rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alex állneve Sándor? 😊)
Ha elõzõs versenyre készül akkor nem jó szvsz....Tudom, hogy a magyar utak ilyenek, viszont nincs is rajta ilyesmi verseny 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Itt a képeken is némelyik repedés akkora , hogy egy autó belesne 😊))
Persze nem baj, nagyon ott van a pályakészítésben 😊)<#worship>#worship>
Nagyobb kihívást találok egy autó megszelidítésében, mint a fizika átírásában 😊)) Ennyi ! 😊
Meg persze azért irigyellek, hogy értesz a dolgokhoz , nekem is van mindennel bajom amit (a magam örömére) jobbá tudnék tenni, de nem tudok 😊))
Semmi gáz Lac Coo, tényleg mindenki ahogy gondolja úgy a jó, mi érvelhetünk egymásnak még évekig, csöppet sem bánom, mert én csíplek téged, és ez az érvelés nem vérre megy.
Amire én alapozok és talán a helyzetet is ez idézi elõ..mármint aqmit sztem te helytelenítesz...hogy szét vannak cincálva az alapautók és moddok.
Ha ez így van, akkor sztem ennek ilyesmi okai lehetnek:
- alapból kicsit keveset kaptunk játékként az rFactor-ban, visszont jól szerkeszthetõ (ezt is ígérték), tehát vhogy hozza az emberbõl hogy megpróbáljon többet faragni.
- a másik hogy jó a grafika, frankó dolgokat lehet csinálni és lett egy csomó önjelõlt kezdõ modder, magamat is ideértve, aki meg akarja csinálni azt ami neki a legjobban tetszik...persze ez eleinte írtó suta és béna dolgokat eredményez, fõleg összehasonlítva a jobb moddercsapatokkal, de nincs kezdõlépés botlások nélkül.
Tényleg sajnálom hogy ezt neked, vagy azoknak akik magában is szeretik a dolgokat, kell elszenvedni, de hát nem muszáj feltelepíteni ezeket.
maradjon ez azokra akik szintén szeretnek kisérletezgetni, mint ahogy nekem, én odafigyelõsen bár, de felrakok mindent és igyekszem leszûrni (nem ellopni, ez fontos) a tanulságokat.
így lesz egyre jobb és jobb amit csinálok û8alapvetõen nem a közösségnek, hanem magamnak).
Ezt sztem minden modder, azaz szabadidõben dolgozó kis társaság így csinálja, vannak akik okosabbak, jobban programoznak, viszont én nekem is vannak elõnyeim 😊) (pl. veszett jó vok az ágyban <#idiota>#idiota>)
szal légy elnézõ 😊
alapvetõen a te játékdra csak te telepítesz fel dolgokat. 😊
De tovább megyek : itt rFben azt tapasztalom (mást nem igen játszom...), hogy ha egy autó-mod már nem vezethetõ abban a stílusban amit az emberek megszoktak 5-6 (!) évvel ezelõtt akkor az nem jó ....Ha nem lehet dúrvulni egy autóval, nem lehet mindíg minden esetben padlógázzal gyorsítani , nem lehet 5 tized alatt 5-öt visszaváltani akkor az gagyi 😊))
Természetesen nem rád vagy személy szerint valakire értem ezeket, csak úgy a többségre !
És persze valahol mindenkinek igaza van ; ez játék és olyannak lenni hogy az ember élvezze, ki így ki úgy....
De valóban nem vezettem 150 milliós GT autót szal nem tom milyen ....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De ha azt nezzuk, hogy meg kornyezeti fizikat sem szamol, akkor ahoz kepest valoban nem nagy hiba😉)))
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
rFactor Central WIP Mods
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Van olyan túraautós mod az rFactor-hoz, amiben van Alfa. Mintha régebben olvastam volna, hogy készülget valami, de aztán elvesztettem a fonalat.
Nagyon nem mindegy, az egyikkel vezeted az autót, a másikkal meg próbálsz megmaradni a pályán.
...és ha a 'próbálsz megmaradni a pályán' verzióra az van odaírva hogy esõgumi, akkor majd azzal fogsz leállni csatázni is. sok sikert hozzá.
Én maradok a kételkedésnél.
Sejtem a motor gyengeségeit, és bár mint programozó nagyon jó véleménnyel vagyok a GTR/GTL/GTR2-öt megalkotó csapatról, az elképzeléseiket egy GT autó viselkedésérõl nem kezelem fentartások nélkül.
Mert az egy elképzelés.
Általában ha egy autóra felraksz slick-t esõben és ráírod krétával nagy bertükkel hogy 'esõgumi', szal a pilóta megy egy fél kört, de már 200 méter után a véredre szomjazik a rádióban, és ha beér, akkor elküld a rákba.
Itt a szimeknél meg vezeted akár egy teljes idényben.
...mert nem tudod, fogalmad sincs milyen is lehet, és a tudatlanságod büntethetõ bõven, de te még azt ostorozod aki kételkedik 😊)))
Komolyan vzze 😄
Nekünk volt egy disznóvágásunk a családdal még régen, ahol mivel nem volt egy szakember sem (öregapám kitalálta hogy minek), szal mi mészároltuk le így-úgy a disznót, hugom ott állt egy könnyvel és próbált okos lenni, hogy melyik szerv micsoda meg ilyenek...szal mind igyekeztünk, piszkosul igyekeztünk jól csinálni, de a disznó ha tehette volna elzavart volna a rákba vagy még messzebb.
..én kb. így gondolkodom, adva van egy csomó tehetséges arc, akik adatok alapján le tudnak primán képezni egy pályát, kirajzolnak, megjelenítenek egy autót, de adatok alapján nem lehet meghatározni hogy egy autót hogy lehet vezetni amikor a határain mész, ez nekik szvsz szárazon sem sikerült, tehát az esõben már eleve félõs.
DE
mivel gondolom kaptak nem kevés visszajezést, na nem töled..mert helyteleníted a kételkedést 😊))) szal a visszajelzések alaján valszeg fejlõdött és valszeg jobb irányba.
Ezért még sanszos lehet.
Szal én részemrõl csípem a kételkedõket, igaz régen elég szomorúak lehettek a farakás tetején, miközben alatuk a 'gyufás' ember kaffogott vmit még a korong alakú földrõl.
Mert azért több ezer körök lettek beletesztelve, és kimegy az ember az Olasz GT futamra hogy lássa õket, és odaül a sikánhoz hogy gyûjtse magába amit lát.
Nem csak leáll cinkelni azt aki másképpen gondolkodik és próbálkozik 😊
Bár akkora roham nem lesz mint BF2 demonál ....
http://www.gamespot.com/promos/2006/gtr2-demo/index.html?tag=gtr2_csbox
Asszem meglesz a hetvegi program 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem áll rá a lábuk hogy ne folyton padlón nyomják neki 😊))
Sokszor nem találom a pályát a füst miatt 😊))
Mert mintha anno Laceee-val folyt volna egyeztetés errõl ...
Majd Lupo-ra !