékszem hogy tényleg nem volt-e ablaktörlõ...nevetséges lenne...és akkor majd az esõcseppek maguktól eltûnnek a szélvédõrõl??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Hagy dontse mar el a felhasznalo, hogy mire hasznalja z eroforasait😊)) Raadasul a RC2000 mar 6 eves... Azota csak kitalhattak volna valamit. nehogy mar autonkent 2 ablaktorlo mozgas es nehany frame-bol allo animacio annyira lefogja a gepet?! Nem akarom hogy 3D-s esocseppek legyenek😊))))) De azert ablaktorlo nelkul, hat...

De ha azt nezzuk, hogy meg kornyezeti fizikat sem szamol, akkor ahoz kepest valoban nem nagy hiba😉)))
Tomievo
Igen, csakhogy rallyban 1 autó van a pályán általában. Itt meg azt mondták, hogy akkor mennie kellett volna összes autón, a replayeken meg mittomén és szerintük nem éri meg a plussz erõforrást.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Itt vannak infók a készülõ mod-okról:
rFactor Central WIP Mods

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
még nincs, ETCC mod készül...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok,

Van olyan túraautós mod az rFactor-hoz, amiben van Alfa. Mintha régebben olvastam volna, hogy készülget valami, de aztán elvesztettem a fonalat.

JuanG
és tény hogy a GTR-ben az esõs menetel (esõs pálya + esõgumi) jobban el volt találva mint a száraz+slick 😊))

b-type
Hát tod, ez egy bonyolult dolog vízen Slick-en menni, vagy vízen esõgumival menni.
Nagyon nem mindegy, az egyikkel vezeted az autót, a másikkal meg próbálsz megmaradni a pályán.
...és ha a 'próbálsz megmaradni a pályán' verzióra az van odaírva hogy esõgumi, akkor majd azzal fogsz leállni csatázni is. sok sikert hozzá.
Én maradok a kételkedésnél.
Sejtem a motor gyengeségeit, és bár mint programozó nagyon jó véleménnyel vagyok a GTR/GTL/GTR2-öt megalkotó csapatról, az elképzeléseiket egy GT autó viselkedésérõl nem kezelem fentartások nélkül.
Mert az egy elképzelés.
Általában ha egy autóra felraksz slick-t esõben és ráírod krétával nagy bertükkel hogy 'esõgumi', szal a pilóta megy egy fél kört, de már 200 méter után a véredre szomjazik a rádióban, és ha beér, akkor elküld a rákba.
Itt a szimeknél meg vezeted akár egy teljes idényben.
...mert nem tudod, fogalmad sincs milyen is lehet, és a tudatlanságod büntethetõ bõven, de te még azt ostorozod aki kételkedik 😊)))
Komolyan vzze 😄
Nekünk volt egy disznóvágásunk a családdal még régen, ahol mivel nem volt egy szakember sem (öregapám kitalálta hogy minek), szal mi mészároltuk le így-úgy a disznót, hugom ott állt egy könnyvel és próbált okos lenni, hogy melyik szerv micsoda meg ilyenek...szal mind igyekeztünk, piszkosul igyekeztünk jól csinálni, de a disznó ha tehette volna elzavart volna a rákba vagy még messzebb.
..én kb. így gondolkodom, adva van egy csomó tehetséges arc, akik adatok alapján le tudnak primán képezni egy pályát, kirajzolnak, megjelenítenek egy autót, de adatok alapján nem lehet meghatározni hogy egy autót hogy lehet vezetni amikor a határain mész, ez nekik szvsz szárazon sem sikerült, tehát az esõben már eleve félõs.
DE
mivel gondolom kaptak nem kevés visszajezést, na nem töled..mert helyteleníted a kételkedést 😊))) szal a visszajelzések alaján valszeg fejlõdött és valszeg jobb irányba.
Ezért még sanszos lehet.
Szal én részemrõl csípem a kételkedõket, igaz régen elég szomorúak lehettek a farakás tetején, miközben alatuk a 'gyufás' ember kaffogott vmit még a korong alakú földrõl.
Mert azért több ezer körök lettek beletesztelve, és kimegy az ember az Olasz GT futamra hogy lássa õket, és odaül a sikánhoz hogy gyûjtse magába amit lát.
Nem csak leáll cinkelni azt aki másképpen gondolkodik és próbálkozik 😊

lac coo

lac coo
Ez megint ilyen kizárólag Gamespot-on megjelenõ demo lesz? Mert akkor kicsit várni kell vele mire le lehet szedni valahonnan...

