rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Mára nekem is vége<#wilting>
Alexease
Meg volt a Skoda tesztem😉 A fel oras edzes, a 12 koros idomero, es az osszesen 1,5 korosre sikeredett "versenyemben" osszesen egy, azaz 1 mert kort tudtam menni😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2><#wilting><#nevetes2>

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

lac coo

lac coo
LOOOL 😊)))
Ezt elhiszem, látod 😉

Alexease
Ahogy mondani szoktam: "Mielott barmit hasznalni szeretnel, azelott mindenkepp szet kell szedni, hogy lasd mi van benne es hogyan mukodik!" 😊 <#idiota><#zavart1>

Alitolag kiskoromban az volt a kedvenc mondasom, hogy: "Sotet van nem jatok, kejem a kajapacsot!" 😊 <#zavart2><#wilting><#idiota>
lac coo
Gyanítom szerzõdében a SimBin diktált, majdhogynem megrendelõ szinten lehet 😊))))

lac coo
Jaja én is láttam . Szerencsére idõben észrevettem ...

Alexease
Pedig johetnel, es sem mentem meg rajta, sot se palya se mod meg nincs fent😊

De a Skoda-val vigyazni kell, mert beleneztem, es ha valaki kozvetlenul bemasolja az egeszet, megszivja, mert felul ir egy csomo alap hang efektet😞
Alexease
Nem tudom😊 Nekem mar az is gyanus, hogy demot nem kodoltak le?! Nem is ertem?! Hihetetlen hogy csak igy odadobtak predanak😊

De ebbol meg elonyuk is lehet😊 A MOD-olas elsosorban az ISI-nek kedvez, csak amiatt keszitik az rFactor-t. De mivel a GTR2 mar "ugyanaz" lesz, de mar tele lesz "extrakkal" - pilota, pit, biro es egyeb animaciok stb. -, es ha nem kodoljak le, igy mintha engednek szabadabb MOD-olast, igy lehet hogy sok embert atcsabitanak😉 Persze, hogy ez szerzodesben hogy all az ISI-vel, vagy egyaltalan van-e valami megallapodas, az nem tudom😉
lac coo
Gondolod a full GTR2 is ilyen file szerkezetû marad mint a demo? Nem kódolják le ?

Gumi hangjaid vannak ?

lac coo
Nem hiszem 😞

Mennék szívesen, ráadásul úgy néz ki rá is érnék ma, de (tudom szégyen és kinevettek...) nem nagyon ismerem Spa-t 😊)))<#vigyor5>

Én csak azzal szoktam menni sokat amit szeretek , de Spa nem nagyon tetszik 😊))

Alexease
Skoda / Spa88-ra josz? 😉
Alexease
Huhh, ha megjelenik a GTR2 nagyon durva palyak jonnek az rF-hez😊 <#idiota><#zavart1>
lac coo
GTR2 Barcelona 1.0 by Delphi82

- 2 layouts (Grand Prix, National Circuit)
- 1:1 conversion with real Simbin terrain and GDB file

Hint: for ambient sounds copy the files in the "\GTR2Demo\GameData\Sounds\Ambient\" folder in the same folder in your rFactor installation.

Alexease
Ugyanaz a grafikai engine mint a GTL, nem kellene hogy rondabb vagy mas legyen😊 Legalabbis nem nagyon😉
EasyDriver
Gyönyörûek ezek a GTL convert pályák (monza, donington, magny cours).Azon csodálkozom, hogy semmivel nem maradnak el minõségben mint GTLben.<#eljen> A Toca convertek is szépek, amiket eddig kiadtak (zandvoort, adelaide). Remélem idõvel mindet megcsinálják! <#smile>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Ninja
Tudom nincs 18 óra, de azért a szerver már elérhetõ😄

Köszi a segítséget,nagy Ász vagy,hogy ilyen egyszerûen rámutattál a megoldásra,már visít a gép!
Még egyszer ezer köszönet!
Jól gondolod,de nem tudom milyen milyen hangokat használ,a sounds könyvtárban nézelõdve nem egyezik,bár nem mindet néztem át.
Alexease
Ha Warez verziot hasznalsz, akkor abban az eredeti hangok vedve vannak. Gondolom, a GP eredeti hangokat (FormulaIS) (is) hasznal.
Sziasztok!
Felraktam a GP2 modot,elindul,mûködik,de a motor hangja csak álló helyzetben hallaható,gázadásnál elhalkul,és el is"hagyja" menetközben,megállásnál megint "pöfög",a többi hanggal semmi gond,a többi modnál(Proto,Megane,F1,)semmilyen probléma.Megnéztem az SFX-et, összehasonlítva a Meganéval(gondoltam Renault-Renault)de ez nekem nem igazán tiszta.
Kérem segítsetek,elõre is köszönöm!
Ninja
Igazság, hogy Fun miatt automatán kapcsoltam ki! De nem kellett volna! Nincs hütõ s egyéb állítási lehetõség, se váltó! Túl pörgetni nem nagyon lehet, de már igy hagyom!

Gilb3rto
Jah és van kéz a kormányon<#smile><#smile>Milyen idõt mentek??<#smile><#smile>

Macbook Air M1 2020

Alexease
Nem azert kerdeztem, hogy GetReal legyen😊 <#hehe>
Valoban az erdekelt - mivel nem teszteltem es meg nekem nem volt vele gondom - hogy az rF hibas vagy csak a Fun miatt van kikapcsolva.
SitatiS
Ha nyomtok 1 upgrade-t az Octavia-ra,lesz pilot+LCD...😊)))
Nem nagy dolog,de gondoltam szólok😛(ha még nem tudná vki)<#wink>

Let the good times roll.

Tomo15
<#worship>
Ninja
Semmi gond vele, csak ugy gondoltam, hogy FunRace lévén ne lehessen elfüstölni a vasat😄 Játék s szorakozás legyen a fõ, ne az hogy tulpörgeti valaki a gépet s azért essen ki. Ezért még sérülést is 50%-ra raktam. De hibás a gondolatom, csak szolj s már is "GETReal" el lesz belõle<#hehe>

Gilb3rto
Én mindig fullon használom a járgányt motor téren sztem szét tudnám hajtani mondjuk 10 kör alatt nem bíztos ha jó a hüttés😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Hát azért hogyha agyonhajszoljuk a motor ne adja meg magát😄 Szerintem!

Macbook Air M1 2020

Alexease
A Mechanika miert van kikapcsolva?!
Nem teszteltem sokat, de hibas, vagy problema van vele?!
SitatiS
Remélem leszünk jó páran😊)))

Let the good times roll.

Gilb3rto
Huu zsír be vagyok ma táblázva rendesen de sztem olyan 20:25-re beesek addig meg practiselek singl-be😄most amíg van idõm😊

Macbook Air M1 2020

Ninja
Akinek van kedve s ideje😄

Ma este ASClub"Skoda" szerveren egy kis FUN
Passw: funhun
Mod: Skoda Octavia
Pálya: Spa88
Táv: 2x10 kör ( 2 futamon az elsõ 8 helyezett fordított sorrendben indul )
20.00: Qual ( 12kör )
20.30: Race
Zászló szabály: Full
Benzin: Normal
Gumi: Normal
Mechanika: Off
Segítség: Csak Automata Kuplung

Szerver 18 órától indul!

Minden letölthetõ rFactorCentral-ról.

Gilb3rto
JAh igen a részletek kimaradtak elsõ kanyar 4.-ben😄

Macbook Air M1 2020

Cowek
1-2-ben még húz a verda felfelé is <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Gilb3rto
Jah pár kört szaladgáltam vele Tobanon hát nekem k*rvára bejött!Nagyon felling a cucc😄 Az elég komoly hogy dombnak felfelé az 1,25 tonát nem nagyon gyorsítja a 223 lóerõs motor😄Nagyon teccccciiik<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

EasyDriver
Ismét egy mod, amiben élvezhetjük az elsõkerék-meghajtás feelingjét. <#smile> Ahoz képest, hogy mindezt a "pult alatt" készítették valóban nagyon jó. Én nem halottam róla eddig. Más - elõre bereklámozott - modok némelyike nem lett ennyire megcsinálva.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Cowek
Hiába népszerûsíted, az emberek többségét nem érdekli a valósághûség. Le akarnak ülni háromnegyed órára játszani egyet, és jól érzik magukat. Õket is meg lehet érteni, bár én nem tudom <#wilting><#awink>
SIM Forever <#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Ingy
mentem vele egy pár kört, egesz jó 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Gilb3rto
NEm lehet rossz Rfactor Centrálon elég jó értékelést kapott<#idiota>Leszedjük kipróbáljuk<#idiota><#idiota><#eljen>

Macbook Air M1 2020

lac coo

lac coo

lac coo
THX! Van még valami érdekességed ? 😉

Alexease
Tessek: http://alexease.extra.hu/files/nyikorgas.zip

Ezekbol vagj ossze egy hosszabbat😉
bzoley
Azt tudom, hogy nem a legnépszerûbb kategória.
Valahogy népszerûsíteni kéne...
Viszont nehéz úgy elfogadni az ellenérveket, hogy nem látok bele a fõkönyvbe és nem értem mi, miért, és hova megy,ha pénzrõl van szó.
Biztos könnyebben változna a véleményem ha egy illletékes felsorolná a bevételeket és a kiadásokat. De mivel ez nem járható út, meg annyira azért nem is érdekel, többé-kevésbé marad a többihez hasonlítás, és a saját szempontokhoz viszonyítás.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

és hogy ha végleg befuccsolnak megragadnak a hétköznapi luxus posványain.... 😊)) se egy saját sziget, se egy 5.1-es dvd rendszer a magánrepcsin, semmi, áhhhh 😊)
bzoley
Akkor rosszul gondoltam, nem vágom ezt a részét.
De te vagy a szakértõ, ha te mondod, biztos úgy van😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Ingy
pedig sajna félteni kell õket, nemrég beszéltem Gjonnal és a költségvetés a béka segge alatt van sajna manapság a szimulátorok nem annyira kelendõk mint a fulltufa nfs klónok

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/