Bár akkora roham nem lesz mint BF2 demonál ....

Alexease
Halottuk...
Boxster
Hallottatok hogy meg a heten megerkezik a GTR2 demoja?

http://www.gamespot.com/promos/2006/gtr2-demo/index.html?tag=gtr2_csbox

Asszem meglesz a hetvegi program 😊

Istencsászár
Haha 😄 szép

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

egyébként meg nagyon jól informált vagy , és a memóriádal sincs baj <#vigyor2>
lac coo

Istencsászár
Semmi gond szerencsére be sem jön operán ( ékezetek rulzanak benne ) 😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Upsz, nagy lett a kép, sorry 😊

lac coo
<#eljen>

lac coo
Komolyan tök fun ez a Lupo publikon 😊)))

Nem áll rá a lábuk hogy ne folyton padlón nyomják neki 😊))
Sokszor nem találom a pályát a füst miatt 😊))

nem lesz mert nem csináltam meg , Misu beszerzett nekem Gjontól egy xml kiterjesztésü fájlt amiben benne voltak a játékban megjelenõ feliratok ... szerintük , de szerintem és a tények is ezt bizonyitják csak a feliratok 2/3 található abban a fájlban amit kaptam és ezért nem csináltam meg , inkább legyen nemhivatalos a magyaritás ami majdnem 100% mint hivatalos és hiányos , volt szó olyanról is hogy kiegészitem az általam talált feliratokkal de ez rengetek munka lenne , idõhiányban szenvedtem idáig , meg foltozgattam a nemhivatalos magyaritást , nemsokára szabin leszek talán akkor neki állok <#eljen>
Istencsászár
Had ne mondjam még miben volt amihez lóf@sz gép kellett 😄DDDD persze nem pixles shéder esõcsepp került a szélvédõre, de nem is az a lényeg egy ablaktörlõnél, hanem csak mennyen mivel ugy reálisabb a hatása az esõnek is. ( Hard Truck-okban is van és milyen feeling )

JuanG
lemondtak az animált ablaktörlõrõl?? ... az már pl a Rally Championship 2000-ben is volt (meg klassz kis esõcseppek a szélvédõn)...

SitatiS
<#nyes>

Let the good times roll.

lac coo
Hát nem értek hozzá de GTL-ben az AI nagyságrendekkel jobb mint az rF-ben .

biztos - nyilvánvalóan - nem vagyok benne. Bár azt nem nagyon fogom fel, h miért lenne nekik elõnyös letagadni az erõs kapcsolatot a fejlesztés alatt álló ISI engine-nel. Egyébként Ian Bell agyba-fõbe dícséri az ISI-t, elmondja, h anno nagyon sok cuccot kaptak tõlük (komplett keretrendszer), de a GTL fejlesztés elkezdésekor már olyan piszkosul ügyesek voltak, h csak a nyers kódot vették át az ISI-tõl. Ha jól emlékszem külön említik még az AI-t, mint szintén saját fejlesztést (GTL-ben, GTR2-ben)

lac coo
Húhúhúúú..Már látom, hogy az esõgumik nagyon csúszni fognak, meg jégre fog hasonlítanmi a víz ami azért nem úgy van, gyerünk átírni 😊)))<#banplz>

Alexease
Biztos vagy benne, hogy az O tukrozodesuk?! Szerinted belenultak, belenyulhattak, bele tudtak nyulni az engien-be?! Szeptember vegeig es/vagy az uj rF patch-ig az egesz csak talalgatas😉 Amit az AutoSimSport-ban irtak, nyilatkozott, lehet egyszeruen csak reklamfogas, szokas szerint. Az engien-ben minden adott, csak meg kell csinalni😊
Részben emiatt az animált ablaktörlõkrõl is lemondtak. Sok meló is lenne (mindegyik autóra meg kellene külön-külön csinálni), másrészt zabálná rendesen az erõforrásokat a simbin féle esõs tükrözõdések mellett...

lac coo
Az új patch-be bekerül a full magyar nyelv (is) ?

Mert mintha anno Laceee-val folyt volna egyeztetés errõl ...

lac coo
Látatlanaban nem fizetek, nem vok én millomos 😊)))
Majd Lupo-ra !

Alexease
THX! Ezeket is begyujtom😉)